torstai 20. syyskuuta 2012

IsaDora Paradox-kilpailun voittajat!

IsaDoran Paradox-syyskokoelman esittelyn yhteydessä oli täällä Pumpulipupussa kilpailu, jossa kyselin, että mihin yhdistäisitte valitsemanne Paradox-meikkisetin, lämpimän tai kylmän. 






IsaDoran Paradox-syysmeikki toistaa muodin teemoja:

"Syksyn muodissa on nähtävissä tiettyä vastakohtaisuutta. Muodissa näkyy toisaalta selkeälinjaisia maskuliinisia vatteita, toisaalta taas hyvin naisellista, pehmeää pukeutumistyyliä. Klassisuus ja trendikkyys sekoittuvat toisiinsa. Nähtävissä on vintage-pukeutumista ja modernia tyyliä, vaatteita joissa on nostalgiaa ja niiden rinnalla hyvinkin futuristisia linjoja. Väreissä nousevat klassiset ruskean ja neutraalin sävyt, maskuliiniset värit musta ja sininen sekä hyvin naisellinen voimakas punainen."


Tällä kertaa Maison de Pumpulipupu ei arponut voittajia, vaan jouduin lähes mahdottoman tehtävän eteen valitsemaan vastauksista parhaat. Kilpailu oli kovaa, ja valinta oli aivan hirveän vaikea, sillä niin erinomaisia ehdotuksia teillä oli. Mietin varmaan yli tunnin, että mitkä ehdotukset valitsisin voittajiksi. Voi kun olisin voinut palkita teidät kaikki!







Lämpimän setin voittajaksi halusin valita jonkun, joka ehdotti luonnonvalkoista, romanttista pitsimekkoa. Se oli mielestäni aivan loistava valinta näihin pehmeän naisellisiin ruskeisiin väreihin.

Kontrastia hempeä pitsimekko saa mustasta nahkatakista, joten voittajaksi selviytyi lopulta seuraavalla ehdotuksellaan Ava:

"Mulle tuli heti selkeä mielikuva tuosta lämpimän setin meikeistä;

-silmiin pehmeitä ja kuparisia sävyjä
-kynsiin tummanruskeaa ja huuliin tuollainen neutraali puna

-päälle luonnonvalkea polvien yläpuolelle ulottuva mekko (täntyyppinen)
-musta nahkatakki ja keveä musta huivi kaulaan
-hopeiset korvikset ja kaulakoruksi joku sulkakoru.
"



Ava tietää mistä puhuu, sillä pitsi, nahka ja musta ovat kaikki tämän syksyn kuumia trendejä. Myös esimerkiksi Sadulla oli melkein sama hyvä ehdotus, mutta Ava ehdotti sitä ensin, joten valitsin hänet.


Samassa hengessä, mutta arkisempana versiona oli mielestäni loistava myös ensimmäisen perintöprinsessan, nimimerkin Ansku81 ehdotus:

"Mä tykästyin lämpimään meikkisettiin! Yhdistäisin lookin mustaan, kuluneeseen nahkatakkiin, emeraldinvihreisiin korvakoruihin ja luonnonvalkoiseen, pehmeään huiviin."


Vihreä on myös nyt kovasti muotia, ja on todella luovaa ja vaatii hyvää värisilmää yhdistää se asusteena noihin IsaDoran lämpimän setin neutraaleihin, maanläheisiin väreihin. 







Kylmän setin voitti puolestaan Tytti tällä inspiroivalla ehdotuksellaan:

"Minä yhdistäisin tuon Paradox-paletin sekä Femme Fatalen niin huulipunana kuin kynsilakkanakin mustaan mekkoon ja mahdollisesti jo omistamiini ihaniin hopeanvärisiin kenkiin ja tietysti mustiin verkkosukkiin. Mekko saisi mielellään olla vintage-tyylinen, joko pitsiä tai hapsullinen. Tyylillisesti mentäisiin siis iloiselle 1920-luvulle, ja asu sopisi vaikkapa flapper-tytölle kieltolakibileisiin.

Jos sellaisia ei nyt kuitenkaan olisi tiedossa, niin vähän dramaattisempi meikki juhlistaisi myös yksinkertaisemman pikkumustan."



Myös 1920-luku ja metalliset, kimaltavat värit ovat tänä syksynä muotia ensi kesänä ensi-iltaan tulevan Kultahattu (The Great Gatsby) -elokuvan myötä.

Minua viehätti jotenkin suunnattomasti mustan vintage-tyylisen mekon ja hopeisten korkokenkien yhdistelmä tuon dramaattisen, kylmän meikin kanssa. Se on minusta hyvin moderni ja samalla kiinnostava. Tämä look sopisi vaikka pikkujouluihin!


Ensimmäinen perintöprinsessa puolestaan viileän meikin suhteen oli TQ näillä hienoilla ehdotuksillaan:

Arki- ja työasuni yhdistäisin viileään settiin seuraavasti: farkut ja sininen poncho, jonka alla tumma vartalonmyötäinen paita tai musta kotelomekko ja kauluspaita. Kumpaankin asukokonaisuuteen liittäisin pitkät mustat korkonahkasaappaat. Hiuksiin laittaisin punaisen pienellä rusetilla varustetun hiuspannan tuomaan hieman naisellisuutta muuten niin kylmänväriseen asuun.

Paradox-luomiväreillä loihtisin päivämeikin, jossa käyttäisin vaaleimpia sävyjä ja hieman tummaa silmän ulkonurkassa. Kynsiin tekisin puolikuu manikyyrin Night Flight –kynsilakalla. Huulet punaisin Femme Fatale -huulipunalla, sillä haluaisin korostaa punaisia huulia muun meikin sopiessa vaatteideni väriin.



Lämpimät onnittelut voittajille!


Ava, laitan sinulle sähköpostia, ja Tytti, laittaisitko ystävällisesti osoitetietosi sähköpostiini pumpulipupupupu@gmail.com, niin IsaDora lähettää palkinnot teille. 

8 kommenttia:

  1. Kiitos valinnasta! Meiliä lähetetty. Viimeksi olenkin tainnut voittaa jonkin kirjoituskilpailun ala-asteella. :D

    VastaaPoista
  2. Tytti: Voi miten kivaa että ilahduit voitosta! Mielestäni ehdotuksesi oli erinomainen, ihana tuo idea 1920-luvun tyylistä ja erityisesti niiden hopeisten korkokenkien yhdistämisestä mustaan!

    Välitän yhteystietosi IsaDoralle heti kun olen saanut myös Avan yhteystiedot.

    Onnea vielä! :)

    VastaaPoista
  3. Oi ihanaa, en yleensä ikinä voita mistään mitään :D

    Kiitos paljon ja hyvää syksyn jatkoa :)

    -Ava

    ps. Blogisi kuuluu mun suosikkeihin, muun muassa kirjoitustyylin ja oikeinkirjoituksen takia :P Ja tottakai muutenkin :)

    VastaaPoista
  4. Niin ja hei, kokosin kollaaseiksi mielikuvani, jos haluat niin käy toki kurkkaamassa täältä:
    http://always-upsidedown.blogspot.fi/2012/09/kaksinaamaista-kauneutta-isadora-paradox.html

    VastaaPoista
  5. Ava: Lämpimät onnittelut vielä! Idea luonnonvalkoisen pitsin ja mustan nahkatakin yhdistämisestä pehmeään, ruskean naiselliseen meikkiin oli minusta todella hyvä. Hieno lisä tuli vielä sulkakorusta. Todellakin ansaittu voitto!

    Ja kollaasikin oli tosi hieno, vau! Tosi kiva kun teit sen! :)

    Ja kiitos kovasti kehuista! Ihanaa kun joku huomaa, että yritän panostaa myös oikeinkirjoitukseen, vaikka usein mietinkin pitkään esim. yhdyssanojen kohdalla, että meneekö varmasti oikein vai ei. :)

    Laitoin tänään osoitetietonne IsaDoralle, joten toivottavasti jo tällä viikolla voitte odotella postia sieltä! :)

    VastaaPoista
  6. Kuulkaas tytöt, sain IsaDoralta viestin että postittavat palkintonne tällä viikolla. Ihanuuksia siis postissa tulossa, onnea vielä! :)

    VastaaPoista
  7. Hii ja sattumalta mulla vielä on kaiken lisäksi ylihuomenna 18-vuotissynttärit.;)

    Oi kiitos:)

    VastaaPoista
  8. Ava: Voi että, sattuipa kivasti! Toivotaan, että paketti tulisi vaikka juuri silloin. :)

    Lämpimät synttärionnittelut jo näin etukäteen! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)