tiistai 25. maaliskuuta 2014

Gwen Stefani for OPI ja Gwen Stefanin inspiroima meikki

OPI on tehnyt uuden yhteistyökokoelman ihanan Gwen Stefanin kanssa. Olen tykännyt No Doubt -laulajasta aina, mutta erityisesti hänen lähdettyään soolouralle. 

Gwen Stefani for OPI -kokoelman kynsilakat löytyvät nyt kaupoista Suomessa (17,50 euroa). Kaikki kynsilakkahirmut ovat kyllä tietysti tilanneet omansa netistä jo aikaa sitten, ja siirtyneet seuraaviin OPI:n kokoelmiin (Brazil, Muppets Most Wanted, Sheer Tints ja Spotlight on Glitter).  






Gwen Stefanilla on vahva oma tyyli, jossa on paljon vintage/old Hollywood ja punk-vaikutteita. Vain Gwen Stefani osaa yhdistää nämä aika kaukana toisistaan olevat tyylilajit sujuvasti yhteen. 

Platinablondit hiukset, mustat, voimakkaat silmänrajaukset sekä kirkkaan punainen tai pinkki huulipuna ja kynnet.

Gwenin värejä ovat kulta, hopea, hot pink, punainen ja musta. Ja hienosti myös hänen kynsilakkakokoelmansa OPI:lle sisältää juuri näitä samoja sävyjä. 






Kokoelmaan kuuluu 7 kynsilakkaa. 

Kultainen Love.Angel.Music.Baby ja musta 4 In the Morning ovat satin finish -lakkoja, In True Stefani Fashion on glitter, pinkki Hey Baby ja tumma I Sing in Color ovat cremeja. 

Kokoelman keräilykappale on punainen Over & Over A-Gwen, joka tulee erityisessä pahvikotelossa Swarovski-kristallikoristeiden kanssa. 

Hopeinen Push and Shove on koostumukseltaan peilimäisen kiiltävä chrome-lakka. Sen mukana tulee pienemmässä pullossa erityinen aluslakka: Lay Down that Base.  

Tunnistatteko miten nuo kynsilakkojen nimet liittyvät Gwen Stefaniin?

Love.Angel.Music.Baby. on Gwenin ensimmäinen soololevy. L.A.M.B. on myös Gwen Stefanin vaatemerkin nimi. 4 In the Morning on Gwenin tosi kaunis laulu seuraavalta The Sweet Escape -levyltä. In True Stefani Fashion varmaan viittaa Gwenin uraan muotisuunnittelijana, ja Hey Baby on laulu No Doubtin ajoilta. I Sing in Color kertoo varmaan siitä, että värit ovat Gwenille tärkeitä, ja myös hänen musiikkivideonsa ovat hyvin värikkäitä. Push and Shove on No Doubtin levyn nimi. 

Kokoelman signature-kynsilakan, punaisen Over & Over A-Gwen nimestä minulla ei ole varmuutta. Tummanpunainen sävy sen sijaan oli vähän yllätys, sillä itse liitän Gweniin nimenomaan kirkkaan, puhtaan punaisen, joka kokoelmasta nyt puuttuu. Ehkä Gwen ja OPI eivät halunneet olla näin ennalta-arvattavia.

Gwen Stefani inspiroi minua myös meikkaamaan. Yksi kauneimpia musiikkivideoita sekä vaatteiden että meikin puolesta on Gwen Stefanin Early Winter (linkki YouTubeen). 

Siinä näkyy Dolce & Gabbanan kevään 2008 kokoelmasta ihana kukkaketomainen, keväisen vihreä iltapuku. Toisessa kohtauksessa Gwenilla on hänelle harvinainen musta smoky eye -meikki herkullisilla nuden vaaleanpunaisilla huulilla. Sekin sopii hänelle fantastisesti, vaikka usein Gwenin meikin painopiste onkin niissä kirkkaanpunaisissa huulissa (ja kynsissä). Videossa nähdään myös tämä klassinen Gwen Stefani -look, sekä myös heti alkukohtauksissa tummanpunaista huulipunaakin.

Minä inspiroiduin siitä perinteisimmästä Gwen-lookista, koska olen nyt muutenkin niin innostunut vintage-tyylistä. 






Tämä klassinen ja naisellinen meikkaustapa sopii varmaan kaikille. 

Silmämeikissä voi käyttää vähän vaaleaa kimallusta, mutta tärkein on musta nestemäinen rajaus. Minulla on tässä vähän hillitympi kuin Gwenilla yleensä, sillä se oli tarkoitettu päiväkäyttöön. Rajaus on tehty Sensain rajaustussilla.






Huuliin voi sitten laittaa niin kirkasta punaista kuin löytyy, samoin kuin kynsiin. Go all out, in true Stefani fashion!

16 kommenttia:

  1. Upea meikki, Gwen on yksi mun suosikki inspiraatioista meikin suhteen! :)
    Sarina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Gwen Stefani on minusta todella inspiroiva julkisuuden henkilö meikkauksen suhteen, sillä hän käyttää näyttävää meikkiä lähes aina, erityisesti noita mustia silmänrajauksia ja kirkkaan punaista huulipunaa. Gwen Stefanin musiikkivideoissa on tosi innostavia meikkejä ja kampauksia. Niitä on hauskaa katsella ihan vain siitäkin näkökulmasta, sen lisäksi että musiikkikin on mielestäni hyvää. :)

      Poista
  2. Oon himoitellut tuota Love.Angel.Music.Baby. lakkaa!
    Mulla oli myös muuten Gwenin eka soololevy levykokoelmassani silloin, kun se ilmestyi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Kultainen Satin Finish L.A.M.B. on minusta ehdottomasti kaunein ja kiinnostavin tämän kokoelman kynsilakoista, vaikka tuo glitterlakka In True Stefani Fashionkin näytti kaupassa aika upealta. Over & Over A-Gwenin haluaisin vain muistoksi tästä hienosta kokoelmasta, koska se on kokoelman signature-punainen, ja tulee keräilypakkauksessa jossa on Gwen Stefanin kuva. :)

      Love.Angel.Music.Baby oli ihan mielettömän hyvä levy. Suosikkejani siltä olivat Hollaback Girl ja Cool. Myös Gwenin musiikkivideot ovat aivan kuin jotain taideteoksia. Onneksi nykyään ne kaikki näkee YouTubesta, samalla kun voi kuunnella hyviä biisejä! :)

      Poista
  3. Oi, ihana Gwen-postaus!<3 Early Winter ja 4 In The Morning on yksiä minunkin suosikkibiisejä. EW:n videossa Gwen on niiiiiiin kaunis.. saa minut haluamaan blondattua ja lämpörullilla huolettomasti kiharrettua tukkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kanssahan meillä oli niin kiinnostavat keskustelut näistä Gwen Stefani -kokoelman kynsilakoista ja niiden nimistä. Toinen Gwen-fani. <3 Sun blogin nimikin on Gwenin biisi. :)

      Rakastan myös Early Winteria ja 4 In The Morningia. Niiden lisäksi suosikkejani ovat myös Cool ja Hollaback Girl. Melkein kaikissa Gwenin biiseissä on lisäksi myös tosi upeat ja inspiroivat musiikkivideot, mutta erityisesti Early Winterissa, 4 In The Morningissa ja Coolissa ne ovat myös todella kauniit. Ehkä tykkään niistä niin paljon, kun niissä on myös muotia ja vintage-vaikutteita. Erityisesti tuon Dolce & Gabbanan kukkailtapuvun taltioiminen musiikkivideolle Early Winterissa oli Gwenilta oikein kulttuuriteko. Ihana, ihana Gwen! :)

      Ymmärrän hyvin että himoitset sitä tukkaa, nehän on ihan kuin Marilyn-kiharat. Voiko olla kauniimpaa? :)

      Poista
    2. Niin olikin..! :) Kaksi kaltaistaan löysi toisensa :P

      Mä uppouduin taas kerran katselemaan Gwenin videoita, tuntuu että moni biisi pääsee oikeuksiinsa videon kanssa. Ne meikit, hiukset, asut, kaikki. Ihania <3

      Poista
    3. Sama täällä, olen nyt tämän OPI:n kynsilakkakokoelman innostamana tuijottanut Gwenin musiikkivideoita varmaan joka ilta. Aivan upeita kokonaisuuksia! :)

      Poista
  4. Ihana meikki! Hey Baby ja Love.Angel.Music.Baby -lakat herättivät heti kiinnostukseni! :) Gwen Stefani on yksi minunkin suosikeistani ja Don't Speak -kipaletta on luukutettu nuorempana miljoona kertaa :) Soolouran Love Angel Music Baby -levy ilmestyi juuri sinä vuonna kun asuin Jenkeissä ja se muistuttaa kaikista niistä ihanista ajoista siellä. Nyt laitoinkin juuri levyn soimaan :D

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! Vintage-meikkaustyylit ovat niin ihania ja Gwen Stefani on erittäin hyvä esimerkki!:)

      Minusta tämä on todella onnistunut kokoelma OPI:lta, ja kultainen Love.Angel.Music.Baby. -kynsilakka on omakin suosikkini. Myös sen satiininen koostumus kiinnostaa. Itseasiassa kävikin hyvä tuuri, sillä seuraavana päivänä tämän jutun kirjoittamisen jälkeen sain OPI:n maahantuojalta testiin juuri tuon ihanan L.A.M.B:n.

      Hey Baby on itselleni varmaan liian kylmä ja jyrkkä pinkin sävy, mutta Gwenille se sopii ja ehkä sinullekin. Sinänsä kivaa, että kokoelmassa on myös pinkki kynsilakka, kun sekin on niin Gwenin sävy.

      Minäkin muistan vieläkin hyvin tarkkaan Don't Speakin musiikkivideon, kun se pyöri aikoinaan niin paljon MTV:llä. Gwenilla oli siinä sininen valkopilkullinen leninki ja punaista huulipunaa, ja mainoskuvauskohtauksessa omenan kanssa taas hieno vintage 1940-luvun lookki. Eli Gwenin tyylissä oli selvät vintage-vaikutteet jo silloin.

      Ihanaa että Gwenin L.A.M.B. -levy tuo mieleesi aikasi Yhdysvalloissa. Minulle Britney Spearsin Oops I Did It Again tekee saman vaikka ei lempibiisejäni olekaan, kun olin juuri silloin USA:ssa kun siitä tuli hitti. :)

      Poista
  5. Hey Baby on sävy, jonka ilman muuta haluaisin omistaa, hirveä pinkin himo on näin keväällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki on kyllä niin kevätväri! Vaikka tuo Hey Baby on kyllä aika viileä ja jyrkkä, joten ei itselleni se paras mahdollinen. Mutta tosi Gwen Stefanimainen sävy, joten sikäli täydellinen tähän kokoelmaan. :)

      Poista
  6. Ihana ihana kaunis Gwen! Niin naisellinen ja suloinen. Näyttää lisäksi huomattavasti ikäistään nuoremmalle ja upea tyyli.
    Tästä kokoelmasta on saatava ainakin Hey Baby ja Over&Over A Gwen. Keräilen OPI:n lakkoja ja nämä nyt on ihan must.
    P.S. Miten häät sujuivat :)
    Katsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gwen on tosi upea! Pidän hänen tyylissään myös näyttävyydestä ja rohkeudesta, ei todellakaan mitään vaatimatonta tapettiinsulautumismeininkiä. Gwenillä on tosi mieleenjäävä ja persoonallinen tyyli, ja silti aina kaunis ja nuorekas. Olin tosi hämmästynyt kun googlasin tähän juttuun hänen ikänsä: 45 vuotta, eikä näytä kyllä edes komekymppiseltä. Ihana esimerkki meille kaikille! :)

      Minä haluaisin myös sen Over&Over A-Gwenin, vaikka se ei mikään tosi erikoinen sävy olekaan. Sen mukana tuleva pahvikotelo jossa on Gwenin kuva on se mikä tekee siitä erityisen arvokkaan. Helsingin Stockalla ei sitä kyllä ollut, mutta Kickseissa saattaa olla ja ainakin netistä saisi tilattua.

      Sain tämän jutun kirjoittamisen jälkeen OPI:n maahantuojalta testiin kultaisen L.A.M.B.:n ja oudosti nimetyn I Sing In Colorin, joka on hyvin tumma vampylakka. Teen niistäkin sitten varmaan jutun tänne kun olen ehtinyt testailemaan. Erityisesti tuo L.A.M.B.:n satiinikoostumus kiinnostaa minua kovasti. :)

      Oi, ihana kun muistit! Ne ovat itseasiassa vasta viikon päästä, mutta meikkiaika Stockmannille ja kampausaika Piece of Hairiin on jo varattuna, samoin kuin asu päätettynä. :)

      Poista
  7. Kaunis huulipuna sulla. :) Mitäs merkkiä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Se on itseasiassa lempparini tällä hetkellä, IsaDoran Twist Up Gloss Stick -huulipunakynä sävyssä Red Romance (saatu blogin kautta). Se näkyy myös mm. tässä jutussa:

      http://pumpulipupu.blogspot.fi/2014/03/vintage-meikkeja-1940-ja-1950-luku.html

      Tosi kaunis punainen erityisesti lämminsävyisellä iholla! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)