perjantai 31. lokakuuta 2014

Oppilasmeikki Make Up For Everilla

Make Up For Everilla Kalliossa (Helsinginkatu 16) on nyt oppilasmeikkauksia edullisesti jouluun asti. Tosi kiva juttu pikkujouluihin ym. juhliin!

Tänään perjantaina 31.10.2014 MUFE:lla juhlitaan lisäksi Halloweenia, ja tarjolla on meikkauksia (kauneus) ja maskeerauksia (kauhu) alkaen 20 euroa. Aika kannattaa varata etukäteen, mutta myös walk in -asiakkaita vastaanotetaan, joskin silloin voi joutua vähän odottelemaan.


Olin itse Make Up For Everilla oppilasmeikkauksessa viime lauantaina. Oppilasmeikkejä MUFE:lla tehdään lauantaiaamupäivisin klo 10, 11.30 ja 12.30. Hinta on 20 euroa, paitsi juhlapyhinä 1.11. ja 6.12. tuplaten, eli 40 euroa. 

Myös kulmien ja ripsien värjäyksen sekä muotoilun saa oppilastyönä alkaen 20 euroa.

Alunperin meikkausaikoja ei ollut siihen aikaan kun halusin vapaana, mutta MUFE:lla oli ystävällinen palvelu, ja aika järjesteltiin minulle, vaikka aiheutin tuplabuukkauksen. Meikkaus kesti jonkin verran yli tunnin, eli vähän kauemmin kuin kokeneella ammattilaisella. 


Yhdeksän kuukautta kestävä meikkaaja-maskeeraaja kurssi on alkanut Make Up For Ever Academyssa Helsingissä elokuun puolivälissä. Opetus on tietääkseni korkeatasoista ja kauneusmeikki on jo käyty läpi, joten siltä osin ei tarvitse olla oppilaan tekemästä meikistä huolissaan. Meikki tehdään ammattimaskeeraajan valvonnassa, mutta ainakaan omalla kohdallani tämän apua ei tarvittu ollenkaan.

Annoin opiskelija-meikkaajalle vapaat kädet meikin suhteen. Olin menossa ensin Fashion Brunssille Klaus K -hotelliin ja sitten illalla syntymäpäiväjuhliin Tony's Deli -ravintolaan, joten toivoin että meikki sopisi molempiin tilaisuuksiin ja kestäisi yöhön saakka. Meikki sai olla vahvakin, sillä meikkaan muutenkin päivittäin ja molemmat päivän tapahtumat olivat sisätiloissa.   


Sain upean violetti-roosan silmämeikin, joka sopi aivan täydellisesti asuuni: valkoiseen pitsipaitaan ja mustaan hameeseen. Meikki oli tyylikäs, hienostunut ja jotenkin vähän ranskalaisen chic.

Lisäksi meikki sopi ihanasti juuri värjättyyn punaiseen tukkaani, jonka sävyn meikkaajaopiskelijakin kehui sopivan hyvin minulle.  


Tässä salamalla otetussa, muuten vähän raa'assa kuvassa näkyy vielä paremmin meikin rakenne, viehättävä sävymaailma ja taidokkaat häivytykset. 

Oi jos osaisin itsekin tehdä tällaisen meikin vaikka Diorin Stylish Move -paletilla, joka sisältää vähän samoja sävyjä!

Kannatti todellakin panostaa meikkiin vähän extraa, sillä muuta asustetta ei yksinkertaiseen asuuni tarvittukaan. Lisäksi tutustuin brunssilla varmaan nimenomaan meikin ansiosta tukholmalaiseen meikkitaiteilijaan, jonka kanssa kävin kiinnostavat keskustelut ruotsalaisesta Make Up Storesta (Make Up For Ever on ranskalainen), joten todellakin kannatti!

Olin niin tyytyväinen meikkiin, että varasin heti seuraavaan oppilasmeikkiin ajan MUFE:lta jo parin viikon päähän. Olen menossa silloin illalla Burlesque-tapahtumaan, joten aion pyytää sen tyylisen meikin!

8 kommenttia:

 1. Onpa kivaa että tykkäsit meikistäsi! Varmastikin ajan samalle tekijälle? (Tai pystyykö niitä edes varaamaan jollekin tietylle tyypille?) Olen samaa mieltä, joskus meikki on kuin paraskin asuste, muuta ei tarvita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosiaankin oikein tyytyväinen, ihanaa! En huomannut sitä meikkaajalle suoraan sanoa, mutta alitajuisesti ajattelin että violetti tai viininpunainen meikki sopisi hyvin sekä vihreisiin silmiini, asuuni että päivän tilaisuuksiin, ja juuri sellaisen sain. Ihanaa kun tämä meikki oli sellainen hienostuneempi ja tyylikkäämpi, kun seuraavaksi on vuorossa sitten Burlesque-teemaa. :)

   Brunssilla ruotsalainen meikkitaiteilija luuli että olen muotialalla, ja luulen että se johtui hienosta meikistäni, sillä asuni oli muuten hyvin yksinkertainen. Hyvä meikki voi siis myös avata ovia ja sen ansiosta voi tutustua ihmisiin, kun siitä voi näköjään alkaa jutella aivan niin kuin jostakin muustakin kiinnostavasta asusteesta. :)

   Meikkaaja ei Make Up For Everilla varmaan ole seuraavalla kerralla sama, sillä luulen että eri oppilaat kiertävät noilla meikkausvuoroilla harjoittelemassa. Siitä ei ollut kyllä mitään puhetta, mutta tosi hauskaa jos sattuukin sama meikkaajaopiskelija, sillä hän kertoi olevansa kiinnostunut mm. teatterimaskeeraajan työstä, ja senhän luulisi sopivan hyvin myös Burlesque-teemaan! :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja violetti on loistopari hiustesi kanssa. Terkkuja ja hyvää vkl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Minustakin violetti-roosa oli tosi onnistunut värivalinta opiskelijalta meikkiin, sillä vasta kuvista huomasin kuinka nätisti se sopi myös hiuksiini. Pelkäsin vähän, että saan hiusteni värin takia jotakin lämmintä oranssi-persikkaista, joihin olen nyt vähän kyllästynyt, mutta tummemmat ja kylmemmät värit toivatkin juuri kaivattua kontrastia. Oikein onnistunut meikki oli!

   Seuraava kerta sitten vähän jännittääkin, eli mitähän meikkaajaoppilaat keksivät Burlesque-teemaan. Ehkä mustat kissarajaukset ja punaiset huulet, tai sitten jotakin aivan muuta, you never know! :)

   Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua myös sinulle! <3

   Poista
 3. Todella onnistunut kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, niin minustakin! Aika hienoa miten meikkaajaopiskelija onnistui epämääräisisten toiveideni perusteella tekemään täydellisen meikin päivän tilaisuuksiin ja uusiin hiuksiini! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kun te ammattilaisetkin kehutte, eli on sitten tosi onnistunut! :) Huomenna olen menossa taas, saa nähdä mitä burlesque-teemaan tulee, varmaan vähintään jotakin yhtä upeaa. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)