tiistai 27. joulukuuta 2011

Joululahjoja ja alennusmyyntejä

Minusta on ollut hauska lukea muiden blogeista postauksia joululahjoista. Niinpä halusin tehdä sellaisen itsekin.

Hirveästi ei kyllä tänä vuonna tullut kosmetiikkaosastoa. Varmaankin lähipiirini ajatteli, että tuolla muikkelilla alkaa olla sitä jo muutenkin vähän liikaa! 






Onneksi kuitenkin hyvä ystäväni oli tänä vuonna tehnyt joululahjaostoksensa The Body Shopissa.

Eikö olekin muuten hieno väriyhdistelmä tuossa Body Shopin pussissa? Vähän luovempi ja erikoisempi, mutta kuitenkin juhlava ja näyttävä. Voi kun itsekin osaisin joskus yhdistellä värejä tuolla tavalla!







Pussista paljastui suosikkini Body Shopin kookos suihkuvoide (Coconut Shower Cream) ja kookosmaito vartalovoide (Coconut Milk Body Lotion) hienossa juhlapakkauksessa.

Body Shopin kookos-tuotteet sopivat normaalille ja kuivalle iholle. Kookos suihkuvoiteessa on kosteuttavaa luomukookos- ja soijaöljyä ja vartalovoiteessa luomukookos- ja babassuöljyä. Rakastan niiden aitoa kookoksen tuoksua!

Minulla on ennestään käytössä jo Body Shopin kookosvartalovoi ja -vartalonkuorinta. Olen myös testannut jo aiemmin nyt saamaani kookosmaito vartalovoidetta. Se on kevyempää kuin paksu ja täyteläinen vartalovoi, ja imeytyy hyvin. Pullo on kätevä suihkepullo, josta vartalovoidetta voi ruiskutella iholle. Tykkään tuotteesta erityisesti kesäisin, jolloin iho ei tarvitse niin ylitehokasta kosteutusta. 

Ihanaa saada myös kookossuihkuvoide kookosvartalonkuorinnan kaveriksi. Erityisesti näin talvella niiden trooppinen ja makea kookoksen tuoksu piristää kovasti suihkussa käydessä!

Kookossuihkuvoiteen normaalihinta on 8 euroa ja kookosvartalovoiteen 15 euroa.






Ihanasti myös tuohon kookos-lahjapakkaukseen oli panostettu. Tuotteiden taustalla oli violetti pahvi, jossa on eksoottisia ja reheviä, vähän Hawaiji-tyylisiä valko-kelta-oransseja kukkasia ja perhosia. Jos näitä useamman tuotteen lahjapakkauksia on ollut Body Shopissa muitakin, en tiedä millainen paketti niissä on ollut, mutta tämä ainakin sopii kookoksen tuoksuun loistavasti. Vähän lämpoä ja tropiikkia tänne pimeän talven keskelle! 






Jo aiemmin sain samalta ystävältäni synttärilahjaksi The Body Shopin tuotteita.

Wild Rose Caring Hand Wash on hoitava käsienpesuaine. Se sisältää ruusunsiemenöljyä, parapähkinäöljyä ja hunajaa. Tuoksu on nimenmukaisesti englantilaistyyppinen ruusuinen. Vaikka en aina niin ruusun tuoksusta välitäkään, tämä on harvinaisen onnistunut versio, eli raikas ja aito.

Ystäväni tietää, että minulla on taipumusta atooppiseen ihoon käsissäni, joten siksi tällainen hellävarainen ja kosteuttava, saippuaton pesuaine on oikein hyvä. Minua vain nauratti tuo pullon merkintä "for mature skin". Joo-o... Luonnonkosmetiikassa villiruusua sisältävät tuotteet on yleensä tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Esimerkiksi Laveralla ja Weledalla on molemmilla villiruusu-sarjat, joiden tarkoitus on ehkäistä ikääntymisen merkkejä. Samalla kun villiruusu sisältää paljon antioksidantteja, se myös kosteuttaa hyvin ja sopii siten myös kuivalle iholle.

Soft Hands Kind Heart -käsivoide on Body Shopin hyväntekeväisyystuote, jonka myyntitulot lahjoitetaan Naisten Pankille, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa. Voiteen hinta on 6 euroa, ja siitä lahjoitetaan yhteensä 4,60 euroa Naisten Pankille, eli melkein kaikki.

Soft Hands Kind Heart on suhteellisen nopeasti imeytyvä, puhtaantuoksuinen käsivoide. Se sisältää ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa reilun kaupan luomuoliiviöljyä, väinönputkiuutetta sekä glyserolia.


Käsivoidetta tarvitsee aina, joten kivaa kun voi sekä kosteuttaa käsiä että harrastaa hyväntekeväisyyttä. Paketissakin lukee hyvän mielen käsivoide!  






Mieheltäni sain joululahjaksi toivomani kasvohoidon läheiseen kauneushoitolaamme. Olen toivonut saman ihanan lahjan jo useampana vuonna. Olen yleensä käynyt joululahja-kasvohoidossa maaliskuussa, jolloin iho on talven kylmyyden jäljiltä hyvin kuiva, ja kaipaa kosteutusta ja hoitoa kesää kohden. Se on ihana, jo tavaksi muodostunut keväinen hemmotteluhetki.

Kortti oli aika henkilökohtainen, mutta kuvasin sen nyt teille, koska nuo mieheni piirtämät tähden kasvot olivat minusta niin hauskat! Toivottavasti tämä hurmaavaripsinen olento (joo, viva la Lancome Hypnose -maskara!) on hänen näkemyksensä minusta!  






Vielä yksi vähän kosmetiikkaan liittyvä lahja, eli joogaopettajaltani saamani Jo-Sha Eucalyptus Wipe.

Jo-Shat ovat amerikkalainen keksintö, ja ne on tarkoitettu alun perin joogamaton puhdistukseen. Niillä voi kuitenkin puhdistaa myös esimerkiksi kädet tai jalat. Samalla ne toimivat parantavana aromaterapiana. Be clean...be calm!






Jo-Sha -puhdistusliinoja on eri tuoksuisia. Tämä minun on eukalyptus, jonka pitäisi lisätä mielen selkeyttä ja puhdistaa fyysisen tai henkisen stressin aikaansaamia negatiivisia energioita. Varsin tarpeen siis juuri ennen joulua!

Jo-Shaita on myös laventelin, piparmintun, tangeriinin (eräänlainen mandariini) ja teepuuöljyn (tea tree) tuoksuissa. Kaikilla on eri vaikutukset; esimerkiksi laventeli lisää tasapainoa, rauhoittaa ja rentouttaa ja tangeriini luo piristävää sisäistä iloa ja helpottaa mielen taakkoja.    

Ennen kuin luulette että olen lopullisesti hurahtanut tähän jooga-huuhaahan, muutama sana vielä aleista. Sillä sellainenhan on asioiden järjestys, että kun joululahjat on jaettu, alkaa ale.

Helsingissä alet alkoivat tänään 27.12.2011, ja mukaan leikkiin lähtivät heti ainakin Stockmann, Kicks, The Body Shop ja Sokos.

Stockmannilla oli - 40 %:n alessa mm. Nuxen vartalotuotteita, IsaDoran kynsilakkoja (ei kuitenkaan Forest Groove -syyskokoelmaa, mutta syksyn Trend Nailsista mm. 720 Beetle Green, 721 Moroccan Blue, 722 Metal Mauve723 Chateau Grey,  724 Crème de la Crème ja 726 Brick Red, if you are interested), OPIn kynsilakoista Texas Collectionia (ainakin vihreä Don't Mess With OPI ja vaaleansininen I Vant To Be A Lone-star), Pirates of the Caribbeanista vaaleanvihreä Mermaid's Tears ja vaaleanliila Planks A Lot sekä Burlesque Collectionista upea viininpuna-violetti Tease-y Does It.

Neljänkymmenen prosentin alennuksella IsaDoran kynsilakkojen hinnaksi tulee 4,70 euroa (normaalisti 8 euroa) ja OPIen 9,72 euroa (normaalisti 16,20 euroa). 

Lisäksi alessa oli jonkin verran selektiivistä kosmetiikkaa merkkien omilla tiskeillä.

Kicksin ale oli vasta alkamassa ja tuotteita järjesteltiin vasta alepöytiin kun kävin siellä kahdentoista aikaan, mutta sieltä voi mainita ainakin Lumenen Wild Rose -huulikiillot puoleen hintaan eli 4,95 euroa (normaalihinta 9,90 euroa).  

The Body Shopissa oli alessa ainakin normaalisti 18 euroa maksavat vartalovoit hintaan 12,50 euroa. Suosikkiani Spiced Vanillaa eli vaniljaa ei ollut enää tarjolla, mutta dagens tips: joulutuotteista Cranberry Joy eli karpalo ja Candied Ginger eli inkivääri oli alennettu.   

Sokoksella sitten mentiin pääasiassa perinteiseen tapaan alea varten erityisesti tilattujen erikoiserien kanssa. 

Sokoksen alekuvastoon pääsette tästä. Halvalla lähtee mm. We Care Iconin meikkejä ja Duroyn siveltimiä.

Minä taidan tyytyä ostamaan Sokokselta vain vakiotuotteitani Maybellinen vihreää kynsilakanpoistoainetta (alehinta 4,50 e, normaalisti 6,90 e), Klippoteketin Pink-kuivashamppoota (alehinta 3,90 e, normaalisti 4,90 e) ja L'Oreal Nutri Soft kuivan ihon vartalovoidetta (alehinta 4,70 e, normaalisti 5,90 e). Ostan samat jutut joka kerta Sokoksen alesta, enkä ole vielä koskaan joutunut maksamaan niistä täyttä hintaa! 

6 kommenttia:

  1. Tästä tulikin mieleen, että unohdin kokonaan omassa postauksessani mainita, että sain myös lahjakortin Body Shopiin! Joululahjakortit on siitä mainioita, että alet alkavat juuri sopivasti :) selailen tässä Beauty Pediaa, että mitä sieltä kannattaisi ostaa.

    Onpa symppis tuo miehesi tekemä kortti :) !

    Kiitos alevinkeistä, omien reittien varrella ei meikkikauppoja ole, niin ovat oikeasti hyödyksi nämä bloggareiden vinkit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä postauksesta! Huomenna olisi Helsingin reissu tiedossa, toivottavasti Kicksissä on hyvät alet! Pitäisi ehtiä myös Inglotiin asti, ehkäpä sielläkin on jotain alennuksia... :)

    VastaaPoista
  3. Hih! Minultakin tulee huomenna vähän joululahjoistani. ;D

    Aika jännä, että täällä Kouvolassa tosiaan alet alkoivat jo ennen aattoa ja siellä Helsingissä vasta nyt.

    Ihana lahja mieheltäsi. :)

    VastaaPoista
  4. Hellin: En ollut ennen ajatellutkaan, mutta lahjakorttihan on tosiaan siitä loistava lahja, että sitä pääsee heti joulun jälkeen hyödyntämään aleisiin! :)

    Olen taas innostunut Body Shopista vuosien jälkeen uudelleen. Hyvälaatuisia, melko kohtuuhintaisia, kiinnostavia ja kivoja tuotteita. Toivottavasti löydät sieltä jotakin mieleistä! Ainakin nuo kaikki vartalotuotteet ovat aivan ihania! :)

    Kiitos, minustakin kortti oli tosi kiva! Mieheni on tosi hyvä piirtämään, mutta hyvin harvoin hän enää nykyään innostuu mitään taiteilemaan. Siksi olikin kivaa että hän oli tällä kertaa nähnyt vähän vaivaa. :)

    Tosi kiva jos alevinkeistä oli sinulle hyötyä! Minusta on aina hauskaa tutkailla noita alennuksia ja tarjouksia, vaikka itse en olisi mitään ostamassakaan. :)


    Mirssiina: Ole hyvä, tosi kiva jos tästä oli hyötyä! Toivottavasti teit myös hyviä löytöjä alessa!

    Minusta Kicksissä ei ollut tällä kertaa ainakaan vielä niin hyviä alennuksia. Prosentit olivat vielä melko maltillisia, - 30 % ja - 50 %. Kyttäilen suosiolla sinne - 70 %:iin asti. Kicksin aletilannehan elää minusta viikottain. Olen tarkaillut sitä aiemmilla kerroilla, ja aina välillä voi tulla uusia tuotteita aleen tai prosentit laskea. :)

    Inglotissa en käynytkään, toivottavasti sielläkin olisi ale käynnissä. :)


    Minna: Kiva, kävinkin jo lukemassa sulla. Ihana kun sait mieheltäsi sen tietokoneen, ja asennettuna ja kaikkea, ihan mielettömän hieno lahja! Ja muutenkin oli kiva postaus! :)

    Minustakin se oli ihmeellistä, että Kouvolan ale alkoi tällä kertaa paljon aiemmin kuin Helsingissä. Helsingissä ei ollut vielä ainakaan aatonaattona 23.12. alennuksia, enkä usko että jouluaattonakaan. Juhannuksena olen sen sijaan huomannut, että useimmat kaupat aloittavat alen jo silloin juhannusaattona. Silloin on parhaat markkinat metsästää hyviä löytöjä, kun pääsee heti valikoimaan parhaat päältä. :)

    Joo, hyvän lahjan saa ainakin toivomalla sitä itse suoraan. :) Toisaalta mieheni on varmaan onnellinen, kun hänen ei tarvitse väkisin yrittää keksiä mitään, vaan aina kelpaa sama ihana kasvohoito. Se on tosi ihanaa hemmottelua, mutta itse en välttämättä aina raaskisi sitä maksaa. :)

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti pääsen huomenna Hesaan ja vähän alennusmyyntejä tsekkaan! Kynsilakat ainakin kiinnostais ja tuo kivashampoo pitää ainakin hakea! :)

    VastaaPoista
  6. Niniane: Toivotaan että pääset, alennusmyynneissä on kivaa! :)

    Kävin eilen päivällä uudelleen Helsingin keskustan Stockalla ja silloin osa noista OPIn kynsilakoista oli jo loppunut. Texas Collectionia ja Pirates of the Caribbeania oli vielä jäljellä, mutta esim. upea Tease-y Does It oli arvattavastikin jo mennyt. OPIlta oli vielä lisäksi jäljellä Serena Glam Slam -pakkauksia, joissa oli musta Shatter ja kelta-vihreä kynsilakka.

    IsaDoran kynsilakkoja oli Stockalla alessa myös vielä, samoin kuin muutama kivan värinen Orly.

    Sokoksella oli tarjouksessa myös Mavalan minilakat, jos ne kiinnostavat. :) Ja Kicksissä oli Snowcrystalin kynsilakkoja - 30 % ja - 50 %.

    Toivottavasti tekisit hyviä löytöjä! Ja lämpimästi tervetuloa myös lukijaksi, huomasin että olit liittynyt. Luen myös itse kivaa blogiasi. Se on minusta ihana yhdistelmä: tanssia ja kynsilakkoja. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)