keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Tax free -kosmetiikka British Airwaysin lentokoneessa ja englantilaiset kukkakuosit

Minusta on hauskaa matkustaa välillä muillakin lentoyhtiöillä kuin Finnairilla nähdäkseni millainen tax free -kosmetiikan myyntivalikoima niiden lentokoneissa on.  


British Airways lentää Helsingin ja Lontoon väliä. Myös Finnair operoi näitä lentoja, mutta nyt satuin British Airwaysin omaan koneeseen, ja pääsin tutustumaan sen tax free tarjontaan.

British Airwaysin tax free -esite on ihanasti nimetty "High Life Shopiksi".

Kosmetiikkatarjonta starttaa heti asiaankuuluvasti englantilaisen Jo Malonen luksustuoksuilla, joihin olen nyt kovasti ihastunut. Lentokoneessa myydään yhtä suosikkiani, Peony & Blush Suede Colognea. Toisena vaihtoehtona oli Lime Basil & Mandarin Cologne.

Jo Malone Cologne -hajuvedet maksoivat yläilmoissa 62 puntaa (n. 75 euroa), eli saman kuin Heathrown lentokentän Jo Malone -putiikissa.  


Jo Malonen perustuoksuja voi yhdistellä toisiinsa, joten BA:n lentokoneessa myytiin myös kahden Cologne-pullon yhdistelmää Wild Bluebell ja English Pear & Freesia (56 puntaa eli n. 68 euroa) 

Yhdistelyä voi harrastaa myös lentokoneesta saatavalla Jo Malone -erikoispakkauksella, jossa oli 6 minikokoista tuoksua: Orange Blossom, Grapefruit, Pomegranate Noir, Lime, Basil & Mandarin, Amber & Lavender ja Blue Agave & Cacao (62 puntaa eli 75 euroa). Sain kyllä hillitä itseäni etten ostanut tätä kiehtovaa settiä!

Muuten lentokoneessa myytiin Michael Korsin, Marc Jacobsin, Jimmy Choon, Calvin Kleinin, Estee Lauderin, Versacen ja Bvlgarin tuoksuja.  

Miehille oli erikoisuutena Tom Fordin, Acqua di Parman ja Hermésin tuoksuja. Ei siis ihan perus-Finnair kamaa. 

Kosmetiikan puolelta myynnissä oli huippukallista La Meria sekä tavallisia Estee Lauderia ja Clarinsia. Erikoistuotteena oli islantilainen kohuttu BioEffect -seerumi (125 puntaa eli 151 euroa, 15 ml + 5 ml:n matkakoko). Onneksi olen testannut aikoinaan blogin kautta tuota ihmeseerumia, enkä huomannut ihossani kuten yleensäkään mitään muutoksia, joten säästin nyt aika paljon rahaa.    

Meikeistä British Airwaysin koneessa myydään Bobbi Brownia (Shimmer Brick 27 puntaa eli 32,70 euroa, huomattavasti edullisempaa siis kuin Stockmannilla), Baremineralsia, Revlonin huulipunia, YSL:n valokynää jne.

High Life Shop -lehdessä oli myös kiinnostava juttu tyyli-ikoni Alexa Chungin ja brittiläisen Eyeko-merkin yhteistyössä kehittämästä maskara ja eyeliner -setistä "exclusively for British Airways". Niillä pitäisi voida luoda Alexa Chungin "signature cat-eye look". Inspiraationa Alexa Chungille olivat jutun mukaan olleet Brigitte Bardot, Twiggy ja Sophia Loren sekä oikeat kissat!

Luin lentokoneessa myös Tatleria ja muita englantilaisia naistenlehtiä. Johtopäätös, mihin niiden perusteella tulin oli, että britit rakastavat kukkia ja puutarhoja. Tämä selittää varmaan myös Jo Malonen tuoksujen ja Ted Bakerin vaatteiden suosiota. 

Kukkakuosien pitäisi olla muotiakin nyt keväällä!     


Minulle tuli hirveä inspiraatio kotiin palattuani hankkia jotakin kukkakuviollista vaatetta kevääksi.

Onneksi olin viisas tyttö, ja keräsin ensin yhteen kaikki kukkakuvioidut puserot jotka omistan.

Hups, niitä olikin aika paljon. 


Ja seuraavaksi sitten huivit. 

Tässähän toimin nyt sattumalta juuri niin kuin tyylineuvojat suosittelevat. Eli ennen kuin ostaa mitään uutta, kannattaisi kartoittaa mitä ennestään omistaa.

Uusien ostosten sijaan haastankin siis itseni käyttämään ensi viikolla joka päivä jotakin kukallista alkaneen kevään kunniaksi!

4 kommenttia:

 1. Hah, tuo on niin totta, että britit rakastaa kaikkia kukallisia juttuja! Köhm *cathkidston* köhm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törmäsin Cath Kidstonin liikkeeseen ensimmäistä kertaa Heathrown lentokentällä ja ihastuin täysin! Minulla on käynnissä nyt keväällä hirveä pilkkuhulluus ja nyt noiden brittilehtien ansiosta myös kukkahulluus, joten Cath Kidstonin tuotteet osuivat siihen aika täydellisesti. Liikkeessä oli vain niin paljon kaikkea ihanaa, että en osannut valita oikein mitään. :)

   Poista
 2. Itse olen myös innostunut kukkakuosisista puseroista. Vielä muutama vuosi sitten ne olisi ollut ehdoton ei, niin se mieli vaan muuttuu. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne näyttävät taas niin kovin tuoreilta ja kivoilta! Itsellänikin on ollut muutama vuosi taukoa pahimmista kukkahullutuksista, mutta kivasti niitä näyttää silti vaatekaappiin kertyneen. Nyt ei muuta kuin käyttöön vain kaikki ihanuudet. Kukat tuottavat niin paljon iloa ja energiaa, kaikissa muodoissaan! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)