tiistai 11. syyskuuta 2012

IsaDora Paradox-kokoelma ja kilpailu!

Onpas ihanaa saada aloittaa uusi viikko täällä Pumpulipupussa näin, sillä tiedän että tulette ilahtumaan tästä!

Nyt nimittäin seuraa paljon odotettu ja toivottu IsaDoran tämän syksyn 2012 Paradox-kokoelman esittely ja ihanan IsaDoran tarjoama kilpailu. 
IsaDoran Paradox-syysmeikki perustuu kahteen erilaiseen värivaihtoehtoon: lämpimiin ja kylmiin sävyihin.

Lämpimät sävyt ovat ruskeaa ja neutraaleja värejä. Meikki on sävymaailmaltaan aika maanläheinen ja pehmeän naisellinen.

Toinen tyyli taas perustuu viileille sävyille: mustaa, sinistä ja punaista. Meikki on hyvin jyrkkä ja jopa maskuliininen. Think femme fatale Uma Thurman in Pulp Fiction. 

Tyylillisesti IsaDora ammentaa 1990-luvulta, jolloin käytettiin voimakasta silmämeikkiä yhdessä tumman huulimeikin kanssa, erityisesti ruskeaa. Muistan itsekin, että minulla oli 90-luvulla ruskea silmämeikki ja rusehtava huulipuna, jonka vielä rajasin ihastuttavasti ruskealla rajauskynällä. Now the look is back!

Huulimeikki on IsaDoran Paradox-lookissa matta. Tarjolla on täyteläistä punaista ja ruskeaa nudea.

Paradox-look on hyvin urbaani ja moderni, jopa kova. Jos se olisi horoskooppimerkki, se olisi kaksonen. Jos se olisi kaupunki, se olisi New York.

Swatchasin koko kokoelman Stockmannilla läpi, ja yksi hienoimmista tuotteista minusta oli tämä Glow Stick -voidemainen poskipuna. Siinä on kausisävynä upea metallinen vanha roosa "Vintage Rose 12".

Suositushinta on 15,90 euroa.

Paradox-kokoelmassa IsaDora jatkaa myös loistavien Twist Up Metallic Eye Pen -rajauskynien kanssa.

Nehän ilmestyivät ensimmäisen kerran valikoimaan viime keväänä Pearls of Passion -kokoelmassa pastellisen värisinä. Myös kesän Papagayo -kokoelmassa oli niitä. 

Syksyn Paradox-kokoelmaan kuuluu nyt Twist Up Metallic Eye Pen -rajauskynät ruskeana Dark Brown, tummanharmaana Steel Grey ja mustana Deep Black. Niissä on mukana upeaa metallista kimalletta.

Hinta on 10,70 euroa ja syksyn sävyt ovat jäämässä vakiovalikoimaan.
Paradox-kokoelman Perfect Matte Lipstick -huulipunat ovat tosiaan mattoja.

Kokoelmaan kuuluu kirkas punainen Red Carpet, tummempi punainen Femme Fatale ja ruskeannude Bare Bohemian.

Huulipunien hinta on 13,20 euroa ja ne ovat kausisävyjä eli tänään täällä ja huomenna jo poissa.

Huulikiiltoja on kokoelmassa kaksi kausisävyä: kirkkaanpunainen Red Carpet ja tummempi Diva Red. 

Huulikiillot vaikuttivat hyvin, hyvin pigmenttisiltä. Itse kyllä pidän enemmän huulipunan koostumuksesta jos haen voimakasta väriä.

Huulikiiltojen hinta on 12,90 euroa. 

Paradox-kokoelmassa on myös kaksi huultenrajauskynää: punainen Prime Red ja väritön Transparent Lip Fix. 

Uudenlaisen värittömän, vahamaisen Transparent Lip Fix -huultenrajauskynän on tarkoitus estää huulipunan karkailu huulten rajojen yli ja tehdä huulista täyteläisemmän näköiset. Tällainen väritön huultenrajauskynä voikin olla hyvä voimakkaiden huulipunien kanssa. Mielestäni Diorilla on syksyn Nude-huulipunakokoelmassaan samanlainen.

IsaDoran huultenrajauskynien hinta on 9,50 euroa. 

Paradoxin huulituotteista minua kiinnostaa 1990-luvun mieleen tuovan ruskeanpunaisen Bare Bohemian -huulipunan lisäksi eniten kirkkaanpunainen Red Carpet -huulipuna. Se vaikuttaa sellaiselta klassiselta punaiselta sävyltä, joka saattaisi sopia lähes kaikille. Se on siis varmaan hankittava.

Nuo mattahuulipunat ovat aika armottomia huulten kunnolle, joten huulet kannattaa mahdollisesti kuoria ennen huulipunan käyttöä ja huolehtia myös kunnollisesta kosteutuksesta.
Neljän sävyn luomiväripaletteja on Paradox-kokoelmassa kaksi.

Brown Patina on kokoelman lämmintä osaa ja sävyiltään ruskea.

Stockmannilla oli ainakin jaossa tällaisia ohjeita paletilla meikkailuun, sillä luomiväripaletin yläosassa on kaksi uudenlaista Wet/Dry Shimmer -helmiäissävyä. Ne olivat swatchatessa hyvin hileisiä ja glitterisiä, joten ovat varmaan parhaimmillaan kosteana käytettynä. Kaksi muuta luomiväriä ovat mattoja.

Tuon meikkausohjeen mukaan Brown Patinan Shimmer-sävyjä on tarkoitus käyttää kulmaluulle sekä luomivakoon ja alaluomelle.

Luulen, että tämä uudentyyppinen luomiväripaletti tulee tarjoamaan haastetta ja mielenkiintoa kokeneemmallekin meikkaajalle. Kivaa myös, että IsaDora tekee vaihteeksi mattavärejä, jotka ovat harvinaisuuksia missä tahansa meikkikokoelmassa.


Toinen Paradox-kokoelman luomiväripaleteista on kokoelman nimipaletti Paradox. Siinä on mielestäni tosi kauniit harmaat ja hopeiset sävyt. Varmaan erinomainen mm. smokey eyen tekemiseen.

Myös Paradox-paletissa on kaksi noita uuden Wet & Dry Shimmer -koostumuksen luomivärejä. Niitä neuvotaan käyttämään meikissä liikkuvalla luomella ja alaluomella.

Meikistäkin tulee näillä luomiväreillä paradoksaalinen: toisaalta kimaltava ja toisaalta matta.

Luomiväripalettien hinta on 16,20 euroa. 


Sain valita IsaDoralta kokeiltavakseni jomman kumman Paradox-meikkisetin, kylmän tai lämpimän.

Koska minulle sopivat ehdottomasti paremmin lämpimät sävyt, valitsin tietysti ne.

Mutta eikö tämä näky saa teidätkin suorastaan itkemään?

Vaikka IsaDoran lähettämä Brown Patina -luomiväripaletti oli pakattu todella, todella huolella, olivat nuo uudet Shimmer-sävyt silti rikkoontuneet postissa.

Luulen, että tämän on pakko johtua koostumuksesta. Myös Dior uudisti hiljattain Diorskin Forever -meikkipuuteriensa koostumuksen, ja sen jälkeen minulta on rikkoontunut niitä jo kaksi. Ne eivät kestä pienintäkään kolhaisua. Luulen, että näiden IsaDoran Shimmer-sävyjen tilanne on sama. Käsitelkää siis honeyt varoen näitä luomiväripaletteja jos ostatte ne!Onneksi kuitenkin tuon Paradox-meikkisetin muun osat säilyivät ehjinä.

Eli tässä on Bare Bohemian -huulipuna ja Metropolitan-kynsilakka. 

Metropolitan on tummanruskea kynsilakka, joka sekin vaikuttaa lähes matalta. Metropolitanin lisäksi Paradox-kokoelmaan kuuluvat tummansininen upea Night Flight  ja viininpunainen Femme Fatale -kynsilakka

IsaDoran kynsilakkojen hinta on 8 euroa.  

Mutta nyt siihen ihanaan kilpailuun, jonka saan ilokseni pitää teille!
IsaDora tarjoaa voittajille joko tällaisen lämpimän tai kylmän Paradox-meikkisetin.

Lämpimässä setissä on tummanruskea Metropolitan-kynsilakka, ruskeanpunainen Bare Bohemian -huulipuna ja Brown Patina -luomiväripaletti.Viileässä setissä on puolestaan tummansininen Night Flight -kynsilakka, viininpunainen Femme Fatale -huulipuna ja Paradox-luomiväripaletti.

Meikkisettien arvo on noin 37 euroa.


IsaDora on kuuluisa siitä, että se yhdistää muodin trendit meikkeihin.

Siteeraan IsaDoraa:

"Syksyn muodissa on nähtävissä tiettyä vastakohtaisuutta. Muodissa näkyy toisaalta selkeälinjaisia maskuliinisia vatteita, toisaalta taas hyvin naisellista, pehmeää pukeutumistyyliä. Klassisuus ja trendikkyys sekoittuvat toisiinsa. Nähtävissä on vintage-pukeutumista ja modernia tyyliä, vaatteita joissa on nostalgiaa ja niiden rinnalla hyvinkin futuristisia linjoja. Väreissä nousevat klassiset ruskean ja neutraalin sävyt, maskuliiniset värit musta ja sininen sekä hyvin naisellinen voimakas punainen. IsaDoran Paradox-syysmeikki toistaa muodin teemoja." 

Kilpailutehtävänä on kertoa, että mihin yhdistäisit valitsemasi Paradox-meikkisetin - joko kylmän tai lämpimän - tuotteita. Ei tarvitse olla koko setti, vaan vaikka pelkkä tummansininen kynsilakka tai viininpunainen huulipuna voi riittää inspiraatioksi. Eikä edes mitään kovin ihmeellistä, innoittajana voi toimia vaikka miten pieni ja yksittäinen asia kuten joku hieno kynsikoristelu.

Esimerkiksi itse yhdistäisin tuon saamani lämpimän setin meikit mustaan villatakkiin ja ruskeaan leopardihuiviin. Musta villatakki on klassista tyyliä ja leopardikuosi taas niin hot trend tällä hetkellä.
Valitsen mielestäni parhaan tai muuten vain kivoimman ehdotuksen sekä lämmintä settiä että kylmää settiä haluavien joukosta. Ja jos ehdotukset ovat niin hyviä etten pysty valitsemaan, arvon voittajat. Täällä vallitsee siis Pumpulipupun rules of order tämän kilpailun ajan. 

Voit jättää sähköpostiosoitteen kommenttisi yhteyteen, tai sitten huhuilen voittajia täällä kilpailun päättymisen jälkeen, niin voitte ottaa yhteyttä minuun. IsaDora lähettää tuotteet voittajille. 

Kilpailuaika päättyy tiistaina 18.9.2012  klo 22. 

Good luck babies!


35 kommenttia:

 1. Valitsisin Bare Bohemian-huulipunan työhuulipunakseni. Se antaisi sopivasti väriä, muttei olisi liian hurja töihin. Sopisi myös värimaailmaltaan tämän hetksisiin työvaatteisiimme ja kuparinruskeaan huiviin, joka on lähimpänä kasvoja. Olen vasta viime vuosina löytänyt huulipunat :)

  VastaaPoista
 2. Inspiroidun eniten voidemaisesta poskipunasta/korostustuotteesta (jotka olen tosiaan löytänyt omaan käyttööni vasta tänä kesänä). Silmämeikin pitäisin hillittynä ja neutraalina ja huulin laittaisin myös neutraalin lämpimän lookin huulipunan. Lisäväriksi kynsiin tummanruskea lakka olisi varmasti herkku. (Hmm... tahtoo tummaa suklaata)

  Katsoin Paradox kokoelman paletteja tänään kauppareissulla ja ihmettelin ylempien sävyjen laatua. Oli todellakin olennainen tieto, että niitä on tarkoitus käyttää kostena. Olin vähän epäilevä tämän kokoelman suhteen, mutta sait minut myytyä :)

  Jos onni suosii, valitsen lämpimän setin :)

  VastaaPoista
 3. Mulla jäi vähän kaivelemaan tuo voidemainen poskipuna, kun kokoelmaa kicksissä vilkaisin. Käytin kesällä vaaleanpunaisen isadoran poskipunan ja se oli ihana! Nopea meikki sävyttävän päivävoiteen kanssa. Oliskohan ollut se kevätkokoelman puna?

  Ja itse kilpailuun... Tuo tumma luomiväripaletti olisi omiaan käyttää viihteelle lähtiessä. Jotenkin tuli heti mieleen musta vaatetus jollain hopealla asustettuna... Vähän särmää siis silmiin! :) Tummia paletteja mulla onneksi on, muuten saattais tulla liian kova himo tuohon :D

  VastaaPoista
 4. Yhdistäisin ton lämpimän sävyisen paletin koulu- tai työmeikkiin ja tällä hetkellä etsin hyvää neutraalin väristä palettia. Bare bohemian huulipuna on ihana juuri tuollaista sävyä etsin :)

  VastaaPoista
 5. Koska kontrastit ovat aina kiinnostavia, yhdistäisin tuollaisen promokuvassa nähdyn pehmeänruskean meikin skarppeihin, geometrisesti leikattuihin vaatteisiin, värinä tietysti musta (onko olemassa muita värejä?). Vaihtoehtoisesti kylmemmällä setillä tehty dramaattinen punaiset huulet + tummat silmät -meikki olisi hauska yhdistää vaaleaan pitsiin ja hulmuaviin helmoihin.

  Vaikka mainitsin molemmat setit, haluaisin mieluummin tuon lämpimämmän.

  VastaaPoista
 6. Yhdistäisin tuon lämpimän luomiväripaletin sävyt mustaan nahkaan ja ruskeaan neuleeseen :) sanna.aho@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mulle tuli heti selkeä mielikuva tuosta lämpimän setin meikeistä;
  -silmiin pehmeitä ja kuparisia sävyjä
  -kynsiin tummanruskeaa ja huuliin tuollainen neutraali puna

  -päälle luonnonvalkea polvien yläpuolelle ulottuva mekko (täntyyppinen http://4.bp.blogspot.com/-hVeAknbD1oo/UFAp9Zwo3lI/AAAAAAAABII/sP42nS2AmwU/s1600/dress.jpg)
  -musta nahkatakki ja keveä musta huivi kaulaan
  -hopeiset korvikset ja kaulakoruksi joku sulkakoru

  joota94@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Punaiset huulet ja sinisen kynsilakan yhdistäisin valkoisen kaluspaidan ja farkkujen kanssa. Lämpimän paletin sävyt ja nuden huulipunan yhdistäisin hempeään pitsimekkoon

  Jos arpaonni suosii valitsisin lämpimän paketin:)
  -J-
  johak(at)netti.fi

  VastaaPoista
 9. Eka kommentointiyritys katosi johonkin, joten otetaanpa uudestaan...

  Itse valitsisin tuon viileämmän kokonaisuuden ja tekisin Isadoran lookin tyylisen meikin. Yhdistäisin sen punaiseen, vähän 50-luvun tyyliseen mekkooni ja trendikkäisiin mustiin nilkkureihin, mustaan pikkulaukkuun ja rokahtaviin koruihin. Punaiset huulet ja mekko olisivat pehmeän naisellinen yhdistelmä, jolle tumma silmämeikki ja rokimmat asusteet toisivat vähän asennetta :)

  VastaaPoista
 10. Valitsisin lämpimän setin, of course :)

  Tekisin varmaan wet look -meikin käyttäen tuota kultaista luomiväriä koko luomella ja lisäten vain aavistuksen ripsiväriä. Kulmat meikkaisin haaleiksi ja varjostaisin kasvot voimakkaasti. Päälle pukisin miesten valkoisen kauluspaidan (helma housuihin tietty), tiukat denimsiniset ja kuluneet farkut ja jalkaan superasialliset mustat korkkarit. Huulille sipaisisin vielä Bare Bohemiania ja näin maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä sekoittava look on valmis.

  Lookista tuli näin pohdittuna itse asiassa niin kiintoisa, että haluan toteuttaa tämän blogiini jossain vaiheessa :D

  Meilini on mitenniinliikaa ät gmail.com

  VastaaPoista
 11. Lämpimästä setistä inspiroiduin näin:

  Noista hopean ja kullanhohtoisesta luomiväristä tuli mieleen kiireettömyys, takkahuone, viileä syysilta tai jopa jo marraskuinen sää, kun räntää meinaa vähän tulla. Takassa tuli, pehmosukat jalassa ja lämmin vaaleasävyinen neuletakki päällä. Siinähän sitten voi vaikka lakkailla kynsiä kaikessa rauhassa. Vaatteiden vaihto mustaan ja blingiin, niin samoilla meikeillä voi lähteä vaikka pikkujouluihin. Kynnetkin on valmiiksi laitetut. Sipaus huulipunaa ja menoksi!

  kunsiih at gmail.com

  VastaaPoista
 12. Olin pitkään kovin vähävarainen (opiskelujen takia) ja olen nyt pikkuhiljaa aloitellut töitä. Jo ennen kuin sain ensimmäisen palkkani pyysin miestäni ostamaan minulle luottokortillaan (minullahan ei sellaista ole, koska ei ole ollut tulojakaan) uuden mekon ja kengät pari viikkoa sitten olleita juhlia varten. Mekko taitaa olla kallein koskaan ostamani mekko (eikä se taida monenkaan mielestä olla edes kallis, 130€). Se on hieman tyköistuva, suhteellisen yksinkertainen, musta, esim. cocktail-asuksikin kelpaava, puolipitkä shifonkimekko. Olen siitä lapsellisen onnellinen! ;-)

  Siihen yhdistäisin tuon ihanan mattaisen Femme Fatale-huulipunan ja jalkaan saman sävyiset korkkarit ja tietty joku pieni iltalaukku samassa sävyssä. Kynsille myös samaa viininpunaa. Kasvot saisivat jäädä vähän kalpeiksi ja silmämeikki olisi simppelin pin up-tyylinen. Hiukset glamouristi melkein kiharaisille laineille vähän Marilynin tyyliin. Tuoksuksi voisin suihkaista vaikkapa Pradan Prada Candya, loiventamaan ja pehmentämään. ;-D

  Saattaa olla, että joudun hakemaan kaupasta tuon Femme Fatalen, koska haluaisin toteuttaa yllä olevan lookin käly-to-be:n tuleville synttäreille (aikuisten iltajuhlat). Olen sitä nimittäin jo suunnitellut hetken aikaa ja nyt vasta tajusin, että Femme Fatalehan olisi aivan täydellinen huulipuna siihen!! Plus vielä sekin, että rakastan mattapunia!

  VastaaPoista
 13. Itse olen henkeen ja vereen totaalinen kynsifriikki, ja heti tuon Night Flight -lakan bongattuani alkoi korvien välissä raksuttamaan, kuinka hienon pohjan tuolla saisi "galaksi-kynsille", tai voisi taiteilla kynsilleen ihanan talvisen yötaivaan.. :D

  VastaaPoista
 14. Mä vähän olen miettinytkin jo ennen tätä kilpailua, että millaisiin vaatteisiin noita meikkejä vois yhdistää :D Lämpimänsävyinen luomiväripaletti on tästä kokoelmasta minulle mielenkiintoisin tuote.

  Ajattelin yhdistää sillä tehdyn meikin ruskeanharmaaseen pitkään lyhythihaiseen villapaitaan, jossa on aika iso kaula-aukko ja niskassa lovi, joka on kiinnitetty napilla. Siihen vielä siksakraita kuvioidut sukkikset ja tummanruskeat korolliset nilkkurit, joissa on nauhakiinnitys (ei se nyt ihan niin tarkkaa ole ;D). Sitten vielä kenkiin sointuva iso laukku, jonka vetoketjusta roikkuu hapsuja. Hiukset laittaisin rennolle nutturalle ja jotkut kivat kultaiset roikkuvat korvikset, mutta aika simppelit. Kultainen rannekoru tietysti kuuluu myös lookiin. Joo, siinä se. Pakko lopettaa tähän, ennen kuin totean, että mun on pakko käydä hakemassa huomenna itselleni tuo paletti :D

  VastaaPoista
 15. Yhdistäisin tuohon lämpimään pakettiin pirteän violetin neuleen. Paletin oikea yläkulma plus violetti -combo kuulostaa niiin kivalta, muttei välttämättä ole uskallusta laittaa molempia silmämeikkiin niin paitaan edes sittn se violetti.

  maya87(a)netti.fi

  VastaaPoista
 16. Yhdistäisin kylmän sarjan huulipunan mustalla huolellisesti rajattuihin silmiin, klassiseen kampaukseen ja ehkä hitusen työmäiseen asuun: kotelohame ja satiinipaita. Kylmän setin kynsilakkakin sopii hyvin kokonaisuuteen. Ja tietenkin korot, aivan mahtava yhdistelmä!

  VastaaPoista
 17. Night Flight -kynsilakka, ja sininen asu: olis kauniisti sävytetty samaan kuosiin kynnet ja asut

  VastaaPoista
 18. Oi miten herkullisia! Tykkään kovasti tuosta lämpimästä värimaailmasta, mutta koska itselleni sopii paremmin kylmät sävyt, valitsisin sen.

  Ostin tänään Zarasta ihanan konjakinvärisen shopper basketin http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-W2012/269200/886043/SHOPPER%20BASKET, joka sopisi täydellisesti sinisen ja harmaan sävyihin. Jalkaan mustat nahkahousut ja shopperin kanssa samansävyiset ratsastussaappaat (haaveena) http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-W2012/269191/921613/RIDING%20BOOT.
  Laittaisin ylleni vielä jonkun ylellisen, luonnonvalkoisen silkkipaidan ja kaulalle sitaisen jonkun herkullisen petrooli-musta-konjakki-huivin.
  Ja jos oikein hassuksi heittäydyn, laitan päähäni mustan tyylikkään hatun http://www.hm.com/fi/product/04198?article=04198-A.
  Oi...ihana syksy on täällä =)

  VastaaPoista
 19. Minä yhdistäisin tuon Paradox-paletin sekä Femme Fatalen niin huulipunana kuin kynsilakkanakin mustaan mekkoon ja mahdollisesti jo omistamiini ihaniin hopeanvärisiin kenkiin ja tietysti mustiin verkkosukkiin. Mekko saisi mielellään olla vintage-tyylinen, joko pitsiä tai hapsullinen. Tyylillisesti mentäisiin siis iloiselle 1920-luvulle, ja asu sopisi vaikkapa flapper-tytölle kieltolakibileisiin.

  Jos sellaisia ei nyt kuitenkaan olisi tiedossa, niin vähän dramaattisempi meikki juhlistaisi myös yksinkertaisemman pikkumustan. Ja valintani olisi tietenkin viileä paletti.

  VastaaPoista
 20. Ansku81

  Mä tykästyin lämpimään meikkisettiin!yhdistäisin lookin mustaan,kuluneeseen nahkatakkiin,emeraldinvihreisiin korvakoruihin ja luonnonvalkoiseen,pehmeään huiviin:)

  VastaaPoista
 21. Lämpimän meikkisetin luomivärilookin yhdistäisin luonnonvalkoiseen lyhyeen pitsimekkooni sekä nahkarotsiin, ja pitkän, taipuisan ja tuuhean tukkani jättäisin auki.

  -Satu
  savi-@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Voi että, kai mäkin sitten osallistun vaikka en koskaan voita mitään :D

  Ihan rehellisesti sanottuna en ole koskaan omistanut yhtään huulipunaa, joten jos nyt sattuisin voittamaan, niin yhdistäisin tuon lämpimän meikkipaketin huulipunan hiukan ruskeasävyiseen poskipunaan, mitä mulla ei sitäkään ole :D
  Lisäksi yhdistäisin tähän vielä tuon ruskean kynsilakan, jonka päälle laittaisin kynnen kärkeen kullanväristä glitteriä ja mattaisin koko komeuden mattapäällyslakalla.

  Mailiosoite en korukynsilla (at) gmail.com ja luen tosiaan nimellä Lunalii.

  VastaaPoista
 23. Eläköön ruskea!!! Loisin varmaan lämpimällä IsaDora-setillä itselleni pehmeän kirjastotäti-lookin (se kun on tuleva ammattini). Ylle vain Seppälän ruskea valkopilkullinen mekko (nostalginen ihana kellohelma, puolipitkät hihat ja kaulus) + tummanruskeat sukkahousut, nilkkurit ja (ruskeat)hiukseni pallonutturalle. Huuliin ruskeanpunaista Bare Bohemian -huulipunaa. Luomiväripaketti on ihana, mutta tällä kertaa varmaan tyytyisin vain kulmien korostamiseen ja sipaisisin poskille punaa (lumene sweet blush +aurinkopuuteri). Ja kynsiin tietty tummanruskea Metropolitan-kynsilakka, johon voisi konadilla leimata valkoisella kynsilakalla tähtikuvioita.

  Ja kun ilmat kylmenevät, niin silmät esiin silmälasien ja ruskea pipon takaa kultaisensävyisellä luomivärillä <3

  Eli lämmin Paradox-meikkisetti olisi mainio piristämää kirjastotätösen muutenkin ruskeaa ruskeampaa syksyä :)

  -kirjastotätönen

  maili: kaustinen_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Ah, tämä on ihana kilpailu ja osallistun siihen mielelläni. Valitsen viileät sävyt. Sain alla esitetyt inspiraatiot, kun kävin ensimmäisen kerran katsomassa tätä kokoelmaa.

  Arki- ja työasuni yhdistäisin viileään settiin seuraavasti: farkut ja sininen poncho, jonka alla tumma vartalonmyötäinen paita tai musta kotelomekko ja kauluspaita. Kumpaankin asukokonaisuuteen liittäisin pitkät mustat korkonahkasaappaat. Hiuksiin laittaisin punaisen pienellä rusetilla varustetun hiuspannan tuomaan hieman naisellisuutta muuten niin kylmänväriseen asuun.

  Paradox-luomi väreillä loihtisin päivämeikin, jossa käyttäisin vaaleimpia sävyjä ja hieman tummaa silmän ulkonurkassa. Kynsiin tekisin puolikuu manikyyrin Night Flight –kynsilakalla. Huulet punaisin Femme Fatale –huulipunalla, sillä haluaisin korostaa punaisia huulia muun meikin sopiessa vaatteideni väriin.

  Juhla-asuni olisi tummanpunainen vartalonmyötäinen mekko, joka ylettyy hieman polven yläpuolelle sekä asuun sopivat korkokengät. Meikkiä en muuten muuttaisi, paitsi tekisin silmämeikistä hieman tummemman luomiväripaletin tummimmilla sävyillä ja tekisin häivytetyn rajauksen mustalla rajauskynällä yläluomelle. Alaluomelle laittaisin kevyesti tummaa väriä silmän ulkonurkkaan.

  Tämä olisi mielestäni hyvä meikki erityisesti silloin, jos lähtisin suoraan töistä juhliin, jolloin juhlia varten ei tarvitsisi tehdä uutta meikkiä, vaan sitä voisi vain hieman parannella.

  sähköposti: muumeister (at) gmail.com

  VastaaPoista
 25. No lämmin versio ois mun juttu.

  Ja kun just sain hankituksi uudet mustat maiharit,maastokuviohousut ja jumalattoman kasan erivärisiä ja mittaisia rihkamahelminauhoja..niin tekisin Tylyt eli pukisin tämän kaiken plus prätkärotsini ja pistäisin tukan tuulentuivertamaksi ja kruunaisin koko komeuden uusilla ihanilla Isadorillani..
  Sitten mami lähtis vihdoin vähän tuulettumaan.
  =)

  VastaaPoista
 26. Lämmin setti kiinnostaisi :)

  Lämnpimän setin kynsilakka inspiroi syksyisen violetin värin käyttöön. Kunhan sää kylmenee niin otan varastosta violetin villakangastakin käyttöön.

  terveisin bamboo

  VastaaPoista
 27. Voisin joskus sitsellä kunnolla räväyttää käyttämällä Red Carpet-huulipunaa (suosin yleensä vaalean punaisia/neutraaleja huulipunia) ja tummansinistä Night Flight -kynsilakkaa yhdistettynä mustaan silkkiseen mekkoon. Kynsiin voisin tehdä vielä mustan ranskalaisen manikyyrin ja vielä hopeista glitter-päällyslakkaa, voilà! Silmämeikki olisi tietenkin smokey eye Paradox-luomiväripaletilla :)

  VastaaPoista
 28. lämmin setti tuntuisi omalta.
  syksyn sävyisenä ihmisenä räväytin ja värjäytin hiukset kirkkailla punaisen sävyillä. myös pukeutumiseen kuuluu punaista ja oranssia yhdistettynä ruskeaan. ihana ruskean sävyinen luomiväripaletti ja kynsilakka mätsäisi tähän kokonaisuuteen erittäin hyvin. jos alkaa kesän jälkeen harmaus ympärillä, niin siihen ei ole pakko maastoutua omalla olemuksellaan:)

  VastaaPoista
 29. Tuo lämpimän värinen setti tuntuu enemmän omalta, joten valitsisin kylmän sävyisen setin mikäli voittaisin! Lämpimiä sävyjä löytyy jo niin paljon omasta collectionista eli kylmille sävyille löytyisi käyttöä vaihtelun vuoksi :). Tuo kylmänsävyinen setti sopisi loistavasti talveksi valkoisen talvitakin kanssa, joka tuli heti ensimmäiseksi mieleen kun nämä setit näin. Ihan mieletöntä jos pääsisi kokeilemaan tätä lookkia ;)!
  terveisin, Niina

  VastaaPoista
 30. Itse rakastuin tänään täysin tuohon viileään paradox-boxiin. Kimalle musta oli ah, niiin ihana! Ja sillä saisi tehtyä todella näyttävän meikin.

  Kunnon smoky-eyesit ja huuliin laittaisin kirkkaan pinkin huulipunan ja tietenkin kynnet lakkaisin samaan sävyyn huulien kanssa. Vaatetus saisi olla melko yksinkertainen. musta mekko, mutta pinkki vyö voisi sopia asusteeksi kuin myös hopeiset näyttävät korut.

  -riina
  rii-nusnus@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Yhdistäisin tuon kylmän setin punaisen huulipunan sellaiseen meikittömän näköiseen meikkiin, tänä syksynä kontrastit viehättää! Laittaisin hieman ripsaria ja mahdollisimman kuulaan, mutta mattapintaisen pohjan. Vähän ehkä houkuttaisi laittaa luomille jotain wetlookin tapaista, mutten ehkä arkeen kuitenkaan uskaltaisi. Ehkäpä sipaus luomaripaletin vasemman yläkulman sävyä voisi korvata kiillon!

  Vaatteissa luottaisin mustaan, se on ihana väri ja sopii nyt melkein kaikkeen, syksyyn ja ylläolevaan meikkilookkiinkin :)

  Niin ja maili on butterfliesinsteadblog@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Toi lämmin setti on ihana! Ja yhdistäisin sen tämän kesän ja syksyn mahtaviin hankintoihin. Tamariksen ruskeisiin nahka-avokkaisiin (ovat maailman ihanimmat kengät!!) ja Adaxin ihanaan käsilaukkuun (http://static.smartkids.dk/smartgirl/132350/34/132350_1_2_34.jpg)

  VastaaPoista
 33. Näähän on aivan täydellisiä syksyn sitsien meikkejä! Yhdistäisin Femme Fatalen yksinkertaiseen, epäsymmetrisesti leikattuun pikkumustaan, hopeakoruihin, korkeisiin mustiin korkoihin ja pehmeästi kiharrettuihin hiuksiin. Silmiin rajaus kostealla siveltimellä tuolla paletin vasemman alanurkan sävyllä. :)

  VastaaPoista
 34. Yhdistäisin itseasiassa koko lämpimän meikkisetin viininpunaiseen polviin asti ulottuvaan kaulukselliseen mekkooni, jonka hankin hetki sitten Dubain matkaltani. Mekon asustaisin paksulla mustalla nahkavyöllä, mustilla tai ruskeilla sukkiksilla ja mustilla avokkailla ja voila siinä olisi täydellinen kokonaisuus syysjuhliin :)

  VastaaPoista
 35. Tuo kylmä setti suorastaan huutaa nimeäni! En ole suuri enemmän-on-vähemmänn -ajattelutavan kannattaja, joten yhdistäisin huulet ja silmämeikin graafisen mustan asun kanssa. Sininen meikki korostaisi myös kivasti vihreitä silmiä ja olisi vaihtelua omaan perusmeikkirutiiniin :)

  Simppelimpinä päivinä huulipuna näyttäisi upealta huulille "stainattuna" kuultavan ihon ja näyttävien tummien kulmakarvojen kanssa. On suorastaan kohtaloa että minun kuuluisi voittaa paletti, sillä huomasin kilpailun vasta aivan viime hetkillä!:D

  Sähköpostia voi lähettää os. hautanis@paju.oulu.fi

  -Dee

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)