perjantai 9. toukokuuta 2014

Fashion Stock Sales, OPI:n ja Bernerin ystävämyynnit sekä Marielan hiuskiertue

Nyt on kyllä kivoja kosmetiikkatapahtumia tiedossa!


Fashion Stock Sales

Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla on tänään perjantaina 9.5.2014 klo 11-19 ja huomenna lauantaina 10.5.2014 klo 10-18 Fashion Stock Sales. 

Myynnissä on alennetuin hinnoin muotia eli yksittäis- ja mallikappaleita, uusia mallistoja ja edelliskausien helmiä suomalaisilta ja kansainvälisiltä suunnittelijoiltaMm. Lumi, Zio, Minna Parikka ja design by Katri/n myyvät tuotteitaan.  

Meikeistä kiinnostuneille mukana on myös huippulaadukas ammattilaismerkki Make Up For Ever, joka normaalisti pitää päämajaansa Kalliossa. Saamani tiedon mukaan luvassa on edellisten kausien tuotteita ja poistuvia sävyjä edullisin hinnoin. 


Bernerin ystävämyynti

Kosmetiikan maahantuoja Bernerin ystävämyynti pidetään Helsingissä alusvaateliike Patrician myymälässä (Unioninkatu 18) ensi viikolla tiistaina 13.5.2014 ja keskiviikkona 14.5.2014 klo 10-18. 

Odotettavissa on varmaan edellisten vuosien tapaan edullisesti hajuvesiä, Clarinsin ja Sensain tuotteita, Sally Hansenin ja Mavalan kynsilakkoja sekä ehkä myös Rimmeliä ja IsaDoraa. Sekä tungosta, eli ihan kunnon vanhanaikaista alennusmyyntitunnelmaa kun Clarinsin kausikokoelmien meikkipaleteista taistellaan!


OPI:n ystävämyynti

Myös kynsilakkojen maahantuoja OPI pitää ensimmäistä kertaa ystävämyynnin Helsingissä keskiviikkona 14.5.2014 klo 12-20 Katajanokalla (Merisotilaantori 3). OPI:n kynsilakkoja on kuulemma luvassa alkaen 3 euroa, kun normaalihinta kaupoissa on 17,50 euroa.

It's about time, sanon minä, että OPI tulee vihdoin Helsinkiin. Tähän asti olen ollut syvästi kateellinen kaikille lahtelaisille, jossa OPI:n maahantuoja pitää yleensä ystävämyyntinsä. Niin kivaa!


Mariela Sarkiman Hyvä hiuspäivä -kiertue

Viimeinen vinkki on muillekin kuin helsinkiläisille, sillä Mariela Sarkima on aloittanut Hair Bible -kirjaansa liittyen Suomen kiertueen.

Tänään perjantaina 9.5.2014 Mariela on tiimeineen Lahden Sokoksella. Ensi viikolla on sitten vuorossa Helsinki ja perjantaina 16.5.2014 Turku, jossa pidetään myös lauantaina 17.5. Beauty Brunch ravintola Samppalinnassa. Sitä seuraavalla viikolla Mariela seikkailee keskiviikkona 21.5.2014 Joensuussa, torstaina 22.5. Kuopiossa ja perjantaina 23.5. Jyväskylässä. Maanantaina 26.5.2014 Mariela on Tampereella ja tiiistaina 27.5.2014 Porissa. 

Sokoksen Hyvä hiuspäivä -tapahtumissa on opetustuokioita aina tasatunnein klo 12-18. Niissä pääsee opettelemaan muotoiluraudan käyttöä, tupeeraamista ja pikakampauksia. 

Tarkemmat tiedot Sokoksen nettisivuilta täältä 

14 kommenttia:

 1. Tuonne OPI:n ystävämyyntiin kun joskus pääsisi! Harmi, että tulee asuttua täällä keskellä ei mitään. :) Toivottavasti sieltä löytyy ihanuuksia edullisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen, että OPI toi ystävämyyntinsä viimein myös Helsinkiin, kun tähän asti vain lahtelaisia on hemmoteltu halvoilla Opeilla. Tuntuu ihan uskomattomalta että ne voisivat olla alkaen 3 euroa kappale. Aion niin hamstrata kaikki menneet kausikokoelmat jos niitä on siellä myynnissä. Minulla on yleensä aina pari kynsilakkaa per kokoelma jotka haluaisin, mutta harvoin raaskin niitä Suomen hinnoilla ostaa, ja ulkomailta kannattaisi taas tilata suurempia määriä. :)

   Toivotaan että OPI:n ystävämyyntejä tulisi muuallekin Suomeen, tai sattuisit joskus olemaan esim. Helsingin matkalla kun sellainen seuraavan kerran on! :)

   Poista
 2. Oi mahtavia vinkkejä, kiitos! Fashion Stock Salesista olinkin jo kuullut, mutta en noista ystävämyynneistä! Toivottavasti ehdin käymään kaikissa, vaikka voi olla kyllä vähän toiveajattelua. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että näistä oli iloa! Näitä kivoja tapahtumia sattui nyt niin monta ensi viikolle, että ajattelin koota kaikki tähän samaan juttuun, mahtavaa kun nyt tapahtuu niin paljon!

   Itselläni on kyllä vakavat suunnitelmat käydä kaikissa. Fashion Stock Salesissa jo piipahdinkin ja ostin upean Jolierin silkkihameen. Ainoastaan Marielan tukkakiertue saattaa nyt jäädä väliin, vaikka hetken leikittelinkin ajatuksella että olisin matkustanut Turkuun kevätretkelle ja kauneusbrunssille, kun täällä Helsingissä en aiemmin keväällä päässyt sinne. :)

   Poista
 3. Juuri eilen tajusin, että Fashion Stock Sales on nyt ja ehkä käyn kääntymässä MUFEn pisteellä pikaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava tapahtuma tosiaan! Minäkin kävin siellä eilen pistäytymässä, mutta ehdin vain tutkia nopeasti Jolierin valikoiman ja ostaa hameen, muuhun ei ollut valitettavasti aikaa. Siellä olisi saanut kyllä helposti kulumaan koko päivän, sen verran hyvältä näytti tarjonta, MUFE mukaanlukien! :)

   Poista
 4. Bernerille ainakin olen menossa. Yleensä aina käyn Fashion Stock Salesissa, mutta en ole sieltä muutamaan vuoteen ostanut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bernerin ystävämyynti on kyllä ihan huippu, mahtavaa kun järjestävät sen aina. Itse yritän mennä sinne heti tiistaina hyvissä ajoin, mutta viime kerralla kyllä huomasin, että täydensivät valikoimaa myös toisen päivän alussa, eli keskiviikko on sitten toinen hyvä vaihtoehto. Siellä on kyllä aikamoinen tungos, mutta onhan alennuksetkin tosi hyvät!

   Minua harmitti, kun en ehtinyt tänä vuonna kunnolla kiertää Fashion Stock Salesissa. Usein sieltä voi löytää ihan uusiakin kiinnostavia merkkejä, joiden olemassaolosta ei ole edes tietoinen, mutta nyt minun oli ajanpuutteen vuoksi pelattava varmanpäälle ja tehtävä vain tehoisku Jolierin pisteelle. Kannatti, sain edullisesti ihanan beigen silkkihameen! :)

   Poista
 5. Voi hitsi tätä välimatkaa. Keskellä viikkoa en oikein ikinä käy pääkaupunkiseudulla ja Bernerin ystävämyynnin missaaminen on aina harmittanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi kun nämä tapahtumat osuvat usein arkipäiville. Fashion Stock Salesin toka päivä on kyllä onneksi lauantaina, ja myös Lumene pitää yleensä ystävämyyntinsä viikonloppuna, mutta nuo Bernerin ystävämyynnit ovat kyllä aina olleet viikolla.

   Bernerin ystävämyynti on kyllä ihan super. Olen ostanut sieltä useampana vuonna Clarinsin meikkipaletteja 10 eurolla kappale, ja Sensain huulipunia parilla eurolla. Oikein jännittää, että mitähän siellä on tällä kertaa tarjolla. Toivottavasti ensi kerralla pääsisit sinäkin sinne! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiva jos näistä oli hyötyä! Itse odotan tällä kertaa eniten OPI:n ystävämyyntiä, kun siellä en ole koskaan aiemmin ollut, mutta kyllä Bernerkin on aika kuumottava. Huippuviikko kosmetiikan ystävämyyntien osalta! :)

   Poista
 7. Missä tuo OPI:n ystävämyynti on? Jonkun liikkeen tiloissa? Pitää kyllä käydä piipahtamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä tarkalleen, kun siitä ei sanottu kuin osoite, ja että se on nelosen raitiovaunun päättärin lähellä. Olettaisin että se voisi olla joku kauneushoitola tms., tai että ainakin kadulla olisi hyvät kyltit että löydettäisiin perille, kun kerran varsinaista tilaa ei ole ilmoitettu. Itsekin mietin ihan samaa, mutta aion kyllä mennä rohkeasti paikalle ihmettelemään, kun on kerran halpoja Opeja tarjolla. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)