torstai 16. lokakuuta 2014

Make Up Store syksy 2014, Art ja Brave -meikkikokoelmat

Make Up Store esitteli eilen uudet syksyn meikkikokoelmansa.





Art on lokakuun kokoelma.

Siinä on sini-vihreä, lintumainen tumma silmämeikki ja trendikkäät ombre-värjätyt huulet.






Brave tulee myyntiin marraskuussa.

Braven inspiraationa on moderni, rohkea soturinainen. Värit ovat kauniita violetin-roosia ja ruskeita, mutta meikki on voimakas. 






Tässä näkyy Artin tuotteita eli vasemmalta isot luomivärit Leonardo, Pablo ja Salvador. Keskellä kimaltava vaalea Eyedust.

Huulipuna Artissa on kirkas oranssinpunainen Claude. Sen keskellä on erikoinen luumunvärinen ydin. Suoraan puikosta huulille levitettynä huulipunalla pitäisi saada automaattisesti aikaan muodikas ombre-efekti.  

Myös huultenrajauskynä Dalissa on sama idea, eli se on puoliksi punainen ja puoliksi luumu. Kun kynällä piirtää kallellaan, saa aikaan liukuvärjättyä jälkeä. Uskomaton idea!






Brave oli minusta yksinkertaisesti vain kaunis, ihania värejä.

Vasemmalta luomivärit Strong, Spirit ja Hero, jota voi käyttää myös poskipunana.

Braven huulipunassa Arrow on sama idea kuin Artin Claudessa. Pääväri on herkullinen luumu ja keskellä pinkkiä.  

Braveen kuuluu myös huulikiilto Gritty, joka on väriltään rusehtava, mutta flashaa jännittävästi sähkönsinistä! Parhaiten sen efekti tulee esiin toisen huulituotteen päälle levitettynä, kuten Arrow-huulipunan.






Ja tässä on mies tämän kaiken takana, eli Make Up Storen perustaja ja toimitusjohtaja Mika Liias.

Mika Liias perusti Make Up Storen ensimmäisen myymälän Tukholmaan vuonna 1996. Se oli oikeastaan jatkoa hänen vuonna 1990 (vain 22-vuotiaana!) perustamalleen International Make Up Center -meikkauskoululle. Tavoitteena oli tuoda laadukkaita ja kohtuuhintaisia meikkituotteita ensin opiskelijoiden saataville ja sittemmin luoda "a world of colours". Nyt MUS:illa on yli 130 myymälää 20 maassa. 

Minulla oli kunnia tavata Mika Liias tänään, ja tietenkin hän oli ihan supermukava ja vaatimaton, niin kuin omalla työllään aidosti menestyneet ihmiset usein ovat. 

Make Up Storen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Mika Liias kertoi, ettei Suomen ja Ruotsin välillä ole enää kovin suuria eroja siinä mitkä meikit myisivät. Aiemmin Suomen erikoisuus oli sinisen luomivärin suosio (olisiko kiitos 1980-luvun, Abba-discolookin ja Katri Helenan?), mutta nyt erot ovat tasoittuneet. 

Mika Liias suunnittelee Make Up Storen kaikki kausikokoelmat itse. Kokoelmia tulee 12 vuodessa eli yksi joka kuukaudelle, ja kaikki alkaa värien valinnasta. Inspiraationa ovat muotimaailma ja muutkin ajan ilmiöt kuten Instagram-kuvat. Juuri nyt Mikalla on suunnittelussa kevät 2016.

 





Mutta katsotaanko näitä tämän syksyn inspiroivia meikkikokoelmia vielä vähän lisää?

Tässä mallilla on Art-meikki. Se ei ehkä sovi sellaisenaan arkipäivään, mutta vaikutteina siitä voi ottaa ainakin tuon kylmän, teräksisen harmaansinisen luomivärin, voimakkaat mustat rajaukset ja mehukkaat liukuvärjätyt huulet.






Ja tässä tämä ihana Brave, joka mielestäni on kyllä yllättävän romanttinenkin esikuvaansa nähden. 

Voi miten ihanat nuo luomivärien sävyt yhdessä marjaisan viininpunaisen huulipunan kanssa ovat!





Ajattelin, että voisin yrittää toteuttaa näistä lookeista omat versioni, sellaiset "tavallinen nainen goes Make Up Store" -meikit.

Kanssani MUS:n tilaisuudessa olivat myös mestarimeikkaajaat Eyeshadow and Flame ja Kosmetiikkaobsessio -blogeista. Nämä neidit tulevat tekemään vielä ihmeitä Make Up Storen tuotteilla!






Some serious make-up candy here.

Olen pahoillani, en vain voi tälle kuvatulvalle mitään, niin ihastuttavia minusta nämä värit ovat.

Brave-kokoelma tulee myyntiin vasta marraskuussa, mutta joitakin tuotteita voi jo nyt kaupasta löytyä.






Helsingissä Make Up Storella on uudistunut hieno myyntipiste Sokoksella.

Forumin kauppakeskus on remontissa, joten Make Up Store etsii Suomen lippulaivamyymälälleen uutta tilaa.

Ruotsissa pääkonttori on myös muuttanut, ja Make Up Storelle on avautumassa uusi upea showroom Tukholmaan. Myös muita uudistuksia on tulossa, mm. pakkaukset tulevat muuttumaan lähiaikoina. Itse esitin toiveen siitä, että luomivärien helposti irtoavat kannet saisivat samalla tiukemman kiinnityksen, vaikka ymmärränkin että ammattimeikkaajat haluavat, että ne ovat helposti irroitettavissa ja siirrettävissä paletteihin.






Jos haluatte mennä tutustumaan Make Up Storeen tai saada meikkausvinkkejä, niin Sokoksilla ja MUS:n liikkeissä järjestetään henkilökohtaisia meikkiopastuksia hintaan 60 euroa. Meikin jälkeen saa valita haluamiaan tuotteita meikkiopastuksen hinnalla. 

Helsingin Sokoksella ovat meikkaajat paikalla joka päivä klo 11-19. Aika meikkiopastukseen kannattaa varata etukäteen. Myös erikoistarpeisiin saa neuvoja. Make Up Storelta löytyy kaikenlaisia ammattilaistuotteita kuten loistava Mixing Liquid, jolla saa tehtyä millä tahansa luomivärillä vedenkestävän rajauksen. Huulipuniakin kokeillaan Make Up Storella aina haluttaessa huulille, jotta varmasti löydetään sopiva sävy jokaiselle naiselle.

Make Up Storella on myös meikkitapahtuma Helsingin Sokoksella perjantaina 24.10.2014 ja lauantaina 25.10.2014. Silloin on kaikenlaista happeningia, esittelyssä tuoteuutuuksia ja asiakkaille tehdään ilmaiseksi pikasilmämeikkejä ja -huulimeikkejä.  

2 kommenttia:

 1. On kyllä upeita tuotteita ja sävyjä! Nuo meikkilookit ovat tyrmäävän kauniita! Oikein pätevän ehdotuksen teit noista luomivärien kansista. Nykyiset ovat aiheuttaneet päänväivää ainakin minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nämä olivat taas tosi hienot lookit Make Up Storelta syksyyn. Kauempaa meikit näyttivät vain hyvin tummilta silmämeikeiltä, mutta läheltä huomasi että ne olivat aivan erilaiset. Artissa oli noita taiteellisia sini-vihreitä ja Bravessa taas ihania punertavia ja ruskeita sävyjä. Art ei sovi tietenkään sellaisenaan arkipäivään, mutta ajattelin ottaa siitä vaikutteina ainakin tuon sinivihreän luomivärin käytön. Ja Braven koitan kyllä toteuttaa sellaisenaan. MUS:n meikkitaiteilijat olivat taas tehneet esittelytilaisutteen malleille niin uskomattoman hienot meikit, että itse en tietenkään samaan mitenkään pysty. Mutta inspiraatiota näistä saa kovasti! :)

   Mika Liias kertoi luomivärien kansista, että monet ammattimeikkaajat nimenomaan toivovat helposti irrotettavia kansia, jotta saavat värit helposti siirrettyä isompaan palettiin. Tavallisen kuluttajan kannalta kuitenkin pysyvämmät kannet olisivat paremmat, kun itse ainakin tiputtelen luomivärejä aina välillä vahingossa esim. kylppärin lattialle tai haluan kuljettaa niitä matkalla mukana. Oikein jännittää, että millaiset uudet pakkaukset tulevat olemaan. MUS:n mustat kannet ovat niin jo niin tunnettuja, että pieni riskikin lähteä uudistamaan kansia. Yritin udella, säilyykö edes musta värimaailma, mutta mitään ei etukäteen paljastettu. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)