torstai 5. heinäkuuta 2012

Tangle Teezer

Kävelin toissa viikolla aurinkoista Fredaa pitkin Helsingissä kun törmäsin tähän kylttiin:







Tulin uteliaaksi ja menin sisään tutustumaan ihanaan Peili-kampaamoon (Fredrikinkatu 29) näihin kohuttuihin Tangle Teezer -hiusharjoihin.

Olen halunnut tutustua Tangle Teezereihin jo pitkään, sillä niin paljon kehuja niistä on kuulunut, mutta en ole vain saanut aikaiseksi esim. tilata sellaista kokeiltavakseni internetistä. 

Tangle Teezerhan on oikeastaan takkujen selvitysharja, mutta sen pitäisi myös vähentää hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista. Erityisen hyvä sen pitäisi olla märkiä hiuksia harjattaessa.  

Minua kiinnosti Tangle Teezereissa erityisesti se, että niiden luvataan parantavan myös hiusten kuntoa. Hiukseni eivät yleensä takkuunnu, mutta lisää tuuheutta ja kiiltoa kaipaan, kyllä kiitos.

Tangle Teezer on brittiläinen keksintö, jonka on kehittänyt kampaaja Shaun Pulfrey. Se on saanut myös useita palkintoja aivan uutena innovaationa hiusten harjaamisessa. Todella hienoa, että myös tällaisella arkisella alueella kuin hiusharjat voidaan kehittää jotakin aivan uutta!







Peili-kampaamossa oli tarjolla näitä Tangle Teezer Salon Elite -harjoja mustina (Panther Black) ja pinkkeinä (Pink Fizz).

Otin tietenkin iloisen ja kirkkaan pinkin, vaikka musta olisi ehkä ollut vähän tyylikkäämpi ja aikuisempi väri. Lisäksi kun kävin Peilissä viime viikolla uudelleen oli valikoimassa myös iloisen oranssi (Orange Burst) Tangle Teezer, jonka olisin ehkä mieluiten halunnut.

Tangle Teezerin hinta oli 15 euroa. Yleensä tilaan tällaiset jutut netistä vähän halvemmalla, mutta nyt halusin päästä heti kokeilemaan tätä uutuutta.






Tangle Teezer on kyllä tosi erikoisen näköinen kaveri. Kuin piikikäs merisiili.

Muotoilussa on haettu selvästi sitä, että tämä sopisi kivasti käteen.






Aikamoinen piikikäs sämpylä!

Mutta best news last: tämä toimii ihan mielettömän hyvin!

Tangle Teezerilla on ihana harjata hiuksia, sillä se ikään kuin hieroo samalla päänahkaa. Se tekee hiuksista myös kiiltävämmät, en kyllä ymmärrä miten.

Olin niin ihastunut Tangle Teezeriini, että halusin samanlaisen myös kätevässä matkakoossa, sillä nuo isomman Tangle Teezerin piikit eivät oikein sovi kuljettamiseen.

Vähän niin kuin Tangle Teezerin mainoksessa sanotaan: yksi Tangle Teezer kannattaa pitää kotona, yksi työpaikalla ja yksi salilla - koska et halua huomata unohtaneesi sitä. En voinut itsekään enää kuvitella työpaivääni tai kesälomaani ilman Tangle Teezeria.






Matkakokoisia Tangle Teezereita oli Peili-kampaamossa tarjolla pinkki-mustia (Pink Sizzle) ja tällaisia kulta-mustia (Golden Godess).







Otin vaihteeksi vähän glamourimman kulta-mustan.

Hinta oli 20 euroa, eli yllättäen 5 euroa kalliimpi kuin isompi Tangle Teezer.






Tangle Teezer Compact Styler on muuten samanlainen kuin tavallinen, mutta vähän pienempi. Lisäksi siinä on tuollainen erillinen levy, joka suojaa piikkejä kuljettamisen aikana.

Matkakokoisen Tangle Teezerin piikit ovat lisäksi vähän tiheämmässä kuin alkuperäisen. Tuntuma sillä harjattaessa on vähän erilainen kuin isommassa Tangle Teezerissa, mutta melkein yhtä hyvä kyllä.  






Kokoeron matkakoon ja isomman Tangle Teezer Salon Eliten välillä näette tässä.

Annoin myös mieheni kokeilla tuota matkakokoista Tangle Teezeria lyhyeen tukkaansa, ja hän tykkäsi siitä myös kovasti.

Uskoisin, että nämä Tangle Teezerit olisivat hyviä myös lapsille, sillä lapsethan eivät välttämättä kai pidä hiusten harjaamisesta eivätkä varmaan ainakaan niiden takkujen selvittämisestä.

Ihastuin itse näihin Tangle Teezereihin niin paljon, että tilasin niitä nyt brittiläisestä Look Fantastic -nettikaupasta niin sanotusti koko suvulle. Eli miehelleni, äidilleni ja niille ystävilleni lahjaksi, joilla on syntymäpäivät syksyllä. Ystävilläni on myös pieniä lapsia, joten toivoisin että nämä ovat hyödyllisiä myös heille.

Look Fantasticissa Tangle Teezereita oli valikoimassa musta, pinkki, violetti glitter (Disco Purple), vaaleansininen (Blue Jeans) ja oranssi väri. Kyseessä on ymmärtääkseni Original-malli, kun taas Salon Elite -mallia myydään kampaamoissa. Sitä kuinka iso ero oikeasti on en valitettavasti tiedä, sillä harjat näyttävät aika samanlaisilta.

Hinta oli 9,99 Englannin puntaa eli 12,43 euroa kappaleelta kun postikuluja ei tule. Ei nyt siis kuitenkaan niin hirveän paljon halvempaa kuin kampaamosta ostettuna, mutta edes vähän. Look Fantasticissa sattui olemaan vielä alennuskoodi voimassa tilatessani, joten hintaa jäi enää 11,18 euroa per Tangle Teezer.

Mieheni ja yksi ystäväni saavat vaaleansinisen Tangle Teezerin, toiset kaksi ystävääni saavat mustat ja äitini saa oranssin.  Esittelen ne kyllä vielä täällä kun tilaukseni saapuu. Toivottavasti hekin tykkäisivät näistä Tangle Teezereista yhtä paljon kuin minä!

26 kommenttia:

  1. Katselin noita kampaajalla lehdistä ja vaikuttivat kiinnostavilta. Nyt tahtoisin itselleni tuollaisen, etenkin kun yritän kasvattaa hiuksiani niin olisi hyvä olla hellävaraisempi harja! :)
    Oranssi kuulostaa hyvältä, se olisi varmaan minun värini. Vaikka mitä tuolta Look Fantasticin sivuilta katsoin niin brittilipuin koristeltu Cool Britannia olisi kyllä aika rock ja minun mieleeni. ;)

    En tiedä oliko kampaampon lehdessä myös jokin noiden vastine vai juurikin tuo Tangle Teezer, jossa nuo kammat olivat muistaakseni myös kukan muotoisina. Tuli vain mieleen noista lapsista, sillä varmasti pienet tytöt olisivat innoissaan kun olisi vaaleanpunaisen kukan muotoinen harja. :)

    VastaaPoista
  2. Hih, tulee nyt tuplakommenttina mutta muistin oikein kukkaharjan osalta, joka näkyy heti etusivulla:
    http://www.tangleteezersuomi.com/index.php
    En muistanutkaan että sehän toimii myös pompuloiden säilytysrasiana. :)
    Onneksi noita harjoja jälleenmyydään myös täällä päin kampaamoissa, täytyy käydä varmaan edes jossain vaiheessa hankkimassa yksi itselleni, heti kun lompakko antaa sen verran periksi. ;)

    VastaaPoista
  3. Inna: Minuakin oli kiinnostanut tällainen Tangle Teezer jo pitkään, mutta ihmettelin vain, että miten hiusharja voi muka olla niin ihmeellinen. Vasta kun luin, että sen pitäisi myös parantaa hiusten kuntoa vähentämällä mm. niiden katkeamista, innostuin todella. :)

    Tuota Tangle Teezeria katsellessa ei edes uskoisi, että se on hellävarainen hiuksille. Sellainen muovinen piikkihirvitys se on. :) Mutta harjatessa sillä kyllä tuntuu siltä. Paras puoli on kuitenkin mielestäni ehdottomasti se, että se hieroo päänahkaa samalla kun harjaa, ja toivottavasti stimuloi samalla myös hiusten kasvua. :)

    Olin kyllä todella iloisesti yllättynyt kun kokeilin, maineensa veroinen. Myös herra Pumpulipupu, joka ei edes tiennyt mikä vekoitin oli kyseessä tykästyi Tangle Teezerin tuntumaan heti. On siis aika hyvä! :)

    Se brittilipuin koristeltu Tangle Teezer on kieltämättä aika rock. :) Oranssi oli minusta ihanan pirteä, sen vuoksi olisin halunnut mieluiten sen. Jotenkin oranssi ja muovi tuntuvat sopivan hyvin yhteen. :)

    Ne kukkaharjat sopisivat varmaan todella ihanasti pikkutytöille! Ne näyttivät ensin vähän sellaisilta omituisilta muovihökötyksiltä, mutta nyt vasta tajusin että se harjahan on vain se pääliosa, ja loppuosa on tosiaan säilytysrasiaa. Harmi kun minulla on vain neljä kummipoikaa! En ole varma kuinka innostuneita he noista kukista olisivat, mutta ainahan voi kokeilla. :)

    VastaaPoista
  4. Yep! Käytössä jo parisen vuotta, sekä normikoko että matkakoko. Lontoosta viime kesänä roudasin näitä kaikille kavereillekin ja jokainen ihastui! :D

    Erityisesti märkiin hiuksiin täydellinen, mutta muutenkin. <3

    VastaaPoista
  5. Meillä on kotosalla käytössä kolme kappaletta Takuntuhoajia, minulla lila, miehellä musta ja typykällä lasten kukkaharja purkilla. Isäntä tosin on siirtynyt takaisin perusharjaan, koska ei kuulema jaksa pitkää ja paksua hevilettiään monessa osassa harjata, ja pitää katkeilevia hiuksia pienempänä pahana. Kaikille ei ilmeisesti voi olla mieliksi. Typykän pitkään ja luonnonkiharaan tukkaan tämä on täydellinen, viisivuotiaan tukan harjaaminen on jotain niin hirveää tavallisella harjalla ettei tosikaan....

    VastaaPoista
  6. Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä. Tiiätkö vähentäiskö noi myös sähköisyyttä? Ei mulla muuta onglemaa hiuksia harjatessa oo, mutta harjauksen jälkeen ne tulee melkein aina niin sähkösiks. Käytän kyllä hoitoaineita, mutta mikään ei oo siihen vielä toiminu.

    VastaaPoista
  7. Tästä lukenut monia ylistyksiä.Ja kiinnostaa kovasti.
    Jossain tosin mainittu ettei optimaalinen jos hiusta paksulti ja pitkälti samassa nupissa.
    Eipä ole näillä lakeuksilla vastaan tullut,mutta jos/kun tulee niin saattanen haksahtaa kokeilemaan.
    Lempeämpi harjauskokemus olisi ihan tervetullutta tähän pehkoon.

    VastaaPoista
  8. Kiitos postauksesta! Mä ite oon kans kattellut näitä ja eiköhän mun vanha harja vaihdu tämmöseen jossain välissä! 8)

    VastaaPoista
  9. Oma merisiili on ollut jo noin viikon tulossa Beautybaysta (oisko ollu? Vai Lookfantastic hmm) ja odottelen sen tulemista innolla!

    Eräässä HKI:n kampaamossa noi tiiserit maksoivat 24€ o_o

    VastaaPoista
  10. Senkin telepaatti, juuri alkuviikosta aloin surffailemaan lisää tietoa tuosta, kun tukka alkaa jo olla jonkun mittainen :) Sitten sulta tulee juuri aiheeseen liittyvä postaus!

    Pinkki olisi mulle aivan ehdoton valinta kyllä ja sen tulen vielä hankkimaan. Tai sitten pyydän vain siskoa tuomaan Lontoosta, kun sinne on menossa tässä lähiaikoina!

    VastaaPoista
  11. Tää on kyllä ihana vehje. Oon miettiny tuon matkakoon ostamista, mutta toisaalta ei sillä nyt niin väliä... :)

    Muut harjat on kyllä jääny kovin vähälle käytölle tän hankkimisen jälkeen.

    VastaaPoista
  12. Anteeksi, että tunkeilen väliin vastaamaan.. :)

    Elina: Minulla TT ei toimi nimenomaan sen takia, että se sähköistää niin pahasti. Harja on siis siirtynyt suihkun puolelle, koska sillä on hyvä selvittää hiukset samalla kun huuhtoo hoitoainetta pois. Eli ei välttämättä toimi tämmöisillä supersähköistyvillä.

    VastaaPoista
  13. Kiitokset kaikille kommenteista, todella mielenkiintoista lukea kokemuksianne ja mielipiteitänne Tangle Teezereista! Ihan mahtavaa kun viitsitte kommentoida, kiitos! :)


    Kissaämmä: Kivaa kuulla, että sinäkin olet löytänyt Tangle Teezerin. On se kyllä hyvä, voi että! :)

    Ja sinulle tuli selvästi sama ajatus kuin minullekin, että tätä Tangle Teezerin ilosanomaa on pakko levittää ja antaa kaikille ystävillekin sellaiset. Hieno keksintö! :)


    Morgaise: Ihanaa kun teillä koko perhe käyttää Tangle Teezereita. Kivaa vielä kun niissä on noita kivoja eri värejä ja malleja, niin jokaiselle löytyy omat suosikkinsa. :)

    Ja hauskaa kuulla, että olin siis oikeassa, ja Tangle Teezer helpottaa myös lasten hiuksien harjaamista. Kivaa kuulla, että siitä on ollut apua! :)


    Elina: Tosi kivaa että Myy osasi vastata sinulle hiusten sähköisyydestä alempana, koska en olisi todellakaan tiennyt. Kiitos Myy! :)

    Minulla ei itselläni ole ongelmaa hiusten sähköisyyden kanssa, mutta sen sijaan hiusten kunnon paraneminen kelpaa aina, ja kaupan päälle saa Tangle Teezerilla harjatessa vielä ihanan päänahkahieronnan. :)


    TylyMuija: Kannattaa varmasti kokeilla jos kiinnostaa, koska sinullahan on niitä beibejäkin joiden hiusten harjaamista Tangle Teezer voisi myös ehkä helpottaa. :)

    Itselläni ei - VALITETTAVASTI! - ole paksu ja pitkä tukka, mutta äidilläni on paksut hiukset ja parhaalla ystävälläni juuri sellaiset tuuheat ja pitkät, joten he voisivat testata puolestasi Tangle Teezereitaan kun ne saapuvat ja kertoa sitten mitä tykkäävät, niin saat kuulla käyttökokemuksia. :)


    Passion for Nails/Suvi: Olepas hyvä, tosi kivaa että kiinnosti! :)

    Kannattaa varmaan kokeilla, sillä itse ainakin yllätyin positiivisesti, vaikka pitkään ajattelin että tämä on vain jotain huuhaata, eli miten joku hiusharja voisi muka olla niin ihmeellinen. :)

    VastaaPoista
  14. Panda: Hei, tervetuloa merisiilien tai piikikkäiden sämpylöiden kerhoon! :) Beauty Baysta en itse katsonutkaan, mutta Look Fantasticista näitä ainakin löytyy. :)

    Aika kova hinta on kyllä 25 euroa, huh huijaa. Onneksi satuin itse heti Fredan Peiliin, koska mielestäni 15 euron hinta oli varsin kohtuullinen nettikauppojen hintoihin verrattuna. :)


    Mirssiina: Mun mielestä meillä on aika usein muutenkin samoja aiheita. Se on minusta tosi hauskaa, kun ikäeroa on kuitenkin melkein 20 vuotta. Mutta tosi samalla tavalla selvästi ajatellaan ja tykätään aina samoista jutuista, mikä on superkivaa. :)

    Ehdottomasti kannattaa pyytää sun siskoa tuomaan tällainen Tangle Teezer tuliaiseksi Lontoosta, olisi varmasti tosi hyvä sulle. Vaikka Lontoosta kyllä varmaan keksii paljon muitakin kivoja tuliaisaiheita. Ja pinkki on kyllä kivan kirkas ja iloinen väri. :)


    Asetonihuuruja: Kiva, sinullakin on Tangle Teezer. On kyllä hyvä hiusharja! :)

    Pienempi matkakoko on jotenkin vähän ärhäkämpi, kun siinä on tiheämmät piikit. Et kyllä varmaan tarvitse sitä jos et matkusta tosi paljon. Itse halusin matkakoon erityisesti kesälomalle ja ehkä töihinkin, kun sielläkin harjailen hiuksia vähän väliä. :)

    Mulla on sama tilanne, että Tangle Teezerin jälkeen ei oikein tee mieli enää harjata muilla hiusharjoilla. Vain tupeerauksessa käytän edelleen tavallista harjaa, vaikka tupeeraukseenkin Tangle Teezerin pitäisi olla hyvä. Täytyy opetella sillä seuraavaksi varmaan se. :)


    Myy: Kiitos tosi paljon, että vastasit Elinalle, kun itse en olisi edes tiennyt vastausta. :)

    Elinalle olisi muuten voinut tulla turha hankinta, eli hyvä tietää että Tangle Teezer ei sähköisille hiuksille sovi. Vaikka tietysti jos sen haluaa hankkia vain märkien hiusten selvittämiseen, kun on siinäkin hyvä. :)

    VastaaPoista
  15. No voi harmi, vähän jo toivoin, että siitä olisi voinut olla apua :D nooh, täytyy yrittää keksiä jotain muuta :)

    VastaaPoista
  16. Vähän jälkijunassa kommentoin, on toi kesä mennyt niin muissa ympyröissä, etten ole ajallaan ehtinyt blogeja lueskelemaan. ;-)

    Minulla on kaksi normi Teezeriä, vaaleanvihreä ja pinkki, enkä todellakaan voisi enää tulla ilman toimeen! Olen TT:stä jo parisen vuotta sitten kirjoittanutkin mutta miettinyt, että pitäisi kirjoittaa uusi postaus, koska se ensimmäinen ei kyllä tee ihan täydellisesti oikeutta kyseiselle kapistukselle. ;-) Sitäpaitsi siitä on parin vuoden aikana tullut pakollinen, vaikka vanhassa postauksessani muuta väitänkin. :-D Ehkä kirjoitan uuden postauksen sitten, kun saan matkateezerini. ;-)

    Nykyään Tangle Teezer on käytössä myös sisarellani ja kälylleni annoin matkaversion viime jouluna joululahjaksi. Kaksi veljentyttöäni saivat nuo kukkaversiot lahjaksi minulta ja siskoltani ja varsinkin vanhempi (10v) on kiitellyt miten huippu takkujen selvittäjä se on.

    Talvella minunkin hiukseni sähköistyvät helposti, mutta käytän TT:tä siitä huolimatta myös talvella. Erityisen hyvä se on kosteiden hiusten selvittämisessä hiustenpesun jälkeen. Paksuja hiuksia joutuu tosiaan tuolla harjaamaan osissa, mutta ei se ainakaan minulle olisi mikään ongelma, niin jouduin tekemään muillakin harjoilla silloin, kun hiukseni vielä olivat pitkät.

    VastaaPoista
  17. Mohn: Kiitos kommentistasi, kiva kun aihe kiinnostaa! :)

    Tangle Teezer on kyllä ihan mahtava keksintö! Minusta tuntuu että hiusteni kunto on parantunut jo nyt kun olen käyttänyt sitä noin 1 1/2 kk ajan. Hiukset ainakin tuntuvat paksummilta, ihanaa! :)

    Olen samoin aivan koukussa Tangle Teezereihini. Harkitsen vielä yhden matkakoon ostamista käsilaukkuun, kun nyt minulla on normaalikokoinen Tangeli kotona ja matkakoko töissä. :)

    Kyllä näiden Tangle Teezereiden ilosanomaa kannattaa levittää, joten tee ihmeessä vielä uusikin postaus! Olisi tosi kivaa lukea kokemuksistasi tarkemmin.

    Tanglet ovat myös ihan mahtavia lahjaideoita. Minun tilaukseni Look Fantasticilta tuli, ja nyt koko lähipiiri saa omat Tangle Teezerinsa. Mies ehti jo saada omansa käyttöön, ja tykkää tosi paljon. :)

    Tuo sinulla oleva vaaleanvihreä Tangle Teezer kuulostaa myös tosi kivalta väriltä, itse en ole sellaista vielä nähnytkään. :)

    VastaaPoista
  18. Mullakin on Tangle Teezer, semmosena liilana :) Sain sen joululahjaks. Mistä sä ton nimen tiesit? Siis niin kun esim. luomiväreissä sövyn :D

    VastaaPoista
  19. Helmi: Se violetti Tangle Teezer on kyllä ihana! :) Minua ehkä vähän kaduttaa etten ostanut sitä itselleni tai jollekin ystävistäni, niin upea se on. Hyvä valinta! :)

    Värin nimen näin ihan tuolta Look Fantastic -nettikaupan sivuilta. Ehkä se on lukenut myös Tangle Teezerin pakkauksessa kun olet ostanut sen. :)

    VastaaPoista
  20. Olen nyt myös harkitsemassa Tangle Teezerin ostoa... En ollenkaan vain tiedä mikä malli olisi paras. Siis mitä eroa on tuolla Saloon Elitellä ja Originalilla? Ja onko se matka versio yhtähyvä kyin muut, siis että se on vain vähän pienempi ja siinä on piikeille suoja?

    VastaaPoista
  21. Pauliina: Suosittelen Tangle Teezeria kyllä lämpimästi, olen aivan rakastunut omiini. :)

    Valitettavasti en osaa sanoa mitä eroa olisi Salon Elitellä tai tavallisella Tangle Teezerilla. Itse olen vain luullut, että nuo Salon Elitet ovat tavallisia Tangle Teezereita, jotka on pakattu noin. Ainakin Look Fantasticista tilaamani Tangle Teezerit olivat samanlaisissa Salon Elite -pakkauksissa.

    Sen sijaan matkakoon ja tavallisen Tangle Teezerin ero on kyllä harjaustuntumassa. Ei matkakokokaan huono ole, mutta jos ostat vain yhden niin suosittelen ehdottomasti tavallista. Matkakoko on jotenkin vähän piikikkäämpi ja jäykempi, tavallinen on kyllä aavistuksen parempi! :)

    VastaaPoista
  22. Original on eri mallinen ja nimensä mukaisesti original. Salon Elite suunnattu ammattilaiskäyttöön. Mitä ilmeisimmin nettikaupat eivät aina määrittele, kumpi kyseessä, joten osin sattumankauppaa. Hieman asiaa voi varmistella katsomalla Tangle Teezerin sivuja ja väritarjontaa per kys. malli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon tiedosta, viimeinkin tämä asia selvisi! En siis ole kokeillut originalia ollenkaan vaan minulla on tuo Salon Elite. Joka tapauksessa se on aivan erinomainen, eli olen hirveän tyytyväinen. :)

      Suomessa en ole oikein nähnytkään originaleja myynnissä, minusta ne ovat aina olleet noita Salon Eliteja. Samoin Look Fantasticista tilaamani Tangle Teezerit olivat kaikki noita Salon Eliteja. Olisi kuitenkin ihan kiinnostavaa kokeilla joskus myös originalia, niin näkisi että mikä sen ero tuohon Salon Eliteen on. :)

      Poista
  23. Joo, itse asiassa sulla nuo mainitut värit on taas niitä Originalin ;) Salon Eliten värit ovat oikeasti ainakin orange burst, panther black, blue bella, pink fizz ja posh purple. Mutta siis käytännössä erot ovat aika minimaalisia, mutta väreissä on hieman eroja. Tein meinaan selvitystyötä, koska ostin juurikin Salon Eliten tänään :) Enkä halunnut luottaa nettikauppaan ja että tuleekin Original, kuten taitaa useimmiten käydä.

    VastaaPoista
  24. Myös muuten Lookfantasticin sivuilla seikkailee juurikin nuo Originalin värit ja mielestäni myös malli näyttäis siltä. Myös puhuvat osin Originalista, mutta toisaalta esim. pinkin kohdalla on Salon Eliten värinimitys silti. Mutta ehkä eivät ole päivittäneet sivuja, ainakaan hyvin. Kieltämättä tässä kohdin arvostan suomalaista selkeyttä/tarkkuutta :) Jännä kun Suomessa tosiaan tulee vastaan Salon Eliteä erikseen eriteltynä, mutta minne se on monilta ulkkarisivuilta hävinnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi mikä sekaannus tämä nyt näyttää olevan! Siis minulla ja tämän jutun kuvissa näkyvä pinkki Tangle Teezer on Salon Elite, mutta olen vain laittanut sen värin nimen väärin, eli sen pitäisi olla Pink Fizz. Korjaan sen tuonne blogijuttuunkin, samoin kuin mustan värin nimen Panther Black. Kiitos paljon oikaisusta!

      Nyt kun tutkin niitä Look Fantasticilta tilaamieni Tangle Teezereiden pakkauksia, niin ne vaikuttaisivatkin olevan Originaleja. Myös värit täsmäävät silloin.

      Hienoa että selvittelit asiaa ja korjasit tännekin. Suurkiitos! Silloin kun ostin omani Tangle Teezereita ei vielä myyty Suomessa niin laajasti kuin nyt, joten minulle jäi kyllä todella epäselväksi Salon Eliten ja Originalin ero. Onneksi aina oppii uutta. Ja pääasia on kuitenkin, että olen ollut todella tyytyväinen Salon Eliteeni, samoin kuin mieheni, äitini ja ystäväni Originaleihin. Eli kauhean isoja erot eivät varmaankaan onneksi ole! :)

      Tosi kiva että sait oman Salon Elitesi, enjoy!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)