keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma Sokoksella syksy 2012

Hei kosmetiikan ystävät,

Sokoksilla ja Emotioneissa vietetään taas Kutsu Kauneuteen -tapahtumaa!

Helsingissä tapahtuma on tällä viikolla 3.-9.9.2012 ja esimerkiksi Turussa ja Porissa ensi viikolla 10.-16.9.2012. 

Helsingin Sokokselle on perinteisesti tullut aina Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan - 20 %:n alennusseteli, ja iltaisin on vietetty eri kosmetiikkamerkkien omia ihania tuote-esittelyiltoja. 

Tänä syksynä ei ollut kumpaakaan, tai sitten minä raukka en vain jostakin syystä saanut niitä. Postissa tuli ainoastaan Kutsu Kauneuteen -tapahtuman esite. 

Olin tosi pettynyt, sillä olen ostanut joka kerta - 20 %:n alennussetelillä jonkun kalliimman selektiivisen kosmetiikan tuotteen, ja lisäksi pitänyt kovasti Diorin ja Lancomen esittelyilloista.

Jotkut perinteet on silti ylläpidetty, eli viikko on edelleen jaettu eri kosmetiikkamerkkien omiin päiviin, jolloin tarjolla on esittelyjä ja huipputarjouksia merkin tuotteista.

Myös Sokoksen verkkokaupassa on tarjoukset osasta tuotteita ja lisäksi toimituskulut 0 euroa tapahtuman ajan. 

Maanantaina 3.9. oli Helsingissä Lancome päivä, ja Helsingin keskustan Sokoksella oli paikalla L'Orealin meikkitaiteilija, upea Suvi Tiilikainen.

Eilen tiistaina 4.9. oli Dior, ja meikkaajana iloinen ja rempseä Nina Björkman.

Juontajana tapahtumassa on säteilevä Mariela Sarkima, joka on itsekin meikkitaiteilija.

Tänään keskiviikkona 5.9. on Biotherm-päivä ja huomenna torstaina 6.9. Sensai. Perjantaina 7.9. on teemana Clinique ja loppuviikko mennään Lumenella. 

Minä aion osallistua ainakin torstain Sensaihin, sillä tarvitsisin lisää Sensain loistavaa kemiallista kuorintaa Silky Purifying Silk Peeling Powderia. Hyvällä tuurilla se on Sensai-päivänä tarjouksessa. Sensai kolmekasin faneille myös tiedoksi, että Volumising-versio on alennuksessa torstaina hintaan 19,90 euroa (normaalisti 29,30 euroa).

Hyvänä tarjouksena Kutsu Kauneuteen -esitteestä haluan nostaa esiin myös lemppariripsivärini Lancome Hypnosen tuplapakkauksessa 49 euroa (normaalisti 70 euroa). Tämä etu on voimassa koko viikon. 

Onkohan tuo muuten Nina "Herkku" Herala, jonka kuva on Kutsu Kauneuteen -tapahtuman tunnuskuvassa?

Käydessäni Sokoksella havaitsin, että vaikka alennussetelit ja esittelyillat ilmeisesti puuttuivatkin, tilalle on tullut kuitenkin muuta kivaa.

Esitteessä sitä ei ollut etukäteen mainittu, mutta paikalla on kynsistudio, jossa merkkinä oli esimerkiksi maanantaina Essie, tiistaina Kiss ja perjantaina OPI. 

Myös iltaisin klo 16 alkaen on huulistudio, jossa saa itselleen jonkun kivan huulimeikin. 

Luonnonkosmetiikallakin on omat esittelypäivänsä, maanantaina ja tiistaina oli Korres ja keskiviikkona ja torstaina Madara ja uudet anti-ageing Time Miracle -tuotteet. Perjantaina ja lauantaina on esittelyssä ranskalainen Melvita. 

Sokoksella oli myös ihanaa juhlahumua, punainen matto levitettynä kosmetiikkaosastolle ja esittelyitä ja tarjouksia joka paikassa. Kosmetiikasta kiinnostuneen unelmatapahtuma! 

Kannattaa siis mennä Sokokselle tutkimaan mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy!

11 kommenttia:

 1. Minulle tuli kyllä seteli..? Ostin sillä Malu Wilzin valokynän, sillä kalliimmat tuotteet tilaan ulkomailta. :)

  VastaaPoista
 2. Outoa. Minulle ei tullut esitettä eikä alennusseteliä. Täytyy varmaan kysellä Sokokselta, että mihin ovat unohtuneet.

  V.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Taidan jättää tänään kynnet lakkaamatta ja suunnata huomenna O.P.I:n pisteelle :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi miten kivaa, että sinä sentään sait alennussetelin! Olihan kyse varmasti Helsingin Sokoksen mainospostista, sillä olen nyt jutellut muutaman muunkin kanssa, eivätkä hekään ole saaneet alennusseteliä?

  Tosin Sokos varmaan joka tapauksessa katsoo kohderyhmän mukaan, että kenelle postittavat tapahtuman kutsun ja alennussetelin. Jos näin on, niin ihmettelin vain sitä että miksi en sitä tänä vuonna saanut, kun olen mielestäni ostanut ihan yhtä paljon kosmetiikkaa ym. Sokokselta kuin ennenkin.

  Voi minua alehaukkaa, suren tätä yhtä alennusseteliä kuin viimeistä päivää, mutta olin jo iskenyt silmäni Estee Lauderin tämän syksyn kokoelman luomiväripalettiin, ja 50 euron hinnassa tuo - 20 %:n alennus tuntuisi jo ihan kivasti! :)

  Kivaa kuulla myös mitä sinä ostit alennusstelillä. Itse säästän ne usein noihin kalliimpiin tuotteisiin, joissa alennus todella tuntuu, ja joita ei välttämättä edes aina saa netistä tilattua! :)


  Anonyymi/V: Voi meitä, eli sinäkin jäit ilman! Itsekin aion kysellä Sokoksen asiakaspalvelusta, että mikähän politiikka tänä vuonna alennusseteleiden ja esitteiden postituksen suhteen oli.

  Kylläpä minua harmittaisi jos niitä olisikin lähetetty joillekin, ja erityisesti jos nuo Diorin tai Lancomen kauneusillat on tänäkin vuonna pidetty, mutta en vain saanut kutsua. Katsotaan mitä vastaavat!

  Kutsu Kauneuteen esite ei ollutkaan tänä vuonna tapahtuman punaisen ruusuisissa tunnusväreissä, vaan tiedot oli yhdistetty Sokoksen Kauneus & Muoti -lehteen. Siinä oli luonnonvalkoinen kansi ja vaalea nainen mustassa mekossa kannessa. Ehkä siis oletkin saanut sen?! Sisällä ei ollut kuitenkaan mitään tarkempia tapahtumatietoja, vaan ne näki netistä, mutta alennustiedot olivat. Tuo blogiini ottamani kuvakin on lehden sisäsivulta.


  Kätsy Kissa: Kiva että tästä oli hyötyä! :)

  Minulla on sama suunnitelma, eli huomenna OPIn manikyyripisteelle. Kivaa! :)

  Maanantaina olisi ollut Essie ja siellä ei olisi ollut yhtään jonoa, mutta harmi vaan en silloin ehtinyt jäädä manikyyriin. Nyt toivoisin että onnistuisi, olisi ihana kokeilla jotain OPIn uusista syksyn väreistä! :)

  VastaaPoista
 5. Itse sain alennussetelin, mutta Emotioniin. Huomasin Emotionissa käydessäni, että siellä oli kasa mainoskirjeitä asiakkaiden poimittavaksi. En huomannut katsoa, oliko niissä alennusseteli mukana, mutta samalta se näytti kuin minulla. Mietin, että onpa mukavaa, kun sellaisen voi paikan päällä ottaa, jos sitä ei ole kotiin saanut.

  En sitten tiedä, käykö Emotioniin saatu kuponki myös Sokokselle. Luulisi, sillä samaa ketjuahan ne tavallaan ovat.

  Mietin myös, että voihan sitä Sokoksella ainakin kysyä, onko heillä ylimääräisiä alennuskuponkeja, kun sellaista et ole kotiin saanut. Niin minä ainakin teen Stockmannilla;) ja aina se on onnistunut. :)

  VastaaPoista
 6. Ei kyllä ole Nina Herala tuo nainen tuossa esitteessä =D

  VastaaPoista
 7. Ihanaa rakkaat lukijat kun jaksatte pohtia näitä alennuslappusia ja tapahtumakutsuja kanssani, kiitos!


  TQ: Luulisi, että Emotionin alennussetelit kävisivät myös Sokokselle ja toisin päin, onhan kyseessä kuitenkin ihan sama tapahtuma. :)

  Voi, että kasa mainoskirjeitä ja mahdollisesti alennusseteleitä, niin hieno juttu! Stockalla tekevät kyllä kauneustapahtumissa niin, että jakavat esitteitä myös kosmetiikkaosastolla, mutta niissä ei ole niitä alennuslappuja. Asiakaspalvelusta olen sellaisen kyllä saanut tarvittaessa, jos en ole jostakin syystä saanut sellaista kotiin. :)

  Kävin nyt kysymässä Sokoksen asiakaspalvelusta, että miten alennussetelitä ja tapahtumakutsuja on tänä vuonna lähetetty. Kuulemma markkinointi päättää kenelle niitä lähetetään, eivätkä kaikki saa niitä joka vuosi. Lähettävät kuulemma "satunnaisotannalla". Asiakaspalvelun tätikin sanoi, ettei hänkään saa alennusseteliä joka vuosi, vaikka on sentään Sokoksella töissä!

  Minä olen tähän asti saanut kutsun tapahtumaan ja alennuslapun joka kerta, mutta nyt ei jostakin syystä tullut. En ole mielestäni muuttanut ostokäyttytymistäni mitenkään, joten ehkä mainostamisen kriteerit ovat sitten muuttuneet. Tai sitten he ovat vain aavistaneet, että tuolla muikkelilla on meikkejä jo riittävästi eikä hän lisää tarvitse, ja poistaneet minut postituslistalta. Mutta kun minä olisin halunnut Estee Lauderin syksyn luomiväripaletin, ja mieluiten sillä alennuksella. :)


  Anonyymi: Ok, minä katsoin esitettä jostakin kulmasta, ja yhtäkkiä keksin että voisiko se olla Herkku Herala. En ole koskaan aiemmin edes miettinyt, että onko Sokoksen mainoksissa suomalainen malli ja kukahan se mahdollisesti on, mutta nyt yhtäkkiä havahduin, että olisikohan se Nina Herala. Nina Herala on kyllä ollut ihan livenä joskus mallina Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtumissa aiemmin :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kun ehdit jo selvittää setelimysteerin. :)
  Esite oli itseasiassa tullut, mutta oli tosiaan niin huomaamaton tällä kertaa. Harmi, että tänä vuonna ei käynyt tuuri sen setelin kanssa, toivottavasti ensi vuonna meitä taas onnistaa. :)

  V.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi/V.: Joo, hyvä että asia selvisi, vaikka olinkin tosi pettynyt että en kutsua tänä vuonna saanut. Vielä alennusseteliäkin enemmän minua harmittaa jos Diorin ja Lancomen syyskokoelmien esittelyillat pidettiin myös tänä vuonna, mutta en saanut kutsua sinne. :( Kurjaa, kun joka vuosi aiemmin kutsu on tullut ja nyt yhtäkkiä ei tullutkaan. Ei ole mielestäni hyvää markkinointia tällainen. :(

  Kiva että olitkin saanut sen esitteen! Ei ollut tosiaan hirveän selvää, että siinä oli mukana myös ne Kutsu Kauneuteen -tapahtuman tarjoukset.

  Toivotaan tosiaan että seuraavan kerran kun Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on taas keväällä, meidätkin kutsutaan mukaan! :)

  VastaaPoista
 10. Joissain tavarataloissa etuseteleiden ja tiettyjen tuoteryhmien erikoispostitusten saajat saattavat määräytyä myös esim. ostosten mukaan. Tyyliin ketkä kanta-asiakkaista ovat ostaneet eniten tai säännöllisimmin kosmetiikkaa/kodinkoneita/cd-levyjä jne. Olisi kyllä reilua, jos etuseteli tulisi kaikille!

  VastaaPoista
 11. Elisa: Kiitos tiedosta, ymmärrän kyllä hyvin, että kampanjat halutaan joskus suunnata eniten ostaville asiakkaille. Minua harmitti tässä eniten se, että kun olen jokaisena aiempana kertana saanut kutsun tapahtumaan ja etusetelin, tuntui nyt kurjalta jäädä ilman. :( Ehkä olen sitten kuitenkin ostanut viime aikoina vähemmän kosmetiikkaa (mikä on siis sinänsä oikein hyvä!) tai sitten kutsujen lähettämisen kriteerit on muutettu jotenkin.

  Mutta toivo elää, että saan taas ensi keväällä kutsun tähän Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan. :) Ja jos en saa, niin ehkä siitä huolimatta kykenen selviämään, hirveästi lisää kosmetiikkaahan en missään nimessä tarvitse. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)