tiistai 11. maaliskuuta 2014

Yves Saint Laurent kevät 2014 Flower Crush -kokoelma

Yves Saint Laurentin kevätkokoelma Flower Crush näyttää sävyiltään aivan ihanalta. 

Inspiraationa ovat olleet erityisesti ruusut ja pionit.
Kokoelmassa on kaksi limited edition -palettia: Pivoine Crush -luomiväripaletti ja haalean vaaleanpunainen Rosy Blush -poskipuna/korostuspaletti.

Jo pelkästään tuo Pivoine Crush -paletin kansi näyttää kuin kirsikankukilta.  


Ruusut ja pionit ovat lempikukkiani, ja Pivoine Crush paletin sisältö on samoin täynnä lempivärejäni eli pinkkiä, persikkaa ja viininpunaista. Täydellinen, keväisen herkullinen yhdistelmä!

YSL:n meikkipuolen taiteellinen johtaja Lloyd Simmonds, joka on suunnitellut kokoelman, neuvoo käyttämään tumminta kirsikkaista sävyä joko yksinään tai ripsirajassa katseen syventämiseksi. Muita sävyjä voi levittää "raikkaana sädekehänä" kulmakarvoihin asti vaalean ruusuisen ja savuisen vaikutelman aikaansaamiseksi.   

Valitettavasti YSL:n luomivärien laatu ei ole vakuuttanut minua, vaikka väriyhdistelmät paleteissa ovat olleet Lloyd Simmondsin aikana häikäisevän upeita. Niinpä aion odottaa Pivoine Crushin kanssakin viehättävistä sävyistä huolimatta ainakin aleisiin asti.

Pivoine Crushin normaalihinta on 64 euroa.   

Huulimeikiksi Lloyd Simmonds neuvoo yhdistämään Pivoine Crushiin kokoelman pinkki-punaisen huulikiillon Gloss Volupte Rose Fusion. 

Myös kokoelman Rouge Volupte -huulipunat fuksiana tai korallina sopisivat varmasti ihanasti. 

Ammattilaisen vinkkinä Lloyd Simmonds neuvoo rajaamaan silmät kokoelman Dessin du Regard -rajauskynällä sävyssä Intense Purple. Se on tummansininen sävy, jonka pitäisi olla valoisampi kuin tavallinen musta. Rajauksen pitäisi antaa meikkiin kontrastia ja syvyttä sekä aistillinen, hienostunut ilme. 

Kynsilakkana lookissa neuvotaan käyttämään syvän punaista La Laque Couture -kynsilakkaa sävyssä 49 Rouge Pablo.


Kuvista kiitos YSL:lle!

6 kommenttia:

 1. Oi, tuo huulikiilto näyttää ihanalta! Myös paletin ulkoasu kolahtaa minulle enemmän kuin perus-YSL:ssä, mutta sävyt eivät sitten taas nappaa lainkaan. En tiennytkään että YSL:n luomivärit ovat heikkopigmenttisiä, näistä selektiivisistä Lancomen heikko ja Chanelin vaihteleva laatu on kyllä muistissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiilto näyttää tosiaan ainakin kuvassa aika herkulliselta. Stockmannilla jouduin kuitenkin tänään hämmennyksen valtaan, sillä YSL:n huulikiilloissa ei ainakaan testereissä ole nimiä, ja numerot eivät mielestäni täsmänneet siihen mitä YSL:n lehdistötiedotteessa ilmoitettiin Rose Fusionin numeroksi, eli N:o 3. Itse olisin yhdistänyt Pivoine Crush -luomiväripalettiin ensisijaisesti kokoelman fuksianpinkin huulikiillon, mutta luulen että tuo Lloyd Simmondsin neuvoma olikin se aika punainen, jopa ruosteenkuparinen huulikiilto. Todella erikoinen valinta yhdistettäväksi noihin luomiväripaletin väreihin. Mutta pitäisi nähdä luonnossa miten yhdistelmä toimii. Olettaisin että hienosti, sen verran paljon näkemystä Lloyd Simmondsilla on. Sen sijaan punainen Rouge Pablo -kysnilakka oli heti pullossakin tosi upea! :)

   Itselläni on vain yksi YSL:n luomiväripaletti juuri siksi, että en pidä niiden aika kovasta ja hileisestä koostumuksesta. Valitettavasti tämä Pivoine Crush -paletti vaikutti kaupassa swatchatessani myös aika heikolta. Mutta sen sijaan YSL:n kynsilakkoja ja huulipunia voin kyllä lämpimästi suositella! :)

   Poista
 2. Kokeillessani totesin saman, pigmenteiltään heikko luomiväripaletti. Olen tosin vakuuttunut YSL:n huulituotteiden laadulta ja hurjan erikoisista sävyistä. Itse en edes uskaltaisi jokaista kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin vähän yllättynytkin Pivoine Crushin pigmentin heikkoudesta, sillä paletissa värit näyttivät niin voimakkailta ja kirkkailta. Tosi sääli, sillä väriyhdistelmä on minusta aivan ihana, ja olisin todella toivonut että paletti olisi ollut huippulaatuinen. Siinä tapauksessa se olisi ollut home run tällä tontilla!

   Lloyd Simmonds tekee YSL:llä kyllä upeita kokoelmia ja hienoja väriyhdistelmiä luomiväripaletteihin, joten on tosi harmi että luomivärien koostumusta ei ole saatu parannettua. Muuten oltaisiin kyllä lähellä täydellistä.

   YSL:llä on ollut kyllä viime vuodet todella rohkeaa värienkäyttöä. Tätimerkin maine on kyllä karissut huikeaa vauhtia! :)

   Poista
 3. Vihdoinkin kirjoitit tämän YSL kevätkokoelma postauksen :) Aivan upea rasia! Melkein pitäisi jo ihan sen takia ostaa se paletti ja väritkin ovat ihanat, mutta koostumus oli kyllä ihmeellisen kova.
  Olin himoinnut tätä jo pitkään ja meinasin ostaakin, mutta mukaan lähtikin sillä kertaa Diorin Trianon kokoelman poskipuna. Ehkä odottelen kesäaleen, kun on nyt tullut sitä Dioria hamstrattua viime aikoina netistäkin.
  Katsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, olin itsekin aivan innoissani kirjoittaessani tätä juttua! Innostuin myös paljon tuosta persikan ja pinkin väriyhdistelmästä parin vuoden tauon jälkeen, ja olen nyt viime päivät meikkaillut vain sillä. Meikistä tulee tosiaan kuin kukkakimppu, todella suloinen, ja korallinen huulipuna sopii siihen upeasti. Koitan viikonloppuna saada tehtyä myös inpsiraatiojutun meikistä. :)

   Pivoine Crush -paletin rasia on kyllä yliluonnollisen kaunis. Olen samaa mieltä, että melkein yksin se riittäisi syyksi ostaa paletti. Tosi harmi vaan, että Pivoine Crushin värit olivat minusta jopa poikkeuksellisen heikkopigmenttiset ja hileiset. Tosi sääli, kun se on muuten niin kaunis paletti!

   Luulen, että Pivoine Crushia voi hyvin jäädä kesäaleeseen asti. Täytyy kyllä aika tarkkaan katsoa investoinko itse silloinkaan, sillä luomivärien laatu ei tosiaan kauniista sävyistään huolimatta valitettavasti vakuuttanut. Sen sijaan tuon Rose Pablo -kynsilakan sävyyn ihastuin kaupassa kovasti. Dioria ei varmaan tällä kertaa niin paljon aleeseen jääkään, sen verran onnistunut Trianon-kokoelma on! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)