lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kosmetiikkaostoksia USA:sta; halpiskaupat

No nyt on viimein päästy näissä matkajutuissa jo kohdemaahan eli USA:han asti. 

Kosmetiikkatarjonta esimerkiksi New Yorkissa ja muissa isoissa kaupungeissa on hyvin erilaista kuin Midland USA:n pikkukaupungeissa. 

Pikkukaupunkien kosmetiikkavalikoiman parhaimmistoa ovat mielestäni vähän edullisemmat isot marketit: Walmart, Target jne. 


Olin aivan innoissani päästessäni jo ihan vain halpiskauppa Walmartiin

Kynsilakoista Walmartissa myytiin Sinful Colorsia (2 dollaria kappale eli 1,44 euroa), josta oli erinomaiset värivalikoimat, OPI:a, Essieta ja Sally Hansenia.

OPI:t maksoivat 8,75 dollaria (6,32 euroa) ja Essiet 8,47 dollaria (6,11 euroa). Kummastakaan ei ollut tarjolla mitään kausikokoelmia, mutta kylläkin yksittäisiä sävyjä menneistä kokoelmista kuten Essielta vihreä Mojito Madness kesän 2012 kokoelmasta tai vaaleanliila Go Ginza kevään 2013 kokoelmasta. 

Minä ostin Walmartista vaaleansinisen Essie Bikini So Teenyn kesän 2012 kokoelmasta, jota olen halunnut sen ilmestymisestä lähtien.

Sally Hansenit olivat myös huomattavasti halvempia kuin Suomessa. Kuuluisa Insta-Dri kynsilakan pikakuivattaja maksoi vain 4,97 dollaria eli 3,59 euroa, joten totta kai sitä oli ostettava pullo varastoon.

Meikkimerkeistä Walmartissa olivat myynnissä Revlon, Cover Girl, L'Oreal, Rimmel, Maybelline, Wet n Wild, Almay sekä erityisesti tummaihoisille suunnattu Iman Cosmetics. 

Maybellinelta valikoimassa oli mm. kirkkaiden huulipunien Color Sensational Vivids -kokoelma, josta ostin pinkinpunaisen Vivid Rose -huulipunan. Hinta oli silläkin vain 5,50 dollaria eli 3,97 euroa, kun Suomessa Maybellinen Vivids-huulipunat maksavat n. kympin. 

Ihonhoidon puolella myynnissä oli mm. Neutrogena, Olay ja Physicians Formula. Minä halusin kokeilla kuuluisaa amerikkalaista Palmer'sia ja ostin sekä suositun Cocoa Butter Formula -vartalovoiteen (5,28 dollaria eli 3,81 euroa) että Foot Magic -jalkavoiteen (3,98 dollaria eli 2,87 euroa).

Palmer'sin kaakaontuoksuisesta vartalovoiteesta pidin kyllä kovasti. Foot Magic -jalkavoide ei ollut koostumukseltaan samanlaista valkoista ja täyteläistä kuin vartalovoide, vaan läpikuultavampaa ja geelimäisempää. Se ei niin minua miellyttänyt, vaikka on varmaan ihan tehokasta. Hauskaa kuitenkin kokeilla jotakin, mitä ei Suomesta saa. 

Deodorantit olivat minusta Amerikassa tosi kummallisia. En nähnyt ollenkaan Suomessa tyypillisiä roll-oneja, vaan kaikki olivat kiinteitä voidemaisia. Ostin huvikseni kokeiluun paikallisten suosiman Secret -merkkisen dödön (2,47 dollaria eli 1,78 euroa). En kuitenkaan hirveästi tykkää tästä amerikkalaisesta deodorantista, sillä voidemainen aine varisee mielestäni helposti.   

Burt's Bees oli selvästi USA:ssa iso juttu. Sitä oli laajat valikoimat melkein joka kaupassa, ihan tavallisissa ruokakaupoissakin. Hinnat olivat huomattavasti halvemmat kuin Suomessa. Burt's Bees -huulirasva maksoi vain 2,97 dollaria, eli 2,14 euroa.           


Target ei nyt ole varsinaisesti halpiskauppa, vaan vähän kuin Anttila paremmalla valikoimalla, kuten kokeneemmat USA-shoppailijat sitä kuvailivat. 

Kosmetiikkavalikoima oli taas aivan erinomainen: Elf, Rimmel, Maybelline, Cover Girl, Nyx, Revlon, L'Oreal, Boots, No 7 jne. 

Selektiivistä kosmetiikkaa ei USA:ssa mielestäni myydä kuin Sephorassa ja isommissa tavarataloissa, mutta normaalikaupoissa edullisemman markettikosmetiikan valikoima oli tosi laaja. 

Targetissa kynsilakoista olivat myynnissä samat Sinful Colorsit, Essiet, OPI:t ja Sally Hansenit kuin Walmartissakin. Valikoima oli vain paljon parempi. OPI:lta ei ollut missään kaupoissa kausikokoelmia kuten Gwen Stefania tai Brazilia. Essielta olivat sen sijaan Targetissa erikseen esillä kevään 2014 Hide & Go Chic -kokoelma, jota en ole nähnyt Suomessa, sekä joulun Luxeffects ja Belugaria -kokoelmat. 

Essien kynsilakkojen hinta oli Targetissa sama kuin Walmartissa eli 8,49 dollaria (6,13 euroa). OPI:t olivat jopa aavistuksen halvempia eli täsmälleen saman hintaisia kuin Essiet.

Voitte uskoa että minulla oli vaikeuksia tähän hintaan olla ostamatta kaikkia haluamiani Essien ja OPI:n sävyjä. Ostoksiani tehokkaasti kuitenkin hillitsi kotona odottava varsin laaja kynsilakkakokoelmani, joten ostin vain Essie Luxeffects -sarjasta hopeisen hiutalelakan Set in Stones, jolle olin jo etukäteen keksinyt monta kivaa yhdistelmää eri kynsilakkojen kanssa. Esimerkiksi yksi hyvä yhdisteltävä olisi tuo ostamani vaaleansininen Bikini So Teeny!  


Sally Hansenit olivat USA:ssa sen verran edullisia, että ostin varastoon myös suosikki-pikakuivattajaani Diamond Flashia. Hinta oli kalliimpi kuin Insta-Drin, sillä Diamond Flash maksoi 6,16 dollaria eli 4,46 euroa kun Insta-Drin hinta oli Targetissa sama kuin Walmartissa: 4,99 dollaria eli 3,60 euroa. Molemmat olivat kuitenkin huomattavasti edullisempia kuin Suomessa! 

Targetissa olisi myyty myös Seche Viten kynsilakan pikakuivattajaa, jota monet pitävät markkinoiden parhaana. Itse vältän sitä tolueenin takia, vaikka se onkin mielestäni muuten aivan loistava. Hinta oli USA:ssakin korkeampi kuin muiden merkkien pikakuivattajilla: 9,99 dollaria eli 7,21 euroa.  

USA:ssa oli myynnissä myös Sally Hansenin kynsitarroja, joita olen testannut alunperin ensimmäistä kertaa blogin kautta. Onneksi olenkin, sillä ne ovat aivan erinomaiset pidemmillä matkoilla. Helpot asentaa, ja kestävät tosi hyvin. 

Kynsitarrojen hinta oli USA:ssa 8,59 dollaria  (6,13 euroa) kun se on Suomessa reilusti yli kymmenen euroa. Tuohon Jenkki-hintaan niitä voisi jo useammin käyttääkin!

Halusin valita kynsitarroista jonkun mallin jota ei myydä Suomessa, ja päädyin upean metallisen pastellisiin 335 Sweet Marble Floret. Teen myöhemmin myös blogijutun, jossa nämä tarrat näkyvät paremmin kynsissäni. 

Koska Targetissa myytiin myös Elfia ja Nyxia, joita Suomeen saa tilattua vain netistä, halusin ostaa myös jotakin näiltä merkeiltä. Päädyin Elfin Angeled Eyeliner Brush -rajaussiveltimeen, jota on mielestäni kehuttu. Hinta oli aika shocking edullinen, 3 dollaria eli 2,17 euroa. 

  
Targetissa myytiin myös kaikkia kiinnostavia hiustuotteita, jotka olivat tietysti myös huomattavasti halvempia kuin Suomessa. 

Targetissa oli myynnissä mm. Tigi ja Big Sexy Hair, joita Suomessa saa yleensä vain kampaamoista. Hirveästi olisi tehnyt mieli ostaa mukaan Big Sexy Hairin jättimäinen hiuslakka hintaan 17,79 dollaria (12,84 euroa), mutta matkalaukkuni tila rajoitti vähän ostelua. 

Mielenkiinnolla tutkin myös kaikkia sarjoja, joita ei Suomessa myydä ja joista en ole koskaan kuullutkaan. Meikkipuolella tällaisia olivat mm. Set, Pixi ja Sonia Kashuk, jolla oli meikkisiveltimiä ja muuta vähän laadukkaampaa.

Hiuspuolella huomioni kiinnitti mm. hauskannäköinen sarja Curls, josta hankinkin Passion Fruit Curl Control -hiusvahan huvikseni kokeiluun vintage-kampauksiani varten. 

Curls-sarja vaikutti muutenkin vähän luonnollisemmalta. Luonnonkosmetiikka ei ollut USA:ssa niin esillä tai isona trendinä kuin Pohjois-Euroopassa Burt's Beesia lukuunottamatta. Targetissa kuitenkin oli oma luonnonkosmetiikan Natural Beauty -hyllynsä, jossa myytiin Burtin lisäksi mm. Shea Moisture, Pasifica ja Alba Botanica -nimisiä merkkejä. Minulle tutumpia olivat Yes to... Carrots, Oranges jne. -sarja, Dr. Bronner's käsisaippuat ja Weledan tuotteet. Iloinen yllätys olivat myös Ecotoolsin siveltimet, joista mm. Kabuki-sivellin maksoi 7,99 dollaria eli 5,77 euroa. Oletan, että tämä on myös aika paljon edullisempaa kuin Suomessa!

Seuraavassa osassa esittelyssä kaikki muut Amerikan ihanat eli Sephora, Victoria's Secret ja Bath & Body Works!  

28 kommenttia:

 1. Jee, mahtava lukea näitä! Olen itse lähdössä syyskuussa häämatkalle USA:han ja olen jo kovasti miettinyt mitä kaikkea shoppaan sieltä kuhertelun lomassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! :)

   Olen niin kateellinen teidän matkasta, ihan mahtavaa että pääsette sinne! Aloin itsekin taas haaveilla road tripista Amerikan mantereen läpi, olisi niin kivaa! Autolla näkee ehdottomasti eniten, kun koko maa on rakennettu se huomioiden. Ja pääsee myös parhaisiin Malleihin. :)

   Odotan sitten innolla myös sun blogijuttuja matkasta. Voisit tehdä vaikka päiväkohtaisen matkakertomuksen jos viitsit. :)

   Poista
  2. Joo mietin että jaksanko kantaa läppäriä mukaani. Asiaa tulisi kuitenkin niin älyttömästi, että se on tosi työlästä purkaa sitä matkan jälkeen. Kolmen viikon matka kyseessä, joten sitä nähtävääkin on kertynyt sitten kyllä.

   Poista
  3. Mietin itse ihan samaa, ja jätin lopulta läppärin kotiin tältä matkalta. Jälkeenpäin se harmitti vähän, sillä hotelleissa olisi ollut kyllä ilmainen wifi, jolloin sitä olisi ollut ihan helppo käyttää.

   Teidän itsenne ja läheistenne kannalta voisi tietysti olla kiva jos pitäisitte matkapäiväkirjaa netissä. Kun kirjoittaa ylös, niin kaiken koetun muistaa silloin itsekin jälkikäteen paremmin ja muistoihin on mukavaa palata. Mutta häämatkan tarkoitushan on tietysti ensisijaisesti ihan kaikki muu, joten kannattaa varmasti mennä ihan fiiliksen mukaan. Teitä odottaa kyllä varmasti kaikkien aikojen matka, siitä tulee niin kivaa! :)

   Poista
 2. Kiitos, ihana lukea tällaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta, mukavaa kun kiinnostaa! Tähän tulee nyt vielä ainakin toinen osa shoppailuja, ja sitten vielä juttu Sally Hansenin kynsitarroista ja tuosta Essien vaaleansinisestä kynsilakasta. :)

   Poista
 3. Vitsit, miten halpoja hintoja hyvällä kosmetiikalla siellä rapakon takana. :) Hyviä ostoksia olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisesti nuo laadukkaat kynsilakat OPI:t, Essiet ja Sally Hansenit ovat kyllä USA:ssa huomattavasti halvempia kuin täällä Suomessa. Ja samoin hiustuotteet, ja miksei kaikki muukin. Niin kivaa! :)

   Yritin harkita ostoksiani aika huolella, että en olisi villiintynyt vain halvoista hinnoista, kun kosmetiikkaa odottaa kotonakin melkoiset määrät. Jotakin on matkoilta kuitenkin aina kivaa ostaa, ja sitten kotona käyttäessä muistella hauskaa matkaa. :)

   Poista
 4. sain kivasti lisää vinkkejä seuraavaa New Yorkin reissuani varten. Kovasti olen kosmetiikkaa sieltä hamstrannut ja mm. kynsilakkojen kanssa on kyllä saanut hokea itselleen, etten tarvi kahtakymmentä uutta lakkaa :) Kymmenkunta taisin viimeksi ostaa. NYX:iä aion ehdottamasti tällä reissulla hankkia.

  Elfiä olen nähnyt myytävän Suomessa mm. Stockan apteekissa. Käsittääkseni joku muu apteekkikin myy sitä. Niiden kivipuuteria on kehuttu kovasti ja muutaman olen käyttänyt itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kyselin Carpelan Cosmeticsilta elfin jälleenmyyjiä ja vastasivat, että Oulusta, Lappeenrannasta, Helsingistä, Kaarinasta, Raumalta, Ivalosta, Tohmajärveltä, Hämeenlinnasta, Vantaalta, Vääksystä ja Espoosta löytyy :) Lisäksi netistä:

   http://www.apteekkipuoti.fi/apteekkikosmetiikka/e-l-f

   :)

   Poista
  2. Tosi kivaa Nina! New Yorkista on kyllä vaikeampi löytää noita edullisia isoja marketteja, mutta toki muuten samoja merkkejä löytyy, mutta vain eri liikkeistä. Itselläni oli vaikeuksia löytää New Yorkista OPI:n ja Essien kynsilakkoja muutama vuosi sitten, kunnes huomasin Ricky's ketjun, jossa niitä myytiin. Normaalihinnat olivat kyllä jo silloin muistaakseni lähemmäs 10 dollaria, eli vaikuttaisi siltä että Walmartit ja Targetit kauempana suurkaupungeista ovat huomattavasti edullisempia. Tosin Ricky'sissakin oli poistuvia kausisävyjä dollarilla kappale, ja toin itsekin sieltä varmaan ainakin 10 kynsilakkaa. :)

   Mutta se minkä edullisissa kynsilakoissa ja markettimerkeissä New Yorkissa menettää, saa takaisin moninkertaisesti muualla. Löytyy Sephoraa, MAC:ia ja luksustavarataloja. Sekä oma lempparini, asustekauppa Henri Bendel, joka on aivan ihana. Oi jospa pääsisikin taas pian New Yorkiin, ihanaa että sinä pääset! :)

   En tiennytkään että Elfia saa nykyään myös Suomesta. Aloin nyt itsekin hämärästi muistella, että sekin olisi Carpelan Cosmeticsin maahantuoma, ja apteekeissa myynneissä samaan tapaan kuin Essien kynsilakat ennen kuin L'Oreal osti Essien. Kiva juttu joka tapauksessa. Kiitos vinkistä, pitää itsekin testata tuota kivipuuteria jos tulee joskus vastaan! :)


   No niin, ja Martinahan sen sitten vahvistikin, että Carpelan Cosmetics tuo nykyään Elfia Suomeen. Kiitos Martina! :)

   Poista
  3. Jostain pharmacysta löysin viimeksi New Yorkista halvalla OPI:a ja Essietä. Oiskohan olleet n. 8 dollaria , näin muistelen. Täytyypä googlata tuo Henri Bedel, siellä en ole käynyt.

   New York on mun lempikaupunki ja voisin käydä siellä joka vuosi ! Kovasti on tarkoisus shoppailla ja tuo Ricky's on mun listalla. En ole kai aikaisemmin sen ketjun putiikeissa käynyt.

   Matkakuume alkaa olla jo korkea ja nämä sun kivat postaukset vain nostattavat sitä .

   Poista
  4. Varmasti OPI:a ja Essieta myydään New Yorkissa myös Pharmacyissa. Itse olin yllättynyt siitä, etten oikein löytänyt niitä tavarataloista samalla tavalla kuin Suomessa, eli täytyy selvästi vähän tietää mistä etsii. :)

   Henri Bendel on aivan ihana, ja yksi syy miksi New Yorkiin matkustaisin. Laadukkaita, vähän kalliimpia asusteita hyvällä maulla valittuna. Tosi paljon koruja, hiusjuttuja, kosmetiikkaa ym., ja ainakin aiemmin myös in store MAC:n kauppa. Gossip Girl -sarjassa ja muistaakseni Sinkkuelämässäkin aina shoppailivat Henri Bendelillä, suosittelen lämpimästi. Oi miten ihanaa jos pääset sinne! :)

   Itseäni harmittaa että Henri Bendel ei toimita nettikaupastaan Suomeen. Aina selailen siellä ja ihastelen. Ja oikein villiinnyn, jos näen Suomessa jollakin Henri Bendelin kuuluisaa ruskea-valkoista raitakuosia. :)

   Ricky's on hassu, vähän yökerhomainen halpisputiikkiketju, mutta hyvät kosmetiikkavalikoimat, erityisesti kynsilakkoja ja hiusjuttuja. Kannattaa tsekata, niitä on useampia ympäri kaupunkia. :)

   Mahtavaa, upeaa matkaa sulle! Niin kivaa! :)

   Poista
 5. Nyt taidan tietää miksi kaikki tytöt hehkuttaa Amerikkaa. .. siellä on meikit halvempia :D muistaakseni eos huulirasva on naurettavan halpa myös verrattuna Suomen hintaan joka on 10 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin on! :) Ja sama pätee kyllä myös vaatteisiin, laukkuihin ja kenkiin, aikalailla shoppailijan taivas! Valikoimaa on aivan valtavasti jo ihan tavallisissa ruokakaupoissa ja ravintoloissa. Itse voisin kuljeskella siellä tuntikausia vain tutkiskellen hyllyjä, ja niin taas vähän teinkin. :)

   Näinkin muuten EOS:n huulirasvoja Walmartissa tai Targetissa, ja hinta ei tosiaan ollut paria-kolmea dollaria enempää. En vain kiinnittänyt niihin niin kovasti huomiota, kun pidän itse enemmän puikkomuotoisista huulirasvoista. Tuo Burt's Bees on mielestäni hyvä siksi, että siinä on mehiläisvahaa joka ei kuivata. :)

   Poista
 6. Jenkkilä ois kyllä varmasti unelmapaikka kosmetiikan suhteen. Siellä olis myös varmasti helpompi löytää hyvä kampaajakin näille mun luonnonkiharille, suomalaiset ei oikein valitettavasti osaa. :/

  Nuo Curls -tuotteet näyttää kyllä kivoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. USA:ssa on kyllä paljon hyviä kosmetiikkamerkkejä, joista osaa ei saa Euroopastakaan. Vaikka täälläkin on kyllä valikoima parantunut todella paljon, nyt kun mm. MAC, Kiehl's ja Bobbi Brown ovat tulleet ainakin Helsingin Stockalle asti. :)

   Ihan totta, USA:ssa varmaan osattaisiin paremmin luonnonkiharoiden laitto, osin senkin takia kun on paljon latinoja ja tummaihoista väestöä. Näin mm. Walmartissa tummaihoisille suunnatun Iman Cosmetics -sarjan jossa oli paljon tummemman ruskeita meikkivoiteita ym. Samoin kiharoille hiuksille oli paljon erikoistuotteita, ja eräässä pikkukaupungissa jopa kokonainen kauppa, jossa myytiin suorahiuksisia mustia peruukkeja ilmeisesti afrokiharaisia varten. Ihan mahtavaa, että on tarjontaa kaikille ja kaikkien tarpeisiin pyritään vastaamaan. Markkinataloutta parhaimmillaan! :)

   Kiinnitin heti itsekin huomiota tuohon Curls-sarjaan kun tuotteet näyttivät niin hauskalta, vaikka itselläni on ihan suorat hiukset. Siksi halusin myös ostaa sarjasta hiusvahan, jotta pääsen testailemaan, kun sitä tarvitsin noita vintage-kampauksia varten. Mielenkiinnolla kokeilen millainen se on! :)

   Poista
 7. Tosi mielenkiintoinen postaus. Hiukan vihloo lukea kuinka edullisia esim. Opit ja Essiet ovat, itse kun miellän ne kynsilakoiksi, jotka ostetaan vain eritysen kauniin sävyn vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samat oli kieltämättä tuntemukset, kun Suomessa joutuu miettimään tosi tarkkaan minkä sävyn Opeista ja Essieista raaskii hankkia, ja USA:ssa ne ovat ihan tavallisia arkilakkoja, joita myydään ihan marketeissa ja jopa ruokakaupoissa.

   Jouduin aika paljon käyttämään itsehillintää, etten olisi ostellut kaikkia vuosien varrella viehättäneitä OPI ja Essie -sävyjä. Jännästi vaikka varsinaisia kausikokoelmia ei juurikaan ollut myynnissä, joukossa oli kuitenkin kausikokoelmissa aikoinaan ilmestyneitä sävyjä. Ehkä ne ovat olleet suosittuja, ja jääneet sitten vakiovalikoimaan. Opeista minua olisi kiinnostanut mm. violetinpunainen Meet Me On A Star Ferry OPI:n Hong Kong -kokoelmasta keväältä 2010 ja Essieista sininen Butler Please talven 2012 kokoelmasta. :)

   Poista
 8. Aaaah, ihana postaus! Ihanaa mutta samalla RIIPAISEVAA lukea kuinka edullista siellä päin on, epäreilua! :D Ei ihme, että jenkki-kauneusvloggaajilla on aina isoja haul-postauksia, kun ei mikään maksa läheskään niin paljon kuin Suomessa :)

  Jään innoissani odottamaan seuraavaa postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Toi olisi niin mun unelma päästä tuollaisiin jenkkiläisiin halpiskauppoihin.. samoin Ulta ja Sephora olis unelmia <3

   Poista
  2. Kiitos, kiva kun tykkäsit! Sähän olet myös kiinnostunut kaikesta amerikkalaisesta kulttuurista ym., se on kyllä kiva maa! :) Ja erityisen mukavaa siellä on shoppailla, kun valikoima on kaikessa niin hyvä ja hinnat edulliset. Välillä se alkoi ihan pyörryttääkin, kun kaikesta on sata vaihtoehtoa ja niistä on tosi vaikea päättää nopeasti että mitä haluaa. Mutta jos on aikaa, eri vaihtoehtoja on ihanaa tutkia. Vietin varmaan yhteensä pari tuntia sekä Walmartissa että Targetissa. Siellä aika jotenkin menettää merkityksensä ja shoppailusta tulee kuin vapaa-ajan harrastus. :)

   Seuraavassa osassa tulee tosiaan Sephora ja kaikkia muitakin ihanuuksia! :)

   Poista
 9. Kiitos, tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi aina ihanista kommenteista! Juttuja on mukavaa kirjoittaa kun saa palautetta ja kuulla että niistä tykätään. :)

   Tästä Amerikan matka -sarjasta tulee nyt kyllä aika pitkä, kun vieläkin on juttuja tulossa, mutta toisaalta siellä oli niin paljon nähtävää ja koettavaa, että kerrottavaakin riittää. :)

   Poista
 10. Voi iiik, mitä ihanuuksia! Voin hyvin uskoa, että noilla hinnoilla ja valikoimilla vähän riehaantuu! :-) Ihan uskomatonta, miten paljon halvempia esim. OPIt ja Essiet ovat tuolla rapakon takana! Ihania nämä sun matkapostaukset, jään taas innolla odottamaan tulevia postauksia. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin vähän kävi, vaikka etukäteen olin ajatellut että en ostaisi juuri mitään, katselisin vain. Mutta kun näin Sally Hansenin edulliset hinnat, oli pakko ostaa vähän pikakuivattajaa varastoon, ja siitä se sitten lähti. Olin kyllä silti tyytyväinen, että selvisin näin maltillisesti ja ostin pitkälti vain tarpeeseen, vaikka tarjolla oli hyllykaupalla kiinnostavaa kosmetiikkaa edullisesti. Erityisesti noiden Opien ja Essien kohdalla teki tiukkaa, kun hinnat olivat niin halvat Suomeen verrattuna. Yhden suomalaisen OPI:n hinnalla olisi saanut kolme tuolta, omg. Ja vielä tosi kivoja sävyjä! Jos siellä olisi ollut kausikokoelmat esillä (esim. Brazil, Gwen Stefani ja Muppetit), se olisi ollut menoa! :)

   Kiitos paljon, olen tosi iloinen että nämä matkajutut kiinnostavat, sillä itsestänikin näitä on niin kiva kirjoittaa! :)

   Poista
 11. Palmer'sin tuotteet saisivat kyllä tulla Suomeenkin myyntiin. Ostin niitä Lontoosta, ja tykkään ihan älyttömästi. Tuo vartalovoide <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekin kovasti tuosta Palmer'sin vartalovoiteesta. Ihan uskomaton hinta-laatusuhde tuolla Jenkeissä, alle 4 euroa valtava puolen litran pönikkä. Ei mikään ihme, että se on niin suosittua siellä. Kiva jos se tulisi tosiaan Suomeenkin myyntiin, ja vielä suhteellisen edullisesti. Jos en muista väärin, niin Tallinnan Kaubamajasta Palmer'sia jo saa. :)

   Tuohon Palmer'sin jalkavoiteeseen odotukset oli vartalovoiteen perusteella myös kovat, mutta petyin vähän, sillä siinä ei ollut ollenkaan samanlaista kermaista koostumusta ja kaakaomaista tuoksua kuin vartalovoiteessa.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)