torstai 20. maaliskuuta 2014

Klaus K:n Fashion Brunssit ja Mariela Sarkima Hair Bible

Helsinkiläisessä Design-hotellissa Klaus K:ssa Bulevardilla järjestetään suosittuja Fashion Brunsseja lauantaisin syksyisin ja keväisin. 


Pidän Klaus K:sta kovasti. Hotellin designin pääinspiraationa on Kalevala, joka näkyy sisustuksessa hienovaraisin viittein. 

Mikäpä siis olisi parempi paikka pitää Fashion Brunsseja, joiden ideana on tuoda muoti ja muodinluojat lähemmäs asiakkaita. 


Olin Klaus K:n lehdistötilaisuudessa tutustumassa Fashion Brunsseihin.

Lehdistötilaisuus pidettiin Klaus K:n Ahjo-baarissa, mutta itse brunssit ovat Livingroom-tilassa, jossa Klaus K:lla on ihan normaalikin brunssi viikonloppuisin (35 euroa).

Fashion Brunssit eivät ole kuin muutaman euron kalliimpia, 38 euroa. Kevään Fashion Brunssit ovat seuraavat:

La 22.3.2014 Jukka Rintala
La 29.3.2014 FRENN & Saint Vacant
La 5.4.2014 Mariela Sarkima
La 12.4.2014 Urban A

Brunssit ovat aina klo 12-15. 


Jokaisella brunssilla on oma menunsa. Alku- ja jälkiruoka ovat buffetpöydässä ja pääruoka valitaan itse. 

Esimerkiksi Jukka Rintalan brunssilla on tarjolla Jukka Rintalan nimikkokuohuviiniä, italialaista Jukka Rintala Sparkling Brut Chardonnayta ja miestenvaatemerkkien FRENN ja Saint Vacant -brunssilla on taas New York -teema. New York -teema näkyy tällä Klaus K:n ensimmäisellä miehille suunnatulla brunssilla ruoan (bageleita, banaanikakkua...) lisäksi myös esim. musiikissa. 
   

Meikkitaiteilija ja kampaaja Mariela Sarkima on järjestämässä brunssia Klaus K:ssa nyt kolmatta kertaa.

Minua harmitti hirveästi että en päässyt Marielan kauneusbrunssille viime syksynä (tein kuitenkin jutun siitä täällä). Valitettavasti tämän kevään ajankohta 5.4.2014 ei taaskaan sovi minulle.

Mariela Sarkiman brunssin teemana on hänen maanantaina 31.3.2014 ilmestyvä Hair Bible -kirjansa. Kirjaa esitellään koko brunssia edeltävä viikko Helsingin Sokoksella Hiusten hellimisviikolla, ja viikko huipentuu Klaus K:n Fashion Brunssiin. Sen jälkeen Mariela lähtee Hair Biblen kanssa kiertueelle myös muille Suomen Sokoksille.

Mariela Sarkiman kauneusbrunssilla tulee olemaan mukana erilaisia kauneusvaikuttajia ja -toimittajia, ja siellä on mahdollisuus saada pikamanikyyri tai -kampaus. 


Olen nyt todella innostunut erilaisista kampauksista, ja odotan Mariela Sarkiman Hair Biblen virallista julkistamista innolla.

Mariela oli kuitenkin saanut juuri Klaus K:n pressitilaisuuden päivänä ensimmäiset kappaleet Hair Biblea painosta, ja niitä pääsi selailemaan tilaisuudessa.

Mukana olivat Marielan edellisestä Make Up Bible -kirjasta tutut tavallisten naisten käyttäminen malleina ja hauskat "Se on OK!" -osiot. Kansi oli energinen violetti. 

Mariela Sarkiman brunssilla saattaa hyvin olla myös jotakin yllätysohjelmaa, sillä sekin kuluu vähän Fashion Brunssien ideaan.


Jukka Rintalan brunssilla ensi lauantaina 22.3.2014 tullaan näkemään muotinäytös ja pöytäkattaukset on suunniteltu erityisesti tilaisuutta varten. Ihana Ella Kanninen juontaa brunssin, ja mallina on mm. Aira Samulin.

Brunssilla on myös pop up -kauppa, josta voi ostaa Jukka Rintalan suunnittelemia tuotteita. 

Minun tekisi kovasti mieli mennä tälle brunssille, sillä se on ainoa kevään brunssien ajankohdista joka minulle sopii. Päivä ei kuitenkaan käynyt näin nopealla varoitusajalla kenellekään ystävistäni, enkä oikein tiedä voiko brunssille mennä yksin. Periaatteessa olen sitä mieltä, että tällaisen ei saisi antaa olla este, mutta en tiedä tulisiko minulle hassu olo yksin brunssipöydässäni istuessani. Toisaalta se voisi olla aika ihanaakin, tulisi ainakin varmasti keskityttyä kaikkeen ohjelmaan. Olen suuri Ella Kanninen -fani, joten jo yksin hänen takiaan haluaisin brunssille. Minulla on tosin juhlatkin edellisenä iltana, joten voi olla etten vain saa aikaiseksi. Brunssien alkamisajankohta on kyllä sopivan myöhäinen, klo 12.


Minua olisi kiinnostanut myös Urban A:n muotibrunssi 12.4.2014.

Urban A on vaatekauppa Erottajalla. Se myy kaikenlaisia kiinnostavia trendikkäitä skandinaavisia merkkejä kuten Hunkydory, By Malene Birger ja Baum und Pferdgarten. Luulen, että Urban A:n brunssi tulee olemaan Helsingin tyylikkäin! 

Urban A:n brunsseja on pidetty jo 4 kertaa samalla konseptilla, ja ne ovat olleet hyvin suosittuja kuten Mariela Sarkiman ja Jukka Rintalankin brunssit. 

Urban A:ssa myydään Rococo Nail Apparel -kynsilakkoja (aiemmin Butter Londoneita), ja Urban A:n brunssilla tulee olemaan Rococon manikyyribaari.  

Yksi Urban A:n uusista merkeistä on Johan Lindebergin (Diesel, J.Lindeberg...) BLK DNM. New Yorkissa vuonna 2011 lanseeratulla farkkumerkillä on myös oma unisex-tuoksu, BLK DNM Perfume 11, jota pääse tuoksuttelemaan Urban A:ssa. Olen aivan varma, että sekin on cool ja so fashion!   

7 kommenttia:

 1. Voi harmi, tuo Marielan brunssi ei sovi minunkaan aikatauluihini. Toivottavasti samasta syystä kuin ei sinunkaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä?! Mitä teillä oikeen on meneillään??? :D

   Poista
  2. En voi ymmärtää, miten voi jo toista kertaa omalla kohdallani olla että en mitenkään pääse tuonne Mariela Sarkiman kauneusbrunssille. No, ehkä sellainen järjestetään vielä kerran, ja kolmas kerta sitten toden sanoisi. :)

   Valitettavasti syy ei ole kuitenkaan minulla sama kuin sinulla Salla, mulla on häät täällä Helsingissä. Olen menossa kampaajalle ja meikkiin samana päivänä, joten en valitettavasti lisäksi ehdi vielä tuonne brunssillekin. :(

   Ja Kissis, sun kannattaa kysyä kauneusbloggaajilta. Itse en ole siellä facebook-ryhmässä joten olen yleensä ihan ulkona jutuista, ellei joku muista mua erikseen aina kutsua. :)

   Poista
 2. Vähänkö kuulostaa kivalta! Saiskohan sitä jonkun kaverin houkuteltua mukaan tonne Marielan brunssille... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi, vaikka en ole itse vielä kertaakaan onnistunut sinne Marielan kauneusbrunssille pääsemään. :) Uskon myös että Urban A:n brunssi on tosi kiva! :)

   Olin sitten lopulta eilen yksin vähän ex temporekin tuolla Jukka Rintalan brunssilla ja oli tosi ihanaa. Selloduo soitti, ruoka oli tosi hyvää ja palvelu huomaavaista. Ella Kanninen oli ihana ja oli superhauskaa kun Aira Samulin mannekeerasi. Tunnelma oli jotenkin tosi kiva, joten uskon että nuo muutkin Klaus K:n Fashion Brunssit on tosi hyviä. :)

   Mariela Sarkiman brunssi myytiin muuten viime syksynä loppuun vähän ennen tapahtumaa, joten pöytävaraus kannattaa varmaan tehdä hyvissä ajoin. :)

   Poista
  2. Ajattelin varata sen tänään, pari kaveria innostui lähtemään mukaan :)

   Poista
  3. Voi miten kivaa! :)

   Olen itse menossa Mariela Sarkiman Hair Biblen julkistamistilaisuuteen pe 28.3., joten yritän tehdä jutun siitä tänne mahdollisimman pian, niin näette vähän tunnelmia sieltäkin. Tilaisuudessa pitäisi olla sama Mariela Sarkima Beauty Team tekemässä pikakampauksia kuin brunssillakin. Brunssin jälkeen kannattaa ehkä varautua jatkamaan iltaa kaupungilla, kun teillä on sitten kaikilla varmaan hienot kampaukset/manikyyritkin. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)