tiistai 25. syyskuuta 2012

Lushin ihanat joulutuotteet

Oi, miten kivaa onkaan saada ilahduttaa teitä tällaisena sateisena ja pimeänä syyspäivänä esittelemällä Lushin ihania joulutuotteita.






Lush nimittäin lanseerasi tänään hyvissä ajoin ennen joulua joulutuotteensa. Joka jouluhan Lushille tulee odotettuja erikoistuotteita myyntiin joulusesongin ajaksi.

Tänä vuonna joulutuotteet tulevat myyntiin torstaina 11.10.2012 Lushin Helsingin Asematunnelin liikeeseen ja nettikauppaan.






Meidät bloggajat toivotti tervetulleiksi Lushille ja tutustumaan joulutuotteisiin tämä iloinen joulutonttu. 






Ohjelmassa seurasi Lush-aiheinen joulunäytelmä.

Saimme istua lattialla katselemassa kuten lapset. Osaltaan sadepäivää piristivät myös nämä Lazy Dynamite -blogin ihanaisen Nekun hienot kultaiset Hunter-kumisaappaat. 






Joulunäytelmän ehdoton tähti oli suloinen Snow Fairy -keiju.

Toisessa kädessään keijulla on tähdenmuotoinen vaaleanpunainen Snow Fairyn Magic Wand -taikasauva, josta syntyy vaahtokylpy sauvaa kylpyvedessä heiluttamalla. Taikasauvaa voi käyttää kylpyä varten useaan kertaan. Sen hinta on 9,45 euroa.

Toisessa kädessään ihanalla Snow Fairylla on Lushin viime joulun myydyin tuote, vaaleansini-valkoinen, tuoksultaan raikkaan sitruksinen Snow Globe -saippua.

Snow Globe on muuten muodoltaankin juuri kuin sellainen ravistettava, lumihiutaleita sisältävä taikapallo.






Hauskan näytelmän jälkeen Lushin tämän joulun tuotteet paljastettiin.

Ja tässä näitä ihanuuksia siis on.

Tuo takana näkyvä upea kultakehystetty värikäs taulu on oikeastaan hedelmäisen karkkinen ja glitterinen Angel's Delight -saippua. 

Sen edessä on kirkasta, lähes neonväristä ja metsäntuoksuista Northern Lights -saippuaa.

Aivan etualalla näkyvät sini-keltaiset Christmas Eve -kylpyvaahtoviipaleet, jotka kuuluivat jouluvalikoimaan viime vuonnakin. Ne tuoksuvat mm. jasmiinille.






Tämä kulta-valkoinen upeus on puolestaan manteliöljyä sisältävä ja marsipaanintuoksuinen Snowcake-saippua.

Sen pitäisi olla hyvin kosteuttava, joten luulen että tämä glamour saippua tulee olemaan talvihankintani. 

Etualalla on viime vuodenkin joulukokoelmaan kuuluneita sööttejä The Melting Snowman -kylpysulia. Mielestäni niiden tuoksu on sama kuin tuon Snowcake-saippuan.






Joulutuotteisiin kuuluvat lisäksi takana näkyvät joulupukin valkoiset glitter-viikset, jotka toimivat samalla tavalla kuin Snow Fairy -taikasauva.

Piparitaikinan näköinen möykky keskellä on Let the Good Times Roll -kuorinta. Se on koostumukseltaan pehmoista, oikeastikin aivan kuin taikinaa.

Etualalla näkyy sulaneen kellon näköisiä kultaisia Midnight Massage -hierontapaloja, ja purkeissa on karkkisen sokerista ja suolaista Popcorn -huulikuorintaa. 

Hierontapalan hinta on 12,35 euroa ja huulikuorinnan 9,95 euroa.






Tämän joulun suihkugeelit ovat nimeltään Twilight ja Ponche. 

Twilight on väriltään tummanviolettia, tuoksuu mielestäni laventelille ja sisältää ihanaa glitteriä.

Ponche puolestaan tuoksuu ihan lämpimälle, aidolle hedelmäboolille.

Etualalla näkyy Father Christmas -kylpypalloja.






Yksi Father Christmas -kylpypallo pudotettiin malliksi veteenkin.

Siitä syntyi aluksi kuohkeaa valkoista ja vaaleanpunaista vaahtoa.






Sitten esiin tuli kauniisti kimaltava roosa glitter, ja lopulta myös vihreä väri.

Aivan joulun värit, ja ihanaa hemmottelua. Tämän herran seurassa voisin ainakin itse viettää vaikka jouluaattoni!






Muita suosikkejani olivat tämä Lushin joulutuoteklassikko, suloisen makeantuoksuinen ja karkkimainen Snow Fairy -suihkugeeli. Sen etiketti on uudistunut täksi jouluksi tuollaiseksi söpön pinkiksi.

Snow Fairy -suihkugeelejä tulee olemaan kolmea kokoa, ja hinnat tulevat olemaan noin 9 euroa (100 g), 17 euroa (250 g) ja 29 euroa (500 g).

Snow Fairy -suihkugeeli tulee olemaan ehdoton hankinta minulla joulusesongiksi!

Edessä muuten näkyy myös jokaiseen Lushin joulukokoelmaan kuuluvia vaniljaisia Candy Mountain -kylpyvaahtoviipaleita tämän joulun väreissä, pinkki-vihreinä. 






Valkoinen So White -kylpypallo on täksi jouluksi uudistunut. Se on kooltaan isompi, ja siitä tulee valkoisen vaahdon lisäksi vaaleanpunaista vaahtoa. Tuoksu on kuitenkin sama ihana raikkaan omenainen.

Vasemmalla näkyy puolestaan viime vuonnakin suosittuja, kultaisia Golden Wonder -lahjapaketteja. Kultaisen värin pitäisi kylvyssä muuttua ensin keltaiseksi ja sitten siniseksi, ja lopulta jäljelle pitäisi jäädä pieniä tähtiä. Sounds wonderful!

Kylpypommit maksavat Lushilla 6,20 euroa.






Hauska uutuus oli tämä Fun-monitoimituote. Se kiinnostaa varmaan ainakin lapsia, sillä sitä voi käyttää shamppoona, suihkusaippuana, kylvyssä ja muovailuvahana.

Näitä Funeja tulee olemaan monia erivärisiä ja -tuoksuisia. Tämä vihreä tuoksui sitruksiselle.






Jos ette vielä innostu joulutuotteista, yksi hieno kampanjatuote ovat myös nämä Tassusaippuat.

Ne tuoksuvat metsäisen vihreälle santelipuulle ja bergamotille ja niitä voi Lushin mukaan käyttää käsien tai tassujen pesuun. Niiden myynnistä menee kaikki tuotto eläinten suojeluun: Animalialle, Luonto-Liitolle, Oikeutta Eläimille ja Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liitolle.

Tassusaippuan hinta on 5,95 euroa (100 g).  






Ja koska oli joulu, saimme tietenkin Lushilta myös lahjoja.

Pääsemme testaamaan näistä joulutuotteista etukäteen Ponche ja Twilight -suihkugeelit, hedelmäisen Mr Punch -saippuan, ihanan Father Christmas -kypypallon ja Popcorn -huulikuorinnan.

Ihanaa joulunodotusta teille kaikille jo nyt näin syyskuussa!

20 kommenttia:

  1. Oi vitja kuinka kivan näköisiä ja oloisia tuotteita. Harmi kun Lushin liike on niin kaukana, ei pääse joulun alle varmaan ollenkaan noita ihastelemaan kauppaan. En kovin mielellään tilaisi tuolta mitään, koska haluan olla varma, että tuoksu miellyttää :)

    VastaaPoista
  2. Sä todellakin julkaisit tämän näin nopeasti. Mä en ole saanut kuvia vielä edes koneelle :P

    VastaaPoista
  3. Tota Snow Fairya tuun kyllä HAMSTRAAMAAN!!!!! Ja varmasti vähän muutakin.

    VastaaPoista
  4. Mä haluan tuota marsipaani-saippuaa!!! Ja tietty Snow Fairyakin! <3 Iih, miksei Turussa voi olla Lushia.... :(

    VastaaPoista
  5. Hei, hyvä kun postasit tän nyt! Meinasin nimittäin eilen tehdä tilauksen, koska tarvisin Lemony Flutteria. Enpäs tilaakaan siis vielä, vaan mietin, josko tuolta löytyis pukin konttiin tavaraa niin itselle kuin muillekin ;)

    Luultavasti en ehdi kauneusmessuvloppuna shoppailemaan pahemmin, joten suosiolla tilaan sitten lushilta.

    VastaaPoista
  6. Ooh, mitä ihanuuksia. Lushin tuotteet pääsisivät niin paljon paremmin oikeuksiinsa, jos olisi kylpyamme kotona. *haaveilee* Voisin käydäkin pitkästä aikaa Lushilla tutustumassa uutuuksiin. Pitääkin mennä hyvissä ajoin ennen jouluruuhkia. =)

    VastaaPoista
  7. Oot ihan sairrraaannopee näissä :D!

    Oli kiva nähdä taas pitkästä aikaan <3

    Minä testasin eilen joulupukkikylpypalloa ammeessa x)

    VastaaPoista
  8. Olisi ollut kiva tulla mukaan, mutta väsymys (ja kotona odottava hoitokoira) voitti :)

    Ihania uutuuksia! Joulua odotellessa.

    VastaaPoista
  9. Ooka: Eikös olekin! :)

    Muuten nettikauppa on toki kiva, mutta juuri esim. Lushin tuotteiden suhteen on huono kun ei pääse tuoksuttelemaan itse, kun niissä tuoksu on kyllä niin tärkeä. Nettikaupassa on varmaan kyllä kuvauksia tuoksuista tyyliin sisältää ruusua tai karkkinen, mutta se on niin yksilöllistä mistä tykkää ja mistä ei. Minusta nettikauppa on kätevin silloin, jos on jo kokeillut jotakin tuotetta ja tykästynyt siihen, ja tilaa sitten vain lisää.

    Eli ei muuta kuin vaikka jouluostosmatkalle sitten vaan Helsinkiin! :)


    Duvessa: Joo, vähän yöunista jouduin tinkimään, mutta tykkään kirjoittaa tapahtumista yleensä heti suoraan, kun on kaikki jutut ja tunnelma vielä tuoreena mielessä. Ihaninta on kirjoittaa tällaisia juttuja innostuneena. :)

    Oli kyllä kiva tapahtuma ja suloisia tuotteita! Kiitos seurasta! :)


    Kissaämmä: Minäkin ajattelin vihdoin ostaa Snow Fairy -suihkugeelin. Joka syksy olen meinannut, mutta nyt pääsin vihdoin tuoksuttamaan sitä ja se on IHANA! :) Tiedän muitakin jotka odottavat Snow Fairya kuin kuuta nousevaa että se tulee taas joulukokoelmaan ja ostavat sitä aina koko vuodeksi varastoon. :)


    Nonnu: Se Snow Cake -saippua vaikutti kyllä aika ihanan kermaiselta. Aika monet tapahtumaan osallistuneet, jotka olivat kokeilleet sitä, kehuivat todella. Tuoksukin oli kiva, ei liian voimakas mutta miellyttävä. :)

    Ja Snow Fairy oli kyllä aivan ihana. Melkein pakollinen hankinta suihkugeelien ystävälle. :)

    Nettikauppahan kyllä palvelee, mutta tietysti on ihaninta päästä itse tuoksuttelemaan ja tassuttelemaan tuotteita. Lushilla on vielä aina niin ihana tunnelmakin. :)

    Jos tilaat nettikaupasta, niin kannattaa varmaan verrata hintoja Englannin nettikaupankin kanssa, sillä se on ainakin ennen toimittanut Suomeenkin. Isompien määrien kanssa on tullut usein halvemmaksi postarienkin kanssa kuin Suomesta tilaaminen. :)

    VastaaPoista
  10. Asetonihuuruja: No olipas hyvä tuuri, kun ehdottomasti kannattaa tilata kerralla enemmän tuotteita. Nuo joulutuotteethan tulevat siis ainakin Suomessa myyntiin 11.10.2012. Muistathan myös, että brittinettikauppa saattaa tulla halvemmaksi postikulujenkin kanssa jos tilaat suuria määriä. :)

    Kummipoikani (4 kpl) ovat niin ihastuneita Lushin tuotteisiin, että itse ajattelin myös tilata ennen joulua kaikille joululahjat sieltä kuten viime vuonnakin. :) Tai sitten menen Lushin liikkeeseen itse ostoksille, sillä siellä on usein niin ihana jouluinen tunnelma, että tulee itsellekin tosi hyvä mieli. :)


    TQ: Minäkin tykkään Lushin tuotteista valtavasti. Niissä on kaikki ihanaa: värit, koostumukset, tuoksut, luonnollisuus ja hoitavuus. Oikeita hyvän mielen tuotteita! :)

    Hyvä idea mennä Lushille jo ennen joulua ihastelemaan, niin saa varmasti hyvää palvelua ja tutustua tuotteisiin rauhassa. Siellä voisi kyllä viettää tuntikausia vain tutkien kaikkia tuotteita. Minä viihdyin jo pelkän tuon joulukokoelman tuotteiden kanssa helposti pari tuntia. :)

    Lushan on englantilainen, ja Englannissa on mielestäni paljon useammin taloissa kylpyammeet kuin Suomessa, joten siksi ehkä noita kylpyjuttuja on Lushin valikoimassa niin paljon. Lapsilla on helpompaa, kun heillä on usein omat pienet ammeet, jossa iltapesut suoritetaan, niin noita Lushin tuotteita voi käyttää niissä. :)

    Itse olen alkanut ottaa Lushin kylpyjuttuja ulkomaan matkoille mukaan, sillä hotelleissa on usein kylpyammeita. Se on niin ihanaa pitkän kaupunki- tai työpäivän jälkeen mennä hemmottelevaan vaahtokylpyyn. :)


    Panda: Joo, halusin kirjoittaa tästä heti kun olin niin innoissani tuotteista ja tapahtumassa oli mielestäni taas niin kiva tunnelma. :)

    Kiitos samoin, oli tosi kivaa nähdä taas! :)

    Ja ihanaa, että sä kokeilit jo joulupukkipalloa. Se oli kyllä niin suloinen glitterihanuus!:) Jos olisi kotona amme, huipentaisin ehdottomasti jouluaattoni sillä. :)


    Myy: harmi kun et päässyt, olisi ollut niin kiva nähdä! :) Mutta hyvät oli syyt. :) Itsekin olin aika väsynyt, mutta piristyin hirveästi ihanista Lushin tuotteista ja yllättäen myös joulun tunnelmasta jo näin syyskuussa. :)

    Hassua, mutta aloin samoin jo odottaa joulua, kun nyt on ollut niin pimeää ja sateistakin. Näillä tuotteilla saa kyllä iloa ja hemmottelua myös pitkään syksyyn! :)

    VastaaPoista
  11. Harmi etten saanut kutsua tähän tapahtumaan, tosin en kyllä olisi päässytkään treenien takia. Mutta kävin tietty silti Lushilla kun kerran Helsingissä olin, ja ostin äidille tuollaisen tassusaippuan :) Se tuoksui aivan ihanalle, eikä yhtään liian voimakkaalle. Luulen tosin, että äitini ei raaski sitä käyttää vaan laittaa vain koristeeksi vessaan :D

    Oli ihana nähdä Even tapahtuman yhteydessä, vaikka olikin vain pikainen miitti! Täytyy järjestää ihan ajatuksen kanssa joku kiva blogitapaaminen :) Mietin myös, että olisi hauskaa jos meillä kauneusbloggaajilla olisi oma foorumi jossa jutella ja järjestää tapaamisia!

    VastaaPoista
  12. Elisa: Tosiaan harmi, ettei nähty jo silloin maanantaina, olisi ollut paremmin aikaa jutellakin. :) Kannattaa myös tykätä Lushista facebookissa, sitäkin kautta saa usein tietoa kaikista kivoista tapahtumista. :)

    Tosi kiva että ehdit joka tapauksessa Lushille. Ne tassusaippuat olivat kyllä tosi söpöjä, ja ihanaa kun tuotto menee lisäksi niin hyvään tarkoitukseen. Tosi hyvä idea, äitisi tykkää siitä varmasti! :)

    Samoin, oli tosi, tosi kivaa tavata vihdoin! Harmi etten ehtinyt teidän kanssa enää lounaalle. Laitatko mulle vaikka vain vielä tähän sen yhden Helsingin vierailusi pivämäärän tai s-postilla tarkemmat tiedot niin harkitsen pääsenkö tulemaan.

    Seuraava varma tapaaminen on syksyn ihanilla Kauneusmessuilla lokakuun loppupuolella Messukeskuksessa. Itse en kyllä valitettavasti sinne tänä vuonna pääse ulkomaan matkan takia. Mutta varmasti muutakin kivaa järjestyy!

    Toivottavasti nähdään taas pian uudelleen! :)

    VastaaPoista
  13. Itse käytin kerran hyväkseni Lushin upeaa tarjontaa ja hotellin ammetta, missäpä muualla kuin Englannissa. :)

    Hyvä idea tuo, että ottaa matkalle mukaan Lushin kylpyjuttuja. Toki sitä ennen pitäisi tietää, että majoituspaikassa on amme. Pidän silti mielessäni tuon. Kiitos ideasta. :)

    VastaaPoista
  14. TQ: Voi miten ihanaa, olipa sopivaa! :)

    Minunkin pitäisi nyt katsoa, että onko seuraavan ulkomaan matkamme hotellissa Nizzassa kylpyammetta, niin tietäisin varautua etukäteen jollain ihanalla Lushin jutulla. :)

    Myös se on aika kätevää, että jos huomaa matkalla että hotellissa onkin kylpyamme, ja samassa kaupungissa on myös Lush, ostaakin jonkun kylpyjutun sieltä. Toimii esim. Tallinnassa. :)

    Myös veljelläni on onneksi kylpyamme, joten ajattelin että menen varmaan vierailemaan sinne tuon Lushin joulupukkipallon kanssa ennen joulua. :)

    Kiitos myös ihanasta kommentistasi eilen 3+1 -päivää postaukseen. Lämmitti niin paljon mieltä, kun oli ollut aika stressaava ja pitkä päivä töissä. Vastaan siihenkin vielä erikseen, mutta olet ihana! :)

    VastaaPoista
  15. Pumpulipupu: Ihanaa, kun sain piristettyä sinua kommentillani:).

    Niin minäkin tein Lontoossa, että ensin hotellille, ahaa täällä on kylpyamme ja seuraavana päivänä Lushiin ostoksille:D. Toivottavasti Nizzassa on kylpyamme, niin pääset rentoutumaan ihanassa kylvyssä. Viimeistään sitten veljesi luona:).

    VastaaPoista
  16. Oon tänään menossa vastaavanlaiseen Lushin joulunäytökseen ja voi pojat että aion ostaa tota Snow fairya! :D

    VastaaPoista
  17. Kissis: Hei, tosi kivaa että pääset sinne Lushille tänään! Siellä on varmaan sama jouluinen näytelmä kuin silloin viime kerralla. Se oli tosi hauska. :)

    Ja ihanaa kun joulutuotteet ovat jo nyt ostettavissa. Silloin kun itse olin siellä, niitähän ei ollut vielä saatavilla, mutta nyt on mahdollisuus hamstrata jo Snow Fairya jouluksi, kivaa! :)

    VastaaPoista
  18. No ei ollut ostettavissa lupauksistaan huolimatta sitä Snow Fairya kun yksi iso pullo (ja niitä pienempiä, liian pieniä), kuulemma ongelmia toimituksen kanssa. Ja ton yhden ehti napata joku muu ennen mua. :( Mun kohdalla siis "paska reissu mut tulipahan tehtyä" :P Jotain saippuoita oisin voinutkin ostaa, mutta entisiäkin niin paljon käyttämättä.

    VastaaPoista
  19. Kissis: Voi miten harmi! Tosi kurjaa! :(

    Silloin kun olin itse Lushin joulutuotteiden esittelytilaisuudessa, kaikki joulutuotteetkaan eivät olleet vielä valmistuneet ja saapuneet Suomeen asti. Tämä on varmaan huono puoli kun tehdään tuorekosmetiikkaa, hirveästi ei voi tehdä etukäteen varastoon. :( Tosin luulisi että tuo suihkugeeli säilyisi hyvin.

    Toivottavasti kuitenkin muuten oli kivaa, vaikka mielelläänhän sitä olisi varmaan sen Snow Fairyn ostanut, kun kerran sinne asti raahautui.

    Kiitos kuitenkin paljon tiedosta, kiva kun tulit kertomaan tilanteen! Minun pitää varmaan mennä sitten reilusti vielä lähempänä joulua ostoksille, vaikka I think any aika is good for Snow Fairy, ei vain joulunaika. :)

    Saippuatkin vaikuttivat oikein kivoilta, mutta meillä on kotona käytössä nestemäinen saippua käsien pesuun ja suihkugeelit suihkussa, joten en ole vielä oikein oppinut käyttämään niitä palasaippuoita.

    VastaaPoista
  20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)