sunnuntai 25. elokuuta 2013

IsaDora Sugar Crush Nails -kynsilakat


Sain IsaDoralta testiin tämän syksyn uutuuksia, Sugar Crush Nails -kynsilakkoja.

Melkein joka vuosi markkinoille on tullut joku tekstuurilakkauutuus. Ensin tulivat metallilakat, sitten mattalakat, graffitilakat, kaviaarilakat ja viime syksynä magneettilakat.

Tämän vuoden trendin aloitti keväällä OPI Liquid Sand -hiekkalakoillaan, ja muut merkit ovat sitten seuranneet perässä. 


IsaDora on nimennyt kynsilakkansa Sugar Crusheiksi ja kuvailee niiden olevan kuin värjättyä sokeria kynsillä. Sugar Crusheja on yhteensä 9 sävyä. IsaDoran kynsilakat maksavat n. 8 euroa pullo.

Minä sain testiin 6 hienoa Sugar Crush -sävyä.


Tässä on sini-vihreitä viileitä sävyjä: 

 • 100 Diamond Crush
 • 128 Ocean Crush
 • 130 Pool Crush


Näistä tuo upea hopeinen Diamond Crush oli varmaan IsaDoran kansainvälisen meikkitaiteilijan Stephan Oienin kynsillä hänen meikatessaan minua keväällä Sokoksella. Hänen kynsiään ei saanut silloin valokuvata ja ne olivat suuri salaisuus. Ihastelin hänen kynsillään ollutta himmeää hopeista glitteriä, ja näin jälkeenpäin tajusin, että se oli varmaan Diamond Crush. 


Tässä testiin saamiani kokoelman punertavia sävyjä:

 • 104 Purple Crush
 • 106 Pink Crush
 • 124 Coral Crush

Näiden 6 kynsilakan lisäksi kokoelmassa ovat ilmestyneet punainen 122 Love Crush, vaaleansininen 126 Sky Crush ja turkoosi 110 Turquoise Crush.Ostin aiemmin keväällä Tallinnasta OPI Bond Girls -kokoelman vaaleanpunaisen Liquid Sand -kynsilakan Pussy Galore. 

Silloin minua jäi harmittamaan, että en hankkinut myös oranssia Bond Girl Jinxia. Niinpä olin tosi iloinen, että sain nyt IsaDoralta testiin vähän vastaavan oranssin Coral Crushin. 

Jos vertaan OPIa ja IsaDoraa, on OPIssa mielestäni ehkä vähän pienempi raekoko kuin IsaDorassa. En ole kaupassa päässyt vertailemaan OPI Jinxin ja IsaDora Coral Crushin sävyjä toisiinsa, mutta hyvin samanlaisilta ne vaikuttavat.

Joku olikin jo laskenut, että 15 ml OPIa hintaan 18,60 euroa on suhteessa vähemmän kuin 6 ml IsaDoraa hintaan 8 euroa. En ole kuitenkaan varma tarvitseeko näitä erikoiskynsilakkoja kovin isoa pulloa kerrallaan. Itsestäni on ainakin hauskempi omistaa mahdollisimman monta erilaista väriä ennemmin kuin varsinaisesti suuria määriä kynsilakkaa. 


IsaDora Coral Crush on kynsillä aivan ihana!

Se on pinkkipohjainen lakka, joka sisältää runsaasti oranssia ja kultaista hilettä.  


Lopputulos on himmeä oranssi, joka välkehtii kauniisti kultaista valoa. Olen aivan rakastunut!


Myös toinen kokoelman väreistä sytytti minut heti, sininen Pool Crush.

Pool Crush on navy blue tummemmalla ja hopeisella hileellä. Aivan upea tämäkin!

Ensin luulin, että en tykkäisi näistä hiekka/sokerilakoista, mutta niiden himmeä hohto on saanut valloitettua minut.

IsaDoran Sugar Crusheja kannattaa laittaa kaksi kerrosta. Päällyslakkaa ei laiteta, jotta lopputulos pysyy mattana. Aluslakan olen laittanut, vaikka ohjeen mukaan ei kai pitäisi käyttää sitäkään.

Sugar Crush -lakat kuivuvat kohtuullisen nopeasti ja kesto on mielestäni normaali 3-4 päivää, vaikka IsaDora lupaakin jopa 7 päivää. Ja mikä ihaninta, poistaminen on yhtä helppoa kuin tavallisenkin kynsilakan, ei siis mitään glitterien hinkkauksen tuskaa. 

En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan muitakin Sugar Crush -sävyjä kynsilleni!

26 kommenttia:

 1. Vau! Nuo sun kynsillä olevat lakat on upeita! En oo tuohon lakkakokoelmaan tutustunut vielä, vaikka paljon mainoksia on tullut niistä nähtyä. Nämä kuvat nähtyäni innostuin enemmän. Olen yleensä pitänyt Isadoran lakoista, ja niitä onkin mulla muutamia kappaleita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Oranssin Coral Crushin halusin heti sen nähtyäni kun jäi niin paljon harmittamaan etten ostanut Tallinnasta Bond Girls Jinxia. Tuohon siniseen Pool Crushiin ihastuin taas heti sen nähtyäni, hieno kirkas keskisininen! :)

   Minullakin on aika paljon IsaDoran kynsilakkoja. Minusta niissä on kivoja sävyjä, laatu on ihan hyvä ja pullokoko ja hinta sopiva. Ihan pienille kynsille ne eivät kyllä välttämättä sovi leveän siveltimensä vuoksi, mutta omilleni se on juuri sopiva. Erityisesti tykkään kirkkaista väreistä, IsaDora tekee yleensä iloisenvärisiä kynsilakkoja! :)

   Poista
 2. Nuo lakat ovat aivan upeita! Itse kotiutin tosin vain Ocean crushin,mutta muutkin kyllä houkuttelevat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! IsaDora onnistui toteutuksessa kyllä todella hyvin, mielestäni laatu ei poikkea OPIn alkuperäisistä yhtään.

   Ocean Crush on minusta tosi hieno sinivihreä, luulen että kokeilen sitä seuraavaksi. Sain itse tosi monta sävyä näitä Sugar Crusheja, mutta vielä jäi mietityttämään punainen Love Crush, sillä tuo oranssi Coral Crunch on niin upea! :)

   Poista
 3. Upeat kynnet ! :) Tykkään kovasti Isa Doran tavallisista lakoista, mutta en uskaltanut kokeilla vielä näitä koska pelkäsin poiston olevan vaikeaa. Onneksi asia ei ilmeisesti olekaan niin - näitä on kyllä nyt pakko kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Nämä Sugar Crushit nyt ovat vain toinen toistaan upeampia! :)

   Pelkäsin samoin tosi paljon, että nämä olisivat yhtä hankalia poistaa kuin glitterlakka, kun tavallaanhan nämä ovat kuin himmeää glitteriä. Mietin jopa, että pitäisikö alle laittaa glittereille tarkoitettu erikoisaluslakka, etten joutuisi hinkkaamaan niitä niin kauan pois. Mutta ei, yhtä helposti lähtivät kuin tavallinenkin kynsilakka, ihanaa! :)

   Poista
 4. Itse ostin juuri hiljattain tuon Diamond Crushin ja siitä blogissanikin hehkutin. Minulla pysyivät hyvänä 5 päivää jolloin yhden sormen kynnestä oli pikkuisen lähtenyt. Mutta hyvinkin olisi varmasti kestäneet viikon, ellen olisi joutunut niitä töihin paluun takia poistamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, minun täytyy käydä katsomassa blogissasi kun en ole vielä itse kokeillut Diamond Crushia. Se näyttä kyllä fantastiselta, tulee olemaan ihana esim. talvipäiviin. Tosi glamour! :)

   Hienoa, että sinulla Diamond Crush kesti hyvänä niin pitkään. Minullakin nämä ovat kestäneet ehkä aavistuksen paremmin kuin tavallinen kynsilakka, mutta ekat pienet lohkeamat ovat kyllä tulleet jo 1-2 päivässä. Eli 7 päivää siistinä en kyllä saa varmaan millään. Ehkä jos laittaisi päällyslakkaa, mutta en ole halunnut, kun tuo himmeä hiekkapinta on niin hieno! :)

   Poista
 5. Mulla on pikkupullo Jinxiä, ja näyttää tosiaan todella samanlaiselta Coral Crushin kanssa. Jinx on mun The Bond Girls -lakkasuosikki heti Pussy Galoren jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luotan vain muistiin ja valokuviin, että hyvin samalta näyttävät Jinx ja Coral Crush. Ehkä jos ne näkisi samassa kaupassa voisi tehdä vielä tarkempaa vertailua, mutta tosiaan näin silmämääräisesti hyvin identtiseltä näyttää. Ihanaa, koska minua jäi harmittamaan niin paljon se Jinx. Coral Crush on ainakin kynsillä tosi, tosi nätti, joten pidän siitä jo niin paljon, että Jinx ei enää edes kaduta! :)

   Pussy Galoren kaltaista hentoa jäistä vaaleanpunaista näissä IsaDoran Sugar Crusheissa ei ollutkaan. Bond Girlseissa upea oli myös valkoinen Solitaire, sekin pitää ehkä vielä hommata. :)

   Poista
  2. Mulla on myös Solitaire, sillä saa lumikuningattaren kynnet <3

   Ps Odotan kuumeisesti Pink Crushia kynsilläsi :)

   Poista
  3. Oi, kuulostaapa ihanalta! Talveksi se on saatava! :)

   Tulossa on, kivaa kun kiinnostaa! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Joooo, ymmärrän! Nämä Sugar Crushit ovat kyllä todella hienoja, ja jotenkin on henkisesti helpompaa ostaa reilut 8 euroa maksava IsaDora kuin yli tuplat kalliimpi OPI, vaikka kynsilakkaa olisikin suhteessa vähemmän. Lisäksi näissä on aika eri sävyjä kuin OPIn Bond Girlseissa, joten olen samaa mieltä että ehkä tarvitset molempia! :)

   Poista
 7. Mä päädyin hetken emmittyäni kotiuttamaan Ocean Crushin. Tuon korallisen olisin muuten ottanut heti, mutta se oli loppunut. Tässä kokoelmassa olisi muuten ollut hauska myös selkeästi vihreä hiekkalakka, se olisi varmasti ollut veikeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ocean Crush on kyllä aika hieno, tosi erikoinen sekoitus sinistä ja vihreää. Sitä aion kokeilla seuraavaksi! :)

   Muutkin ovat näköjään sitten tykänneet Coral Crushista. Itsellenikin se oli ehdoton ykkönen kun näin tämän kokoelman. Enkä pettynyt kyllä käytössä yhtään, tosi upea kultainen oranssi, aivan ihana! :)

   Tosi hyvä idea että olisi ollut myös vihreä Sugar Crush. Sellainen mehevä perusvihreä olisi ollut superhyvä, vähän kuin tuo sininen Pool Crushin. Voi kun joku vielä tekisi sellaisen, se olisi niin hieno!! :)

   Poista
 8. Kuvien perusteella itseäni ehdottomasti eniten kiinnostaisi Ocean crush!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ocean Crush tuntuu nyt herättävän ihastusta ja kiinnostusta täällä, joten sehän minunkin on varmaan laitettava kynsille seuraavaksi. Yritän saada laitettua kuvat myös tänne niin näette sitten.

   Ocean Crush on näistä Sugar Crusheista varmaan yksi erikoisimmista, sillä se on sekoitus sinistä, vihreää ja kultaa. Muut ovat puhtaampia värejä, joten tosi jännittävää nähdä miltä Ocean Crush tulee näyttämään kynsillä! :)

   Poista
 9. En ole päässyt mukaan "hiekka/testuurilakka"-hypeen, mutta kauniilta nuo näyttävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulin samoin, että nämä hiekka/sokerilakat eivät olisi yhtään minun juttuni, mutta niinpä vain ihastuin näihin. Näissä on upeaa se himmeyden ja kimaltavuuden yhdistelmä, joka näyttää parhaimmillaan todella upealta kuten tuossa oranssissa Coral Crushissa tai OPIn Pussy Galoressa. Tosi jännittäviä kynsilakkoja! :)

   Poista
 10. Kiva tietää, että IsaDorallakin on noita hiekkalakkoja! :)

  Ja halusin tulla sinulle ilmoittamaan (joskin kamalan myöhässä), että linkkasin erään postauksesi aloittelevaan blogiini! Postaukseni löytyy alla olevasta osoitteesta, jos haluat käydä tsekkaamassa minun kokemukseni Tallinnan kosmetiikkavalikoimasta! :)

  http://chatteblog.blogspot.fi/2013/07/kosmetiikkashoppailua-tallinnassa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi ehkä uskonut, että IsaDora lähtisi tähän hiekkalakkatrendiin, mutta toteutus näissä Sugar Crusheissa on kyllä hämmästyttävän hyvä. Laatu ei häviä minusta alkuperäisille Opeille yhtään, ja tosi kiva että näissä on vähän eri värit kuin niissä. :)

   Ai miten kivaa kuulla, kiitos! Käyn ehdottomasti lukemassa, Tallinnan kosmetiikkavalikoima on kyllä niin super! Ja tervetuloa blogimaailmaan, tämä on tosi kiva harrastus! :)

   Poista
 11. Bongasin taannoin Stockmannilla näitä ja ensin katsoin lumoutuneena sitä punaista kunnes huomasin Coral Crushin..tosin, sepä sattuikin olemaan loppu =( No, sitten ihan normaalilla kauppareissulla Cittarissa törmäsin Coral Crushiin ja ostin sen epäröimättä. Vielä en vain ole muka ehtinyt testaamaan sitä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin jäi vielä kiinnostamaan se punainen Love Crush, jos se on yhtään samanlainen kuin oranssi Coral Crush, johon olen aivan rakastunut. Coral Crush on tosi upea, ja hauskaa että muutkin ovat havainneet sen. :) Coral Crush oli itsellenikin se johon ensimmäisenä kiinnitin huomiota näistä Sugar Crusheista, osin toki sen takia että se muistutti niin paljon OPIn Jinxia. Nyt en enää edes himoitse niin paljon Jinxia, kun Coral Crush on niin hieno toteutus samasta ideasta. :)

   Kiva kun löysit kuitenkin lopulta Coral Crushin! Toivottavasti tykkäisit siitä, omasta mielestäni se on aivan upea! :)

   Poista
 12. Sain joululahjaksi tuon Diamond Crushin ja aion joku päivä kokeilla, mutta mitä mieltä olet voisiko käyttää likuvärjäyksessä niin ettei alla ole muuta kuin väritön aluslakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diamond Crush sopii kyllä varmasti ihanasti vaikka uuteen vuoteen, tosi kiva joululahja! :)

   Eiköhän se sovi hyvin myös liukuvärjäykseenkin. Kannattaa varmaan töpötellä sienellä paperin kautta, niin saat tasaisemman ja kauniimman liun, eli ei suoraan siveltimellä. Ainakin jos tekee pidemmän liun ja kyntesi ovat luonnostaan suhteellisen valkoiset riittää varmaan myös pelkkä aluslakka. Toinen vaihtoehto alle olisi varmaan joku läpikuultava vaalea sävy, vaikka joku aavistuksen kylmään shiftaava. Varmasti tulee nätit kynnet, pitäisi ehkä itsekin kokeilla uudeksi vuodeksi tuolla hyvällä idealla! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)