sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Gloria Fashion Show 1.9.2012

Olimme eilen ystävieni kanssa Gloria Fashion Showssa Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla.

Olen huomannut, että nyt syksyn myötä olen innostunut kirjoittamaan tänne Pumpulipupuun myös jonkin verran muodista. Ei huolta, tämä pysyy kuitenkin edelleen pääsääntöisesti kosmetiikkablogina, mutta jatkossa saatetaan välillä vierailla myös vähän toisen intohimoni muodin puolella, toivottavasti sopii!






Gloria Fashion Show alkoi kyllä vähemmän glamouristi, kun jonotimme sisään Vanhalle yliopilastalolle kaatosateessa Mannerheimintiellä.

Edellisen kerran olimme Glorian muotinäytöksessä kaksi vuotta sitten. Silloin se pidettiin Korjaamolla Töölössä, joka oli meistä vielä kivempi paikka kuin Vanha. Me Helsingissä opiskelleet olemme varmaan olleet Vanhalla vähän liian monissa juhlissa, joten siitä on vähän kadonnut viehätys.






Pauligin tytöt tarjoilivat kuitenkin kivasti kahvia jonoon, ja heti sisään päästyämme saimme myös muodikkaat piccolopullot Moet & Chandon shamppanjaa eli Mötikkää.

Gloria Fashion Show oli tällä kertaa seatattu hyvin tiiviisti, tunnelma oli varmaan kuin Pariisin tai New Yorkin fashion weekeilla!

Glorian muotinäytöksessä on kuitenkin kivaa se, että vaatteet ovat ihan tavallisia, helsinkiläisissä kaupoissa myytäviä vaatteita, joten täältä voi todellakin saada ideoita arkipukeutumiseen. Jos näkee vaikka kivan huivin näytöksessä, voi sen käydä näytöksen jälkeen ostamassa kyseisen merkin liikkeestä.






Näytöksen upein asu oli mielestäni tässä. Se oli finaalista, mutta en ole varma kenen tuo fantastinen takki oli.

Hyvin marc jacobsmaista hattumuotia joka tapauksessa!






Näitä hurmaavia huopaisia lierihattuja taas nähtiin ainakin yhdellä lempimerkilläni Burberry Prorsumilla muutama vuosi sitten.

Tämän näytöksen ehdoton hitti olivat kuitenkin nuo Falken värikkäät sukkahousut. Myös edellisellä kerralla Glorian muotinäytöksessä oli käytetty onnistuneesti Seppälän musta-valkoisten vaatteiden seurana pinkkejä sukkahousuja ja helmikaulakoruröykkiöitä. 

Nyt melkein kaikki näytöksen asut oli asustettu värikkäillä sukkahousuilla, ja kyllä kuulkaa oli Stockmannin sukkahousuosastolla tungosta näytöksen jälkeen. Mekin kävimme siellä ystävieni kanssa näytöksestä inspiroituneena. Iloinen yllätys oli myös - 10 %:n alennus Stockmannin naisten vaatteista nyt viikonloppuna näytöksen käsiohjelmalla. 

Todella kiva idea, että muotinäytöksestä Vanhalta saattoi kävellä suoraan Stockmannille shoppailemaan!






Jatkoimme ihanaa iltaa muotinäytöksen jälkeen juhlimalla ystäväni syntymäpäiviä ravintolassa.

Ystäväni sai lahjaksikin kosmetiikkaa, eli minulta Madaran Anti-Cellulite Cream -vartalovoiteen. Tiesin että ystäväni käyttää sitä, vaikka ei hänellä mielestäni olekaan selluliittia. Muuten en tietenkään ostaisi kenellekään lahjaksi selluliittivoidetta, ei herran jestas!

Toiselta ystävältäni ystäväni sai Mokon ihanaa ranskalaista oliivi-laventeli vartalovoidetta.






Näillä synttäreillä myös vieraat saivat lahjoja eli tuliaisia Provencesta Place Belle Isle -liikkeestä.






Söpöstä pinkistä paketista paljastui todella tyylikäs Verveine- eli rautayrttisaippua.

Rautayrtti on lääkekasvi, jolla on ajateltu olevan yliluonnollisia voimia. Sen sanotaan lisäävän mm. luovuutta.

Saippua on Marseille-saippuaa, Savon de Marseille. Se on hyvin rasvaista, ja sitä voi käyttää mm. meikkisiveltimien pesemiseen. 

Marseille-saippuan resepti on peräisin 1600-luvulta Aurinkokuningas Louis XIV:n ajalta. Alun perin se sisälsi vain oliiviöljyä, mutta nykyään siinä voi olla muitakin kasviöljyjä.  






Myös Glorian muotinäytöksestä saimme goodie bagit täynnä kaikkea ihanaa.

Pauligin kahvia, ilmaislipun loistavaan muotia ja kuvataidetta yhdistävään Boutique-näyttelyyn Amos Andersonin taidemuseoon ja kosmetiikkanäytteitä. 

Kävin katsomassa Boutique-näyttelyn jo Taiteiden yössä ja ihastuin kovasti Rauha Mäkilän ja Juliana Harkin kosmetiikkaa ja muotia yhdistäviin valokuviin. Olen nyt saanut taiteilijoilta luvan julkaista lempivalokuvani niistä täällä blogissa, joten Boutique-näyttelyä koskeva juttu on tulossa tänne Pumpulipupuun myöhemmin. 

Glorian muotinäytöksen meikit olivat Lancomen ja hiukset L'Orealin. 

Lancomelta oli goodie bagissa näyte uudesta Hypnose Star -maskarasta, jota pääsinkin jo testaamaan blogiani varten aiemmin. Juttu siitä löytyy täältä.

L'Orealilta mukana oli Absolut Repair Cellular korjaava shamppoo ja naamio.

Tykkään itse tällaisista pienistä näytteistä kovasti, sillä ne ovat tosi käteviä matkoilla.

Lisäksi meitä hemmoteltiin näytöksessä kahvin ja shamppanjan lisäksi Jean Paul Gaultierin suunnittelemilla Coca-Cola Light pulloilla ja Bonaqua -vedellä. 






Muotinäytöksen ja - 10 %:n alennuksen innoittamana shoppailin myös itse tänään Stockmannilla.

Näytöksessä oli kaunis asu, jossa Philosophy Blues Originalin naisellinen, nätisti rypytetty valkoinen paita oli yhdistetty mustaan kynähameeseen ja villatakkiin. Täydellinen asu töihin!

Paidasta olivat koot tiukassa, eli ehkä muutkin muotinäytöksen katsojat olivat käyneet Stockalla ostoksilla. Sain kuitenkin omani, normaalihinta oli 79 euroa.

Lisäksi ostin tietenkin niitä suuren succeen saaneita värikkäitä sukkahousuja.

Näissä italialaisissa Trasparenzeissa oli vaikka mitä kivoja värejä, 70 denieria hintaan 7,90 euroa. Otin tummanvihreät Rio Verdet  ja petroolinsiniset Ottaniot. Muita värejä minulta löytyykin aika hyvin jo ennestään. Ystäväni ostivat pinkit, poltetun oranssit ja petroolinvihreät sukkahousut. Väriä syksyyn!

Tämä oli nyt tällainen sunnuntain postaus, vähän kaikenlaista, a little bit of everything.

Kivaa syksyistä viikkoa teille kullanmurut!

6 kommenttia:

  1. Kiva että tykkäsit! :) Itse skippasin kutsuvierasnäytöksen (tänäkin vuonna...) ja olin poikaystävän kanssa klo 18 näytöksessä, koska pakkohan se nyt oli kuitenkin nähdä...tultiin ihan viime tippaan paikalle koska sateenvarjoa ei kummallakaan tietenkään ollut mukana ja oli pakko mennä Stockalle tuhlaamaan aikaa kunnes jono olisi vähän lyhyempi. Itse tykkään enemmän nyt paikasta, Korjaamo on vähän turhan syrjässä. Meillä oli vielä pöytävaraus Careliaan klo 19 ja "hieman" myöhästyttiin... :P Ja tietenkin läpimärkinä paikalle. Mutta onnistunut ilta, tuohon päälle vielä Expendables 2. :P

    VastaaPoista
  2. Teetkö sen ripsiseerumi-postauksen tänään??:)

    VastaaPoista
  3. Kissaämmä: Joo, voin ilmoittautua jo nyt kanssasi vapaaehtoiseksi sinne Glorian kutsuvierasnäytökseen ensi vuonna, sen verran kiva näytös minusta on! :)

    Me olimme klo 16 näytöksessä, niin siitä jäi sitten vielä noin tunti tehokasta shoppailuaikaa Stockalla. Kiva kun näytöksiä oli nyt niin monta, että lipunkin sai hyvin ainakin silloin vielä noin kuukausi sitten. Silti olivat varmaan ihan loppuunmyytyjä, ainakin meidän näytöksessä oli aivan täyttä.

    Aika samanlaiset suunnitelmat meillä oli, me puolestaan olimme Korkeavuorenkadulla Juuressa. Kivaa suomalaista ruokaa with a twist ja mukava suomalaista designia oleva sisustus. Erityisesti Marimekon värikkäät juomalasit tekivät meihin suuren vaikutuksen. :)

    Tämä on niin hauskaa että me käydään aina näissä samoissa tapahtumissa. Seuraava on mulla Marimekon muotinäytös Bio Rexissä, ehkä nähdään siellä! :)


    Anonyymi: Tulossa on jos ei vain mitään teknisiä ongelmia tms. tule. Ihanaa kun sitä odotetaan! :)

    Käyn ensin joogailemassa, joten varmaan joskus iltamyöhällä ilmestyy. Kivaa kun kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  4. Värikkäät sukkahousut alkavat houkutella minuakin, vannoutunutta harmaan ja mustan ystävää... :)

    Tosin nykyään en tykkää käyttää sukkahousuja enää ollenkaan! Pelkästään stay-upit saavat sääreni verhota, ja voi kuinka ne ovatkaan ihanat verrattuna hiostaviin haarakiiloihin. Varsinkin kesäjuhlissa yhtä autuutta.

    Talvella tosin voi olla eri asia, kun kaipaa jo ihan sitä lämpöäkin sukkiksiltaan :)

    Nämä sinun muotijutut on vallan ihania! Edelleenkin kiitän sua mun muotisivistämisestäni, nyt tiedän miten pitäisi pukeutua tänä syksynä.

    VastaaPoista
  5. Heh, Marimekkoon en näillä näkymin ole tulossa, joskin GFS:ssa ne Marimekon mekot (hihi) näyttivät ihan kivoilta...vaikka en muuten ole mikään Marimekkotyttö.

    VastaaPoista
  6. Elisa: Värikkäillä sukkahousuilla saa kyllä piristettyä asun kuin asun. Vanhat musta-valkoiset tai harmaat vaatteet saavat ihan uutta säpinää kun ne yhdistää värikkäisiin sukkahousuihin.

    Erityisen paljon Glorian näytöksessä näkyi pinkkejä ja oransseja sukkahousuja. Muutenkin asuissa oli tosi paljon yhdistetty nimenomaan näitä kahta kirkasta väriä. Varsin erikoista syksyksi ja talveksi! :)

    Minä taas tykkään erityisen paljon paksuista sukkahousuista, mustat puuvillaiset ovat lempparini. Ihan hyvin pärjää talvellakin hameissa kun vain panostaa laadukkaisiin sukkahousuihin, kuten erimerkiksi Falkeihin tai Wolfordeihin. Tosi kalliita ostettaessa, mutta kestävät sitten myös erinomaisesti. :)

    Voi kiitos, voi miten kiva kuulla että tykkäät! Rakastan itse kirjoittaa näitä juttuja, joten tosi kivaa että ainakin sinä tykkäät myös lukea. Olet ihana! :)

    Ja ns. muotisivistys on peräisin vain years and years of Glorian ja Voguen lukemisesta. :)


    Kissaämmä: No voi harmi! Marimekon näytös on ensi kevättä ja kesää 2013 ja kuvataan New Yorkin Fashion Weekilta ensi viikolla, ja elokuva esitetään sitten Bio Rexissa. Odotan kyllä innolla, sillä melkoinen tapaus Suomi-muodille, vaikka en itse myöskään niin käytäkään Marimekkoa. Hienoa työtä kuitenkin tekevät, sekä Suomessa että maailmalla! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)