tiistai 6. toukokuuta 2014

Essie kevät 2014 Hide & Go Chic

Essien kevätkokoelman 2014 nimi on Hide & Go Chic.

Inspiraationa ovat kevään muoti ja iloinen asenne.

Oma suosikkini kevään muotikokoelmista oli Burberry Prorsum, joka yhdisti vedenvärisiin pastelleihin ja suloisiin nudeihin taidokkaasti kirkkaita korallivärejä (Style.comiin tästä). Essien Hide & Go Chic -kokoelmassa on hyvin samantyyppisiä sävyjä kuin Burberry Prorsumilla. Essien kevätkokoelmaan kuuluu 6 kynsilakkaa:

Romper Room - Hento teepuunpinkki
Style Hunter - Puhdas karmiininpunainen
Truth or Flare - Vintage-farkkujen sininen
Hide & Go Chic - Taivaansininen
Spin the Bottle - Läpikuultava nude
Fashion Playground - Hohtava pistaasinvihreä

Värikuvaukset ovat Essien. 


Omasta mielestäni kokoelman nimilakka Hide & Go Chic menee melkein enemmän petroolinsiniseen kuin taivaansiniseen. Englanniksi sävyn kuvaus onkin azure blue. Not the same thing Essie! Ehdoton fashion statement joka tapauksessa, ja erikoinen väri kevätkokoelmaan. 


Oma suosikkini oli kuitenkin kynsilakoista Truth or Flare, jota Essie kuvailee vintage-farkkujen siniseksi. 

Todella tyylikäs kynsilakka ja harvinainen väri sekin, kuin sateinen kesäpäivä!

Näillä kahdella ensimmäisellä kynsilakalla neuvotaan tekemään Essie French Blue Twist -manikyyri. Siinä kynsi lakataan ensin tummemmalla Hide & Go Chicilla, ja kynsien päihin tehdään ranskisraidat vaaleammalla Truth or Flarella. 

Yhdessä käytettynä nämä ainutlaatuiset sävyt vielä korostavat toistensa hienostunutta muodikkuutta!


Minttu on ollut viime vuosina suosittu väri kevätkokoelmissa, Essiellakin on ollut sitä eri sävyissä. 

Tämän kevään vesio on Essiella hailakka vaaleanvihreä Fashion Playground


Vastapainona sini-vihreille kokoelmassa on pakollisen vaaleanpunaisen Romper Roomin ja nyt vaatteissakin niin trendikkään läpikuultavan nuden Spin the Bottle lisäksi aavistuksen kylmää pinkkiäkin sisältävä punainen Style Hunter.


Jotakin Essien erinomaisesta laadusta ja loistavasta Suomi-siveltimestä kertoo se, että 13,90 euron hinnasta huolimatta kevätkokoelma on jo melkein loppuunmyyty Helsingin Stockmannilta.  

5 kommenttia:

 1. Voisin ottaa nuo siniset ja mintunvihreän ihan hyvin itselleni. Ja minustakaan tuo tummempi sininen ei näytä taivaan siniseltä. :)
  Mutta jotenkin hassu kuvaus tuo teenpuunpinkki Romber Roomin kohdalla. Itselleni ei ihan vaaleanpunainen/pinkki tule heti mieleen jos teepuusta puhutaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo murretut siniset olivat ehdottomasti tämän kokoelman hienoimmat ja ainutlaatuisimmat kynsilakat. Minttua on nähty nyt jo aika monessa kokoelmassa eri merkeiltä, mutta onhan se aina kaunis. :)

   Mutta omg Inna, olin niin hämmentynyt tuosta taivaansinisestä, että en edes huomannut, että teepuunpinkkikin on selvästi käännösvirhe. Tarkistin, ja englanniksi sävy on nimeltään Tea Rose pink, eli kyseessä ei ole todellakaan teepuu vaan teeruusu. Eli jälleen kerran: not the same thing! Mutta en kyllä tiedä lukeeko näitä värikuvauksia kukaan muu kuin me kosmetiikkahullut. Muut varmaan vaan menevät kauppaan, katsovat värin ja ostavat kynsilakan. :)

   Poista
  2. Teeruusu kuulostaa jo paljon järkevämmältä! Teepuun yhdistän enemmän vihreään, sillä ovathan monet pakkaukset vihreäpainotteisia, jos ne sisältävät vihreää teetä tai vaikka teepuuöjyä.

   Nähtävästi kosmetiikkaintoilumme on jo niin pitkällä, että takerrumme tällaisiin pieniin seikkoihin. ;D

   Poista
 2. Minttu on kevään merkki, mutta silmääni tällä kertaa erityisesti miellytti tuo Romper Room. Terkkuja, tulispas jo aurinkoa meille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä maidonvaaleat vaaleanpunaiset ovat taas tulossa muotiin. Ne tuntuvat taas uudelleen puhtailta ja raikkailta pienen tauon jälkeen. Itse innostuin kyllä nyt eniten noista sinisistä, kun sininen on niin ollut tämän kevään väri. Ennustukseni siis siitä että sininen tulee olemaan tämän kevään juttu piti siis ilmeisesti paikkaansa, kun sitä oli alkuvuodesta Brysselissä kaikkien huippumuotitalojen näyteikkunoissa. :)

   Toivotaan, että viikonloppuna aurinko taas paistaisi. Näin tylsänä sadepäivänäkin kyllä nuo kirkkaat kynsilakkojen värit onneksi piristävät! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)