torstai 24. huhtikuuta 2014

Amerikan kynnet; Sally Hansen kynsitarrat

Viimeisenä Amerikan juttuna katsotaan vielä kynsitarroja, jotka kuvaavat jotenkin erinomaisesti USA:n easy living -meininkiä. 






Ostin Targetista Sally Hansenin kynsitarrat, kun kotona laittamani kynsilakka alkoi viikon matkan puolivälissä mennä jo huonoksi. 

Sally Hansenin kynsitarroja myydään myös Suomessa. USA:ssa valkoima on kuitenkin laajempi, ja hintakin huomattavasti halvempi. USA:ssa kynsitarrat maksoivat 8,59 dollaria eli 6,13 euroa, kun Suomessa suositushinta on ollut lähes tuplaten 11,20 euroa.

Kokeilin kynsitarroja ekan kerran blogin kautta ja ihastuin kovasti. Sen jälkeen ne ovat olleet go-to -ratkaisuni, jos tarvitsen kestävät kynsilakat helposti. Pidän kovasti siitä, että tarroja voi periaatteessa käyttää ilman kynsilakanpoistoainetta ja haisevia kynsilakkoja. Niiden paikoilleen askartelemiseen minulla menee 10-15 minuuttia ja se oli ihan helppoa tehdä myös illalla hotellihuoneessa tv:tä katsoessa (Hollywoodin Täydellisiä Naisia 6 h putkeen, gotta love U.S.A.!). 






Halusin valita kynsitarroihin malliksi jonkun, jota en ole nähnyt Suomessa myynnissä.

Ihastuin tähän 335 Sweet Marble Floret -malliin, joka oli ihanan pastellinen ja kimaltava, kuin vesivärimaalaus. 





USA:ssa näytti nimittäin jo pari viikkoa sitten tältä. Ei tarvita paljon enempää inspiraatiota kevyiden pastellivärien käyttöön!






Sää suosi myös jogurttijäätelöiden nauttimista.

Tykkäsin hirveästi jogurttijäätelöketjusta, jossa sai valita itse erilaisista automaateista kippoon haluamiansa jogurttijäätelöitä. Oma suosikkini oli sokeriton ja rasvaton vanilja (80 kcal/100 g), joka oli silti huippuhyvää!

Jätskin päälle sai myös lopuksi valita lasivitriinistä erilaisia toppingeja, kuten marjoja, hedelmiä, suklaata tai karkkeja. 

Koko lysti maksoi vain muutaman hassun dollarin. Tällaista olisi ihana saada Suomeenkin!

12 kommenttia:

  1. En oo ikinä syönyt jogurttijäätelöä, haluun päästä joskus maistaa sitä. :D Olispa mukava saada täälläkin marjoja hedelmiä jäätelöönsä kun kiskalta hakee.

    Hauskan näköiset tarrat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen syönyt jogurttijäätelöä aiemmin vain Amerikassa, vaikka ilmeisesti sitä täältä Suomestakin voisi jo saada. Kuvittelen sen jotenkin olevan vähän terveellisempää kuin tavallinen jäätelö, vaikka en tietenkään voi olla varma. Ainakin se on ihan yhtä herkullista! :)

      Puolet hauskuudesta ovat Amerikassa nuo jogurttijäätelöbaarit, joissa on automaatit, joista jogurttijäätelöä saa itse annostella. Sekä tietysti jätskin päälle saatavat erilaiset toppingit. Ihan mahtavaa, että valikoimassa on myös runsaasti tuoreita marjoja ja hedelmiä. USA:ssa muutenkin on paljon enemmän marjoja ja hedelmiä tarjolla kuin täällä. Melkein joka marketista sai ostaa valmiiksi pilkottuja hedelmiä, erilaisia marjoja ja hedelmäsalaatteja suhteellisen edullisesti. Se oli tosi ihanaa!

      Kynsitarrat olivat mielestäni vieläkin kivemmat luonnossa. Glitter näyttää kuvisssa aina vähän oudolta, jotenkin latteammalta, kun taas luonnossa se välkehtii kauniisti. :)

      Poista
  2. Täällä saa jo tätä herkkua ;)

    http://www.jogo.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kiitos paljon vinkistä, en ollut tiennytkään! Olin kyllä kuullut, että jossakin Helsingissä myydään jogurttijäätelöä, mutta en ollut ollenkaan tajunnut, että se on nimenomaan tällainen samanlainen jogurttijätskibaari kuin Amerikassa. Kiitos, pitää heti testata! :)

      Poista
  3. Niin, kyllä täällä Suomessa on jo noita vastaavia, tosin eivät hinnaltaan! :D Tennispalatsissa on Jogo, Töölössä Yobot, Forumissa ja Punavuoren suunnalla Kippo (jossa tosin jädejä ei itse laiteta kippoon)...ja saahan tosiaan ihan jostain jätskikiskoiltakin jugujädeä. Se ON parasta. <3 Kun olin viimeksi itse Amerikassa, mietin, että pitäis perustaa jugujädebaari...no meniköhän siinä vuosi, niin Yobot aloitti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon neuvoista, sähän olet erinomaisesti perillä kaupungin jogurttijäätelötarjonnasta! Jotenkin tämä ilmiö on mennyt itseltäni kokonaan ohi, vaikka olin kyllä kuullut että jogurttijäätelöä myydään jossakin Helsingissä. Ehkä se oli nimenomaan se Kippo, koska ymmärsin niin että tuollaisia automaatteja ei olisi.

      Näitähän pitää alkaa nyt ehdottomasti heti testailla, että missä on parhaat. Hyvä kesäharrastus! Ehkä se kalleuskaan ei niin haittaa, niin ei tule liian usein herkuteltua. Ihan mahtavaa, että näitä on nyt Suomessa, sillä froyo on tosi hyvää, ja konsepti mahtava hyvänmielen palvelu. Voi harmi että et ehtinyt aloittaa jogurttijäätelöbusinessta, sillä tästä voi hyvin tulla menestys kun sana alkaa leviämään. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkäsin itse aivan hirveästi tuosta Sweet Marble Floret mallista, tosi hempeät ja nätit ja sopivat kaikkien vaatteiden kanssa. Ihanat! :)

      Poista
  5. Minä niin rakastan tuota maata. Suurin syy on kuitenkin ihanat ystävät ja sukulaiset, jotka siellä asuvat. Sinne mennään niin, että matkalaukuissa ovat vain tuliaiset ja muutama vaatekerta. Matkalta ostetaan aina vaateita ja kenkiä koko vuodeksi, se on hyvä, kun lasten tavarat eivät paljoa paina/vei tilaa, minä voin ihan vapaasti täyttää lastenkin laukut mm. kosmetiikalla. Paikalliset outlet-myymälät ovat ihana tavarataivas, esim. Guessin kaupasta saa jo sadalla eurolla ison kasan tavaraa itselle ja lapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. USA on kyllä mahtava maa, niin paljon näkemistä (ja shoppailemista) ja kiva tunnelma!

      Minunkin olisi pitänyt ehdottomasti tehdä niin kuin kokeneet Amerikan kävijät, eli mennessä tyhjä laukku matkalaukun sisällä, niin että on tilaa ostoksille. Nyt yritin ahtaa kaiken samaan matkalaukkuun kuin millä tulinkin, ja se hieman rajoitti kotiin raahattavien Palmer'sin vartalovoiteiden määrää. :) Vaateshoppailua en ehtinyt edes aloittaa, kun kosmetiikan osteluakin jouduin jo säännöstelemään tilanpuutteen vuoksi. :)

      Me ei nyt valitettavasti ehditty käymään varsinaisissa outleteissä muutaman T.J.Maxxin ym. lisäksi, mutta siellä olisi varmaan ollut ihan mahtavat ostosmahdollisuudet. Ihan tavallisissakin kaupoissa oli kyllä paljon alennuksia tyyliin 3 for 2 ja 6 for 3. Matkalaukun tilanpuutteen takia vähän kidutusta, erityisesti Victoria's Secretilla ja Bath & Body Worksilla. :)

      Oi, tulee ihan ikävä sinne taas takaisin kun vain ajattelenkin!

      Poista
  6. Yövuorolaisen tuli nälkä tosta sinun jugurttijäätelöstä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa mullakin tuli nälkä kun katselen tuota kuvaa. Jogurttijäätelö on vain niin herkkua, erityisesti noiden tuoreiden marjojen kanssa auringonpaisteessa. Suosittelen! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)