perjantai 23. toukokuuta 2014

Jätskiperjantai; Magnum Helsinki ja Kaffeperjantai; Starbucks Helsinki

Muotiperjantain on korvannut kerran aiemmin Jätskiperjantai ja kerran Kaffeperjantai ja nyt se tapahtuu taas. 






Magnum Helsinki -jäätelöbaari nimittäin avautui taas tänään perjantaina 23.5.2014 Helsingin Vanhalle ylioppilastalolle. Se on siellä kuukauden, 28.6.2014 asti (auki ma-to 11-22, pe-la 11-21, sunnuntaisin jätskiä ei saa, nyyh).

Magnumin saapumista kesäisen kuumaan kaupunkiin ja sen 25 vuotta juhlittiin eilen vip-avajaisissa. Paikalla oli juhlan kunniaksi myös upea hopeinen vintage Airstream trailer.






Jätskibaari toimii niin, että Magnum-jäätelöön voi ensin valita valkosuklaa- tai maitosuklaakuorrutteen. 

Sen jälkeen pääsee valitsemaan päällysteitä: esimerkiksi vaahtokarkkeja, marenkia, popcornia tai chiliä. Kuorrutus viimeistellään sulalla suklaalla. 

Jätskin hinta on 4 euroa.






Esimerkiksi tältä voi näyttää valmis custom-made jätski. 

Tässä herra Pumpulipupun jäätelössä on maitosuklaakuorrutus ja päällä mustikkarouhetta, tummaa suklaata ja pistaasipähkinöitä. 






Sisustus jätskibaarissa on yhtä viihtyisä kuin viime vuonna, mutta vaihtelun ja virkistyksen vuoksi se on vain erilainen, kevyempi ja lasisempi. 






Magnumin juhlat levittäytyivät eilen myös Vanhan ylioppilastalon salin puolelle.

Julkkiksista bongasin ainakin vaatesuunnittelija Mert Otsamon, stylisti Teri Niitin, laulaja-malli Kim Heroldin ja drag-artisti Mega-Paulan. Komeita miehiä!






Magnumin uutuus on tänä vuonna hopeinen Magnum Silver Marc de Champagne. 

Jäätelössä on oikeastikin hopeinen kuorrutus ja shampanjan maku.

Shampanjajätskistä tuli myös juhlien dress code: "fashion with something silver".

Tämä jättimäinen hopeinen jäätelö toimi juhlien kuvausseinänä, eli sen edessä sai ottaa valokuvia itsestään. 






Shampanjateema heijastui myös juhlien tarjoiluun: G.H. Mummia. 

Pumpulipupu tykkää!

Saman shampanjatornin olen viimeksi nähnyt viime keväänä The Great Gatsby -elokuvan ensi-illassa, jossa oli samanlaista glamouria kuin Magnumin juhlissa.  






Juhlien yllätysesiintyjäksi luvattiin "suomen kuuminta naisartistia". Hetken ajattelin, voisiko se olla suosikkini Sini Sabotage, mutta yllätys olikin Anna Abreu. 

Kuuma oli kyllä Anna Abreukin hopea-paljettimekossaan!






Itse toteutin juhlien hopea-teemaa hienovaraisesti kynsilläni. 

Pohjalla on Lumenen uusi Gel Effect -kynsilakka sävyssä 1 Frozen Dew, Huurreharso. Se ei peittänyt makuuni riittävästi, joten töpöttelin kynsien päihin Essien Set in Stones -hiutalelakkaa. Sen kimallus oli kyllä vielä paljon hienompi luonnossa, kuvaan se ei oikein tallentunut.






Hopeaa oli myös kaulakorussani, joka on Glitteristä. Tämä sai muuten paljon kehuja illan aikana!






Huurteisen silmämeikin matchasin puoleksi koruun ja puoleksi kynsiin. 

Käytössäni oli Diorin vanha Electric Lights -paletti Diorin kesän 2009 Cristal Collectionista. Silmänrajaukseen laitoin vähän hopeaa IsaDoran Cream Mousse Eyeshadow Stardustilla. 






Kuin tilauksesta, Starbucks piti oman kesäisen esittelytilaisuutensa myös tänä aamuna heti Magnumin juhlien jälkeen. Ihan kuin nämä kaksi ihanaa olisivat sopineet ohjelmakoordinaatiosta keskenään. 

Mikään ei kyllä maistu paremmalle pitkän illan jälkeen kuin Starbucksin kahvi!






Starbucksilla parasta on mielestäni ihan perinteinen latte, mutta kesäksi Starbucks tarjoaa myös kylmiä kahvijuomavaihtoehtoja. Uutuus on ihan ruokakaupoissakin myytävä Skinny Cappuccino. 

Minä tilaan lattenikin yleensä skinnynä, eli rasvattomalla maidolla. Kokoja on Starbucksissa kolme: Tall, Grande ja Venti. Eli oma tilaukseni on yleensä Starbucks-slangilla grande skinny latte.






Ihanaa, kuumaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Ooo. Ihastuin jätskien ohella luomiväreihin, vaalea hohto luomilla näyttää tosi hyvältä! Inspiroiduin ja nyt täytyy päästä kokeilemaan kylmänvaaleita luomia! Kylmän raikas toimii kesällä sisäisesti ja ulkoisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut ajatellutkaan, mutta ihan totta, hohtavan vaaleansini-valkoinen luomiväri näyttää tässä helteessä todella viilentävältä. Ihana juttu, täytyy muistaa tämä kesälläkin, kun muu meikki voi helposti näyttää tunkkaiselta ja raskaalta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Olen itsekin aivan ihastunut kaulakoruun. Etsin oikeastaan alunperin pelkkää hopeista, mutta itseasiassa tämä sini-vihreä näyttää melkein vielä kivemmalta. Olen jo keksinyt vaikka mitä yhdistelmiä miten sitä voi käyttää ihan arjessakin. Ja jätskitkin oli hyviä, kannattaa käydä Vanhalla maistelemassa! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)