sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Miss Dior Blooming Bouquet

Dior on uudistellut viime vuosina tuoksujaan sekä nimien että sisällön puolesta aika hurjasti, ja ainakin minä olen nykyään jo ihan sekaisin mikä on mikä. Tiedän myös muutaman Diorin tuoksuja vakioparfyyminaan käyttäneen, joka on pettynyt ikävästi, kun tutun pullon sisältö ei olekaan ollut sama kuin ennen. 

Miss Dior on vuonna 1947 lanserattu klassikko, joka oli omistettu Christian Diorin sisarelle, Miss Diorille. Senkin sisältö on uudistettu, ja nykyinen Miss Dior -niminen hajuvesi on minusta entinen Miss Dior Cherie. Sekään ei ole entisellään, sillä Miss Dior Cheriekin uudistettiin pari vuotta sitten. Miss Diorista on ollut muitakin variaatioita kuten Miss Dior Cherie L'Eau, jonka taisi korvata Miss Dior Eau Fraiche

Jotta kaikki ei olisi liian yksinkertaista, on Diorilla myös Miss Dior -laukkulinja.


Uusin Miss Dioreista on tämä Miss Dior Blooming Bouquet, jonka sain maahantuojalta testiin ennen sen julkistamista nyt maaliskuussa 2014.

Ymmärsin niin, että Miss Dior Blooming Bouquetkin olisi julkaistu aiemmin Aasian markkinoilla, ja sen arveltiin menestyvän myös Euroopassa, jonka vuoksi se julkaistiin myös täällä.


Miss Dior Blooming Bouquet on puuterinen ja raikas kukkaistuoksu.

Ensituoksu on kuulemma Sisilian mandariini, mutta itse en haista sitrusta. Sen sijaan sydäntuoksu - pioni ja damaskoksen ruusu aprikoosin ja persikan avustuksella - dominoi. Jälkituoksu on pehmeä valkoinen myski.

Tuoksu on hyvin naisellinen ja elegantti. Hyvin Dior, mutta tyttömäisempi ja kepeämpi. 

Dior sanoo tuoksun tuovan mieleen kevään ensimmäiset päivät, ja kuvailee sitä silkkiseksi. Kuvaus on minusta hyvin osuva. Ihastuin tuoksuun todella paljon! Suosittelen tuoksuttelemaan sen ohi kulkiessanne, se on uutuutena esillä mm. tavarataloissa nyt todella hyvin.   


Miss Dior Blooming Bouquet on samantyyppisessä pullossa kuin Miss Diorit yleensäkin.

Korkin koristeena on Diorille tyypillinen hopeinen rusetti. Itse parfyymineste on suloisen vaaleanpunaista.

Pullo on täynnä Diorin symboliikkaa, sillä pohjassa on Christian Diorin 1950-luvulla naistenvaatteisiin lanseeraamaa kukonaskelkuviota, joka on taas hyvin muodikasta. 


Ihastuin Dior-tyyliin niin paljon, että ostin myös tämän hennon vaaleanpunaisen röyhelöpuseron, joka on minusta aivan Diormainen. 

Siihen sopii ihanasti kirkkaan fuksia huulipuna. Ilman tuoksua Miss Diorin asu ei ole täydellinen, joten yhdistän siihen tietysti myös aina tuon Blooming Bouquet -hajuveden. 

4 kommenttia:

 1. Oi, tämä on ihana tuoksu! Sain tästä näytteen helmikuussa Sephorassa käydessäni ja vaikka en yleensä voi tuoksuja hajuherkkyyden takia juuri käyttää, tätä kokeilin ja tykästyin kovasti. Ja voi miten ihana tuo kuvaus kevään ensimmäisistä päivistä! Tykkään kovasti myös tuosta pullosta, onhan se vähän vanhanaikainen, mutta juurikin hyvin Dior. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superkivaa että sait tästä näytteen Sephorasta! Ranskassa Diorin kotimaassa hajuvesi lanseeraattiin varmaan aikaisemmin, Suomeen se tuli vasta maaliskuussa. Sait siis Sephorasta todellisen uutuuden! :)

   Ihastuin myös itse tuoksuun tosi paljon. Yleensä en ole ollut Diorin hajuvesien ystävä, sillä olen kokenut ne liian raskaiksi ja tätimäisiksi. Tämä kukkakimppu on kuitenkin ihanan raikas ja kevyt, mutta silti tosi tyylikäs ja diormainen. Pidän siitä aivan hirveästi! :)

   Sattumalta kirjoitin myös tämän jutun Blooming Bouquetista kevään ensimmäisinä päivinä. Olen miettinyt vertausta kovasti nyt kun olen käyttänyt tuoksua, ja se tuntuu jotenkin viehättävältä. :)

   Poista
 2. Vau sähän loit myös tyylin tuoksun ympärille :) Varmasti olet upea uudessa paidassa huulipunan ja tuoksun kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoksu jotenkin hullaannutti minut ja aloin nähdä Dior-tyyliä kaikkialla ympärilläni. Tuo Vero Modan paitakin oli aivan sitä, ja siksi minun oli ehdottomasti saatava myös se. Hento vaaleanpunainen sopii nätisti yhteen kirkkaamman pinkin kanssa. Vielä kun siihen yhdistäisi helmet, niin olisi aika täydellinen Miss Dior. :)

   Voi kiitos ihana! Ainakin itse nautin ja piristyin tästä hömpötyksestä kovasti ja sehän on tärkeintä! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)