torstai 13. marraskuuta 2014

Furla Walking with Fiori, syksy 2014

Minun piti kirjoittaa teille tänään Lancomen Maskaranvaihtopäivästä nyt perjantaina 14.11.2014 (Sokoksissa vanhan ripsivärinsä saa vaihtaa uuteen Lancomen Grandioseen veloituksetta. Tosin Grandioseja on rajoitettu määrä per Sokos, esim. 100 kpl Helsingissä) sekä ensi viikon Bernerin kosmetiikan ystävämyynnistä Patricialla 18.-19.11.2014 (crazy crazy crazy alennusmyyntitunnelmaa!). 

Ihanainen Kaisuli kuitenkin kirjoitti juuri näistä samoista jutuista Siamese Lipstick -blogissaan, joten voitte käydä kurkkimassa lisätietoja sieltä. 


Marraskuun vastapainoksi katsellaankin sitten täällä jotakin oikein kaunista.

Helsingin Furlan laukkuliikkeellä on nimittäin parhaillaan aivan poikkeuksellisen viehättävä näyteikkuna.

Furla on tehnyt yhteistyökokoelman syksyksi Japanissa asuvan floristin Nicolai Bergmann Flowers & Design kanssa. 

Se, että Nikolai Bergmann Flowers & Design tekee myös sisustussuunnittelua ja mainoskampanjoita näkyy mielestäni Furlan upeassa ikkunassa. 


Kokoelman nimi on "Walking with Fiori", ja tarkoituksena on, että kukkalaukkujen ja -asusteiden omistajat kantaisivat niitä ympäriinsä kuin vanhoja ystäviä. 

Minua miellyttävät erityisesti kokoelman värit. Beige ja viininpunainen näyttävät tyylikkäiltä yhdessä. Kukissa on juuri sopivasti täyteläistä väriä ja keveyttä, kuitenkin syksyyn sopien.

Yhtäkkiä marraskuu tuntuu jotenkin mukavammalta!


Itse haluaisin tästä kokoelmasta eniten Walking with Fiori -huivin. Ostosta pitää kuitenkin aika paljon harkita, sillä Furlan laukut ja asusteet ovat kalliita, vaikka suhteessa laatuun hinta onkin mielestäni kohtuullinen.

Furlan kukkalaukut maksavat  n. 250-400 euroa, lompakot ym. 135-185 euroa ja huivi 160 euroa.


6 kommenttia:

 1. Furlan laukut kolahtavat minuun kyllä. Muille ns. luksuslaukuille en niin lämpene mutta Furlassa on sitä jotakin. Minulla on yksi pienehkö laukku Furlalta, mutta sen olen saanut töiden kautta eikä se ole niin hieno kuin ne kuolaamani mallit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule se italialainen design!

   Minä ostin ensimmäisen Furlani vuonna 2008 Stockmannilta saatuani ensimmäisen vakituisen työpaikkani. Olin haaveillut niistä käydessäni Roomassa vuonna 2007, mutta olin silloin harjoittelussa, enkä raaskinut ostaa valkoista Furlaa Espanjalaisten portaiden alla olevasta Furlan kaupasta, vaikka mieli teki hirveästi. Ensimmäinen Furlani on vieläkin 6 vuotta myöhemmin aivan priima, mikä kertoo minusta jotakin Furlan laadusta. Sittemmin olen hankkinut niitä 4 lisää, ja kaikki ovat kovassa käytössä. Välillä haaveilen jostain luksuslaukuista, mutta Furlien mallit ovat klassisia ja aikaa kestäviä sekä hinta-laatusuhde aika ylittämätön, joten toistaiseksi olen ollut tyytyväinen niiden kanssa.

   Näiden syksyn kukkalaukkujen lisäksi Furlalla oli ihania monivärisiä malleja viime keväänä ja tulossa taas talveksi Cruise Collectionissa vähän Celinen hengessä, joten kannattaa pitää silmällä! :)

   Poista
 2. Suloisia! Alimman kuvan isompi kukkalaukku (lompakko/meikkipussi?) ois niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta erityisesti värit ovat ihanat ja näyteikkuna on aivan lumoavan kaunis keskellä Helsingin sateista marraskuuta. :)

   Alimman kuvan isompi laukku on itseasiassa virallisesti kai meikkipussi, mutta kävisi minusta ihan yhtä hyvin iltalaukuksi. Se on mielestäni Furlan uusien innovaatioiden sarjaa, jossa tulee 3 erikokoista, väreiltään keskenään yhteensopivaa meikkipussia/iltalaukkua samassa. Hinta on 135 euroa. :)

   Poista
 3. Onpa kaunis tuo näyteikkuna! Oikea piristys tähän marraskuun synkkyyteen. Itse en omista yhtäkään laukkua Furlalta, mutta ehkä jonain päivänä ;) Kiva kun kirjoittelet tällaisia erilaisia juttuja blogiisi! :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihana näyteikkuna! Suunnittelen kävelyreittini keskustassa nykyään niin, että saan mennä siitä mahdollisimman usein ohi. Loistava ajatus tuoda kukkia keskelle Helsingin marraskuuta, todellinen kaupungin kaunistus! :)

   Jos harkitsee jonkun vähän kalliimman laukun ostamista, suosittelen ehdottomasti Furlaa. Hinta-laatusuhde on minusta aika ylittämätön, ja mallit kivan yksinkertaisia ja siksi ajattomia. Aiemmin harkitsin itse myös Mulberrya, mutta nyt olen kuullut että huikean suosion myötä laatu olisi laskenut. Samoin Louis Vuittonin hinnat ovat karanneet aika korkeiksi. Furla vaikuttaa pitäneen tasonsa, ja italialainen design on kyllä jotakin niin ihanaa. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)