sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Glitterin uusi hiusopas on ilmestynyt!

Nyt on käynnissä varsinainen hiusten super-viikko, sillä maanantaina 31.3.2104 ilmestyi Mariela Sarkiman Hair Bible -kirja, ja keskiviikkona 2.4.2014 Glitterin järjestyksessä 3. Hiusopas. Lisäksi Sokoksissa on vietetty koko viikko Hiustenhellimisviikkoa.


Glitterissä on minusta jollakin tavalla hyvä meininki. Mukavat ja osaavat myyjät, ja jopa oma mielenkiintoinen blogi, jota Glitterin myyjät kirjoittelevat.

Korujen ja muiden asusteiden lisäksi Glitter myy hiustarvikkeita ja -koristeita. Glitter on myös julkaissut jo yhteensä 3 opasta, joissa neuvotaan kampausten tekemistä. Hiusoppaan saa ilmaiseksi Glitteristä.

Minulla on Hair Guide Volume 2 ja nyt tämä uusi Hiusopas.

Pidän kyllä oikeastaan enemmän vanhasta Hair Guidesta, sillä se on kätevämmän kokoinen, ja kampausideatkin ovat aika samanlaisia kuin nyt uutuudessa. 

Uudessa Hiusoppaassa neuvotaan mm. kukkanutturan, fashion twist -letin, klassisen lettinutturan, banaaninutturan ja kalanruotoletin tekeminen. Samassa esitellään Glitterissä myytäviä kampaustuotteita ja hiuskoristeita.

Vanhassa oppaassa on melkeinpä samat ohjeet, mutta se on käsikirjamaisempi kuin uusi mainoslehtimäinen Hiusopas, ja sikäli minusta helpompi käyttää. Lisäksi varsinaisia kampausmalleja on minusta enemmän. Toisaalta uudessa Hiusoppaassa on paremmat vaihekuvat, niitä on useampia ja kampauksen muuntelumahdollisuuksiakin on näytetty.

Oppaat ovat minusta joka tapauksessa oikein kivoja, sillä niissä on tarpeeksi yksinkertaisia kampauksia selkeästi selitettynä. Kampauksiin voi sitten hakea vaihtelua erilaisilla hiuskoristeilla kuten kukkasilla, pinneillä ja hiuspannoilla. 


Vaikka Glitterissä oli viime viikolla Hiusoppaan julkistamisen yhteydessä tarjous 3 hiustuotetta 2 hinnalla, ostin sieltä vain tämän kuvassa näkyvän upean sini-vihreän korun (16,50 euroa). Minulla on sama koru myös oranssi-kultaisena. 

Helsingin Forumin Glitterissä olisi tehty myös viime viikolla kampauksia asiakkaille uuden Hiusoppaan kunniaksi. Siellä on aina välillä tällaisia kivoja tapahtumia. Nyt harmittaa, että en jaksanut jäädä odottamaan, vaikka jonokin oli aika lyhyt. 


Kun Hair Guide Volume 2 julkaistiin viime keväänä, sain Glitterin bloggaajatapahtumassa tämän upean kukilla koristellun sivunutturan.

Nutturan tekeminen oli hyvin yksinkertaista. Hiukset vain kiinnitettiin sivuponnarille, ja pujotettiin tuon hiusten sisällä olevan kuituhiuksillla päällystetyn valkin läpi. Sen jälkeen ponnarilenksu valkin ympäri kiinnittämään latvoja ja avuksi muutamia pinnejä. Koristeiksi noita hehkuvanvärisiä, fantastisia Hawaii-kukkasia.  

Saman valkkinutturan tekeminen on neuvottu uudessa Hiusoppaassa. Sen paikka on päälaella, mutta mukana on variaatiokuvat, joissa nuttura on kiinnitetty tällä tavalla sivulle tai niskaan.

Vasta Glitteristä lähdettyäni viime viikolla muistin, että minunhan piti hankkia myös kampavalkki, jota voisi käyttää apuna banaaninutturaa tehdessä. Bloggaajatapahtumassa tehtiin myös aikoinaan sellainen, ja sen ohje on myös uudessa Hiusoppaassa.


Viime kevään blogitapahtuman perusteella ostin myös tämän kuminauhamaisen hiuspannan, jolla syntyy kampaus aivan super-nopeasti.

Eli arvatkaa kuinka kauan aikaa tämän kuvan kampauksen tekemiseen meni? No 20 sekuntia. 

Lopputulos ei ole tietenkään mitenkään täydellinen, mutta kiireisinä arkiaamuina tämä kevyesti Jane Austenmainen nuttura kelpaa minulle mainiosti. Vaihtelua, ja parempi ainakin kuin ainaiset suorat hiukset!

6 kommenttia:

 1. Glitterin Hiusopas on minusta ideana aivan mahtava ja nuo hiustenlaittoon tarkoitetut tykötarpeet & koristeet kiinnostavia. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on superkivaa, että Glitter on keksinyt tehdä tällaisen hiusoppaan. Myös myyjien kampausvinkit ovat hyviä, varmasti lisää myös hiustarvikkeiden myyntiä kun asiakkaat tietävät mitä tehdä niillä ja saavat ideoita niiden käyttöön. :)

   Olen aivan jäljessä blogien lukemisessa, mutta näin otsikoista että sinullakin oli juttu Hiusoppaasta. Taas ollaan oltu samoissa ajatuksissa, täytyy heti kipaista lukemaan. :)

   Poista
 2. Huhtikuun Trendin välissä oli tämä Glitterin Hiusopas. Huomasitko, että ne pastellikukkakoristeet nutturoiden ympärillä olivat aivan Diorin Trianonin mainoskuvien tyylisiä.
  Miten tuo kuminauhapanta toimii? Kieputetaanko hiukset sen ympäri vai tungetaan vaan käsin sinne kuminauhan väliin. Ehkä tämäkin selviää siitä hiusoppaasta.
  Kivan näköinen arkiaamun kampaus joka tapauksessa :)
  Katsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva idea, että se oli laitettu myös Trendi-lehden mukaan, kun moni ei varmaan edes tiedä että Glitterillä on tällainen hiusopas ja osaa hakea sitä sieltä. :)

   Ne pastellikukat ovat nyt selvästi trendi, sillä niitä oli tosi paljon myymälässäkin. Viime vuonna Glitterillä oli sellaisia kukkaseppeleitä jotka ilmeisesti myivät aika hyvin, joten tänä vuonna tuli lisää kukkia. Sen sijaan niitä Hawaii-kukkia joita minulla on koristeena hiuksissa tuossa kuvassa ei tänä vuonna näkynyt.

   Hiuspanta on vain aivan kuin iso kuminauha, joka laitetaan pään ympäri, ja sitten hiukset pujotetaan sieltä alta niskasta rullalle. Helppoa kuin mikä, ja mietin juuri että saman kampauksen voisi tehdä varmaan millä tahansa nauhalla. Yksinkertainen, hyvä idea! :)

   Poista
 3. Mä tykkään noista hiusoppaista ja mulla on ne kaks edellistä vieläkin tallessa :) Täytyy kipaista tuo uusikin hakemassa! Vaikka itsellä ei ole erityisen pitkiä hiuksia, niin jotkut vinkit soveltuvat ihan hyvin näin puolipitkäänkin malliin.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)