maanantai 3. marraskuuta 2014

Tommy Hilfiger syksy 2014

Tommy Hilfigerin syksyn 2014 teema on American Explorer: yhdistelmä työvaatteita, ulkoiluvaatteita ja western lookia. Vogue kirjoitti, että mallistosta tulee mieleen Aspen, Colorado.


Myös Helsingin Stockmannilla on iso Hilfiger-ikkuna Mannerheimintielle päin.

Minua nauratti tuo slogan "Last wi-fi for 50 miles".  


Mikonkadun Tommy Hilfiger -liikkeen ikkunassa syksyn yhteistyömalliston englantilaisen Abraham Moonin kanssa idea oli tiivistetty "Tech Meets Tradition".

Mallistossa on yhdistetty vuorikiipeilijöiden high techia perinteiseen skottiruutu-villaan.


Naisten malliston teemat ovat "High Country", "The Great Escape" ja "Into the Blue".

Miesten malliston puolestaan "Mt. Hilfiger", "The American Heartland" ja "Coast to Coast".

Rakastan näitä mielikuvia, mitä jo pelkät mallistojen nimet synnyttävät. Vastaavia tarjoilevat muista merkeistä myös Ralph Lauren ja Gant.


Tommy Hilfigerin malliston värit tiivistyvät hyvin näissä miesten sukissa: sinistä ja punaista niin kuin Hilfigerilla lähes aina, harmaata, havunvihreää ja tehostevärinä runsaasti oranssia. Kuviot Tommy Hilfigerillä ovat yleensä ruutuja ja raitaa. 

Ostin Herra Pumpuli(pupulle) perinteisesti taas joululahjaksi Tommy Hilfigerin sukkia, joissa on minusta hyvä hinta-laatusuhde. Tänä vuonna valikoima oli erityisen hyvä, sillä Herra Pumpulin lempivärit ovat sininen ja oranssi sekä lempikuvio raita. Löysin monta kahden sukkaparin pakettia, joissa oli juuri tämä yhdistelmä.     


Itse olin kiinnostunut tästä kapeasta, hienon kirkkaansinisestä vyöstä. 

Tommy Hilfigerin vyöt vaikuttavat laadukkailta ja oletan niiden olevan aitoa nahkaa. 


Muutenkin tykkään Tommy Hilfigerillä kovasti asusteista: saappaista, myssyistä ja kaulaliinoista sekä huiveista.

Koko Tommy Hilfiger -look on minulle usein liian sporty ja preppy, mutta yksittäisinä vaatekappaleina tai asusteina ne toimivat minusta kivasti. 


Olin itseasiassa Tommy Hilfigerin vip-shopping illassa, joka on perinteisesti ollut näin marraskuussa aina ennen joulua. Hyvä ajankohta hankkia myös joululahjoja! 

Koska goodie bagien sisältöä on aina hauskaa katsoa, tässä Tommy Hilfigerin: uusin Olivia, Tommy Hilfiger -kynttilä ruudullisessa villakangaspussissa (mihinkähän sitä voisi käyttää?) ja Hilfigerin uuden Flower Rose -tuoksun näyte suloisessa puna-valkoraidallisessa pakkauksessa.   

Flower Rose on seuraaja viime vuonna lanseeratulle Flower Violetille. Nimensä mukaisesti Flower Rose sisältää ruusua, joka on sydäntuoksu. Alkutuoksussa on kuvauksen mukaan mandariinia, cassista ja omenaa sekä aavistus freesiaa. Sydäntuoksussa ruusun seurana on myös cameliaa ja luumua, ja pohjatuoksu on valkoista myskiä, maitoa, vaaleaa puuta ja ambraa. 

Pidän usein Tommy Hilfigerin hajuvesistä sekä naisille että miehille. Ne ovat helppoja, miellyttäviä, raikkaita ja yleensä herkullisen kukkaisia tai hedelmäisiä.

Itse haistan jo Flower Rosen alussa puuterisen ruusun, ja sama helppo naisellinen kukkaistuoksu jatkuu loppuun asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)