tiistai 28. lokakuuta 2014

Klaus K Fashion Brunch - Katri Niskanen

Klaus K -hotellissa Helsingin Bulevardilla järjestetään keväisin ja syksyisin Fashion Brunsseja

Teemana on yleensä joku suomalainen muotisuunnittelija ja ohjelmassa muotinäytös, herkullista syötävää ja pop up -putiikki. Brunssit järjestetään yleensä lauantaisin klo 12-15 ja hinta on 38 euroa.


Viime lauantain 25.10.2014 Fashion Brunssia emännöi Elle Style Awardsissa juuri Vuoden vaatesuunnittelijana palkittu Katri Niskanen, joka myös voitti Suomen Muodin huipulle -ohjelman vuonna 2009.

Katri Niskasella on oma vaatemerkki Katri/n. Lisäksi hän on suunnitellut mm. Nansolle, Linnan juhliin sekä Jenni Vartiaiselle ja Anna Abreulle. 

Yhtenä mallina Fashion Brunssin salonkimuotinäytöksessä oli Niina Backman (ex-Herala), jonka hääpuvun Katri Niskanen suunnitteli vuonna 2011.


Muutkin muotinäytöksen mallit olivat julkkiksia ja Katri Niskasen asiakkaita tai ystäviä: Krista Siegfrieds, Hanna Väyrynen Strictly Style -blogista ja Martina Aitolehti. Hänen vieressään toisena oikealta sädehtii Katri Niskanen itse. Aivan oikeassa reunassa Niina Backman Katri/n höyhenpuvussa.  

Myös laulaja Hanna Pakarinen ja radiojuontaja Tuija Pehkonen kävelivät muotinäytöksessä. 

Aluksi ajattelin, että olisivatko ammattimallit olleet kuitenkin parempi idea, mutta lopulta julkkikset olivatkin tosi hyviä, sillä samalla näki, että miltä Katri/n vaatteet näyttivät erilaisten naisten päällä, jotka oikeastikin käyttävät niitä. Lisäksi näytöksessä oli hauska tunnelma, kun nämä nämä esiintymisen ammattilaiset keikistelivät niissä. 

Musiikista muotinäytöksessä vastasi Johanna Försti, joka esitti bändinsä kanssa Katri Niskasen valitsemia biisejä.


Muotinäytöksessä esiteltiin Katri/n syksy/talvi 2014 mallistoa Noaidi

Näytöksen oli stailannut Vesa Silver, joka on myös Krista Siegfriedsin stylisti. Vesa Silver vastasi Katri/n näytöksen stailauksesta myös Kööpenhaminan muotiviikoilla keväällä 2014. 


Tässä on kaunis Martina Aitolehti Noaidi-malliston afroditemaisessa violetissa Limoncello -iltapuvussa.


Brunssin menu oli sovitettu Noaidi-malliston pohjoiseen teemaan. Noaidin mainoskuvat on otettu ulkona luonnossa ja mallilla on poronsarvet päässä.

Menussa moderniin fuusiokeittiöön oli yhdistetty pohjoisen makuja. Tarjolla oli jälkiruoaksi mm. tätä herkulllista karpalo-pähkinä brownieta, mustikkajuustokakkua ja rahka-pannacottaa ja puolukkakeittoa. 


Klaus K:n pop up -kaupasta sai brunssin aikana ostaa myös Katri/n -vaatteita alennuksella.

Pidän kovasti malliston valuvista, naisellisista linjoista ja laadukkaista materiaaleista. Vaatteet vaikuttavat siltä, että ne sopivat yhtä hyvin siisteiksi työvaatteiksi kuin juhliinkin. Katri Niskasesta on myös sanottu, että hän tuntee naisten vartalon ja osaa suunnitella nimenomaan naisille.


Yllätyksenä brunssin ohjelmassa oli myös pikakampauksia ja intialaista päähierontaa.

Minä menin lopuksi intialaiseen päähierontaan. Sen tekijäkin oli yllätys: life coach Marion Seppälä. Ihanan rentouttavaa oli! 

Kaikki oli brunssilla huomioitu: naisten vessassa oli Osiksen tuotteita, joilla pystyi fiksaamaan kampauksen päähieronnan jälkeen. Toinen vaihtoehto oli mennä pikakampaukseen, jossa tehtiin mm. hienoja lettikampauksia ja nutturoita.


Brunssin goodie bag oli ihan Katri Niskasen näköinen: Kismet-suklaata, kuohuviiniä ja näytteet hiusöljystä ja Elisabeth Ardenin Untold-hajuvedestä.

Hiusöljy oli minusta erityisen hauskaa saada, sillä ihailin brunssilla Katri Niskasen pitkiä, hyvinhoidettuja ruskeita hiuksia (vaikka hän on saanut vauvankin juuri kesällä). Muuta asustetta ei Katri/n tyylikkään yksinkertaisiin asuihin juuri tarvittaisikaan!

2 kommenttia:

  1. Bonacuren hiusöljy on kosteuttava, mutta kannattaa varoa sen annostelussa. Öljyn koostumus on melko juoksevaa, joten vahingossa voi kaataa liikaa kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon neuvosta! Monessa hiusöljyssä riskinä on varmaan liika-annostelu, ja sitähän emme halua, että tukka näyttäisi rasvaiselta. :) Nuo vaatesuunnittelija Katri Niskasen hiukset olivat ihanan ilmavat, mutta kuitenkin hyväkuntoisen kiiltävät, aivan täydelliset. Mitenköhän Katri hoitaa niitä... :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)