torstai 1. elokuuta 2013

Pikkusöpöläisiä Yves Rocherilta ja Body Shopista

Voi söpöys mitä pikkupulloja löysinkään Yves Rocherilta ja Body Shopista!






Pidän tällaisista minipulloista suihkugeeliä ja vartalovoidetta erityisesti jumppakäytössä.






Yves Rocherilla oli ainakin täällä Helsingissä ota 3 maksa 2 tarjous Plaisirs Nature -sarjan tuotteista.

Plaisirs Nature -sarja on suosikkini Yves Rocherilta. Siihen kuuluu luonnollisia, hedelmäisiä kylpy- ja suihkutuotteita.

Minä valitsin suihkugeeleissä ensinnäkin tämän kesän kausituoksua Smoothie Punaiset marjat. Vähän ironisesti suloisilta jogurttipulloilta näyttävien pullojen etiketeissä on kyllä karhunvatukoitakin, jotka eivät ole oikeastaan punaisia. Niiden lisäksi Punaiset marjat tuoksuu mansikoille ja vadelmille. 

Tuoksu ei ole mikään ylettömän makea, mutta kuitenkin kivan marjainen. 

Minisuihkugeelit (50 ml) maksoivat 1,90 euroa. Body Shopissa vastaavat matkakoot ovat ainakin puolet kalliimpia.

Yves Rocherin Smoothie Punaiset marjat -tuoksusarjaan kuuluu myös täysikokoinen suihkugeeli (5,50 euroa, 400 ml) ja Eau de Toilette -tuoksu, jonka hinta on 5,90 euroa (20 ml). 






Minulla on ollut ennestään Yves Rocherin joulun 2012 kausituoksua, aivan ihanaa Apple Delight -suihkugeeliä, joten nyt kesäinen Smoothie Punaiset marjat saa korvata sen kun se loppuu. 






Yves Rocherin Plaisirs Nature vartalovoiteista otin minipullot vaniljaa ja kookosta. Molempien hinta oli 1,90 euroa, ja kolmas siis ilmaiseksi.

Sekä vaniljan että kookoksen tuoksut olivat tosi hyvät ja aidot. Vanilja tuoksuu sokeriselta ja kookos raikkaalta. 

Luulin, että nämä Yves Rocherin edulliset vartalovoiteet eivät todellakaan olisi mitään ihonhoidon ihmeitä, mutta inci näyttää kuitenkin oikein hyvältä. Se alkaa kaikissa samalla tavalla: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Gel, Dimethicone...

Eli manteliöljyä, karitevoita, aloeta ja silikoniakin. 






Tuoksuttelin pitkään Yves Rocherin Smoothie Punaiset marjat Eau de Toilettea, mutta ehkä Body Shopin Vadelma Eau de Toilette oli sittenkin parempi.

Yves Rocherin Punaiset Marjat Smoothiessa on sellainen aavistuksen karvas ja puutarhamainen vivahde, joka Body Shopin Vadelmasta puuttuu. Body Shopin Vadelma on puhdas ja makea vadelma, jonka tuoksu kestää ihollakin pidempään kuin Yves Rocherin.

Niinpä ostin sitten Body Shopin Vadelma Eau de Toilettenkin kanta-asiakastarjouksesta. 

Hintaero näillä kahdella oli melkoinen, sillä Yves Rocher maksoi 5,90 euroa 20 ml, kun taas Body Shopin Eau de Toiletten normaalihinta on 19 euroa 30 ml. Kanta-asiakastarjouksessa Body Shopin Vadelman hinta oli kuitenkin 15 euroa elokuun loppuun asti, ja sain käytettyä siihen vielä Body Shopin kanta-asiakashyvitykseni 5 euroa, joten hintaa jäi 10 euroa.

Ihania, suloisia marjatuoksuja molemmista putiikeista!

8 kommenttia:

  1. Olipa hyvä arvostelu/vertailu. :) Saman olen todennut, että Yves Rocher on paljon Body Shoppia edullisempi. Mutta Body Shopilla on kyllä aivan ihania nuo kesätuoksut, tosiaan jotenkin vielä raikkaampia kuin nuo Yves Rocherin, vaikka YR:n kesätuoksutkin ovat tosi kivoja (mulla on mangon ja persikan tuoksuiset minipullot).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäsit. :)

      Yves Rocher on tosiaan aika reilusti edullisempi kuin Body Shop, vaikka niissä on osin samantyyppisiä tuotteita. Ehkä sitten joitakin laatuerojakin on, ainakin noissa EdT-tuoksuissa ero oli mielestäni tuoksun keston ja raikkauden suhteen selvä. Mutta Yves Rocherilla laadukkaita vaikuttaisivat olevan myös ainakin nuo Plaisirs Nature -sarjan vartalovoiteet, olin oikein iloisesti yllättynyt niiden ainesosalistan sisällöstä.

      Mango ja persikka kuulostavat ihanilta! :)

      Poista
  2. Noi YR:n Plaisirs Naturet ovat aivan ihania tuotteita. Varmasti ikuisesti koukussa, itselläni käytössäni tällä hetkellä kesän uutuus mango-suihkugeeli. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin tykästynyt Plaisirs Nature -sarjaan, raikkaita ja kivoja tuotteita. Eikä laatukaan ole näköjään hassumpi, ainakaan noissa vartalovoiteissa.

      Tykkään myös kovasti että Plaisirs Nature -sarjassa on myytävänä näitä minikokoja suihkugeeleistä ja vartalovoiteista, joita voi muuten olla vaikeampi löytää. :)

      Se Mango & Passionhedelmäkin vaikutti oikein kivalta, mutta päädyin itse Punaisiin marjoihin, sillä pidän marjatuoksuista aikä niitä ole niin usein tarjolla. Vaikka on mangokin aika ihana. :)

      Poista
  3. Ihanat nuo YR:n tuotteet! Ranskassa asuessani itsekin löysin ne uudelleen lähes parin vuosikymmenen tauon jälkeen ja voi sanoa, että vartalon kosteusvoiteet on huippuja. Minulla käytössä karhunvatukka ja kauravoiteet, kuiva ihoni tykkää molemmista. Pitääkin testata muitakin tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai miten kiva kuulla! Itse vain uteliaisuudesta aloin tutkia YR:n vartalvoiteiden incia, enkä totuuden sanoakseni odottanut ihmeitä. Laadukkuus oli siis positiivinen yllätys kivan tuoksun lisäksi! :)

      Harkitsin itsekin sitä kauravartalovoidetta kun kuulosti niin mielenkiintoiselta. Seuraavan kerran pitää ehdottomasti testata se kun minullakin on kuiva iho, kiitos vinkistä! :)

      Minullakin oli varmaan 15 vuoden tauko Yves Rocherissa tässä välissä ennen kuin nyt olen taas varovaisen innostunut uudelleen. Osassa tuotteita hinta-laatsuhde vaikuttaa olevan lähes hämmästyttävän hyvä. :)

      Poista
    2. Ranskassa YR:n on suosittu, putiikkeja joka kauppakeskuksessa ja uudet putiikit on sisustettu tosi houkutteleviksi. Jakavat myös ilmaisnäytteitä avokätisesti. Minulla on ikuisessa haussa hyvä, kuivaa ihoani kosteuttava, muttei liian rasvainen tai tuhti kasvovoide. Kun seuraavan kerran YRn näen, käyn ostamassa sieltä jonkun kokeiluun, se kulta-ruskea purkki kiinnostaisi, sama jota äitinikin käytti pari vuosikymmentä sitten :).

      Poista
    3. Onpas kiinnostavaa kuulla! Kun Suomessa Yves Rocherilla on varmaan vähän kuitenkin sellainen halpisimago postimyyntimenneisyyden vuoksi. Karkkipäivä-blogin Sanni on kuitenkin kirjoittanut myös kiinnostavasti siitä kuinka laadukkaita Yves Rocherin tuotteet voivat olla sekä käynnistään Yves Rocherin kotikaupungissa Ranskassa. Mielestäni jopa osa tuotteissa käytetyistä kasveista kasvatettiin siellä.

      Olen itse pitänyt kuivalle iholleni latvialaisen luonnonkosmetiikkamerkki Madaran kuivan ihon kasvovoiteesta. Yves Rocherin kasvovoiteita en ole ainakaan vielä kokeillut, mutta toivottavasti sieltä löytyisi sopiva. Aika hauska jos päädyt käyttämään samaa kuin äitisikin aikoinaan. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)