maanantai 3. syyskuuta 2012

IsaDora Dynamic Lash Growth ripsiseerumi ja ripsiväri; testitulokset 15 päivää

Sain IsaDoralta testattavakseni tämän syksyn uutuudet Dynamic Lash Growth ripsiseerumin ja ripsivärin.

Ne ovat tulleet kauppoihin tällä viikolla, ja hintaa niillä on kummallakin noin 21,50 euroa. 


Ripsiseerumin ja ripsivärin luvataan aikaansaavan jopa 20 % pidemmät ripset 30 päivän säännöllisen käytön jälkeen (tai tehostavan 169 % ripsien kasvua, mutta sitä lukua en oikein ymmärrä).

Nopeampaa vaikutusta luvataan jo 15 päivän jälkeen jos käyttää päivittäin Dynamic Lash Growth -mascaraa ja seerumia iltaisin yöhoitona.


Lupasin teille testituloksia käytettyäni tuotteita ensin 15 päivää ja sitten 30 päivää. Alkuperäiseen tuotteiden esittelyjuttuuni pääset tästä.

Olen nyt käyttänyt ripsiväriä uskollisesti joka aamu ja ripsiseerumia aina iltaisin 15 päivän ajan. Ja jotakin on selvästi alkanut tapahtua, vaikka en nyt ehkä vielä puhuisi ihan 20 % pidemmistä ripsistä!

Ripsiseerumi ja ripsiväri taivuttavat mielestäni ripsiä selvästi, jolloin ne kaarevina näyttävät myös pidemmiltä. Vähän sellainen tähtisilmä-look syntyy näillä tuotteilla helposti.

Ripseni eivät ole mielestäni suoranaisesti tuuhentuneet, mutta ne olivatkin aika tuuheat jo alun perin. Sen sijaan siellä täällä on alkanut sojottaa vähän pidempiä, suoria ripsikarvoja. Ripseni eivät nyt kyllä vieläkään muistuta mitään viuhkamaista tekoripsilookia, mutta jotkut yksittäiset ripset ovat selvästi pidempiä. Näyttää siis erittäin lupaavalta!

Ennen ripsiseerumin ja ripsivärin käytön aloittamista ottamani vertailukuvan näette tässä:


Ja tässä on sitten lähikuva samalla meikillä 15 päivän käytön jälkeen:


Kuvissa eroa ei mielestäni juurikaan huomaa, mutta ehkä ripsien päät näyttävät aavistuksen pidemmiltä.

Luulen, että teemmekin nyt niin, että jatkan ehdottomasti tuotteiden säännöllistä, päivittäistä käyttöä vielä seuraavat 15 päivää niin näemme, että millaista tulosta on tullut 30 päivän kohdalla.

Tässä välissä on muuten tullut vähän ikäviä uutisia silmänpainetautien lääkkeenä käytettävää prostaglandiinia tai sen johdannaisia sisältävistä ripsiseerumeista. IsaDoran ilmoituksen mukaanhan sen ripsiseerumi tai ripsiväri eivät sisällä näitä ikäviä haittavaikutuksia aiheuttavia aineita. Kosmetiikan ammattilaisille uutisoivan Komedo.fi:n asiaa koskevaan juttuun pääset tästä.

En itse kaipaakaan välttämättä enää niin nopeita ja huimia tuloksia, vaan olen tyytyväinen hitaampaan ja maltillisempaan kasvuun vaikka pidemmänkin ajanjakson kuluessa, mutta turvallisesti.


Tässä on vielä loppuun tällainen kuva ripsistäni tuon IsaDoran Dynamic Lash Growth -ripsivärin kanssa. Sille on käynyt kuten ripsiväreille yleensäkin, ja se on parantunut kovasti käytössä. 

Alun perin kovin ohuelta vaikuttanutta koostumusta pystyy kerrostamaan, ja sillä saa tarvittaessa ihan näyttävääkin jälkeä aikaiseksi. Se pidentää selvästi ripsiä, ja tekee niistä tuollaiset hyvin erottelut ja sulkamaiset. Lisäksi pidän kovasti ripsivärin taivuttavasta vaikutuksesta. Se ikään kuin avaa katseen ja saa silmät sädehtimään.    


Me palaamme siis asiaan sitten noin 30 päivän käytön jälkeen, maanantaina 17.9.2012 ihmettelemään, että kuinkakohan pitkät ripseni silloin ovatkaan. Here’s hoping!


Lisäys 17.9.2012: Tuloksia ripsiseerumin ja ripsivärin 4 viikon käytön jälkeen pääset katsomaan tästä.

3 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoista! Täytyy tulla kurkkaamaan tuloksia. Olisi kyllä todella hienoa, jos Isadoran ripsiseerumi toimisi. Olen käyttänyt LiLashia upein tuloksin, mutta se tekee aika kovan lompakkoon.

  VastaaPoista
 2. Odotan loppukuvia innolla!

  Mä olen käytellyt Talikan hoitoseerumia tässä viime kuukaudet, ja räpsyt ovat kyllä olleet hyvässä kunnossa. :) Mitään dramaattista lopputulosta ei kuitenkaan ole tullut, mutta aine on ainakin turvallinen käyttää ja hyvä niin.

  VastaaPoista
 3. Mitte: Tervetuloa, kivaa kun kiinnostaa! :)

  Ainakin nyt 15 päivän perusteella vaikuttaa hyvältä, eli jotakin kieltämättä tapahtuu. Yhtä tehokasta vaikutusta en tosin edes odota kuin kalliilla, silmäpainetaudin lääkkeitä tai niiden johdannaisia sisältävillä ripsiseerumeilla. Niillä on kuitenkin kuulemma ainakin pidemmässä käytössä niin ikäviä sivuvaikutuksia, että en halua itse sellaisia käyttää. IsaDora vaikuttaa pehmeämmältä vaihtoehdolta. :)


  Jonna: Kiva, niitä saadaan sitten 13 päivän päästä! Vaikutushan on varmaan yksilöllinen, eli kaikilla ei tietenkään voi olla samat tulokset 15 päivän päästä vaikka käyttäisi molempiakin IsaDoran tuotteita, mutta luulisi että 30 päivän jälkeen tuotteet ovat varmasti ehtineet toimia kaikilla niin kuin niiden pitää. :)

  Minäkin käytin pitkään Talikaa ennen näitä IsaDoran tuotteita ja tykkäsin kyllä. Mitään pidentymistä en kyllä oikeastaan ripsissä huomannut, mutta ehkä ne tuuhentuivat vähän ja olivat muutenkin parempikuntoiset. Lisäksi tykkäsin Talikasta ripsivärin alla, kun ripsari oli helpompi levittää siihen päälle ja saada myös pois. Talikahan on ollut markkinoilla niin pitkään, että siitä on varmasti pitkäaikaiskokemuksia, jossa mahdolliset sivuvaikutukset olisivat jo tulleet esiin. Noissa prostaglandiini-johdannaisissa ripsiseerumeissa hirvittää se, että kukaan (paitsi ehkä silmänpainetautilääkkeitä määräävät silmälääkärit) ei varmaan tiedä mitä niiden pitkäaikaiskäytöstä seuraa. :(

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)