keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

IsaDora kevät 2014 Ray of Light -kokoelma

Minulle tuli IsaDoran kevätkokoelman nimestä Ray of Light ensimmäisenä mieleen Madonnan biisi muutaman vuoden takaa.

Kun pääsin kuitenkin swatchaamaan tuotteet ensimmäistä kertaa kaupassa, nimi olikin minusta oikein sopiva tälle kokoelmalle. Tuotteissa on hyvin innovatiivinen koostumus ja ne todella heijastavat valoa mitä ihastuttavimmalla tavalla.


Olen ohittanut 30 vuoden rajapyykin jo jokin aika sitten, ja muutenkin makuni on muuttunut hillitympään suuntaan, joten en koe enää omakseni tässä Ray of Light -kokoelman mainoskuvassa näkyvää meikkaustyyliä, jossa silmämeikissä on kaikkia sateenkaaren värejä. 

Vaikka ei toisaalta tuo IsaDoran vakiomalli Candicekaan varmaan enää mikään teini ole, sen verran monta vuotta hän on IsaDoran mainoksissa esiintynyt. Kivaa kyllä, että IsaDora käyttää meikkikuvissaan aina samaa mallia, niin näemme miltä kauden meikkilook näyttää samalla henkilöllä!


Tässä on sitten niitä swatcheja vähän huonossa kännykkäkuvassa, pahoittelen.

Näiden perusteella ihastuin heti tuolla oikeassa nurkassa lähes neonvärisinä heijasteleviin Eye Lighter Contour -silmänrajauskyniin, joten valitsin ne maahantuojalta testiin.


Kuvassa ovat saamani rajauskynät Blue Illusion ja Limelight (13,70 euroa). Näiden lisäksi kokoelmassa ilmestyi myös vaaleanpunainen Pink Opal.

Lisäksi ihastuin kokoelman nimituotteeseen eli Ray of Light -nimiseen kynsilakkaan (8,20 euroa).Kokoelmaan kuuluu yhteensä 5 eri kynsilakkasävyä, joissa on kaikissa valkoinen shimmer-pohja. Ne heijastelevat lisäksi erisävyistä valoa, Ray of Light liilaa. Sen lisäksi minusta oli ihana myös Dragonfly eli sudenkorento -niminen kynsilakka, joka loistaa vaaleanvihreää.


Kokoelman kynsilakoista on kyllä kirjoitettu, että värierot niissä eivät ole kovin suuria, joten kannattaa varmaan vain valita se sävy josta pitää eniten. 

Ei kyllä rahallisesti ajatellen se myyvin kokoelma kun sävyt ovat niin samankaltaisia, mutta ehdottomasti nätti.


Edellisten lisäksi sain testiin myös mm. kokoelman suloisen pinkin huulipunan nimeltä Pink Peony (13,50 euroa). Sekin on aivan ihana. 

Myöhemmin ostin myös itse Pink Peonyyn sopivan rajauskynän Candy Pink (9,90 euroa).Lopuksi vielä meikkejä Ray of Light -kokoelman tuotteilla. Luomiväreinä olen käyttänyt IsaDoran aiempien kevätkokoelmien pastellisia luomivärejä. 

Ray of Light -kokoelmaan kuuluvaa Spring Garden -trioa (15,90 euroa) minulla ei ole, sillä en pidä IsaDoran trio-luomivärien kovasta dome-koostumuksesta. Spring Garden on kuitenkin sävyiltään herkullinen. Siinä on persikka, vaaleanpunainen ja vaaleansini-turkoosi luomiväri. Tässä meikissä olen käyttänyt IsaDoran Fanciful-kevätkokoelman 2011 liilaa Lilac Daydream -nimistä luomiväriä ja Ray of Lightin vaaleanvihreää Limelight-rajauskynää alarajauksessa. Huulipunana on Pink Peony. 
Katsokaa tuota Limelightin hohtoa tässäkin kuvassa.

Tämä oli suloisen karkkimainen meikki!


Tässä taas on mattaista vaaleanpunaista IsaDoran viime kevään Bella Vita -kokoelman Gelato-nimisestä luomiväripaletista. Alarajauksessa on puolestaan Ray of Light -kokoelman jäisen sinisenä hohtava Blue Illusion -rajauskynä.

Nämä Eye Lighter Contour -rajauskynät ovat muuten siitä kivoja, etteivät vaadi päälleen puuterista luomiväriä kiinnittämään, vaan pysyvät ihan hyvin ilmankin. Niitä pitäisi voida käyttää myös tummemman värin päälle, mutta en ole kokeillut, sillä minusta ne ovat ihanimpia näin pelkkänä rajauksena. 


Tässä vielä Spring Garden -luomiväripaletin innoittama yhdistelmä, eli persikkainen luomiväri ja alarajauksessa taas Blue Illusion. Nämäkin värit toimivat hyvin vastaväreinä yhteen. 

Huulilla on muuten alunperin IsaDoran Shine Bright -joulukokoelmassa 2013 ilmestynyt Twist-Up Gloss Stick -huulipunakynä sävyssä Red Romance, johon olen aivan rakastunut.  

Ihanaa on taas meikkailla näillä keväisillä pastellisävyillä!

4 kommenttia:

 1. Jessus miten kauniilta näytät viimeisessä kuvassa, vau! Mielettömän hehkeältä ja keväiseltä :)

  Mä olen katsellut IsaDoran kyniä sillä silmällä, varsinkin Limelight houkuttelee kovasti. Taidankin ostaa sen nyt kun näin, miten hyvältä se näyttää osana meikkiä, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Luulen kyllä, että se on pitkälti tuon huulipunan ansiota, se on jotenkin aivan perfect sävy minulle. Aina kun käytän sitä, saan valtavasti kehuja. Sellainen lämmin oranssinpunainen. :)

   Voin kyllä suositella noita IsaDoran Eye Lighter Contour -kyniä. Niissä on upea, lähes neonvärinen hohde. Erityisesti minua ilahduttaa myös se, ettei niiden päälle tarvitse laittaa luomiväriä, pysyvät ihan hyvin ilmankin.

   En kyllä tiedä miten Eye Lighter Contour -kynät eroavat IsaDoran aiemmista Twist-up Metallic Eye Pen -kynistä. Hyvin samantyyppinen tuote, ja niistäkin tykkäsin kovasti. Itseasiassa luulin aluksi, että nämä olivat niitä samoja kyniä vain eri sävyssä. :)

   Poista
 2. Wau, pinkkiä luomilla - itsekin sattumoisin postasin juuri aiheesta. Alimmaisessa kuvassasi mukavasti vintage-henkeä, tykkään <3.

  Minulla tuo herkullinen IsaDoran pinkki huulipuna saa hampaat näyttämään keltaisilta ( vaikka eivät sitä erityisesti ole ).. harmitus, olisi niin nätti puna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen ja pinkki ovat lempisävyjäni luomiväreissä violetin ohella. Vaaleanpunainen sopii varmaan kaikenvärisille silmille, mutta erityisen hyvä tämä combo on meillä vihreäsilmäisillä. :)

   Oi, miten hyvin tunnistitkaan, sinulla on kyllä silmää. Tein tuon meikin nimittäin luettuani Style Me Vintage Make-up -kirjasta 1940-luvun meikistä, ja halusin vähän samaa henkeä modernimmalla toteutuksella. Kuvassa hiuksissanikin on 1940-luvun kampaus, vaikka se ei kunnolla valitettavasti näykään. :)

   Voi miten ikävää, onneksi en ole itse huomannut tällaista vaikutusta Pink Peony -huulipunalla. Olen itse aivan ihastunut sävyyn, mehevä ja herkullinen pinkki, joka tuo kevään tänne! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)