perjantai 9. elokuuta 2013

Tämän hetken suosikkeja, elokuu 2013

Huomasin, että edellinen Tämän hetken suosikkeja -juttu on ollut täällä Pumpulipupussa viime vuoden 2012 heinäkuussa.

Olen halunnut esitellä tässä sarjassa tuotteita, jotka ovat minusta aivan poikkeuksellisen hyviä, joiden käyttäminen tuottaa minulle iloa joka päivä ja joita ostaisin myös uudelleen. Best of the best siis.

Katsotaan ensin mitä vanhoille suosikeille kuuluu.


Helmikuun 2012 suosikkeja olivat: 1. Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser - kevyt itseruskettaja, 2. Ziaja Cocoa Butter Hand Cream -suklaantuoksuinen käsivoide ja 3. Too Faced Snow Bunny Bronzer -aurinkopuuteri.

Näistä Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser -itseruskettaja on edelleen suosikkini. Ongelmana on vain se, että Hawaiian Tropicin maahantuonti on ilmeisesti loppunut, joten tätä ei saa Suomesta enää mistään. Ostin korvaajaksi Stockan myyjän suosituksesta Garnierin Summerbodya, mutta ihanasta hedelmäisestä tuoksustaan huolimatta se ei vain ole aivan yhtä hyvää.

Ziaja Cocoa Butter Hand Cream -käsivoide tuoksuu minusta kivan kaakaoiselle edelleen. Mukava kevyt ja edullinen kosteuttaja päiväkäyttöön. Kaakaon tuoksu sopii minusta kyllä paremmin talveen kuin kesään. 

Too Faced Snow Bunny Bronzer -aurinkopuuteri on minusta edelleen ihana. Kylmän ja vaalean kimalluksensa vuoksi sekin kuitenkin sopii parhaiten talveen kuten Ziajakin.


Heinäkuun 2012 suosikit olivat puolestaan: 1. Be Save! Cleansing Milk -puhdistusmaito, 2. L'Oreal Nude Magique BB Cream -voide ja 3. L'Oreal Color Riche 371 Pink Passion -huulipuna ja 214 Tahiti Watermelon -kynsilakka.

Heinäkuun 2012 suosikeilla on ollut huonompi tuuri, sillä vuodessa kaikille on löytynyt vielä parempi tuote korvaajaksi. 

Be Save! Cleansing Milk -puhdistusmaito häviää niin kirkkaasti Sensain kaksoispuhdistukselle, että edes yksi pullo, luonnonkosmetiikan sertifikaatti ja halpa hinta eivät auta. I'm sorry.

L'Oreal Nude Magique BB Cream voiteessa on kyllä edelleen ihana hehku, mutta Lumenen CC Creamissa on vain vaalealle iholle paremmat sävyt, korkeampi suojakerroin ja muutenkin Lumenen CC on kaunista pintaa tekevä ja tasaisen laadukas.

L'Orealin muiden tuotteiden korvaaja löytyy tämän kerran suosikeista.






Dove Purely Pampering Shea Butter and Warm Vanilla ja Joik Goat Milk & Shea Butter -vartalovoiteet

Rakastan vaniljaa, joten nämä ovat varmaan parhaan tuoksuiset vartalovoiteet ikinä. Toinen on budjettiversio, jossa ei nyt niin hirveästi ole sitä sheavoitakaan ja toinen on luonnonkosmetiikkaa ja täyttä tavaraa. 

Näiden vartalovoiteiden käyttämisestä tulee vaniljan tuoksun vuoksi aina ihana fiilis!

Ero näkyy sitten hinnassa, Dove 3,95 euroa (250 ml) ja Joik Tallinnassa 7,10 euroa (150 ml), Helsingin Stockmannilla todennäköisesti enemmän. Oman Doveni olen saanut testiin blogia varten. 






Acorelle Absolu Tiaré -tuoksut

Kesä 2013 on tuoksunut luonnonkosmetiikkamerkki Acorellen ihanan trooppiselle Absolu Tiarélle ja Uimastadionin vaaleansiniselle kloorivedelle. 

Acorelle Absolu Tiarén alkutuoksu on appelsiini, bergamotti ja anis. Sydäntuoksussa on frangipani, kookos, ylang-kukka ja aprikoosi. Pohjatuoksu on seetriä, vaniljaa ja neilikkaa. 

Instant kuuma Tahiti, ei tarvitse varmaan sanoa enempää?

Minulla on Absolu Tiarésta kevyempi Eau Fraiche -versio, jonka olen saanut Acorellelta testiin. Ihastuin siihen niin paljon, että ostin Sokokselta myös voimakkaamman Eau de Parfum -version. Eau Fraichet maksavat Sokoksella 22,90 euroa (30 ml) ja Eau de Parfumet 38,50 euroa (50 ml).






Butter London Macbeth -kynsilakka

Olen jumittanut koko kesän tässä naisellisessa punaisessa kynsilakassa. Täydellinen, aavistuksen oranssinkorallinen punainen sävy lämpimälle iholleni, joka saa kädet näyttämään ruskettuneemmalta.

Valitettavasti Butter Londonia ei saa enää Suomesta kun Candy Shop on lopettanut maahantuonnin. Shop your Butter London in jolly old England instead jos vain löydätte niitä jostakin!


Jos haluatte saada vielä probably too much information, niin kesän 2013 biisihän on ollut Sini Sabotagen Levikset repee, johon Uimastadionin uimavalvojatkin tuntuvat olevan erityisen ihastuneita!

8 kommenttia:

  1. Ihania suosikkeja! Alkoi heti kiinnostaa tuo Acorellen tuoksu, kuulostaa niin herkulliselta. Täytyy varmaan käydä nuuskimassa sitä jossain. :-) Ja hehee, mäkin tykkään Levikset repee -biisistä! Tiedän, että se on monien inhokki, mutta mä vaan tulen siitä hyvälle tuulelle. Että ei ollut yhtään too much information. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! :)

      Acorellen Absolu Tiare on kyllä ihana kesätuoksu, niin trooppinen ja makea. On sopinut hyvin tähän kuumaan ja aurinkoiseen kesään. Acorellea saa mm. Ruohonjuuresta ja nykyään myös Sokokselta, Stockallakin on ollut joitakin tuoksuja. Sekä yleensä myös sieltä missä muutenkin myydään luonnonkosmetiikkaa. Muita tuoksuja sarjassa ovat mm. vanilja, ruusu ja tee, ja nekin ovat oikein kivoja. Kaikilla on myös joku vaikutus, esim. Absolu Tiare on tasapainottava. :)

      No onhan se Levikset repee vähän mauton, mutta sama juttu: minusta se on hauska! Sopii hyvin kesäbiisiksi. Olen menossa muutaman viikon päästä Helsinki Fashion Weekendiin Cosmopolitanin partyihin ja siellä Sini Sabotage jopa itse esiintyy, kivaa! :)

      Poista
  2. Mullakin laajeni silmät tuon Acorellen kohdalla, kuulostaa IHAN mun tuoksulta! :) Täytyy ehdottomasti tuoksuttaa ensi kerralla kun näen Acorellea! Mun tämän hetkinen lemppari on Honoré des Présin kookostuoksu, nams :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkäät Honore des Presin kookoksesta, niin tykkäät ehkä Acorellen Absolu Tiarestakin. HdP kookos on nimittäin omiakin suosikkejani. :)

      En tykkää itse yhtään esim. niistä Yves Rocherin Tahiti/Monoi -tuoksuista, joten ajattelin että en pidä tästä Acorellen tiarenkukastakaan. Mutta Acorelle on ihana. Ehkä se johtuu siitä että se on tuoksusekoitus, eli ei pelkkää Tiarea. Kannattaa tuoksuttaa, huumaava! :)

      Poista
  3. Eikös Butter Londonia saa nykyään keskustan Stockkalta? Vai sekoitanko johonkin toiseen lakkasarjaan? Tuo voisi selittää sen, että Candy Shop lopetti maahantuonnin :O ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin ennen on saanut, mutta se on ollut nimenomaan Candy Shopin maahantuoma. Tosin kuulin Candy Shopista, että Stockmann olisi harkinnut että jatkaisivatko itse suoraan maahantuontia kun Candy Shop lopetti, mutta en tiedä mikä on lopullinen tilanne. Meidän Butter Londonin ystävien vuoksi tietysti toivoisin että näin olisi. :)

      Candy Shopista Butter Londonit ovat kuitenkin nyt loppuunmyynnissä, ja samoin Urban A on vaihtanut Candy Shopin uuteen kynsilakkamerkkiin Rococo Nail Appareliin. :)

      Poista
    2. Ahaa, ok. Jotenkin olen ollut siinä käsityksessä, että Stockka ja muut tavaratalot toimisivat itse myymiensä tuotteiden maahantuojina, jännä kuulla että ilmeisesti hyödyntävät muitakin tahoja :) Kävin eilen ennen kommentointiani katsastamassa Stockkan sivuilla ja siellä ainakin tuotemerkeissä oli BL. Omat reittini kulkevat hyvin harvoin keskustan Stockkan kautta, en osaa siis sitä kommentoida, onko ko. merkkiä enää siellä myynnissä ja sivuilla vaan vanhentunutta tietoa :T

      Poista
    3. Luulen, että Stocka käyttää aika paljon muita maahantuojia ainakin kosmetiikan puolella. Mutta ilmeisesti tuovat maahan myös itse suoraan, ja en tosiaan tiedä mikä on tilanne tämän Butter Londonin kohdalla tällä hetkellä.

      Mutta kuules, olen sen verran utelias että käyn kurkkaamassa Stockan kosmetiikkaosastolla onko Butter Londoneita vielä siellä ja vaikka kyselen vähän. Kun itse löysin tämän ihanan merkin vasta siinä vaiheessa kun Candy Shopin maahantuonti oli juuri loppumassa, niin olisi superkivaa jos sitä saisi edelleen Stockkalta! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)