perjantai 4. huhtikuuta 2014

Sophie la Girafe Baby Cosmetics -tuotteet

Oletteko koskaan nähneet mitään yhtä suloista kuin nämä?







Sophie la Girafe on ranskalainen klassikko vauvalelu, kuminen pureskeltava kirahvi. Sitä on valmistettu yli 50 vuotta, ja nykyäänkin kaikki trendikkäät mamat hankkivat sen bebeilleen. Sophie the Giraffe on nähty myös julkkisten, esim. Madonnan, Tom Cruisen, Naomi Wattsin, Sophia Coppolan ja Miranda Kerrin & Orlando Bloomin vauvoilla. 






Sophie la Girafe -sarjaan on nyt tullut myös kosmetiikkaa. Tuotteet on ensisijaisesti tarkoitettu tietysti vauvoille, mutta niitä voivat käyttää myös vauvojen äidit ja muutkin kuiva- ja herkkäihoiset. 

Tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja luomua, eli as good as it gets. 

Hassuinta kaikessa on se, että ne ovat suomalaisen Alva Organics Oy:n kehittämiä ja valmistamia. Kuulin, että Alva Organics olisi voittanut itselleen maailmanlaajuisen Sophie la Girafe kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden yksinoikeuslisenssin useamman kilpailijan joukosta.






Myös tuotteiden pakkaukset on suunnitellut suomalainen Aino Nieminen. Niissä yhdistyy mielestäni onnistuneella tavalla mielikuva puhtaudesta, ranskalainen tyylikkyys ja Sophie la Girafen beige tunnusväri. Erityisesti pidän tuosta kapeasta raidoituksesta ja pikkuisista pilkuista tuotteiden pakkauksissa, niin chic. Ne ovat aivan supersöpöjä! 

Sophie la Girafe Baby -tuotesarjaan kuuluu 6 tuotetta sekä starter kit -lahjapakkaus. Tuotteet ovat Face Cream -kasvovoide (15,60 euroa), Protection Cream -suojavoide (18,20 euroa), Body Lotion -vartalovoide (18,20 euroa), Bubble Bath -kylpyvaahto (13,60 euroa), Baby Oil -öljy (19,10 euroa) ja Hair & Body Wash -shampoo/pesuneste (15,70 euroa).   

Tuotteet on kehitetty niin, että ne sopivat vauvojen herkälle ja ohuelle iholle. Niissä on vältetty allergeeneja ja vahvoja eteerisiä öljyjä, eikä niihin ole lisätty keinotekoisia tuoksuja.

Minä ihastuin näihin söpöläisiin niin paljon nähdessäni ne pr-toimistossa, että pyysin testiin sarjan vartalo- ja kasvovoiteen. Itsepäisesti halusin tuotteiden suloisen ulkonäön vuoksi kokeilla niitä, vaikka ne on tosiaan suunnattu ensisijaisesti bébéille.

Helsingissä Sophie la Girafea myydään mm. Stockmannilla.






Vaikka tuotteet on suunnattu vauvoille, ovat ne kuitenkin aika riittoisissa pakkauksissa. Vartalovoide on 150 ml ja kasvovoide 50 ml, eli ihan normaalikokoisia. Eli näitä voivat hyvin käyttää vauvojen äiditkin. Luulisi, että olisi kätevää, että voi kiireessä samasta purkista laittaa voidetta vauvalle ja itselleen.

Sekä vartalovoide ja kasvovoide ovat koostumukseltaan aika paksua ja valkoista voidetta, juuri niin kuin vauvojen rasvojen varmaan kuuluukin.

Vartalo- ja kasvovoiteissa pyrin nykyään suosimaan luonnonkosmetiikkaa, sillä suosituksena on, että ainakin ne tuotteet, joita useimmin käyttää ja jotka ovat lähimpänä ihoa suurilla alueilla voisivat olla luonnonkosmetiikkaa, jos sitä haluaa käyttää. Uskon luonnonkosmetiikan kosteutustehoon enemmän kuin tavallisen kosmetiikan, sillä luonnonkosmetiikassa käytetään paljon aitoja ja puhtaita raaka-aineita kuten öljyjä. 

Sekä vartalo- että kasvovoiteen incit ovatkin ilahduttavaa luettavaa: heti ensimmäisinä listassa on erilaisia luonnonöljyjä. Sophie la Girafen tiedotus on myös ihailtavan avointa ja informatiivista, mikä myös lisää luotettavuuden tunnetta. Se on varmasti kaikille äideille tärkeää, kun näitä on tarkoitus laittaa pienten lasten iholle. Tuotteiden incit on tarkasti lueteltu myös Sophie la Girafe Babyn nettisivuilla täällä.

Vartalovoiteesta pidin erityisen paljon. Vaikka se olikin aika paksua, se imeytyi nopeasti ja kosteutti hyvin. Kasvovoiteen koin omalle kuivahkolle/normaalille iholleni ehkä hieman liian tuhtina, ja pelkään että se tukki ihohuokosia myös vähäsen. Paksuudestaan huolimatta se sopi kuitenkin jopa käytettäväksi meikin alla, vaikka pääosin käytin sitä öisin. Vähän hölmöä kyllä arvioida voidetta tällaisten ominaisuuksien perusteella, sillä kuten sanottua se on suunnattu ensisijaisesti vauvoille. 

Mutta jo pelkästään tuotteiden suloisen ulkonäön ja Sophie la Girafen takia näiden käyttäminen oli puhdasta iloa!

Sophie the Giraffe Baby -ihonhoitotuotteiden kansainvälinen myynti on alkanut marraskuussa 2013. Silloin tuotteet on lanseerattu Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Puolassa, Singaporessa sekä Yhdysvalloissa. Vuoden 2014 aikana tuotteiden jakelun aloittavat muun muassa Iso-Britannia, Kanada, Japani sekä Korea. 

Toivon mitä parhainta menestystä Sophie la Girafe Baby Cosmetics -tuotteille ja Alva Organics Oy:lle!  


P.S. Olettehan huomanneet, että Luonnonkaunis 2014 -luonnonkosmetiikan messut järjestetään taas Helsingin Kaapelitehtaalla vappua edeltävänä viikonloppuna 26.-27.4.2014. Alva Organics ei kyllä näyttäisi olevan paikalla, mutta muita kiinnostavia merkkejä kyllä: Benecos, Dr. Hauschka, Flow Kosmetiikka, Lavera, Madara, Melvita, Terre d'Oc, Weleda, Zuii jne.  

8 kommenttia:

  1. Ihastuin näihin ehkä vielä vähän enemmän kuultuani tuon taustastoorin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin aivan hämmästynyt kuultuani että nämä olivat suomalaisia, ja vielä luonnonkosmetiikkaa. Vauvakirahveissa on kyllä kaikki kohdallaan: sekä sisältö että ulkonäkö. :)

      Poista
  2. Mä tykkään sekä merkin kasvovoiteesta että vartaloöljystä tosi paljon! Kokeile ihmeessä tuota vartaloöljyäkin, ihastut varmasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, onpas hyvä vinkki, kiitos paljon! Itsekin aloin miettiä tätä juttua kirjoittaessani, että miksi en ole kokeillut sitä vauvaöljyäkin, kun sekin kuulostaa niin kivalta. Täytyy testata, kun muutenkin tykkään öljyistä ihonhoidossa kovasti! :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Minustakin nämä olivat aivan ihania, kun tykkään muutenkin kaikesta ranskalaisesta kovasti. Erityisesti valkoiset pilkut beigellä pohjalla olivat minusta supersuloiset, ja niin on itse Sophie la Girafekin! :)

      Poista
  4. Pakkauksilla on aivan ihana ulkoasu! Nyt ihan harmittaa olla lapseton ja normaali-ihoinen, koska tuhdit voiteet ovat vähän liikaa tälle nahalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin näissä Sophie la Girafeissa on viimeisen päälle onnistunut design ja ulkoasu, ja sisältökin on tosi hyvää. Ainakaan kasvovoide sopii tosiaan vain kuivaihoisille, ja vartalovoidekin on aika kosteuttava.

      Tuo lahjapakkaus jossa on 4 minikokoista tuotetta olisi tosi ihana lahja kyllä vauvaperheeseen. Itse ajattelin hankkia sen lähipiirin vauvalle. Jos siitä haluaa vielä runsaamman lahjan esim ristiäisiin, voi siihen yhdistää vielä vaikka Sophie la Girafe -lelun. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)