tiistai 18. maaliskuuta 2014

Sokoksen 3+1 -päivien 19.-23.3.2014 kiinnostavimmat kosmetiikkatarjoukset

Vasta kun edellisistä kosmetiikkatapahtumista selvittiin (Sokoksen Kutsu Kauneuteen toissa viikolla ja Stockmannin Kauneuden Juhlaa viime viikolla), Sokos aloittaakin yllättäen 3+1 -päivänsä huomenna keskiviikkona 19.3.2014.

Mutta mehän olemme tietenkin tyytyväisiä tähän asiantilaan, taas voimme ostaa kosmetiikkaa alennushinnoilla.







Sokoksen 3+1 -päivää kuvastossa ei nyt näkynyt monen naisen vakiosuosikkeja kuten Sensain kolmekasi-maskaraa tai Lumenen pikakaunistajaa. Ehkä ne ovat sitten alennuksessa Stockan Hulluilla Päivillä kun ne taas tulevat (huhtikuussa? Tarkka ajankohta on aina salaisuus!).

Sen sijaan Sokoksella on alennuksessa tällä viikolla kiinnostavia, vähän harvinaisempia kosmetiikkatuotteita.

Huippukalliin ranskalaisen Sisley-merkin So Intense -ripsiväriä on paljon kehuttu. Sen normaalihinta on markkinoiden kalleimpia, 49,90 euroa. Nyt Sokos on ystävällisesti ajatellut meitä kaikkia täydellisen ripsivärin metsästäjiä ja alentanut sen 34,90 euroon.

Sisleyn So Intense -maskara tulee myyntiin heti keskiviikkona, samoin kuin mielestäni markkinoiden paras nestemäinen eyeliner, Sensain Liquid Eyeliner -rajaustussi. Sitä saa mustana ja ruskeana, ja alennushinta on 26,50 euroa (normaalisti 37,90 euroa). 







Muuten minua kiinnostavat Guerlainin laadukkaat tuotteet, joita tulee keskiviikkona alennukseen erä hintaan 24,90 euroa (esim. Gloss d'Enfer huulikiilto) ja 49,90 euroa (esim. Meteorites Perles du Paradise -puuteripallot viime keväältä 2013).

Ainakin Helsingin Sokoksella oli muutenkin esillä jo tänään tiistaina selektiivisen kosmetiikan valikoituja tuotteita - 30 %:n ja - 40 %:n alennuksella. Esim. Guerlainia, YSL:ää ja Clarinsia oli - 40 % ja Chanelia, Dioria ja Estee Lauderia - 30 %.


Helsingin Sokoksella käydessänne voitte poiketa myös ihastelemassa Suomeen saapuneen Philosophyn osastoa siinä Sisleyn ja Shiseidon tiskien vieressä. Hyvältä näytti!

Jatketaan kuitenkin vielä luksuskosmetiikan linjalla: minua kiinnostaa myös sunnuntaina 3+1 -päivillä myyntiin tuleva Sensai Silk Soothing Cream -hoitovoide (59,90 euroa, normaalisti 86 euroa). Sensain Silk -sarja on ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin, ja yleensä käytän siitä kevyempiä Silk Lotion ja Emulsion -tuotteita.

Sunnuntaina on alennuksessa myös Lumenen erinomainen CC-voide 10,90 euroa (normaalisti 16,50 euroa). Taidan itse poiketa ostamassa toisen pullon jo varastoon kesäksi, suojakerroinkin CC:ssä on nimittäin hyvin toimiva SPF 20.

Sokoksen 3+1 -päivien koko alennuskatalogiin pääset tästä.  


P.S. Niille helsinkiläisille naisille, joita eivät alennusmyynnit kiinnosta tiedoksi, että luonnonkosmetiikkaputiikki Joliessa (Uudenmaankatu 26) pidetään taas suosittua Zuiin huulipunabaaria perjantaihin 21.3.2014 asti klo 11-19. Kaikista Zuiin huulipunista ja huultenrajauskynistä - 10 %:n alennus ja lisäksi tehdään kaunis huulimeikki.

Myös Sokoksen 3+1 -päivillä on kyllä tarjouksessa luonnonkosmetiikkaa, mm. keskiviikosta alkaen Laveran shampoita ja hoitoaineita sekä Dr. Hauschkan kasvovesiä ja ruusuvoidetta.  

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin minustakin! En ole itse koskaan ollut siellä, mutta Zuii on kiva merkki ja huulipunat hyviä, joten mikäs piristäisikään paremmin kuin punahuulet vaikka perjantai-iltapäivään. Täytyy itsekin katsoa jos ehdin poiketa siellä, olisi kivaa! :)

      Poista
  2. Olin tänään keskustassa pyörimässä, mutta en käynyt Sokoksella. Mitä Dioreita siellä oli alessa, ei kai sentään vielä Trianon kokoelmaa?
    Katsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäys edelliseen, löysin 2 Diorin kynsilakkaa alepöydätä; Ingognito ja Plaza. Meteoritesitkin jätin ostamatta.

      Poista
    2. Ei huolta, ei ollut vielä Trianon-kokoelmaa, veikkaan että se tulee aikaisintaan kesäaleisiin. Silloin aion olla kyllä kärppänä vaaleansinisen Porcelain kynsilakan ja ehkä sen Pastel Fontaignes -viisikonkin suhteen.

      Satuin itse Helsingin Sokokselle tiistai-iltana kun selektiivisen kosmetiikan alennustuotteet oli varmaan juuri aseteltu esiin. Chanelia oli aikamoiset valikoimat, Dioria vähemmän. Kiva jos kuitenkin tykkäsit Diorilla niistä kynsilakoista!

      Oma heikkouteni ovat Chanelin kynsilakat, ja melkein jo meinasinkin ostaa kun huomasin että kevään 2012 April, May ja June -kynsilakoista oli vielä persikkainen June myynnissä. Se ei ole kuitenkaan itselleni aivan se paras mahdollinen väri, varsinkaan näin talvikalpeana, joten jätin nyt sitten kuitenkin ostamatta. Samoin kuin ne Meteoritesitkin. :)

      Kiva kun tulit kertomaan ostoksistasi, on aina niin hauskaa tietää mitä muut ovat aleista löytäneet! :)

      Poista
  3. Pitääkin käydä katselemassa, jos vaikka löytyisikin jotain kivaa tarjouksesta :) http://suskiimbeauty.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, usein siellä voi olla kaikkea kivaa muutakin, mitkä eivät katalogissa näy. Esim. itselleni tulivat Helsingin Sokoksella iloisena yllätyksenä nuo selektiivisen kosmetiikan tiettyjen tuotteiden - 30 ja - 40 %:n alennukset. :)

      Poista
  4. Tampereenkin Sokokselta löytyy Philosophyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! En muistakaan tulivatko ne kaikille Sokoksille ympäri maan vai vain joihinkin, mutta hieno juttu että ainakin Tampereelta löytyy. :)

      Hauskaa että saatiin Philosophy vihdoin Suomeen! Ainakin Helsingin Sokoksella osasto oli mielestäni yllättävän iso ja ilmeeltään kivan raikas. :)

      Poista
  5. Täytyypäs tänään käydä pyörähtämässä Sokoksella :) Tosin pelkään sitä, että kun sinne menen, tulee joka ikinen hamstrattua heräteostoksia, joita ei välttämättä tarvitsisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpostihan siinä niin käy. Joskus auttaa että tekee tiukan ostoslistan ja pysyy siinä, ympärilleen hirveästi vilkuilematta. Mutta sehän ei ole yhtään niin hauskaa. :)

      Minäkin kuljin avoimin silmin ja mielin, ja siksi huomasin mm. tuon Philosophyn uuden osaston Helsingin Sokoksella. En kuitenkaan (vielä) ostanut mitään. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)