sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sally Hansen -kynsilakat Anttilassa

Muistakaa honeyt IsaDoran Paradox-syyskokoelmaan liittyvä kilpailu täällä. Osallistumisaikaa 18.9.2012 klo 22 asti. Palkintoina IsaDoran Paradox-kokoelman lämmin ja kylmä meikkisetti. 


Tänä viikonloppuna 14.-16.9.2012 vietettiin Anttiloissa Tule muuttumaan kanssamme -kauneustapahtumaa. Ihanaa kun Anttilallakin on nyt oma kauneustapahtumansa! 

Ohjelma oli tosi kiinnostava. Se vaihteli tavaratalokohtaisesti, mutta esimerkiksi Helsingin City-Anttilassa jossa itse kävin, oli eilen lauantaina Rimmel-meikkipiste, Sally Hansen pikalakkauksia sekä Lumene- ja Axe-esittelyitä, sekä tietysti hyviä tarjouksia. 

Lisäksi joissakin Anttiloissa oli esimerkiksi Herbina-hemmottelupiste, jossa sai testata oman ihotyyppinsä ja vinkkejä koti spa -hoitoihin sekä tuoksutaivas, jossa sai kokeilla uusia Beyonce, Madonna tai David Beckham -tuoksuja. Kampin Anttilassa oli perjantaina L'Orealin upea meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen tekemässä meikkejä, mutta sinne en valitettavasti itse ehtinyt.

Ainakin lauantaina oli myös OSTA 3 MAKSA 2 -tarjous, jossa sai kolme Rimmel-, IsaDora- tai Sally Hansen -tuotetta tai Herbina-kasvojenhoitotuotetta kahden hinnalla.






Minulla oli eilen lauantaina aika kiireinen päivä, joten menin Anttilaan käväisemään lähinnä edullisten Sally Hanseneiden takia. Anttilahan on Suomessa varmaan ainoa paikka, joka myy tätä Yhdysvalloissa suosittua kynsituotemerkkiä.






Sain jo aiemmin testattavakseni Sally Hansenin Salon Effects -kynsitarroja.

Olin todella tyytyväinen niiden helppoon asennettavuuteen ja kestoon. Ajattelin, että ne olisivat erinomaiset mm. pidemmille ulkomaanmatkoille, joilla ei ole aikaa eikä huvita vaihtaa kynsilakkoja kesken kaiken (hello Nizza lokakuussa!).

Kynsitarrat ovat aika kalliita, 11,20 euroa paketti, joten heti kuullessani tuosta Sally Hansenin kolme kahden hinnalla tarjouksesta, päätin hyödyntää sen niihin. Kolme kahden hinnallahan merkitsee oikeastaan 33,3 %:n alennusta.

Halusin Nizzaan ehdottomasti Kitty, Kitty -leoparditarrat. Lisäksi halusin kokeilla nyt niin trendikkäitä, ihania Laced Up -pitsitarroja.

Koska tarroja sai kuitenkin kolmet kahden hinnalla, en osannut oikein päättää, kumpia ottaisin lisäksi tuplapaketin. Lopulta päädyin pitseihin, sillä niitä on paljon vaikeampi toteuttaa itse pelkillä kynsilakoilla. Leopardeja minun pitäisi opetella tekemään itsekin, niin upeita erivärisiä leopardikoristeluita olen eri kynsiblogeissa nähnyt.  






Rimmel-meikkipistettä en itse nähnyt Anttilassa. Mutta ei minulla olisi ollut sinne mitään asiaakaan, sillä olin jo aamulla ennen joogatuntia taiteillut itselleni tämän hehkeän vihreän silmämeikin.

Olin nimittäin menossa iltapäivällä vieraaksi lastenjuhliin, joissa oli avaruusteema, ja minun piti pukeutua marsilaiseksi.

Huvittavaa oli muuten se, että näin edellisenä päivänä Karkkipäivän loistavassa L'Oreal-jutussa melkein samanlaisen, aivan upean meikin Claudia Schifferillä. Oma meikkini on tehty IsaDoran tuotteilla. Aion toteuttaa tällaisen hehkuvan vihreän meikin ehkä vähän hillittympänä versiona joskus arkipäivänäkin, mutta nyt sain ainakin vetää sydämen kyllyydestä kirkasta vihreää marsilaismeikkiin. 






Sen sijaan kynsiä en ollut ehtinyt laittaa, joten ilolla huomasin tämän Sally Hansen -pikamanikyyripisteen Anttilassa.

Sally Hansen on minulle käytännössä vieras, eli en ole koskaan kokeillut merkin tuotteita noita kynsitarroja lukuunottamatta. 

Sally Hansen on kuuluisa amerikkalainen merkki, joka on perustettu jo 1950-luvulla. Se on profiloitunut erityisesti laadukkaisiin kynsienhoitotuotteisiin. Sally Hansenin ensimmäinen menestystuotekin oli hoitolakka Hard As Nails, jota mainostettiin "the nail-clinic in a bottlena".

Sally Hansenin tunnusväri on oranssi, joten Anttilassakin tehtiin manikyyrit tämän oranssin pöydän ääressä. Manikyyreja tekivät ihanat SKY-kosmetologiopiston tyttöset (terveisiä, olitte tosi ihania ja ammattitaitoisia!).

Oli tosi kivaa päästä kokeilemaan Sally Hansenin kuuluisia hoitotuotteita myös käytännössä.







Aluslakaksi minulle laitettiin Sally Hansenin kehuttu Diamond Strenght Instant Nail Hardener -kynnenkovettajaSen pitäisi aikaansaada vahvemmat, kovemmat ja terveen näköiset kynnet jo 5-7 päivässä.

Diamond Strenght sisältää tuotekuvauksen mukaan titaniumia ja aitoja mikrotimantteja. Sen pitäisi kiinnittää hauraat kynsilevyt yhteen. Lohkeilu onkin minulla erityisesti talvisin suuri ongelma kun kynnet kuivuvat.

Vinkeiksi tätä vastaan sain kynsien ja kynsinauhojen säännöllisen öljyämisen. Lisäksi sain hyvän ohjeen, että kynnenkovettajaa ei pitäisi käyttää jatkuvasti, vaan ainoastaan kuuriluonteisesti, sillä ainakin minulla se saattaa pidempiaikaisessa käytössä myös kuivattaa kynsiä.






Kynsilakaksi minulle laitettiin Sally Hansen Diamond Strenght No-Chip Nail Polishia.

Diamond Strenght -kynsilakat sisältävät myös aitoa timanttijauhetta, ja niille luvataan jopa 10 päivän kestoa. 

Diamond Strenght -kynsilakkojen hinta on 9,50 euroa.

Lisäksi Sally Hansenin valikoimaan kuuluvat Compelete Salon Manicure -kynsilakat, joissa on samassa aluslakka, värilakka, päällyslakka, kynnenkovettaja ja kynnen kasvua edistävä hoitolakka. Tätä suositeltiin erityisesti kiireiselle naiselle, kun vain yksi kynsilakka riittää. Tämä multi-tasker maksaa 12,50 euroa. 

Molemmissa lakkavaihtoehdoissa on 24 eri sävyä, joten valikoimasta löytyy varmasti mieleisiä värejä. 






Minä valitsin Diamond Strenght -kynsilakoista manikyyriini persikkaisen-nuden 3 K Or Moren. Siinä oli joukossa ihanaa hopeista shimmeriä, joka kimalteli kauniisti valoissa.

Saatte kuvan 3 K Or Moresta hyvin tiukalla rajauksella, sillä onnistuin kolhaisemaan etusormen heti lakkauksen jälkeen jonnekin, vaikka minulle laitettiin Sally Hansenin Diamond Flash Fast Dry Top Coat -pikakuivattajaakin. Tämä onkin pikamanikyyrien ongelma. Pitäisi malttaa rauhassa odotella kuivumista edes hetki, eikä vain kiitää heti seuraavaan paikkaan. 






Ostin myös näitä Sally Hansenin hoitotuotteita kotikäyttöön. 

Maailmankuulu Diamond Strenght -aluslakka maksoi 9,95 euroa.

Diamond Flash -pikakuivattajan pitäisi kuivattaa kynsilakka 60 sekunnissa ja muodostaa kynsille vahva suoja, joka ehkäisee lakkauksen lohkeilua ja murtumista. Sen hinta oli myös 9,95 euroa.

Erittäin kiinnostava tuote oli minusta myös Nail Shine Miracle 10 Day Top Coat, jonka pitäisi ylläpitää kynsilakan kiiltoa ja estää lohkeilua jopa 10 päivän ajan. 

Olen kaivannut hyvää päälyslakkaa OPI Top Coatin seuraajaksi, joten kokeilen nyt seuraavaksi tätä Sally Hansenin päälyslakkaa. Hienoa, jos se pidentäisi kynsilakan kestoa paremmin kuin vain tavallinen pikakuivattaja!

Nail Shine Miracle 10 Day Top Coatin hinta oli näistä kallein, 12,95 euroa. Sain kuitenkin yhden kaupan päälle, eli maksoin näistä hoitotuotteista yhteensä 23,90 euroa. 

Ihana pikainen perehtyminen Sally Hansenin maailmaan oli tämä Anttilan pikamanikyyri!

6 kommenttia:

  1. Kiva kun postailit tästä :). Minunkin piti täällä kotikaupungissa mennä käymään Anttilassa, mutta jätin sitten väliin, kun pitäisi taas pitää vähän ostolakkoa. Tuolla olisi kumminkin tullut liikaa houkutuksia :D. Mutta ehkä näitä tulee vielä jatkossakin.

    VastaaPoista
  2. Katselin mainoksia, mutta en saanut aikaiseksi kipaista Anttilaan. Olis varmaan pitänyt....

    Sally Hanseneja saa myös Prismasta. Ainakin meidän Prismasta. ;-) Ja muistaakseni niitä oli Citymarketissakin, mutta siitä en ole nyt sata varma. Valikoima ei tosin ole mitenkään suuren suuri.

    VastaaPoista
  3. Mä en huomannut mitään tällaista tapahtumaa ainakaan meidän Anttilassa :( Olisi ollut kiva nähdä sielläkin jotain elämää, sillä henkilökuntaa ei koskaan näe muualla kuin tiskin takana.. Olen kokenut, että jos menee Anttilaan kosmetiikkaostoksille, niin täytyy tietää tasan tarkkaan mitkä tuotteet sopivat itselle, sillä siellä ei saa samalla tavalla apua esim. meikkivoiteen valinnassa kuin Sokoksella.

    Kivan pikamanikyyrin kyllä tekivät sinulle :) En ole koskaan kokeillut Sally Hansenia, mutta vaikuttaa laadukkaalta sarjalta!

    VastaaPoista
  4. Hellin: Voi kun kiva kuulla että tykkäsit, kiitos. :)

    Minäkin luulin että en millään ehdi lauantaina Anttilaan, mutta onneksi pääsin silti käväisemään. Sen verran kiinnostavia nuo Sally Hansenit olivat.

    Ja todella tiukassa ostoslakossa pitäisi olla täälläkin! Nuo kynsienhoitojutut vain tuntuivat aika tarpeellisilta, kun niitä tarvitsee koko ajan. Onneksi pystyin sentään pysymään värilakkojen kanssa tiukkana, eli ei yhtään lisää niitä enää tähän taloon, kiitos. :)

    Toivottavasti Anttilan kauneuspäivät jatkuisivat myös tulevaisuudessa. Kivaa, että vähän edullisemmankin profiilin Anttilassa on tällainen tapahtuma, eikä vain Stockalla tai Sokoksessa. Kun Anttilassakin myydään kuitenkin monia tosi kiinnostavia kosmetiikkamerkkejä. :)


    Mohn: Oli tosi hilkulla, etten minäkin jättänyt menemättä. Onneksi silti menin, sen verran kiva tapahtuma oli. Eikä tuolla Helsingin City-Antilassa ollut ainakaan yhtään ruuhkaa, ainakin lauantai-aamupäivällä paikalla oli vain muutama asiakas. Manikyyriinkin pääsin lähes jonottamatta. :)

    Ai, kiva kuulla, sitä en tiennytkään. Tosi hyvä että Sally Hanseneita on myös marketeissa. Joskus etsin marketista aluslakkaa, ja oli tosi vaikea löytää. Onneksi Mavalalla oli joku vaihtoehto. Nyt tilanne onkin sitten paljon parempi jos on joitakin näitä Sally Hansenin erikoistuotteitakin. :)


    Kätsy Kissa: Tämä tapahtuma ei varmaan ollut ihan kaikissa Anttiloissa, mutta aika monissa kuitenkin. Eli ei siis pelkästään päkaupunkiseudulla. :)

    Joskus on minusta myös helpottavaa, että saa rauhassa katsella tuotteita, ja myyjä ei tule heti tarjoamaan apua. Inhoan nykyään mm. Kicksiä, jossa myyjät on ilmeisesti koulutettu siihen että heti pitää tulla kysymään voiko auttaa. Itse pidän enemmän sellaisesta hienovaraisemmasta toiminnasta, että myyjä on käytettävissä, mutta ei liian lähellä koko ajan. Itse ainakin saatan ostaa sillä tavalla paljon enemmän. Eri asia jos menen hakemaan vain jotakin tiettyä juttua ja haluan saada sen nopeasti. Silloin olen totta kai tyytyväinen myyjän apuun. Mutta ei sekään ole tietenkään hyvä jos apua ei saa vaikka sitä tarvitsisi!

    Sokoksen ja Stockmannin myyntivaltti on varmaan juuri hyvä ja henkilökohtainen palvelu. Itsekin sain tänään loistavaa palvelua Helsingin keskustan Sokoksen naistenosastolla, siitä tulee hyvä mieli. Ehkä Anttila on tarkoitettukin vain niille jotka tietävät mitä haluavat - ja vähän edullisempaan hintaan.

    Kiitos, minustakin manikyyri oli kiva ja ihanan huolella tehty! On aina niin luksusta saada olla ammattilaisen käsittelyssä. Oma vikani vain, että menin heti tökkäämään etusormeni johonkin niin että lakkaus kärsi. Olisi vain pitänyt malttaa odotella kuivumista edes vähän pidempään, vaikka olikin jo kova kiire seuraavaan paikkaan. :)

    VastaaPoista
  5. Tämä tapahtuma oli oikein mukava. Sattumoisin luin joltain nettisivuilta tästä tapahtumasta ja päätin käydä katsomassa. Anttilassa, jossa kävin, oli tarjolla Mavalan pikamanikyyrejä ja IsaDoran pikameikkejä tekevä henkilö paikalla.

    Oli ihanaa saada pikamanikyyri Mavalan syksyn uusilla väreillä. Samalla pystyi testaamaan pitkästä aikaa, millainen on Mavalan kynsilakkojen kestävyys.

    Vielä ihanampaa oli saada IsaDoran pisteellä henkilökohtaista opastusta meikin tekoon ja itselle sopivien värien valintaan. Oli oikein mukavaa saada tutustua IsaDoran tuotteisiin henkilön kanssa, joka on perehtynyt niihin kunnolla. Liian harvoin olen nähnyt IsaDoraan perehtyneitä henkilöitä missään liikkeessä. Tämä oli hieno tilaisuus tutustua IsaDoran tuotteisiin paremmin.

    Olisi hienoa, jos Anttilaankin tulisi jatkossa oma kauneustapahtumansa. Huomasin, että Anttilan valikoimaan on tullut Joe Blascon tuotteita, joten ehkä Anttilat eivät ole jäämässä pelkän päivitäiskosmetiikan myyjiksi.
    Aivan kuten aiemmassa kommentissakin todettiin, oli kiva kerrankin saada palvelua Anttilasta, jossa se on yleensä melko harvinaista.

    VastaaPoista
  6. TQ: Kiva, että sinäkin huomasit tämän tapahtuman! Olisi pitänyt kirjoittaa siitä jo aiemmin, niin ehkä useampikin olisi voinut ehkä osallistua, mutta huomasin itsekin mainoksen vasta joskus perjantai-iltana, enkä ollut itsekään varma ehdinkö osallistumaan.

    Tosi kivaa kuulla kokemuksiasi! Ihana kun siellä Anttilassa oli kanssa esittelyssä noin kivat merkit, varsinkin tietysti IsaDora.

    Minun kokemukseni Mavalasta ovat samoin useamman vuoden takaa. Se oli oikeastaan ensimmäinen kynsiin erikoistunut merkki, jota käytin. Mavalan kautta tutustuin myös kynsienhoitotuotteisiin. Silloin ei ollut Mavalan lisäksi oikeastaan kuin Trind, kun nykyäänhän Suomenkin markkinoilla ovat jo kaikki OPIt, Essiet, Sally Hansenit ym.

    Mavalan syyskokoelma Paradoxe näyttää kyllä tosi kivalta, ja tässä välissä on tullut muitakin tosi kivannäköisiä lakkoja. Itse en ole kuitenkaan ainakaan viel uskaltanut lähteä kokeilemaan. Mielessä on nimittäin edelleen se, kun ensimmäistä kertaa kokeilin OPIn kynsilakkaa Mavaloiden jälkeen. Oikein hämmästyin, kuinka peittävää ja kestävää kynsilakka voikaan olla! :)

    Oi miten ihanat IsaDora-kokemukset sinulla oli! Se on aivan parasta kun saa henkilökohtaisia vinkkejä ja palvelua. Minäkin olisin halunnut olla siellä kyselemässä IsaDoran tuotteista, ovat lemppareitani! :)

    Toivotaan, että Anttilassa olisi jatkossakin näitä kauneustapahtumia! Minun täytyy kyllä tunnustaa, että en seuraa Anttilan mainontaa samalla tavalla säännöllisesti kuin esim. Stockan ja Sokoksen, joten en tiedä vaikka näitä olisi ollut jo ennenkin. Mutta seuraavan kerran aion ehdottomasti myös osallistua, oli tosi kivaa! Anttilakin näyttäytyi ihan uudessa valossa kun siellä oli tarjolla henkilökohtaista kauneusneuvontaa ja -palvelua! :)

    Onpas mielenkiintoista, että myös Joe Blasco on tullut Anttilaan. Samoin tuo Sally Hansen on minusta hyvä uusi merkki. Seppälähän on jo onnistunut hyvin halpiskosmetiikan kanssa, ja siellä myydään nykyään monia tosi kiinnostavia merkkejä. Ehkä Anttila voisi tehdä saman, ja lähteä kokeilemaan rohkeasti uusia, keskihintaisiakin merkkejä. Varsinkaan pienemmillä paikkakunnilla ei varmaan välttämättä ole muita tavarataloja, mutta Anttila tai Citymarket saattaa kyllä olla. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)