keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sokos 3+1 -päivät syksy 2012 ja No7 Protect & Perfect Beauty Serum

Yritän olla tiukassa kosmetiikan ostolakossa, mutta sehän ei estä minua mainostamasta teille Sokoksella parhaillaan käynnissä olevia 3+1 -päiviä ja niiden kosmetiikkatarjouksia.

Eli 3+1 -päiviä vietetään Sokoksilla ja Emotioneissa keskiviikosta sunnuntaihin 26.-30.9.2012. Päivien nimi on ilmeisesti peräisin siltä ajalta kun Sokos ei ollut sunnuntaisin auki, eli nykyäänhän ne olisivat ennemminkin 3+2 -päivää. 

Minulla oli kerrankin aika hyvin aikaa kierrellä Sokoksen kosmetiikkaosastolla, joten koitin poimia tähän Helsingin Sokokselta sellaisia hyviä tarjouksia, joita ei ollut mainoskatalogissa. 






Aluksi rakkaat IsaDorani.

IsaDoran viiden luomivärin paletit olivat alennuksessa 15 euroa, kun normaalihinta on 23,90 euroa. 

Tarjolla oli pastelliset Millenium, Snow Fairy ja kevään 2009 upea Blooming Spring. Kuvassa ylimpänä heleän värikäs Blooming Spring ja alempana hopeisempi Snow Fairy.

Ehkä paras kaikista (and I have many) IsaDoran neljän luomivärin paleteistani, kesän 2011 paletti Bronze Khaki oli myös alennuksessa 8 euroa (normaalihinta 16,20 euroa). Rakastan siinä erityisesti tuota kuvassa vasemmalla alhaalla näkyvää persikkaista beigeä ja ylempänä oikealla olevaa lämpimän suklaanruskeaa sävyä. Melkein ostin tuplakappaleen varastoon.

Myös IsaDoran kolmen luomivärin triot olivat alennuksessa 10 euroa (normaalisti 15,50 euroa). Niissä on mielestäni kimaltavampi koostumus ja heikompi pigmentti kuin IsaDoran luomiväreissä yleensä. Tosin ne on tarkoitettu käytettäväksi myös kosteana, sitä en ole koskaan kokeillut. 






Lisää IsaDoraa, eli IsaDoran hiusmascarat olivat myös alennuksessa 10 euroa, kun normaalihinta on 14,90 euroa. Niillä voi saada aika kivaa piristystä kampauksiin esim. juhliin.

L'Orealin voidemaisista Color Infaillible -luomiväreistä olivat alennuksessa valikoimaan ensimmäisinä tulleet vaaleanpunainen, vihreä, violetti ja ruskea sävy. Niiden normaalihinta on 10,90 euroa, mutta nyt niitä sai alennuksesta hintaan 8,20 euroa. Niillä saa tehtyä kivan, voidemaisen kimaltavan ja intensiivisen silmämeikin.

Essien kynsilakoista minulla ei ole kuvaa, mutta alennuksessa oli jäljellä muutamia kappaleita Essien kesän Poppy Razzi -kokoelman Camera ja Action -sävyistä. Camera on korallinen punainen ja Action kirkas oranssi. Varsinkin Action oli minusta tosi nätti.

Kyseiset Essien kynsilakat olivat - 30 %:n alennuksessa, joten 15 euron normaalihinnasta hintaa jäi noin 10 euroa. Lisäksi Essiellä oli tarjous, jossa kahden Essie-tuotteen ostaja sai kaupan päälle kynsilakan.






Parfyymiosastolla kävi Helsingin Sokoksella melkoinen kuhina. 

Minun huomiotani kiinnitti eniten Escadan kesätuoksujen minikokoelma, johon sisältyi myös tämä kesän 2011 ihanan hedelmäinen Taj Sunset.

Minituoksut olisivat mielestäni käteviä otettavaksi erityisesti matkalle mukaan, mutta päätin että käytän ensin pois tuoksunäytteeni ennen kuin voin haaveilla ostavani mitään lisää.

Escadan minikokoisten 5 tuoksun pakkauksen hinta oli vajaa 50 euroa, mutta - 30 %:n alennuksella hintaa jäi vähän yli 30 euroa.

Täytyy siis varmaan vielä korostaa, että kiusauksista huolimatta en ostanut mitään edellä mainituista, vaan otin kuvat minulla jo olevista tuotteista. 

Näistä mainoskatalogissa olleista tuotteista en ottanut kuvia, mutta voin muuten suositella:


  • Lancome Bi-Facil -silmämeikinpuhdistusaine, 35,90 euroa 200 ml. Iso pullo tehokasta ja hellävaraista silmämeikinpoistoainetta, jonka ainoa huono puoli on, että pullosta holahtaa helposti liikaa ainetta vanulappuun.
  • L'Occitane Shea käsi- ja jalkavoiteet, 5,90 euroa, 30 ml. Pienet matkakokoiset tuubit erinomaisia, kermaisen kosteuttavia käsi- ja jalkavoiteita. Ei halpaa, mutta hyvää!
  • Klippoteket Pink -kuivashamppoo, 3,90 euroa, 200 ml. Tämä hyvin tuuheuttava kuivashamppoo on lempparini!

Kaikki nämä tuotteet ovat pitkäaikaisia suosikkejani.







Yhden tuotteen kuitenkin ostin, nimittäin herttaisen Nonnulankin suositteleman No 7 Protect & Perfect Beauty Serum -seerumin. 

Nonnu on on ollut erityisen ihastunut tämän legendaarisen seerumin Intense-versioon.

No7 on suosittu brittiläinen ihonhoitotuotebrandi, joka oli muutaman vuoden poissa Sokoksen valikoimasta, mutta on nyt palannut taas.

Tavallinen Protect & Perfect Beauty Serum on suunnattu ihon ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Sen pitäisi siloittaa ensimmäisiä juonteita ja supistaa ihohuokosia jo neljässä viikossa.

Intense-version pitäisi puolestaan vähentää syviä ryppyjä ja juonteita. 

Minulla ei niitä onneksi vielä ole, mutta ehkä niitä ikääntymisen ensimerkkejä alkaa vähän olla. Joka tapauksessa lupaukset entistä heleämmästä ja kuulaammasta ihosta saavat minut aina innostumaan. Niinpä halusin nyt kokeilla tätä maailmanlaajuisestikin erittäin kuuluisaa seerumia.

No7 Protect & Perfect -seerumin normaalihinta on 22,90 euroa, mutta nyt se maksaa Sokoksen 3+1 -päivillä 15,90 euroa (30 ml). 

En yleensä odota seerumeilta kovin suuria, mutta katsotaan miten tämä No7 nyt pärjää.

Olen käyttänyt toista suosittua ja kehuttua seerumia Lancomen Genifiquea varmaan nyt jo muutaman kuukauden, mutta en ole huomannut mitään ainakaan kovin dramaattisia muutoksia ihossani. Ehkä iho on aivan aavistuksen heleämpi, mutta joka tapauksessa ei niin paljon, että ostaisin tämän näytteen loppumisen jälkeen Genifiquea lisää. 

Olen siis tyytyväinen, jos tuo No7 seerumi saa aikaan edes jotakin näkyvää muutosta!  

9 kommenttia:

  1. Se on tuo No7 seerumi ihan loistotuote,ainakin tälläseen vähän elämää nähneempään pläsiin.
    Olen vallan ihastunut.

    VastaaPoista
  2. Työpaikkani on Emotionin naapurissa.Voi olla, että ruokkis menee tänään kierrellessä sitten naapurissa. :D

    VastaaPoista
  3. Itse innostuin eniten GOSHin aletuotteista, ainakin Tampereella oli kelpo valikoima. Kiitos muuten kovasti, kun jaksat aina kirjoitella näistä Sokoksen ja Stocmannin tempauksista, blogistasi on löytynyt monta hyvää vinkkiä, jotka ois muuten jääny huomaamatta (:

    VastaaPoista
  4. Hei. Piti tulla kertomaan, että tarkoitukseni oli mennä ostamaan 3+1-päiviltä kynsilakanpoistoaine. Arvaatko, mitä mukaani lähti? Leopardikuosinen vaatepari! En olisi uskonut ihastuvani niihin aiemmin, mutta näin kävi. :) Halusin tulla kertomaan tämän, sillä muistan IsaDoran esittelyn yhteydessä, että yksi oman inspiraatiosi kohde oli leopardihuivi.

    Noiden vaatteiden lisäksi ajattelin laittaa CG:n Jungle Queen -kynsilakkaa, niin pääsen kunnon tunnelmiin. ;) Nimi on enne. ;)

    Ihanaa syysiltaa sinulle. :)

    VastaaPoista
  5. Muakin kiinnosti tuo No7 seerumi, kun sitä on kehuttu niin monessa paikassa, ja meinasin sen jo ostaa, mutta INCI-listalla silikoni oli muistaakseni heti toisena ainesosana. En siis mitenkään välttele silikonia, mutta tuskin se kauheasti ihoa hoitaa, vaikka varmaan tasoittaakin niitä juonteita kyllä.

    Mutta kiinnostaa kuulla mitä mieltä olet tuosta tuotteesta käytön jälkeen :)

    VastaaPoista
  6. TylyMuija: Niin kivaa kuulla, että sinäkin olet tykännyt No7:n seerumista! Kiitos tiedosta! :)

    Oikein jännityksellä odotan, että mitä itse pidän, on selvästi valloittanut meidät 30+ ihanaiset bloggaajat. Täytyy olla hyvä tuote! :)


    Milla: Sun työpaikkahan on sitten suorastaan erinomaisesti sijoittunut. :) Itsekin ehdin Sokokselle töistä lounastauolla. On kyllä kätevää, kun voi käydä vaikka joka päivä katsomassa uusimmat myyntiin tulleet tuotteet. Sillä tavalla ne parhaimmat tarjouksetkin löytää. :)


    Hiutale: Helsingissä oli myös paljon Gosheja alennuksessa. Myös ilahduttavan paljon kynsilakkoja, mutta itse en niitä nyt ostanut. Viime vuonna löysin Sokoksen 3+1 -päiviltä Goshin upean vaalean hiutalelakan Rainbown, nyt niitä ei sentään näkynyt. :)

    Voi miten kivaa kuulla, ihanaa kun ole tykännyt. Minusta näitä alennusmyynti-postauksia on myös tosi hauska kirjoittaa. Vaikka itse ostoslakkoilisikin, voi sentään vinkata toisille hyvistä tarjouksista. :)


    TQ: Ainakin Maybellinen hyvä ja hellävarainen vihreä kynsilakanpoistoaine on yleensä Sokoksen 3+1 -päivillä alennuksessa, sitä voin ainakin suositella.

    Sun ostosreissuhan sai täysin uuden suunnan, uskomatonta! :) Mutta leopardikuosihan on nyt niin hot, hot, hot, että sikäli en ihmettele. :)

    Minäkin olen löytänyt Sokoksen vaateosaston taas ikään kuin uudelleen vuosien jälkeen. Ainakin Helsingin Sokoksella on kiinnostavia (varmaan oikeasti kyllä nuoremmille sunnattuja) merkkejä kuten Ichi ja Broadway. Sattumalta satuin Sokokselle kesällä alennusmyyntien aikaan ja silloin löysin ne. Nyt odotin innoissani syyskokoelmia, ja sinnehän tuli vaikka mitä kivaa. Ei silti sentään leopardikuosia. :)

    Ihanasti sopii varmaan yhteen leopardit ja Jungle Green. Minäkin rakastan tuollaisia yhdistelmiä, joissa on joku idea. Ehkä joku muukin tajuaa sen, mutta ainakin se ilahduttaa itseä. :)

    Kiitos vielä ihanasta toivotuksestasi. Kuten sanottua se ja hyväntuulinen viestisi tuli juuri oikeaan hetkeen. Blogillani on kyllä maailman ihanimmat lukijat -kuten sinä! :)

    VastaaPoista
  7. RainDrop: No7:n seerumin incilistalla tosiaan ymmärtääkseni silikoneja riittää, joten sikäli en odota suuria. Eli vaikutus kestää korkeintaan tasan sen aikaa kun seerumia käyttää, jos se perustuu pääosin silareihin. Sinänsä se ei siis minua haittaa koska en millään lailla välttele niitä, mutta tietysti hoitavammat aineet olisivat kivempia. :)

    Nonnulan Nonnukin oli tiedostanut silikonien suuren määrän seerumissa, mutta tykästyi siihen silti. Siksi halusin itsekin kokeilla. :)

    Myös meikinpohjustani Smashboxin Photo Finish Primer on puhdasta silikonimössöä, mutta tykkään siitä silti. Joten saa nähdä minkä arvosanan tämä No7 seerumi saa täällä Pumpulipupussa. Käyttökokemuksia on varmasti tulossa myöhemmin, kivaa kun aihe kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  8. Juu edelleen vannon No 7:n seerumin nimeen :) Nyt mulla on käytössä se astetta kevyempi versio kun siitä sai tuplapakkauksen hintaan 13,95 € kun kävin Keskisen kyläkaupassa kesällä :)

    Hyvin toimii sekin versio, mun naama ainakin tykkää :)

    Kiva kuulla sun kokemukset tuosta seerumista! :) Jään odottelemaan postausta.

    VastaaPoista
  9. Nonnu: Kiitos sulle hyvästä vinkistä, tosi mielenkiinnolla testaan tätä kuuluisaa seerumia. Aina nykyään jos jossakin luvataan kauniimpaa ja hehkeämpää ihoa, sorrun kokeilemaan. :)

    Minulla on myös se kevyempi versio, eli ei vielä se Intense. Kun ajattelin että ehkä (ja toivottavasti!) minulla on vasta ne ikääntymisen ensimerkit. :)

    Vaikka se Intense taitaa olla kyllä se kuuluisampi, se mihin ainakin englantilaiset naiset ovat hulluna. Mutta hyvä kuulla että sullakin on toiminut myös tämä kevyempi versio. :)

    Tosi edullisesti kyllä sait seerumit, Keskisen Vesa oli laittanut todella kilpailukykyisen hinnan. Naiskauneuden hyväksi kyllä meni. :)

    Jännityksellä odotan itsekin että mitä pidän seerumista. Ihan vielä en ole käyttöä aloittanut, kun käytän ensin tuon Lancomen Genifiquen loppuun. Uskomattoman riittoisaa sekin, tuo pieni näytepullo on kestänyt minulla jo monta kuukautta, vaikka käytänkin sitä kyllä vain iltaisin, mutta silti! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)