lauantai 29. syyskuuta 2012

Even kauneuspolku

Sain kutsun tiistaina 25.9.2012 mitä ihanimpaan tapahtumaan, Even kauneuspolulle. 

Tästä jutusta tuli aika pitkä, mikä on kyllä blogini vakiolukijoille no news, joten suosittelen että otatte vaikka kahvikupin ja asetutte rauhassa nauttimaan viikonlopusta ja ihastelemaan näitä kosmetiikkatuotteiden uutuuksia.  Eve

Kauneustavaratalo Eve sijaitsee Espoossa kauppakeskus Sellon 3. kerroksessa. Se täytyy melkein tietää, sillä paikalle eksyy varmaan harvoin sattumalta.

Eveen kuuluu myymälä, verkkokauppa ja day spa. 

Kosmetiikan valikoima on nykyään painottunut luonnonkosmetiikkaan (ihanaa!) ja harvinaisempiin brandeihin, joita on vaikeampi saada muualta. Valikoimaan kuuluvat mm. meikkisarjoista Youngblood, Couleur Caramel, Benecos, MSCHIC ja the Balm. Muiden kosmetiikkabrandien esittelyä tulee myöhemmin tässä jutussa alla. 

Day spassa on 7 hoitohuonetta, ja siellä saa mm. kasvo- ja vartalohoitoja, hierontoja, ripsien pidennyksiä, rakennekynsiä ja suihkurusketusta.Minulle kävi kyllä sellainen fiba, että koska tapahtuman nimi oli kauneuspolku ja kutsun kuvituksena oli vihreää luontoa, luulin jotenkin että se olisi ulkona. 

Ei muuten mitään haittaa, mutta olisin ehkä pukeutunut vähän eri tavalla jos olisin tiennyt, että tapahtuma olikin sisätiloissa. Kosmetiikkatuotteiden esittelypisteet olikin rakennettu ympäri Even tiloja. 

Suurin piirtein tämän verran luontoa näin siis kauneuspolun varrella, mutta muuta kiinnostavaa kyllä yllinkyllin. 


SIS. Deli

Tapahtuma alkoi SIS. Delin tarjoamalla herkullisella ja terveellisellä aamiaisella. Tarjolla oli vihersmoothie ja täysjyväsämpylä vegetäytteellä.

Kahden sisaruksen perustamia ihania SIS. Delejä on Helsingissä Ullanlinnassa Korkeavuorenkadulla ja Stockaa vastapäätä Kalevankadulla. Ajatuksena on tarjota kiireistä elämää viettäville kaupunkilaisille hyvää, tuoretta ja terveellistä, nopeasti mukaan napattavaa ruokaa.

Olen itse aivan ihastunut SIS. Delin ideaan ja herkullisiin tarjottaviin. Käyn välillä hakemassa sieltä lounaan tai kahvilla kun haluan hemmotella itseäni.
   


Korres on kreikkalainen, lähellä luonnonkosmetiikkaa oleva sarja. Sen on perustanut vuonna 1996 Ateenan vanhimmassa homeopaattisessa apteekissa työskennellyt George Korres.

G. Korres teki apteekissa mm. villiruusuvoidetta, joka nytkin sisältyy Korresin valikoimaan. Siitä tuli niin suosittu, että hän päätti perustaa oman tuotemerkin. 

Hyvin samanlainen tarina kuin toisella apteekista alkunsa saaneella brandilla, amerikkalaisella Kiehl'silla.

Korresin Wild Rose -tuotteet sopivat 25+ -iholle. Ne kosteuttavat ja kirkastavat ihoa erityisesti tuotteiden sisältämän runsaan C-vitamiinipitoisuuden ansiosta.

Erityisesti Wild Rose -kirkastava naamio vaikutti aivan ihanalta, ihon hehkua lisäävältä tuotteelta, jota aion ehdottomasti kokeilla jossakin vaiheessa!

Villiruusun lisäksi Korres käyttää raaka-aineina mm. granaattiomenaa, vesikrassia, oliivia, tammea ja jännittävän kuuloista Black Pinea eli mustamäntyä anti-age tuotteissaan. Välimerellisiä raaka-aineita siis!


Ren

Nimen perusteella olin luullut, että Ren olisi ruotsalainen sarja. Se onkin englantilainen, mutta sen perustajilla oli ruotsalainen ystävä, joka oli ehdottanut nimeä.

Renin tuotteiden idea on nimenomaan puhtaus. Ne eivät sisällä esim. parabeeneja, sulfaatteja tai petrokemian tuotteita kuten mineraaliöljyjä. Tuotteissa on käytetty luonnon kasviuutteita ja vältetty synteettisiä raaka-aineita. Silti tuotteissa on pyritty tehokkuuteen. 

Renin tuotteet on merkitty värikoodeilla erityyppisiä ihoja varten. Esimerkiksi oranssi on Radiance Rangen merkki, eli sen tuotteet kirkastavat ihoa. Vihertävällä värillä merkityt Combination Skin Rangen tuotteet on taas tarkoitettu sekaiholle.

Kuvassa on Renin tämän syksyn uutuuksia, eli Ren Micro Polish Cleanser kuoriva ja puhdistava geeli kasvoille ja Ren Clarifying Toning Lotion eli raikastava, kirkastava ja kuoriva kasvovesi. 

Kiva, että Renia saa nykyään Suomestakin! Tätä ennen olen nähnyt sitä mm. Tukholmassa Arlandan lentokentällä. 


Comfort Zone

Comfort Zone on italialainen kauneushoitolasarja Davines-yhtiöltä.

Sarjan takana on syvempi filosofia kokonaisvaltaisesta kauneudesta ja ylellisistä hyvänolon hetkistä.

Comfort Zone on käytössä mm. Even day spassa. 

Lisäksi Helsingissä on Comfort Zone -konseptin mukainen kauneushoitola Kokemus Helsinki hotelli Tornin sisäpihalla. Kokemus Helsingin ja Comfort Zonen ideana on "tarjota kiireetön ja rauhallinen hetki arjen yläpuolelta, kaikilla aisteilla tehtävä matka kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan sekä pitkäaikaiset ja näkyvät hoitotulokset".

Kuulostaa niin ihanalta hemmottelupaikalta, että minun on varmaan jossakin vaiheessa käytävä testaamassa joku hoito!Ziaja

Puolalaisen edullisen, mutta laadukkaan Ziajan syksyn uutuuksia on luonnonöljylinja, johon kuuluvat viinirypäle-, avokado- ja arganöljytuotteet.

Kosteuttava viinirypälelinja sopii kuivalle ja herkälle iholle, ravitseva avokado kuivalle ja elottomalle iholle ja ylellinen argan kuivalle ja ärtyneelle iholle. 

Kaikkiin linjoihin kuuluu kasvovoide, vartalovoide, vartalovoi ja käsivoide. Kaikkien tuotteiden hinta on myös alle 10 euroa. 

Saan myöhemmin testiin tuollaisen arganöljyä sisältävän vartalovoin, jonka pitäisi antaa iholle maksimaalista kosteutusta ja lisätä sen kimmoisuutta. Aion kokeilla sitä mm. talvipakkasilla helposti kuivuvien säärten rasvaukseen.  


Ziajan tuotteissa on usein aidot, todella hyvät tuoksut. Olen esimerkiksi aivan ihastunut Ziajan kaakaotuotteiden tuoksuun.

Nämä Ziajan lasten shamppoot ja suihkugeelit olivat myös aivan ihanan tuoksuisia. Vasemmanpuoleinen Bubble Cola tuoksui aivan cokikselta ja Cookies 'n' Vanilla Ice Cream herkulliselta toffeelta ja vaniljalta. Ihania, ihania!

Ja huomaattehan taas hinnat: esimerkiksi shamppoo 5 euroa.


Evessä myydään myös mm. Seppälän valikoimaan kuuluvaa, kivaa puolalaista MIYO-kosmetiikkasarjaa. Even valikoima on vain huomattavasti laajempi kuin Seppälässä, ja siihen kuuluu mm. runsaasti luomivärejä ja huulikiiltoja.

Kaikki MIYOnkin tuotteet ovat hyvin edullisia, alle 5 euroa. 

Ahava

Suomessa jo aivan klassikko on Kuolleen meren mineraaleihin pohjautuvia kosmetiikkatuotteita tekevä israelilainen Ahava.

Ahavan tuotteiden ulkonäkö on hiljattain uudistunut, ja samalla ovat kuulemma uudistuneet osin sisällötkin. 

Yksi syksyn uutuuksista Ahavalta on Comforting Cream rauhoittava kosteuttaja herkälle iholle. Sopii kuulemma erityisen hyvin esim. couperosaiholle talviaikaan, koska se hävittää punoitusta ja suojaa ihoa. Hinta on noin 50 euroa (50 ml).Ahava on kuuluisa myös savinaamioistaan. 

Tässä Ahavan edustaja demonstroi, että savi voi olla myös kosteuttavaa, eikä suinkaan vain puhdistavaa ja kuivattavaa niin kuin aina luullaan.


Yksi ihanalta vaikuttava tuote Ahavalla oli myös Softening Butter Salt Scrub -vartalonkuorinta, joka kosteuttaa tehokkaasti samalla kuin kuorii. Se on koostumukseltaan voimainen ja tuntui iholla ylellisen pehmeältä. 

Ahavaa on myyty Suomessa jo noin 20 vuotta, joten olin kiinnostunut mikä on Ahavan eniten myydyin tuote.

Se on kuulemma kuuluisa Mineral Hand Cream -käsivoide, niin kuin arvata saattaa.   


Ahavan maahantuojalla oli myös tällainen kiinnostava uutuus, eli luonnonmukainen kiinteä Ma Provence -shamppoo. 

Yhden tällaisen shamppoopalan pitäisi vastata kahta pulloa shamppoota, paitsi että toisin kuin pullosta, tästä ei jää jäljelle mitään. Vaahtoavuuden ja pesutehonkin pitäisi olla hyvät. 

Tämä kiinteä shamppoo oli kuulemma ollut tosi suuri hitti luonnonkosmetiikan messuilla Euroopassa. Hinta on noin 12 euroa.


Samalla maahantuojalla oli vielä muutakin kiinnostavaa, eli Laylan Ceramic Effect -kynsilakkoja. 

Niitä mainostettiin hauskasti, että "ei mitään pikkuhileitä vaan upeita keraamisen efektin antavia glitter paljetteja". Eli sanoisin toisin sanoen, että kyseessä ovat hiutalelakat glitterlakkojen sijaan. Aivan upeita värejä joka tapauksessa.

Nämä Laylan Ceramic Effect -kynsilakat tulevat myyntiin mm. Eveen ja Sokoksiin. Hinta tulee olemaan n. 16 euroa.

Shiny Nail Art -blogin suloinen Shiny, joka kiersi kärsivällisesti kanssani näitä esittelypisteitä, himoitsi näistä Laylan kynsilakoista erityisesti tuota sinistä. Minä taas pidin tuosta vasemman reunan vaaleanpunaisesta. Ehkä saamme nähdä taas mitä hienoimpia kynsitaiteiluita Shiny Nail Artissa jos Shiny onnistui tuon sinisen itselleen saamaan! 


Vita Liberata

Vita Liberata on aivan uusi merkki Suomessa. Se kuulostaa italialaiselta, mutta on kuulemma todellisuudessa irlantilainen.

Vita Liberata tekee erilaisia luonnonmukaisia itseruskettajia.

Vita Liberatan tuotteita myydään briteissä mm. Bootseissa ja muualla Euroopassa Sephorassa.

Tässä on esittelyssä Vita Liberatan vaahtomainen itseruskettaja.

Tuote levitetään tuollaisella käsineellä, jolloin se saadaan levittymään tasaisesti ja vältetään käsien sotkeentuminen. Käsineen voi pestä käytön jälkeen ja yksi kestää tiheällä käytöllä ainakin puoli vuotta hyvänä, eli varmaan saman ajan kuin itse tuotekin. Käsineen hinta on n. 5 euroa.

Lupasin muuten Vita Liberatan konsulentille, että muistan sanoa teille, että tässä kuvassa tuotetta on LIIKAA. Pienempikin määrä riittää hyvin, mutta valokuvan ottoa varten tuotetta laitettiin vähän enemmän.

Vita Liberatan vaahtomainen itseruskettaja jätti kauniin luonnollisen, vähän kimaltavan pinnan, joka ei myöskään haissut kovasti itseruskettajalle. Kiinnostava uutuus!Vita Liberatan tuotelinjasta löytyy itseruskettajia joka lähtöön. Kasvoille on omat tuotteensa. Myös kosteuttava vartalosuihke ja asteittain itseruskettava vartalovoide löytyy.

Perinteisten itseruskettajien hinta on alle 30 euroa ja asteittain päivettävän vartalovoiteen n. 15 euroa. 

Vita Liberata tulee olemaan esittelyssä myös Kauneusmessuilla Helsingin Messukeskuksessa lokakuun lopussa, joten myös siellä voi tutustua näihin tuotteisiin.
Evessä esittelyssä olleista kosmetiikkamerkeistä minua kiinnosti etukäteen eniten australialainen Jurlique. Siihen olen tutustunut mm. ihanan Malenami-blogin kautta. 

Jurliquen slogan on luonto + tiede = kauneutta. Se sopiikin hyvin. 


Jurliquen perusti vuonna 1985 biokemisti Jurgen Klein, jonka vaimon nimi on Ulrike. Tästä tulee nimi Jurlique.

Jurliquella on oma luomu-maatila Australian Adeleidessa, jossa kaikki sen tuotteiden raaka-aineina olevat kasvit kasvatetaan. Tämän pitäisi taata raaka-aineiden puhtaus. 

Kaiken muun hyvän lisäksi tuotteet ovat myös kauniita ja ylellisen oloisia. Tämä sarja vetoaa minuun!


Jurliquella on omat linjansa eri ihotyypeille. Evessä on todella hyvä valikoima Jurliquen tuotteita nätisti esille laitettuna. 

Ihastuimme Shinyn kanssa mm. Jurliquen värittömään irtopuuteriin, joka jätti todella kauniin hehkun iholle. 

Ihana sarja!

Kaipaus-korut

Nämä korutkin liittyvät kosmetiikkaan, sillä niiden ideana on, että niihin voi suihkuttaa parfyymia, joka tuoksuu sitten korussa.

Kaipaus-tuoksukorujen takana on hellyyttävä tarina. Kaipauksen perustaja toi työmatkaltaan 6-vuotiaalle tyttärelleen tuliaiseksi pehmopupun (I know, how appropriate!), joka tyttären mukaan tuoksui aivan äidiltä. 


Kaipaus-koruissa on takana aukko, jonne parfyymia tai tuoksuöljyä voi suihkuttaa. Tuoksun säilyminen perustuu keraamiseen massaan, joka sitoo ja vapauttaa asteittain tuoksua.

Tuoksu haihtuu voimakkuudestaan riippuen, mutta voi kestää jopa kuukauden. Tarvittaessa tuoksun saa pois kuumentamalla korua 200 asteisessa uunissa. 


Kaipauksen mallistoon koruja ovat suunnitelleet suomalaiset designerit Paola Suhonen, Jussi Wright, Antti Eklund sekä Harri Koskinen.

Tässä kuvassa on Paola Suhosen alun perin Mannerheimin Lastensuojeluliitolle suunnittelemia Sulka-koruja. 

Kaipaus-korujen esittelijän hameessa oli sattumalta sopivasti suloisia pieniä lintusia, joten pyysin hänet asettumaan valokuvaan Sulka-korujen viereen. 

Kaipaus-korujen hinnat ovat muutamasta kymmenestä eurosta noin sataan euroon. 

Meiltä kysyttiin myös, että millaisia koruja toivoisimme Kaipauksen mallistoon. Minä ehdotin metallisia - pronssisia, kuparisia tai hopeisia - moderneja suuria rannerenkaita ja sormuksia keraamisten kaulakorujen lisäksi. Katsotaan tulisiko niitä. Toivoisin, sillä idea tuoksuvista koruista on niin hyvä!Viimeisenä näytän teille vielä ranskalaisen ekotuoksubrandin Honoré des Présin parfyymeja, jotka ovat nyt tulleet Even valikoimaan.

Kuuluisin niistä on varmasti Vamp a NY. Se on pakattu ikimuistoisesti New York -henkiseen take away -kahvimukiin.

Honoré des Prés -nimi on yhdistelmä kahta aristokraattista pariisilaiskorttelia: Faubourg Saint-Honoré ja Saint-Germain-des-Prés. Honoré des Prés -parfyymitalo on perustettu vuonna 2008 ja tällä hetkellä sillä on valikoimassaan 5 Eau de Toilettea ja 3 Eau de Parfymea. Kookoksen ystävänä ihana oli minusta myös tämä Love Coco -parfyymi. Se on suloinen sekoitus lämmintä kookosta ja vaniljaa.

Honoré des Présin parfyymien hinta on noin 75 euroa (50 ml). 


Kuten koko Even kauneuspolku, myös tapahtumasta saamani tuotekassi oli niin runsas, että sen esittelen ensi kerralla.

Ihanaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea tästä tapahtumasta, vaikka nyt harmittaa vielä enemmän, että en itse päässyt paikalle. Sain siis myös tuonne kutsun, mutta Oulusta on ihan mahdoton lähteä vain käväisemään tapahtumissa..tai ainakin opiskelijalle se on mahdotonta.
  Olisi kyllä ollut paljon itseänikin kiinnostavia juttuja tuolla, mutta sainpahan lukea hyvät kuvaukset nyt täältä :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kiva tapahtuma. Sain kutsun, mutta en päässyt paikalle. Kiitos, että teit näin hienon koosteen tapahtumasta :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, kun pääsisi käymään tuolla liikkeessä... Ei ole ilmeisesti nettikauppaa??
  Tuo tuoksukaulakoru alkoi kiinnostaa todella paljon... Samoin olisi kiva ostaa kokeiluun Ziajaa ja Jurlique:ta ja vaikka mitä :D

  VastaaPoista
 4. Tämä sinun juttusi inspiroi mua kirjoittamaan oman postaukseni tapahtumasta valmiiksi :) Muuten se olisikin varmaan jäänyt pidemmäksi aikaa työstettäväksi.

  Even tilat olivat kyllä aivan ihanat, tekisi niin mieli käydä siellä jossain upeassa hoidossa :)

  VastaaPoista
 5. Johis: Tosi harmi että et päässyt, vaikka Oulusta on kyllä ihan järkyttävän pitkä matka tänne Helsinkiin!

  Kiva tapahtuma oli kyllä, ihanaa saada perehtyä kosmetiikan uutuuksiin muutaman tunnin ajan. Minustakin siellä oli tosi kivoja merkkejä esittelyssä, ja hauskaa oli myös se, että painotus oli vähän luonnonkosmetiikan puolella. :)

  Ymmärsin niin, että saattaa olla että tämä ei ollut ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tapahtuma järjestettiin, joten ehkä pääsisit sitten ensi vuonna. Matkan voisi yhdistää varmaan muutenkin esim. Helsingissä vierailuun. :)


  Ninni: Oli kyllä tosi ihana tapahtuma. Parasta piristystä sateiseen syyskuun päivään! :)

  Tosi harmi että sinäkään et päässyt. Ajankohtakin oli tietysti vähän vaikea, eli arkipäivänä aamupäivä. Ehkä sitten ensi vuonna jos tapahtuma järjestetään taas silloin?!

  Ja kiitos kovasti! Tykkään itse kirjoittaa näistä tapahtumista, koska silloin saa ikään kuin elää ne kaikki kivat hetket vielä uudelleen ja kertoa tapahtumasta myös lukijoille! :)


  Anzu-Anssu: On kyllä nettikauppa, eli samasta osoitteesta löytyy kuin Evekin. Nettikauppa on kyllä hieno juttu, koska siellä on myynnissä niitä samoja harvinaisempia merkkejä kuin Evessä muutenkin. Esim. Ziajaa, jota on muuten vaikea löytää nettikaupoista. :)

  Minustakin tuoksukaulakoru oli tosi hyvä idea! Ihana laittaa siihen jotakin lempparituoksua, joka sitten vähitellen vapautuu siitä. Toivoisin mallistoon myös modeneja metallisia koruja siinä nyt olevien keraamisten lisäksi, vähän samaan tyyliin kuin nuo kuvassa olevat Paola Suhosen sulat. :)

  Jurlique vaikutti myös tosi kiinnostavalta! Kiva kun Suomeen tulee koko ajan uusia, hyviä merkkejä. :)


  Elisa: Voi kun kiva! Musta oli niin mukava lukea tapahtumasta myös sun blogista. Se on niin hauskaa aina nähdä miten toinen on kokenut tapahtuman, mtä nähnyt ja napannut sieltä. Tykkään itsekin kovasti kirjoittaa näistä tapahtumista, ja kivaa jos ne kiinnostavat myös lukijoita. :)

  Tykkäsin myös tosi paljon Even modernista ja luonnollisesta sisustuksesta! Tyylikästä, selkeää ja puhdaslinjaista. Mehän saatiin ne hoitolahjakortit, joten ajattelin että silloin olisi kiva nähdä miltä liike näyttää normaalitilassa, ja tietysti tutustua vielä kaikkiin ihaniin merkkeihin uudelleen rauhassa! :)

  VastaaPoista
 6. Sinulla ja Elisalla on niin paljon sanottavaa tuosta tilaisuudesta, että omasta postauksestani tulee varmasti ihan tynkä näihin verrattuna! :D Oli kuitenkin kaikin puolin mukava tapahtuma, ja ehkä ihan hyvä vain, että se oli sisätiloissa. :)

  VastaaPoista
 7. Katri: Eihän se mitään haittaa, kivaa vain lukea tapahtumasta ja tuotteista myös sinun näkökulmastasi. :)

  Lisäsin muuten ihanan Intiaanikesäsi blogilistalleni. :)

  Olisin itse ehkä mielummin jakanut tämän superpitkän postaukseni osiin ja nostanut esiin merkin kerrallaan, mutta olen lähiaikoina niin paljon matkoilla ym., että aika ei olisi vain riittänyt. :)

  Minustakin oli tosi kiva tapahtuma, valoa ja kosmetiikkaa sateiseen aamuun, mikä voisikaan olla parempaa. Ja siellä ulkona olisi tullut varmaan ainakin kylmä! :)

  VastaaPoista
 8. Hih, muistan, kun kävin Evessä heti kun se avattiin sinne jonnekin Vantaalle, toooodella isoihin tiloihin!...josta se sitten siirtyi Selloon? Sielläpä sen koskaan ole käynytkään.

  VastaaPoista
 9. Kissis: Kuules, minulla on sellainen käsitys, että se vanha Eve muutti Vantaalta Espooseen ja lopulta meni konkurssiin, ja tämä uusi Eve on aivan uusilla omistajilla ja uudella konseptilla, vaikka nimi, brandi ja tilat ovatkin samat Espoossa.

  Minäkin muistan sen vanhan Even ainakin Espoossa: avarat tilat, selektiivistä kosmetiikkaa eikä yhtään asiakasta, jotenkin autiota.

  Toivotaan tälle uudelle Evelle parempaa menestystä. Ainakin painotus luonnonkosmetiikkaan ja harvinaisempiin merkkeihin sekä day spahan vaikuttaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
 10. Mä en päässyt tuohon aikaan, oli huono aika työssäkäyvälle...

  Kivalta tapahtumalta kuulosti kyllä!

  Mä kattelin Shinylla just noita sen saamia juttuja. Jostain syystä mulle oli pinttynyt käsitys, että Jurlique on hiustenhoitosarja!

  VastaaPoista
 11. Sonia: Tosi harmi ettet päässyt kun oli kyllä tosi kiva tapahtuma! Olisi ollut myös ihana nähdä sua pitkästä aikaa! :)

  Se on kyllä sääli kun nämä tapahtumat ovat usein arkipäivinä työaikaan. Itse otan usein suosiolla vapaata, sillä onkohan parempaa tapaa käyttää lomapäivää kuin ihanan kosmetiikan parissa. :)

  Minä odotan melkein eniten noiden Jurliquen tuotteiden kokeilemista, kun olen kuullut siitä niin paljon hyvää. Muutenkin tapahtumassa ja Evessä oli tosi kiinnostavia, vähän harvinaisempia ja luonnonkosmetiikan merkkejä. Pitää mennä sinne nyt lähiaikoina uudelleen rauhassa vielä tutkiskelemaan niitä tarkemmin. :)

  VastaaPoista
 12. Oletko tullut viime aikoina käyneeksi Sellon Evessä? Sain sieltä hyvän tarjouksen juhlakampauksesta ja -meikistä kolmelle hengelle, mutta googlettaessani Eveä löydän paljon negatiivisiä mielipiteitä siitä. Sanotaan että työntekijät vaihtuisivat siellä tällä tiuhaan, palvelu olisi huolimatonta ja koko kauneushoitola olisi siivottomassa kunnossa. Joissain kommenteissä sanotaan, että 2012 siellä on vielä ollut hyvä tunnelma, mutta tuoreimmissa kommenteissa paikkaa haukutaan. Itse en ole muuta kuin käväissyt joskus Sello-reissulla vilkaisemassa myytävänä olevia tuotteita, joten en tiedä ovatko haukut paikkansa pitäviä... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en ole valitettavasti käynyt Evessä helmikuun 2013 jälkeen, jolloin siellä oli oikein mukava ystävänpäivätapahtuma. Sieltä ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään, ja olen vähän miettinyt että onkohan se vaihtanut omistajaa tai jotakin...

   Tosi hankala tuo tilanteesi, kun juhlakampaukset ja -meikit ovat niin tärkeitä, että niiden kanssa ei huvittaisi ottaa riskiä. Juhlamieli menee helposti pilalle jos palvelu ei vastaakaan odotuksia. Ehkä sinuna kävisin ainakin paikalla vähän katselemassa ennen varauksen tekemistä. Se voi kyllä olla hankalaa jos kampaamo-kauneushoitola ovat eri yrittäjällä kuin myymälä. Tai sitten kannattaa varata varmuuden vuoksi muualle jos viimeaikaiset kommentit ovat olleet negatiivisia eikä uskalla ottaa riskiä. Esim. Stockmanneilla on hyvä edullinen meikkauspalvelu jota voin suositella, ja ehkä sieltä (tai jostain lähikampaamosta) saisi edullisesti kampauksiakin? Minulla on kyllä aina ihan sama ongelma jos tarvitsisin juhlakampauksen ja -meikin Helsingissä kätevästi. Kolme henkeä on vielä vaikeampi kuin yksi, kun siinä pitäisi olla jo aika monta kampaajaa ja meikkaajaa samassa tilassa jos kaikki halutaan tehdä samaan aikaan. Minulla on kyllä tulossa tänne blogiin lähipäivinä juttukin juhlakampauksesta ja meikistä Helsingin keskustassa edullisesti, mutta se ei välttämättä auta 3 hengen tarpeeseen Espoossa. Tässä asiassa olisivat kyllä hyvät vinkit tarpeen! Toivottavasti kuitenkin teidän asianne järjestyisi kivasti! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)