maanantai 17. syyskuuta 2012

IsaDora Dynamic Lash Growth ripsiseerumi ja ripsiväri; testitulokset 4 viikkoa

Muistakaa honeys IsaDoran Paradox-syyskokoelmaan liittyvä kilpailu täällä. Osallistumisaikaa 18.9.2012 klo 22 asti. Palkintoina IsaDoran Paradox-kokoelman lämmin ja kylmä meikkisetti.


Sain IsaDoralta testattavakseni tämän syksyn uutuudet Dynamic Lash Growth ripsiseerumin ja ripsivärin.

Ne ovat tulleet kauppoihin nyt syyskuun alussa, ja hintaa niillä on kummallakin noin 21,50 euroa. 

Ripsiseerumin ja ripsivärin testauksen aloituspostaukseni on täällä.

Ja 15 päivän testitulokset puolestaan täällä.Lupasin raportoida teille lopulliset tulokset, kun olen käyttänyt ripsiseerumia ja ripsiväriä säännöllisesti suositellut 4 viikkoa eli noin 30 päivää.Katsotaanpa aluksi, että mitä ripsiseerumista ja ripsiväristä luvataan:

"Aiempaa paksummat, vahvemmat ja pidemmät ripset vain 4 viikossa. Dynamic Lash Growth Mascara ja Serum sisältävät tehokkaita peptidejä ja kasviuutteita, jotka kasvattavat ripsien pituutta keskimäärin 20 prosenttia 30 päivän säännöllisen käytön jälkeen. Tehostaa ripsien kasvua 169 %. 

Nopeampi vaikutus jo 15 päivän jälkeen käyttämällä Dynamic Lash Growth Mascaraa päivittäin ja Dynamic Lash Growth Serumia iltaisin yöhoitona."Tässä ripseni aloitustilanteessa eli ennen Dynamic Lash Growth ripsivärin ja seerumin käyttöä.

Meikki on näissä kaikissa kuvissa sama, eli L'Orealin voidemainen Color Infaillible -luomiväri ja Diorin rajauskynä.  


Ja tässä ripseni tuotteiden 4 viikon tunnollisen käytön jälkeen.

And the verdict is... toimii!

Mielestäni ripsistäni on tullut vahvemmat ja hyväkuntoisemman oloiset, ja ehkä myös aavistuksen tuuheammat. Pituutta on tullut jonkin verran lisää, ehkä juuri se 20 %. Kaksikymmentä prosenttiahan ei ole loppujen lopuksi edes hirveän paljon, viidesosa lisää.

Eniten ripset ovat kasvaneet silmän ulkonurkissa. Luulen, että se johtuu siitä, että olen levittänyt öisin laitettavaa väritöntä ripsiseerumia enemmän sinne. Päivällä käytettävä ripsiväri on minusta helpompi levittää tasaisesti joka paikkaan, sillä se on mustaa.

Eivät nämä nyt vieläkään sellaiset hämähäkkiripset ole, kuin joillakin kalliimmilla ripsiseerumeilla saattaa saada. Mutta toisaalta IsaDoran ripsiseerumi ja ripsiväri eivät myöskään sisällä ikäviä silmänpainetautien lääkkeenä käytettyjä prostaglandiinia tai sen johdannaisia niin kuin jotkut ripsiseerumit. 


Aloitin IsaDoran ripsiseerumin ja ripsivärin käytön maanantaina 20.8.2012.

Tässä kuvassa 15 päivän kohdalla maanantaina 3.9.2012 olin jo varovaisen toiveikas, että ripsiseerumi ja ripsiväri saattavat todella toimia.

Silloin oli nimittäin jo joissakin yksittäisissä ripsissä havaittavissa selvää pidentymistä.

Tästä ei mennyt kuin muutama päivä, niin ripseni alkoivat mielestäni ihan selvästi näyttää pidemmiltä.


Ja tässä ne ovat sitten nyt maanantaina 17.9.2012.

Kuvissa eroa on kyllä vaikea nähdä, sillä ripsien päät ovat niin hennot ja vaaleat. Itse erotan sen kyllä luonnossa selvästi.

Pienen pidentymisen ja tuuheutumisen ohella annan erityiskiitosta IsaDoran tuotteille ripsien taipumisesta ja kaartumisesta.

Ripsiseerumi ja ripsiväri taivuttavat ripsiä selvästi, jolloin ne myös näyttävät pidemmiltä ja ikään kuin avaavat katseen.

Tyytyväisenä jatkan ripsiseerumin ja ripsivärin käyttöä hoitotuotteina edelleen satunnaisesti, niin että nämä vaikutukset myös pysyisivät!

5 kommenttia:

 1. Mä niin käyn ostamassa tuon seerumin :) Kiitos tästä tuotearvioinnista! Ei ole pahan hintainen seerumi jos se kerran toimii! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! :)

  Itse olen käyttänyt nyt kuukauden ajan Mavalan Double Lash ripsiseerumia. Seerumi lupaa vahvistaa ja suojata ripsiä, minkä ansiosta ripset kasvavat entistä pidemmäksi ja kestävämmiksi.

  Seerumin jäljiltä ripseni todellakin näyttävät nyt pidemmiltä ja niihin on myös selvästi helpompi tehdä taivutukset. Lisäksi ripsiä lähtee paljon vähemmän kuin aikaisemmin, mikä tietenkin johtuu ripisien pidentyneestä kasvukaudesta.

  Seeumia saa levittää myös kulmakarvoille, ja olen huomannut myös niissä pientä tuuheutumista.

  IsaDoran seerumi on varmasti vähintään yhtä hyvää kuin Mavalan vastaava. Mavalan seerumi maksaa kuitenkin vain noin 10 euroa (10 ml pullo)ja tuote on erittäin riittoisaa (riittää varmasti ainakin kahdeksi kuukaudeksi jokapäiväisessä käytössä). Isadoraan nähden säästö on siis merkittävä. ;)

  Mavalan ripsiseerumia myydään ainakin Sokoksissa.

  Ystävällisin terveisin, Tirlittan.


  VastaaPoista
 3. Mä olin vähän skeptinen tämän seerumin suhteen, mutta tosi kiva kuulla että sulla toimii! :) Mulla ei mitään älytöntä tarvetta tällaisille ole, mutta voisin kuvitella tulevaisuudessa kokeilevani, mikäli ripsiä tuntuisi jostain syystä lähtevän enemmän tai ne muuten ohenisivat.

  VastaaPoista
 4. Oho! Olen seurannut täällä testailujasi suurella mielenkiinnolla. Täytyy myöntää että olin erittäin skeptinen tuotteiden suhteen erityisesti sen takia, että niitä levitetään ripsiin eikä ripsientyviin niinkuin muita vastaavavia tuotteita. Mielestäni olisikin loogisempaa vaikuttaa ripsien kasvuun ripsien tyvistä lähtien...

  Mutta siis mahtavaa että tuotteet toimivat! Tässä on siis yksi edullisempi ja turvallisempi vaihtoehtoinen ripsiseerumi :) Kiitos että testasit näitä meidän puolesta :)

  VastaaPoista
 5. Nonnu: Olepas hyvä, niin kiva kuulla että tästä oli hyötyä! :)

  Näillä IsaDoran tuotteilla on odotettavissa siis ripsille maltillista kasvua, tuuhentumista ja hyvinvointia. Ei mitään huikeita räpsyripsiä, mutta niitä en ainakaan itse terveyden kustannuksella enää haluaisikaan, nyt kun noista kalliimmista seerumeista on tihkunut ikäviä uutisia.

  Toivottavasti tykkäisit tuotteista! :)


  Anonyymi/Tirlittan: Kiitos paljon viestistäsi! Onpas kiinnostavaa kuulla kokemuksistasi Mavalan ripsiseerumin kanssa. Itse en edes tiennyt, että Mavalakin tekee nykyään ripsiseerumia.

  Mavalan ripsiseerumi on kyllä huomattavan edullinen, kun se lisäksi vielä toimii! Vaikuttaa kyllä hyvin samanlaiselta tuotteelta IsaDoran ripsiseerumin kanssa. Mutta edullisempaan hintaan, tosi hyvä tietää! Kun Mavalakin on varmasti ihan turvallinen merkki. :)


  Elisa: Niin täytyy myöntää että minäkin olin! Kun hyvin samantyyppinen Talikan hoitava ripsiseerumi ei tehnyt minulla oikein mitään muuta kuin paransi varmaan vähän ripsien kuntoa ja lisäsi tuuheutta, mutta kyllä mitään pituutta lisää ei selvästikään tullut. Tämän IsaDoran ripsiseerumin näkyvin vaikutus oli minusta sen sijaan ripsien pidentyminen ja myös tuo ihana taivuttava efekti. En ole koskaan taivuttanut ripsiäni, joten oli tosi kivaa kun ripsiseerumi ja ripsiväri tekivät sen puolestani! :)

  Sinä et kyllä varmaan näitä ripsien pidennystuotteita normaalisti kaipaa, mutta tietenkin on hyvä tietää että apua löytyy, jos ripset lähtevät harvenemaan tai putoilemaan. Olen kuullut että sellaistakin voi joskus valitettavasti käydä, mutta toivottavasti ei sinulle kuitenkaan! :)


  Shiny: Kiva kuulla! Itsellänikään ei ollut kyllä odotukset aluksi kovin korkealla, joten olin kyllä positiivisesti yllättynyt tuloksista.

  Niistä kalliimmista ripsiseerumeista tiedän kyllä, että ainakin ne lääkeaineita sisältävät varmasti toimivat, sillä sen ovat kaikki niitä lääkkeitä määräävät lääkäritkin huomanneet. Mutta onko siinä mitään järkeä, että terveet ihmiset käyttävät niitä kosmetiikkana, siitä en ole varma. Siksi on hyvä että on tällaisia hoitavampiakin, vaikka maltillisempia vaikutuksia tuovia tuotteita.

  Voisin olettaa, että nuo IsaDoran ripsiseerumin peptidit kyllä jotenkin vaikuttavat myös ripsien tyveen, vaikka tuote levitetäänkin koko ripseen. Varma en ole, kun en todellakaan ole mikään asiantuntija tässä, mutta niin tosiaan luulisin. Ripsiseerumin koostumus on aika nestemäistä, joten varmaan sitä valuu sinne ripsen tyveenkin. :)

  Ja eipäs mitään, kiva että oli hyötyä! Sen uskallan sanoa, että jos nämä tuotteet toimivat minulla, niin varmaan toimivat monella muullakin, sillä niin surkeat ripseni alun perin olivat. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)