maanantai 26. toukokuuta 2014

Glitterin hiustarvikkeet ja Costume-lehti

Olin koruliike Glitterin ja Costume-lehden yhteisessä asiakasillassa. 

Tykkään kovasti tällaisista ostosilloista, joita on nykyään aika monessa liikkeessä. Saa shoppailla rauhassa, yleensä on joku alennus niin kuin Glitterillä nyt - 30 % koko valikoimasta, pientä tarjoilua (Glitterillä oli herttaisesti limua ja vohvelikeksejä) ja lisäksi usein jotain kivaa ohjelmaa ja goodie bag.


Glitterissä tehtiin ostosillan aikana pikakampauksia, niin kuin monessa muussakin Glitterin tapahtumassa. Suosittelen niitä todella. Olen ollut itse aikoinani sellaisessa Glitterin järjestämässä blogi-illassa, ja sain silloin upean sivunutturan (juttuni täällä). En voinut uskoa, että Glitterin myyjä värkkäsi sen muutamassa minuutissa. 

Sen jälkeen olen innostunut Glitterissä myytävistä kampaustarvikkeista. Myös koruissa on mielestäni välillä kivoja malleja. Kaiken kaikkiaan tykkään Glitteristä kovasti. Myyjät ovat tosi ystävällisiä ja auttavaisia. Kaikessa tekemisessä on sellainen hyvä meininki, joka on Suomessa aika harvinaista. 


Edellisen kerran kävin Glitterissä kun sen uusi kampausopas julkaistiin (juttu täällä). Silloin unohdin ostaa banaaninutturaan sopivan valkin, joten hankin sen nyt (7 euroa ilman alennusta). Se on kamman muotoinen pehmeä vaahtokumityyny, jossa on piikit päässä. Glitterin ohje kampavalkin käyttöön banaaninutturan tekemisessä löytyy täältä.

Banaaninutturavalkkeja oli mustana ja vaaleana. Pyöreään nutturaan on saatavissa myös keinohiuksella päällystettyjä ruskeita valkkeja, mutta banskussa jouduin nyt tyytymään tähän. Pitää yrittää saada se hyvin piilotettua hiusten alle. 

Nyt muuten keksin vielä uuden valkkitarpeen, kun Costumen Nude -kauneusblogissa Erika esitteli Glitterin tyvikohottajatyynyn avulla tehtävän Brigitte Bardot -tyylisen 1960-luvun kampauksen (täällä).

Huomasin toukokuun Costume-lehteä lukiessani muutenkin, että siinä oli poikkeuksellisen kivoja kauneusvinkkejä. 

Meikeissä minua inspiroi Badgley Mischkan -muotinäytöksestä kopioitu tyyli, jossa käytettiin vedenvihreää luomiväriä liikkuvalla luomella, ja tehtiin alas sisärajaus valkoisella kajalilla. 

Nude-blogin Erika oli myös tehnyt lehteen manikyyri-tutoriaaleja (Nuden juttu täällä). Vesivärilakkauksessa oli yhdistetty kirkkaansiniseen pohjaan vaaleampaa ja tummempaa sinistä kynsilakkaa meikkisienellä töpöttelemällä, näytti superkivalta! 


Koska olen nyt niin innostunut hiustenlaittamisesta, ostin Glitteristä hiusten koristeeksi myös muutamia hiuspantoja.

Musta panta on aivan Dior-tyyliä mustalla satiinirusetilla (9,90 euroa normaalihinta).

Tyylineuvoja Kude Designin Outin taas käytyä katsomassa vaatekaappini läpi tajusin, että leopardikuosi on ikään kuin neutraali väri: ruskeaa ja mustaa, ja yhdisteltävissä sellaisena. Ja kuitenkin siitä tulee asuun trendikäs twist, joten ostin myös tuon leopardihuivipannan (5,90 euroa). 


Goodie bagissa sain uusimman Costumen, Osiksen hiuslakan matkakoossa ja Natural Coden meikkejä.  

Costumessa oli muitakin inspiroivia juttuja kuin vain kauneusjutut. Tykkään kovasti lehden freshistä otteesta. Suosikkejani on mm. palsta, jossa puretaan aina yksi muotinäytöksissä nähty asu väriosioiksi: mitkä ovat päävärejä, mitkä lisävärejä ja mitkä tehostevärejä. Tosi opettavaista ja mielenkiintoista! 


Natural Coden meikeistä tuli goodie bagissa huulikiilto ja kynsilakka söpössä vaaleanpunaisessa sävyssä Pink Daisy.

Olettehan muuten huomanneet, että Lumenella ovat viime aikoina puhaltaneet uudistumisen tuulet aika kovaa. Sama koskee mielestäni Natural Codea, ja se näkyy tässäkin.

Natural Code on tilannut meikkitaiteilija Mariela Sarkimalta 8 erilaista meikkilookia, joita nähdään mm. Natural Coden mainoksissa ja sen Facebook-sivuilla. Malleina ovat laulajat Janna ja Vilma Alina. 

Tässä mainoskortissa oleva meikki oli aika villi: kahdella eri sävyllä tehdyt oranssi-pinkit huulet ja likaisen keltavihreä Bohemian-kynsilakka. Huulipunasta ei sanota sen enempää, kuin että kyseessä on heinäkuussa lanseerattava uutuustuote, kiinnostavaa!

2 kommenttia:

  1. Annapas mulle vähän tuote hiustenlaittoinspistä, jooko? En osaa tehdä mitään mun hiuksilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni kampausinnostus lähti yllättävää kyllä nimenomaan tuosta Glitterin pikakampauksesta, kun näin yhtäkkiä kuinka yksinkertaisilla jutuilla ja nopeasti saa näyttävää jälkeä aikaiseksi. Paljolti on kiinni vain siitä, että oivaltaa mitä kaikkea voi tehdä ja oppii helpot tekniikat siihen. Ja sitten vain harjoittelee - ja paljon. Siitä toivottavasti onkin tulossa jo seuraava blogijuttu. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)