sunnuntai 9. syyskuuta 2012

L'Oreal Color Riche Le Vernis -kynsilakat

L'Oreal uudisti hiljattain kynsilakkavalikoimansa ja julkisti uudet Color Riche Le Vernis -kynsilakat.

L'Orealilla on uusi värisuunnittelija, Orrea Light (I know, how appropriate!), jonka motto on luoda trendejä, ei seurata niitä. 


L'Oreal onnistui minusta kerrasta, sillä tämä uusien Color Riche -kynsilakkojen esitteen kanteen valittu vihreä väri on rohkea ja uudenlainen. 

Ei minusta välttämättä mikään kaunis vihreä, mutta erilainen ja tyylikäs. Had to have it!


Esitteen sisäsivuille on nostettu kaikkiaan 48:sta kynsilakkasävystä muutamia muita kiinnostavia. 

Värit on jaettu kolmeen tyyliryhmään: Essential, Shocking ja Fatale. En kyllä valitettavasti tiedä mikä näistä kynsilakoista on aina mihinkin ryhmään kuuluva, sillä sitä ei ole mielestäni tuotu esitteessä esiin mitenkään.

Blue Reef:  "Erittäin hienostunut sävy ja monella tavalla yllättävä. Suorastaan avantgardistinen."

Boudoir Rose: "Neutraali sävy, joka sopii päivittäiseen käyttöön."

Beige Countess: "Hillitty ja elegantti sävy, joka näyttää upealta kynsillä."

ja sitten tuo himoitsemani vihreä:

Green Couture: "Rakastan tätä sävyä. Kynteni hohtavat kuin smaragdit."

Muutapa ei sitten tarvittukaan, I was sold.


Ostin siis vihreän Green Couturen.

Koska se ei ollut minusta varsinaisesti kaunis sävy, mutta kylläkin kiinnostava, valitsin vaistolla lisäksi toisen värin.

Wild Purple on samettisen tummanvioletti kynsilakka purppuranvärisellä shimmerillä.

Aika monet uusista Color Richeista ovat saaneet nimeensä vaikutteita Ranskasta tai Pariisista. On Snow in Megeve, Vendome Pearl, Versailles Gold, French Riviera, Cafe St Germain, Rose Bagatelle, Parisian Rooftops, Luxembourg Garden ja Rive Gauche Green. Monet olisin voinut ostaa vain ihanan nimen takia!

Tunnistatteko muuten kaikki referenssit? Megève on jet set -hiihtokeskus Ranskan Alpeilla, Place Vendome on kuuluisa aukio Pariisissa, jossa sijaitsevat mm. Pariisin Ritz ja johtavien muotitalojen myymälät, Versailles on tietenkin Aurinkokuningas Louis XIV:n palatsi jne.   

Toisaalta Color Riche -kynsilakkojen joukossa on ihan tavallisiakin nimiä kuten Hypnotic Red, Shocking Pink ja Rebel Blue. Koska olen niin suuri Pariisi-fani, olisin toivonut että kaikki kynsilakat olisi nimetty Pariisin mukaan. Luulisi, että inspiraatiota olisi riittänyt 48:aan sävyynkin. Minäkin olisin voinut auttaa nimien keksimisessä! 


Uudet L'Oreal Color Riche -kynsilakat ovat aika pienissä pulloissa. Niissä on 5 ml kynsilakkaa, joka riittää kuitenkin mielestäni ihan hyvin, niin että voi kokeilla mahdollisimman monia eri värejä.

Aiemmin sain jo L'Orealilta blogiini liittyen nämä hehkeät kaunottaret eli Tahiti Watermelon,  Monaco Roses, Sky Fits Heaven ja Santorini Lagoon -sävyt.

Olen pitänyt niistä kovasti. Peittävyys, levittyvyys ja kestävyys ovat kaikki hyviä. 

L'Oreal onkin uudistanut Color Riche -kynsilakkojen koostumuksen. L'Oreal kutsuu sitä "top coat inside" -teknologiaksi, eli kynsilakoissa on polymeereja, jotka muodostavat ohuen kiiltävän kalvon ja akrylaattipolymeereja, jotka toimivat kuin integroitu päälyslakka lisäten kynsilakan kestävyyttä ja kiiltoa ja tehden väreistä puhtaita ja voimakkaita.

Sanoisin, että kaikki tämä näkyy kyllä lopputuloksesta. Lakkauksesta tulee nimenomaan kiiltävä, kirkas ja kestävä. Toimii siis!

Mitäs nämä ihanuudet sitten maksavat?

Normaalihinta on 6,50 euroa.

Tiesin kuitenkin joka tapauksessa hankkivani tuon upean vihreän Green Couturen, joten kyttäsin jotakin sopivaa tarjousta.

Se tulikin Sokokselta muutama viikko sitten, kun siellä oli joku L'Orealin tapahtuma, ja nämä Color Riche -kynsilakat olivat alennuksessa 4,90 euroa.


Ostamalla kaksi L'Orealin tuotetta sai kaupan päälle vielä L'Oreal Glam Bronze Wild Instinct -aurinkopuuterin.

Juttuhan on nyt niin, että minä olen himoinnut näitä kimaltavan kauniita Glam Bronze Wild Instinct -aurinkopuutereita siitä asti kun ne ilmestyivät keväällä L'Orealin valikoimaan.

Saamani sävy on vaalein 301 Light, Into The Wild, joka sopiikin hyvin vaalealle iholleni.

Näitä Glam Bronze Wild Instincteja on olemassa myös medium Walk On The Wild Side ja tumma Born To Be Wild.

Näiden ihanuuksien hinta on liikkunut noin 15 euron tuntumassa, joten melkoisen hyvä diili!


Glam Bronze Wild Instinct -aurinkopuutereissa on hyvin kiiltävä, kaunis kullanvärinen ja kuvioitu pinta. 

Tässä Into The Wildissa se on tällainen seepra- tai tiikerikuvio ja Born To Be Wild on leopardi!

Tuo pinta kyllä kuluu käytössä, ja alta tulee esiin tavallinen aurinkopuuteri.


Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä Sokoksen L'Oreal-tapahtumassa oli aina tasatunnein 15 minuutin aika, jolloin L'Oreal-tuotteiden ostaja sai kaupan päälle vielä yllätyslahjan.

Osuin Sokokselle sopivasti juuri ensimmäisen yllätyslahjavartin aikana eli klo 12.00-12.15. 

Yllätyslahja oli tällainen L'Oreal Resist & Shine Titanium -kynsilakka. Tämä menee minulla suoraan varpaankynsilakaksi, sävy ja koostumus ovat siihen juuri täydelliset.

Kävelin siis Sokokselta ulos varsin tyytyväisenä asiakkaana, ostospussi täynnä L'Orealia! 

9 kommenttia:

 1. Itse törmäilin sattumalta L'Oreal viikolle citymarketeissa. Siellä oli kaikki merkin normaalihintaiset tuotteet -30 % alennuksessa. Siis hiustuotteet, voiteet ja värimeikit ja kaikki siltä väliltä.

  Mukaan mulla tarttui siis pari kynsilakkaa joista toisen ehdin jo esitelläkin, sekä yksi neljän luomivärin paletti. Lisäksi mukaan lähti Million Lashes-mascara ja Glam Bronze trio-aurinkopuuteri blondeille. Varsinkin aurinkopuuteri on ollut kiva yllätys ja pidän sen tekemästä kuulaasta jäljestä todella paljon. Yleensäkin olen vasta viime aikoina oikeasti innostunut poskipunista ja korostustuotteista ja huomaan "hipelöiväni" uusia ja erilaisia aina kosmetiikkaliikkeissa vieraillessani. Olenkin siis siirtynyt kai luomiväreistä (niitä mulla on jo aika hyvin) uuteen päähänpinttymään :).

  Etuviikkojen L'Oreal saaliini on siis erinomainen ja tykkään kyllä merkin uudistuksista.

  Kynsilakoissa se vaikuttaa erityisen onnistuneelta ja pienenpi pullo ja edullisempi hinta onkin hyvä vaihtoehto, sillä harvoin nykyaikana kuluu 15 ml kynsilakkapullo ihan tyhjäksi saakka, koska valinnanvaraa on niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista uusista pienemmistä kynsilakkapulloista kovasti. Laatu on tosi hyvä ja pidän isohkosta siveltimestä.

  VastaaPoista
 3. Eiko: Tosi ihana tarjous tuo - 30 %. Siinä ei kyllä enää paljonkaan hintaa esim. näille pikkuisille kynsilakoille jää! :)

  Minua kiinnostavat kanssa ne L'Orealin uudistuneet luomiväripaletit. Eihän siitä kauaakaan ole, kun ne edellisen kerran uudistuivat, mutta vanha malli oli mielestäni parempi. Kiinnostavaa, millaisia nämä uudet nyt ovat. :)

  Evoluutio meikkituotteiden käytössä menee minusta niin, että ensin täytetään luomiväri- ja kynsilakkavarastot, ja sitten kiinnostutaan huulituotteista, poskipunista ja muista kasvomeikkituotteista. Itsellenikin on käynyt juuri niin. Toki vieläkin luomivärejä rakastan ja hankin jopa silloin tällöin jotakin uutta, mutta viime aikoina olen samoin havainnut kiinnostuneeni tavoittelemaan sitä täydellistä ihoa. Kun aurinkopuuterilla, poskipunalla ja korostustuotteillakin voi saada tosi kivaa vaikutelmaa aikaan, eli ei aina tarvitse panostaa niihin luomiväreihin. Vaikka toki silmämeikin tekeminenkin kivaa on. :)

  Minustakaan kynsilakan ei tarvitse välttämättä olla yhtään isompi kuin tuo L'Orealin 5 ml:n minipullo. Silloin voi huoletta hankkia useampiakin sävyjä kun voi olla varma, että ne eivät kuivu pulloon. Ja voihan sitä ostaa suosikkisävyjään vaikka varmuuden vuoksi kaksi pulloa, kuten minä aion tehdä tuon Tahiti Watermelonin kohdalla. :)


  Markka: Minustakin ne ovat tosi hyviä, hyvä L'Oreal!

  Aluksi vierastin vähän paksua sivellintä, kun tuntui että nappaako se liikaakin kynsilakkaa mukaansa, mutta kun sitä oppii käyttämään, niin se on tosi nopea, kun melkein yhdellä vedolla saa koko kynnen lakattua. Kiilto ja kestävyyskin on minusta näissä L'Orealin uusissa Color Richeissa hyvä. Tosi onnistunut uudistus! :)

  VastaaPoista
 4. Oletko siis sitä mieltä että se vanha kolmen sävyn paletti oli parempi kuin uudempi 3+1 joista yksi oli "voidemainen korostustuote" vai nyt tämä neljän luomivärisävyn kvartetti?

  Pidin niistä perustrioista jotka oli nimetty mallien/näyttelijöiden mukaan, sillä niissä jokainen väripannu oli erikseen. 3+1 luomiväreissä vierastin sitä turhaa voidemaista viritystä ja sitä, että sävyt olivat huonosti eroteltuina raitoina yhdessä väripannussa. Vaikka itsessään väriyhdistelmät ja luomivärien laatu oli varsin onnistunut.

  Tämä uusi versio värien asettelujen suhteen vaikuttaa aika lupaavalta. Ja jos tykkäät Petal Shine paletista on LOrealin Nude Lingerie hyvä vaihtoehto edullisemmalle kukkarolle.

  Osa uusista kvarteteista tuntui testaillessa aika glitterisiltä, mutta uudistus on yhteensä laskettuna ihan mieluinen.

  Kynsilakoista vielä sen verran, että googlailin mainitsemaasi Essien Flirt-sävyä ja nyt olen ihan varma että tarvin juuri sen :)....

  VastaaPoista
 5. Eiko: Anteeksi epäselvä kommenttini! Tarkoitin siis todellakin, että L'Orealin vanhat Star Secrets -kolmen luomivärin paletit olivat minusta paljon parempia kuin viimeksi uudistuneet 3 + 1 -paletit.

  Minua häiritsi niissä edellisissä 3 + 1 -paleteissa aivan sama kuin sinua, eli että värit oli pressattu ohuiksi raidoiksi yhteen. Ehkä L'Oreal on saanut siitä tarpeeksi huonoa palautetta, sillä nyt noissa uudistetuissa nelikoissa luomivärit vaikuttavat olevan taas erikseen. Ja toivottavasti myös siitä mielestäni täysin turhasta voidemaisesta korostussävystä on luovuttu. :)

  Ihana vinkki tuo L'Oreal Nude Lingerie, sillä Petal Shine kuuluu todellakin suosikkeihini. Kiitos! Täytyy ehdottomasti käydä katsomassa sitä kaupassa. :)

  Voi ei, lisää glittereitä... Olen nyt jotenkin täysin kyllästynyt tähän viime vuosien glitter-villitykseen ja kaipaisin vaihteeksi mattoja tai perushelmiäisiä luomivärisävyjä. :)

  Olen ostanut Essie Flirtin toissa kesänä jostakin loppualennuksesta Tallinnan Kaubamajasta, joten en ole varma sen saatavuudesta Suomesta. Toivottavasti löydät sen halutessasi jostakin. Kaunein se on mielestäni lyhyillä kynsillä! :)

  VastaaPoista
 6. Ainakaan pikasilmäyksellä kyseistä Flirt-lakkaa ei enää löytynyt normaalista valikoimasta. Olin kiltti tyttö enkä ostanut jotain toista sävyä lohdutukseksi :).

  L'Orealin Nude Lingeriestä tein pienen postauksenkin tuonne omaan blogiin, kuvien kera. Muuten vaikka uudistetut L'Oreal paletit näyttivät varsin hauskoilta yhdistelmiltä jätän ostokset vähemmälle. Niiden sävymaailmat (joita siis käyttäisin itse) on jo sellaisia, että mulla on samantyylisiä sävyjä jo useissa paleteissa.

  VastaaPoista
 7. Eiko: Anteeksi, minulta oli mennyt kokonaan ohi tämä kommenttisi!

  Ajattelinkin, että Essie Flirtia ei ehkä löydy Suomesta, kun itsekin ostin sen Tallinnasta. Nythän Tallinnassakin on heikommat Essie-valikoimat, kun ainakin Kaubamaja luopui siitä.

  Mutta kuules, jos haluat vähän vastaavaa iloisen korallista ja pirteää sävyä, niin L'Orealin Color Riche -kynsilakoissa tuo Tahiti Watermelon on vähän samanlainen. :)

  Nude Lingerie vaikuttaa kyllä ihanalta! Harmi vaan, kun tähän taloon ei mahtuisi enää yhtään uutta luomiväriä, niin täytyy yrittää kamppailla näiden hankkimista vastaan, kun vanhatkin L'Orealin paletit on melkein käyttämättä ja silti ihania. Eli aika sama tilanne täälläkin - valitettavasti, sillä L'Orealin uudistuneet paletit näyttävät tosi kivoilta! :)

  VastaaPoista
 8. Hei!

  Ostin tuon Lorealin color riche 827 Acid watermelon värilakan ja en kyllä harmikseni voi yhtyä teidän hehkutuksiin kyseisestä kynsilakasta... En tiedä ovatko sitten muuttaneet koostumusta 2012 jälkeen, nimittäin tänä vuonna ostettu lakka on aivan surkea laadultaan. Lakka levittyy epätasaisesti. Lakkaa ei pysty laittamaan tarpeeksi ohutta kerrosta, ja hieman paksummin levitettäessä lakka kökkööntyy rumasti. Siveltimen karvat ovat erimittaiset keskenään, mikä vaikeuttaa levitystä entisestään. Ja hinta oli Stokkalla 9,50€. En suosittele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hejsan!

   Kuulostaapa oudolta! En ole valitettavasti nähnyt kyseistä Acid Watermelon -kynsilakkaa kaupassa, mutta nimen perusteella se kuulostaa neon-lakalta. Neon-koostumus on kynsilakoissa todella hankala, ja juuri kuten kuvailit epätasaisesti levittyvä ja juokseva. Sama ongelma neon-kynsilakoissa on muillakin valmistajilla kuten Essiella ja China Glazella, joiden neon-lakkoja olen kokeillut. Neon-lakkoihin voi auttaa laittaa alle kerros valkoista creme-lakkaa, niin neonlakkaa ei tarvitse laittaa siihen päälle kuin yksi kerros ja väri toistuu paremmin.

   Sen verran utelias olin kommenttisi perusteella, että lakkasin tänään pitkästä aikaa uudelleen tuolla L'Orealin Tahiti Watermelon -lakalla (oletan että se on eri kynsilakka kuin Acid Watermelon, koska nimikin on eri). Koostumus oli edelleen aivan perfect ja sävy herkullinen kirkas oranssinpunainen, vaikka lakka on nyt pari vuotta vanha. Tykkään siitä ja muista L'Oreal Color Richeistani kyllä edelleen. Mutta ikävää että sinulla oli huono kokemus tuon Acid Watermelonin kanssa!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)