tiistai 17. heinäkuuta 2012

L'Oreal Miss Candy -kokoelma

L'Orealin kesän 2012 meikkikokoelma on nimeltään Miss Candy.

Miss Candy jatkaa keväällä jo catwalkilla nähtyjen pastelli-, hattara- ja jäätelövärien teemassa karkkimeikeillä.

Miss Candy -kokoelmaan kuuluu huulikiiltoja ja kynsilakkoja herkullisissa sävyissä. Muualla maailmassa kokoelmaan kuuluu myös voidemais-puuterisia Color Infaillible -luomivärejä, mutta ei Suomessa. 

Miss Candy -kokoelman pitäisi löytyä kaupoista nyt heinäkuussa.






L'Orealin karkkikokoelman makea mainoskuva on tässä.

Silmissä on sini-turkoosia luomiväriä ja huulilla sokerinen pinkki huulikiilto.

Aluksi ihmettelin, että miksi mainoskuvassa on noin suuressa osassa myös luomiväri kun luulin, että kokoelmaan kuuluu vain huulikiilltoja ja kynsilakkoja. Mainoskuva on kuitenkin ilmeisesti international, ja kuvassa käytetty luomiväri Miss Candy -kokoelman Color Infaillible 031 Innocent Turquoise. 

Enpä olisi kyllä pistänyt pahakseni jos myös Miss Candyn muutkin luomivärisävyt vaaleanpunainen 036 Naughty Strawberry ja harmahtava 032 Sassy Marshmallow olisivat tulleet Suomeen myyntiin. Ilmeisesti hieman vaativakäyttöiset Color Infailliblet eivät myy Suomessa kuitenkaan niin hyvin, että niitä kannattaisi tänne pienille markkinoille tuoda lisää kesäkokoelmassa. Sääli, sillä itse olen tykännyt voidemaisista Color Infaillibleista erityisesti näin kesäisin kovasti! 






Miss Candy -kokoelman lisäksi L'Orealilta ilmestyi kesäksi Color Riche -huulipunien neljän sävyn Matte Mania -kokoelma. Yksi sen edustaja, aniliininpinkki (ei kyllä näytä valitettavasti kuvassa jostakin syystä siltä) Crazy Fuchsia -sävy on tässä vasemmalla.

Miss Candy -kokoelmaan kuuluu sen sijaan kuusi karamellista Glam Shine -huulikiiltoa. Kuvassa oikealla on L'Orealilta saamani oranssinpunainen 702 Candy Pink -huulikiilto

Muut Miss Candyn huulikiiltosävyt ovat:


703 Tart Lollipop
709 Miss Candy
710 Pink Treat
711 Nude Bonbon
712 Dolce Pralina

Tikkareita, karkkia ja muita herkkuja siis!

Miss Candy Glam Shine -huulikiilloissa on sekoitettuna kahta eri sävyä ihaniksi karkkikierteiksi.

Huulille levitettynä sävy on kuitenkin ihan tasainen. Huulikiillon aplikaattori on hyvin leveä ja aika pieni. Huulikiilto on kivan tahmeata ja pysyy ihan hyvin. Candy Pink -sävy on melko neutraali huulilla, ei hirveästi väriä mutta enemmänkin kiiltoa. 






Tässä vielä mainoskuva kokoelman nimisävystä Miss Candy.

Miss Candyssa on aniliininpinkkiä ja punaista sävyä kierteellä.

Miss Candy -kokoelman huulikiiltojen suositushinta on 9,90 euroa.

Todella suloisen näköisiä huulikiiltoja!






Luulin alunperin että nämä L'Orealilta saamani kesäiset Color Riche Le Vernis -kynsilakkasävyt kuuluisivat Miss Candy -kokoelmaan.

Nimistä päätellen niin ei kuitenkaan ole, vaikka pullot ovatkin aivan samannäköisiä, sillä näillä on trooppiset ja välimerelliset nimet: 214 Tahiti Watermelon, 215 Monaco Roses, 611 Sky Fits Heaven ja 618 Santorini Lagoon.

Miss Candy -kynsilakat ovat enemmän pastellisia sävyjä ja ne ovat nimeltään:


101 Opera Ballerina
202 Marie Antoinette
601 French Riviera
602 Perle De Jade
303 Lush Tangerine
305 Dating Coral








Mainoskuvassa ihana latte-kahvin mieleen tuova nude-sävy 101 Opera Ballerina.







Let me introduce you to 305 Dating Coral.

Vaikuttaa vähän samanlaiselta koralliselta sävyltä kuin kesän suosikikseni noussut L'Oreal Color Riche Le Vernis 214 Tahiti Watermelon.






Viimeisenä mintunvihreä 602 Perle de Jade, jonka uskon myyvän aika hyvin tässä minttukynsilakkojen trendissä.







Miss Candy -kokoelman mainoskuvissa vaaleansinisellä 601 French Riviera -kynsilakalla ja vaaleanpunaisella 202 Marie Antoinette -kynsilakalla on tehty suloiset puolikuu- ja polkadots -manikyyrit.

Miss Candy Color Riche Le Vernis -kynsilakkojen luvataan pysyvän kynsillä jopa 10 päivää alus- ja päällyslakan kanssa. En ole itse kokeillut vielä Miss Candyja, mutta L'Orealin upea Tahiti Watermelon -kynsilakka pysyi kyllä kynsilläni normaalia pidempään.

Miss Candy -kynsilakkojen suositushinta on 5,50 euroa.







Minusta ainakin tuli karkkityttö eli candy girl ihan kerrasta tämän ihanan kokoelman myötä!



IsaDoran kesän 2012 Papagayo-kokoelman esittelyyni pääset tästä.

Yves Saint Laurentin kesäkokoelman 2012 esittelyyni pääset tästä.

8 kommenttia:

  1. Haa, eli ne Briteistä tilaamani karkkisen luomivärit on tästä kokoelmasta! Se selittääkin paljon :)

    Minulla on nuo molemmat koralliset, 305 ja 214. Dating Coral on hieman pehmeämpi ja pastellisempi kuin taas Tahiti Watermelon selvästi kirkkaampi. Pidän molemmista paljon.

    Tämä kokoelma on kyllä todella kiva! Harmi vaan, ettei luomivärejä tuotu Suomeen, kun kokoelma tuntuu jotenkin vajaalta pelkillä kynsi- ja huulimeikeillä.

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs tuo nude Opera Ballerina kynsilakka näyttää jotenkin herkulliselta tuossa kuvassa. :) Ehkä jo senkin vuoksi kun olen kaipaillut jotain nuden väristä lakkaa.
    Aika jännää että Lorkullakin on oma kesäkokoelmansa, sillä en aiemmin ole tajunnut että näilläkin olisi omia kokoelmiaan. Mutta kiva kun on. :)

    VastaaPoista
  3. Myy: Tätä postausta kirjoittaessani aloin epäillä samaa, mutta en valitettavasti ehtinyt tarkistaa asiaa heti blogistasi. Nyt kävin kurkkaamassa, ja nehän ovat nimenomaan ne tämän kokoelman luomivärit. Tosi hyvä bongaus! :)

    Luulen, että täältäkin lähtee seuraavaksi tilausta Feel Uniquelle, sen verran ihanilta nuo vaaleanpunainen ja turkoosi vaikuttavat! :)

    Olin myös tosi pettynyt kun huomasin, että tähän Miss Candy -kokoelmaan olisivat oikeasti kuuluneet myös nuo ihanat luomivärit. Tylsää, että ne oli Suomessa jätetty valikoimasta pois, olisin tosi mielelläni ostanut ne täältä. Pitää vähän vilkuilla naapurimaissa matkustaessa että mitä niissä kuuluu kokoelmaan, asia alkoi kiinnostaa minua kovasti. :)

    Kiitos myös paljon tiedosta tuon 305 Dating Coral -kynsilakan sävyn suhteen! Olen tykännyt Tahiti Watermelonista aivan hirveästi, joten tsekkaan myös ehdottomasti tuon Dating Coralin. Kuulostaa tosi kivalta! :)


    Inna: Ihastuin itse myös kuvan perusteella tosi paljon Opera Ballerinaan. Jotenkin nude-sävyt muutenkin kutsuvat minua nyt kovasti kaikkien näiden karkki- ja pastellivärien jälkeen. Ennustankin siitä seuraavaa suurta trendiä... :)

    Minäkään en ole aiemmin seurannut L'Orealin tuotteita niin tarkasti, että mitä tuovat markkinoille milloinkin. En ole vieläkään varma, että tuleeko L'Orealilta säännöllisesti kausikokoelmia. Keväältä 2010 muistan upean neljän luomivärin Chrome Intensity -kokoelman, ja myös voidemaiset Color Infaillible -luomivärit tulivat mielestäni markkinoille kahtena eri kokoelmana keväällä 2011 ja kesällä 2011. Eli ilmeisesti L'Orealillakin näitä kausikokoelmia on. Pitää itsekin seurata niitä jatkossa huomattavasti tarkemmin, sillä olen kaikista löytänyt tosi kivoja juttuja. :)

    VastaaPoista
  4. Miss Candy on todella ihana sarja pelkästään kampanjan ulkoasunsa tähden. Itse olen erityisesti haksahtanut sarjan huulikiiltoihin!

    VastaaPoista
  5. Eveliina: Minustakin karkkiteema on ihana kokoelmassa, ja kivaa kun kaikki esitteet ja tuotteet on suunniteltu sen mukaisesti! Todella suloista! :)

    Miss Candyn huulikiillot ovat kyllä herkullisen näköisiä, todella hyvä idea tehdä noita kierteitä kahdesta erivärisestä huulikiillosta. Taisikin olla sinun ihanassa blogissasi jossa myös näin tämän kokoelman ja ne huulikiillot esittelyssä, todella söpöjä! :)

    VastaaPoista
  6. Kai mä oon jo tuhannesti kiitellyt sua näistä kokoelmien esittelystä? Ilman sua mä en pysyisi yhtään perillä tällaisista asioista! Jotenkin en ihan hirveästi jaksa innostua kokoelmista, joskus joo, mutta sittenkin sen tarvitsee olla jotenkin erinomaisen hyvä. Kiitos siis sulle, kun jaksat näitä vuodenajasta toiseen esitellä :) Esittelyistäkin saa yllättävän paljon inspiraatiota omaan meikkiin.

    VastaaPoista
  7. Elisa: Voi miten kivasti sanottu, ihana, kiitos! Tosi kivaa tietää että nämä kiinnostavat! :)

    Minusta näitä kausikokoelmien esittelyitä on ihana kirjoittaa. Jaksan aina vuodesta toiseen innostua uusista lookeista ja meikeistä, minusta se on niin kivaa. Tosin käy välillä vähän kalliiksi, kun usein haluan parhaista kokoelmista muistoksi myös jonkun ihanan tuotteen. :)

    Nyt taas eletään jännittäviä aikoja kun syksyn kokoelmista alkaa tihkua tietoja. Minulla on tosin esittelemättä vielä Diorin kesäkokoelma, joten yritän ehtiä kirjoittaa sen jutun ennen kuin syyskokoelmat tupsahtavat taas kauppoihin. Tuntuu, että se tapahtuu niin aikaisin, varmaan jo elokuussa, vaikka kesä ei ole mielestäni kunnolla vielä edes alkanutkaan. :)

    VastaaPoista
  8. Inna vielä: Näin nyt Opera Ballerinan livenä, ja mainoskuva kyllä vääristää sen sävyä huomattavasti. Minusta se oli hyvin haalea vaaleanpunainen, ei ollenkaan latte-kahvin värinen, valitettavasti.

    Sen sijaan L'Orealilta on nyt tullut runsaasti muita uusia kynsilakkasävyjä, ja niiden joukossa oli aivan ihania maitokahveja. Suosittelen siis nude-lakkojen ystäville ennemmin niitä kuin Opera Ballerinaa. Ostan varmaan jonkun sellaisen itsekin, esim. 104 Beige Countess näytti aivan ihanalta ja tyylikkäältä. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)