tiistai 21. lokakuuta 2014

I Love Me -messujen muotinäytös

I Love Me -messujen muotinäytös oli minusta osuvammin nimetty kuin itse messut: I Love Fashion.

Muotinäytöksen taiteellinen johtaja oli stylisti Teri Niitti, samoin kuin viime vuonnakin.

Viime vuonna teemana oli talvi ja lumi, ja tänä vuonna se oli uni. Muotinäytöksen taustalla pyörikin koko näytöksen ajan unenomainen high fashion -video.


Teri Niitin vahvuuksia ovat mielestäni erityisesti asustaminen. 

Se näkyy hyvin tässä yksinkertaisessa mustassa Nanson (?) jumpsuitissa, jossa oli säväyttävänä asusteena kultainen vyö.


Tästä asusta sekä beigen ja mustan yhdistelmästä tykkäsin muuten vain. Sopivat erityisen hyvin platinanvaalean tukan kanssa. Tässä asussa voisi mennä minne vain ja aina olisi tyylikäs!


Syksyn aikana olen innostunut kokeilemaan erilaisia värikkäitä sukkahousuyhdistelmiä, ja sukkahousu-sisääntulot ovatkin muotinäytöksissä yleensä suosikkejani. 

Falke ja Teri Niitti eivät pettäneet tälläkään kertaa. 

Kuviollisiin sukkahousuihin oli yhdistetty viehättävästi mustaa pitsiä.

Taustalla näkyy muuten se fashion-video. 

Tässä vielä tarkempaa kuvaa eri kuoseista.

Helpointa tällaiset kuviolliset sukkahousut on yhdistää esim. mustaan mekkoon. Muunlaiset yhdistelmät ovat vähän vaikeampia ja vaativat enemmän taitoa. 


Tässä taas näytettä Teri Niitin asustamisen taidosta, eli vastavärien sinisen ja oranssin käyttöä tehokkaalla tavalla 2or+ -merkin asussa.  

Samalla myös yksi selkeä trendi muotinäytöksestä eli kerrostaminen.

Tässä asusteena olevan vihreän clutch-laukun väri on poimittu mekon kuosista. 

Samaa voisi koittaa vihreillä sukkahousuilla. Huom. vaikeusastetta nostavat siniset kengät, jotka on saatu sopimaan harmoniaan.

Vuoden Nuoren Suunnittelijan Piia Emilian asu.

Pidin kovasti hänen väripaletistaan, jossa oli yhdistetty sinistä, vaaleanpunaista ja liilaa. 

Olen muutenkin ollut syksyn aikana kovin ihastunut tähän värikomboon, joten oli mukavaa nähdä sitä lisää minulle ennestään tuntemattomalla lappilaisella Pirita-merkillä, joka tekee pellavaneuleita. 

Katsokaa mitkä hehkuvat värit ja huomatkaa nyt niin muodikkaat ponchot!

Kauniita kenkiä on aina ilo katsella!

Nämä ihanat hapsusaappaat ovat Ziosta. 

Hyvin muodikkaita värejä ovat nyt pehmeä roosa ja maitokahvi. Italialaisella Guccilla kaikki oli näissä sävyissä syksyksi.

Tässä stailauksen mestarinäyte, eli KN-Collectionin hatut oli yhdistetty Jean-Paul Gaultierin Lindexille suunnittelemiin tötterö-bodyihin. Aivan loistava idea!

Ja tässä taas tätä kaunista asustamista.

Puuteriroosaa, mustaa pitsiä ja hopeiset kengät, niin viehättävää! 


Jukka Rintalalla oli näytöksessä iltapukuja.

Hänen taitonsa tuli esiin tässä näytöksen päättäneessä hääpuvussa, jossa valkoisen pitsin alla loisti ja välkehti kultainen helma. Laahus laskeutui aivan täydellisesti!


6 kommenttia:

 1. Vaikka mä en ole muodista mitenkään innostunut, niin olipas kivaa luettavaa tämä postaus! :) Sukkahousukuvasta tykkäsin paljon. (Ja olipas jännä päästä vertailemaan mallien vartalonmuotoja, kauniita toki kaikki, mutta niin erilaisia silti. Tavallaan.) Mä kävin messuilla niin pikaisesti muotipuolella, että sieltä jäikin vain paha maku suuhun. Kauneuspuoli oli taas ihan mua :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hauskaa kuulla, että tykkäsit jutusta! Muodissa on ihan samoja väritrendejä ym. kuin meikeissäkin, joten siksi on minusta ihan kivaa seurailla molempia.

   Olen itse innostunut tänä syksynä kokeilemaan miten värikkäitä ja kuviollisia sukkahousuja voi yhdistellä vaatteisiin. Teen siitä varmaan myöhemmin tänne blogiinkin jutun. Värikkäät ja kuviolliset sukkahousut ovat tosi kiva tapa saada asuun jotakin vähän extra jujua (ja vielä edullisesti!). :)

   Minulla oli tänä vuonna valitettavasti niin nopea messukäynti, että en ehtinyt oikein kunnolla kiertää kumpaakaan puolta, muotia tai kauneutta. Sen sijaan tätä messujen suurta muotinäytöstä ei voi koskaan jättää näkemättä, mielestäni aina ehdottomasti messujen parasta antia. :)

   Poista
 2. Miksiköhän Muodin huipulle ei tule uusintana, siis kotoinen versio. Nyt olisi hauska katsoa, kun on suunnittelijoiden tulevaisuuteen nähnyt. Tuli vaan Huippis-malleista mieleen.
  Kiva kun muotijuttujakin kirjoitat meille. Jotenkin en osaa "oikeita" muotiblogeja lukea. Tai en ole löytänyt itseään tarpeeksi kiinnostavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihan samaa olen miettinyt. Siinähän oli valtavasti nyt menestyneitä suunnittelijoita: Katri Niskanen, Mirkka Metsola, Antti Asplund jne. Olisi tosi kiinnostavaa nähdä ohjelmasarja nyt vuosien jälkeen uudelleen. Voi kun se tulisi!

   Ai, sinäkin ehkä huomasit että tuossa I Love Me -messujen muotinäytöksessä oli Suomen huippumalli haussa -ohjlemasta mm. Polina. Ja juuri eilen luin kampaajalla lehteä, jossa kerrottiin Saara Sihvosen näytöksistä Lontoon muotiviikoilla. Ihan mahtavaa, että näistä suomalaisista tositv-ohjelmista on tullut näin paljon ihan oikeita menestyjiä!

   Minäkin luen enemmän sellaisia lifestyle-blogeja. Kokonaan muotiin keskittyviä suomalaisia blogeja on ilmeisesti aika vähän, tai sitten minäkään en ole löytänyt mitään sopivaa.

   Itse kirjoitan siis välillä aivan harrastelijan näkökulmasta muodista, koska se on minusta kivaa ja kiinnostavaa. Tosi mukavaa kuulla, että tykkäsit tästä jutusta, kiitos. :)

   Poista
 3. Kiva postaus. Mukava lukea huomioistasi. Niitin näytös messujen kohokohta ja tykkäsin kovasti taustan tyylikkäästä videojutusta. Asiansa osaava mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minusta jo pelkästään muotinäytöksen takia kannattaa mennä I Love Me -messuille. Suomessa kun niitä ei tavallisille kuluttajille suunnattuina kovin usein ole. Näytöksistä saa mielestäni paljon ideoita omaankin pukeutumiseen, kun vaatteet ovat usein ihan tavallisista kaupoista. Ja jos johonkin vaatekappaleeseen oikein ihastuu, sen voi jopa käydä ostamassa kaupasta näytöksen jälkeen.

   Minusta Teri Niitti on loistava ainakin asustamisessa. Tällaiseen näytökseen ei ole helppoa luoda yhtenäistä ja kiinnostavaa tyyliä, mutta Teri Niitti onnistui siinä mielestäni taas tosi hyvin. Ja video oli hieno, kunnon high fashion -tyyliä, jota harvoin näkee. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)