sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vichy Dermablend

Nyt on hyviä uutisia kaikille, jotka kaipaavat peittävää meikkivoidetta. 


Vichyn kuuluisa Dermablend-sarja nimittäin rantautui Suomeen ja apteekkeihin jokin aika sitten. Dermablend lanseerattiin nyt Skandinaviassa, mutta muuten sitä myydään yli 30 eri maassa. Sarja on alunperin amerikkalainen, ja näinkin Dermablendin tuotteita siellä CVS Pharmacy -apteekkiketjussa. 

Dermablendia myydään apteekeissa, koska se on kehitetty yhdessä ihotautilääkärien kanssa. Dermablendin tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eli sopivat myös herkälle iholle. Dermablendia käytetään peittämään esim. aknea, couperosaa, pigmenttimuutoksia, arpia ja tatuointeja. 

Voin uskoa, että Dermablend on odotettu uutuus niille, jotka kärsivät ihostaan ja kaipaavat hyvin peittävää, mutta silti luonnollista meikkipohjaa. Hienoa, että siihen tulee nyt lisää valinnavaraa ja laadukkaita uusia tuotteita!

Skandinaviassa on saatavissa vain osa Dermablendin laajasta tuotevalikoimasta. Suomessa Dermablendia myydään 150 apteekissa, ja henkilökunta pitäisi olla koulutettu neuvomaan tuotteiden käytössä.

Minä kävin tutustumassa Dermablendiin pr-tilaisuudessa, ja koitan sen perusteella kirjoittaa alle mahdollisimman tarkat ohjeet eri tuotteista. 


Kevyin Dermablendin meikkivoiteista on Compact, joka tulee meikkipuuteria muistuttavassa rasiassa ja on muodoltaan kiinteää.

Compactilla pitäisi saada kuultava ja luonnollinen, valoa heijastava ja ohut meikkipohja. Suojakerroin on SPF 30 ja kestoa luvataan 12 tuntia. 

Kaikkien Dermablendin meikkituotteiden pitäisi peittää hyvin, olla pitkäkestoisia ja kestää hikoilua, vettä ja jopa hankausta. 

Compact meikkivoide suositellaan levitettäväksi siveltimellä tai meikkisienellä.

Kuvassa on Pinja, jolla on aavistus couperosaa ihossaan, eli ei paljon peitettävää.    


Lopputulos Compactilla on tosi luonnollinen. Lisää peittävyyttä Compactillakin saisi kerrostamalla. Meikkivoide hipsutetaan siveltimellä varovasti paikalleen.

Tästä Compactista povataan myyntimenestystä Suomessa, koska se on meikkipuuteria muistuttavassa pakkauksessa, ja suomalaiset naiset kuulemma pitävät erityisesti meikkipuutereista.

Testailin tätä Compactia itsekin. Omassa ihossani ei ole paljon peitettävää, ja pelkäsinkin, että Compact olisi aivan liian maskimainen ja peittävä. Itseasiassa se ei ollutkaan, vaan sain yllättyä positiivisesti. Compact oli yllättävän kevyttä ja valoa heijastavaa, vaikka pigmentti ja peittokyky olikin hurja. Itse voisin hyvin käyttää sitä erityisesti iltameikissä, päiväksi haluan yleensä vielä kevyempää lopputulosta. Toisaalta erinomainen suojakerroin SPF 30 houkuttelisi minua käyttämään meikkivoidetta myös kesällä auringossa.   

Sitten vähän enemmän heavy coverage, eli Dermablendin nestemäinen meikkivoide Fluid

Fluidissa ruvetaan jo puhumaan kovemmista tehoista. Kestoa luvataan 16 tuntia, pigmenttiä on tuotteessa 25 % ja suojakerroin on erinomainen SPF 35. Hyvin pieni määrä meikkivoidetta pitäisi riittää. Fluidia voi myös kerrostaa, ja käyttää silmänalusille. Levittämiseen suositellaan sivellintä erityisesti epäpuhtaalla iholla, koska se on hygieenisin.

Mallina on Elsa, jolla on akneiho. Meikkivoiteen alle suositellaan käytettävän kosteusvoidetta. Jos on aknen takia lääkekuurilla ja iho kuivuu, on nimenomaan Fluid parempi meikkivoide kuin Compact, koska se on nestemäisessä muodossa. 


Tässä Elsan akneiho peitettynä Dermablend Fluidilla.

Vaikeimpiin kohtiin voi vielä käyttää Dermablendin peitepuikkoa. Se on tahraamaton, ja kestää hyvin hankausta. Kestoa luvataan 14 tuntia. 

Nämä tuntimäärät olivat minusta hauskoja kun ne ovat niin tieteellisen tarkkoja. Kevyimmän Compact-meikkivoiteen kesto oli 12 h ja Fluid-meikkivoiteen 16 h. Ja peitepuikko kestää sitten siltä väliltä, 14 h. Eli jos käyttää Compact-meikkivoidetta, peitepuikko kestää ilmeisesti naamassa pidempään kuin se, ja Fluidin kanssa peitepuikko sitten taas falskaa muutaman tunnin Fluidia aikaisemmin. 

Dermablendin peitepuikko on sävyltään vähän oranssi, joten se käy hyvin myös sinertävien silmänalusien peittämiseen. Suojakerroin on ilahduttava SPF 30. 

Meikkivoiteiden päälle voi käyttää Dermablendin omaa irtopuuteria, tai sitten mitä tahansa muuta irtopuuteria. Dermablendin oma irtopuuteri on hienojakoinen ja mattaisen lopputuloksen jättävä. Sen levittämiseen suositellaan sivellintä, vipalla tulee ehkä liikaa. 

Meikkivoiteita on saatavana kolmessa eri sävyssä: 15, 25 ja 35. Minulla oli testissä vaalein sävy 15, ja se oli kyllä sen verran vaalea, että menee monille suomalaisille lumikki-ihoisille. 

Hinnat ovat 29 euroa kaikki tuotteet, paitsi peitepuikko on vähän edullisempi 21 euroa. 


Viimeisenä sitten vielä "tatskamuija" eli monelle varmasti tuttu meikkitaiteilija Mariela Sarkima.

Hänen selässään olevan suuren ja voimakkaan tatuoinnin peittämiseen oli käytetty Dermablendin vartalolle tarkoitettua meikkivoidetta. Tässä on sitä 4 kerrosta, joiden on annettu kuivua 10 minuuttia per kerros välissä. Vartalomeikkivoiteen luvataan kestävän myös hankausta, ja yleiskestoa sille luvataan 16 tuntia.

Kaikki meikkaajat varmaan inhoavat tatuointien peittämistä. Se on kovin vaikeaa, joten siksi olen huomannut, että meikkaajat ovat aina hyvin kiinnostuneita tehokkaista tatuointeja peittävistä tuotteista. Tämä Dermablendin on ilmeisesti melko tehokasta, mutta ihmeisiin ei sekään pysty, eli kuten huomaatte tuolta alta tatuoinnin ääriviivat vielä siintävät. 


Vichyn nettisivuilla täällä on paljon lisätietoa Dermablendista kiinnostuneille, ja mm. meikkitaiteilijoiden tekemiä ohjevideoita tuotteiden käyttöön. 

5 kommenttia:

 1. Hei, oletko tutustunut DMKcosmeticsin pohjiin? Pigmentti 53% ja peittää tatskan kokonaan. T. JD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos vinkistä, en kyllä ole. :)

   Itselläni ei onneksi ole tatuointia joka tarvitsisi peittää, mutta olen ollut muutamassa tilaisuudessa, jossa ammattimeikkaajat ovat innokkaina kyselleet uusien tuotteiden kohdalla kuinka hyvin ne peittävät tatuoinnit. Eli olen ymmärtänyt, että se on vaikeaa hommaa, ja etsinnässä on aina hyviä tuotteita siihen tarkoitukseen. Varsinkin näyttelijöiden ym. tatuoinnit olisi kiva varmaan saada peitettyä nopeasti, eikä kerrostella tuotetta ikuisuuksia ja odotella sen kuivumista. :)

   Poista
 2. Haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan näitä! Kuulostavat täysin minun mieltymysteni mukaisilta tuotteilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Dermablendit ovat kyllä laatutuotteita. Mahtavaa, että ne tulivat Suomeen, niin on olemassa hyvä vaihtoehto myös esim. Joe Blascoille. Nämä ovat varmaan vähän edullisempiakin kuin Blasco. :)

   Oma ihoni ei tarvitse niin paljon peittoa kun Dermablendit tarjoavat, mutta olin tosiaan yllättynyt siitä kuinka hyvin tuo kevyin Compact toimi omallakin ihollani. Olen kuitenkin tosi iloinen niiden puolesta jotka enemmän peittoa kaipaavat, että nyt on tarjolla näin hyviä tuotteita siihen! :)

   Poista
 3. Jos haluat lisätietoa annan mielelläni. Netissä myös tietoa näistä huippu pohjista! JD

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)