sunnuntai 18. elokuuta 2013

A England She Walks in Beauty -kynnet

Ihastuin A Englandin She Walks In Beauty -kynsilakkaan heti kun siitä alkoi näkyä kuvia blogeissa. 

Paitsi että lakka oli minusta tosi kaunis vaaleanvihreä-kultakupari-vaaleanpunainen shimmerglitterflakie, minusta oli ihanaa että sen nimi perustui tähän Lord Byronin runoon:


She walks in beauty, like the night 
Of cloudless climes and starry skies;     
And all that's best of dark and bright         
Meet in her aspect and her eyes: 
Thus mellowed to that tender light
        Which heaven to gaudy day denies.
Itseasiassa runoon ehkä sopisi paremmin joku tummempi, vaikka yönsininen kynsilakka. A Englandin She Walks in Beauty tuo mieleeni Englannin keväiset, vaaleanvihreänä ja vaaleanpunaisena kukkivat nummet.

She Walks in Beauty kuuluu Englannin historiasta inspiraatiota kynsilakkoihinsa ammentavan A Englandin Heavenly Quotes -sarjaan. 


Tilasin She Walks in Beautyn aikoinaan A Englandin omasta nettikaupasta, mutta se ei enää valitettavasti voi postimääräysten vuoksi toimittaa kynsilakkoja Englannin ulkopuolelle.

Mutta ei hätää, suomalainen nettikauppa Adenina on ryhtynyt aktiivisesti tuomaan maahan A Englandia, joten sieltä voi tilata myös She Walks in Beautyn hintaan 12,90 euroa.

Ja kuinka mahtavaa onkaan markkinatalous, sillä tietysti She Walks in Beautysta on ilmestynyt jo edullisempikin dupe halpismerkki Golden Roselta, jota saa esim. Seppälästä. 

Golden Rose Jolly Jewels 103 on kuparisempi, vaaleanpunaisempi ja suurihiutaleisempi kuin A Englandin SWIB. Pidän siitä jopa ehkä enemmän, mutta sama fiilis on molemmissa kynsilakoissa. 

Nämä ystäväiset sopivat minusta parhaiten kynsien koristeluun, eli ei yksinään koko kynnellä käytettäviksi. A England itseasiassa jopa ohjeistaa tähän toteamalla hauskasti: Crown your hands and feet!  


She Walks in Beauty ja Jolly Jewels 103 näyttävät minusta parhailta pastellisten kynsilakkojen päällä.

Valitsin She Walks in Beautyn alle Essien hennon vaaleanpunaisen Muchi, Muchi -kynsilakan.


Puolella Suomen LivBoxin tilaajista on varmaan Muchi, Muchi, sillä toinen puolikas sai helmikuun ystävänpäiväboxissa Essien pinkimmän Lovie Dovien, jonka minäkin olisin halunnut.

En välttämättä käyttäisi Muchi, Muchia ihan yksinään, sillä se on minusta vähän hailakka ja tylsä, vaikka ihan nätti ja raikas onkin. Sen sijaan näiden koristeluiden alle se oli oikein hyvä. 


Töpöttelin She Walks in Beautya Muchi Muchin päälle pienellä sienellä kynsien päihin, samaan tapaan kuin liukuvärjäyskin tehdään.

Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa She Walks in Beauty samalla tavalla kynsien tyveen, kuten olen nähnyt joissakin blogeissa tehtävän. 
Nyt täytyy kyllä valitettavasti sanoa, että kuvat eivät tee tälle beautylle oikeutta.

Luonnossa se on aivan hurmaava. Tarpeeksi hillitty, mutta kuitenkin something special kynsillä.


Jopa herra Pumpulipupu huomasi, että "nyt on tollasta glitteriä" ja suostui ottamaan käsistäni yhteiskuvan.

Seuraavaksi haluaisin kokeilla She Walks in Beautya Essien vaaleanvihreän Mint Candy Applen päällä. Olen ihan varma, että se näyttäisi upealta!

10 kommenttia:

 1. She walks in beauty on upea! Tilasin itsekin aikoinaan omani suoraan A Englandilta. Kokeile ihmeessä mintunvihreän päälle,olen kokeillut itse! Oli nätti :3 She walks in beauty on upea myös yksinään koko kynnellä,mutta aika kamala poistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hieno kynsilakka kyllä! Rakastan sen vaaleanvihreän ja vaaleanpunaisen sekoitusta, niin kaunis! :)

   Kiitos tiedosta että yhdistelmä vaaleanvihreä creme & She Walks in Beauty voisi toimia. Kiva että olet kokeillut sitä! Aion itsekin ehdottomasti koittaa seuraavaksi, sillä ajattelinkin, että vaaleanvihreä glitter ja vaaleanpunaiset flakiet sopisivat vaaleanvihreään kynsilakkaan.

   Koko kynnelle en varmaan uskalla kokeillakaan, sillä pelkistä kärjistä poistaminen on jo ihan riittävän kova urakka. Glitterit ovat kauniita, mutta poistaminen on painajaista! :)

   Poista
 2. Tää lakka on sulaa rakkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on aivan lumoavan, satumaisen kaunis! Tosi harvinaista, että kynsilakka voi olla niin pysäyttävä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! :)

   Minullekin tämä tyyli on ehkä se omin kynsienkoristelussa, vaikka nyt vuosien varrella olen innostunut myös klassisesta punaisesta ja tummista väreistä. Mutta jos pitää valita jotakin takuuvarmasti kaunista, valitsen valkoista, pastellia ja kultaa! :)

   Poista
 4. Mäkin rakasta She Walks In Beautya juuri pastellisävyjen päällä. Itsekin kokeilin sitä heti vaaleanpunaisen ja vaaleanvihreän päälle. Mulla on kanssa tälle melko dupe, Sally Hansenin Gem Crush sarjan lakka, mutta se on huomattavasti peittävämpi. On käynyt mielessä tuon Golden Rosenkin hankkiminen ihan vertailumielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin She Walks in Beautyn herkkä kauneus pääsee parhaiten esiin pastellikynsilakkojen päällä. Myös jonkun murretun luonnonvalkoisen tai kermansävyn päällä se voisi olla ihan kaunis. :)

   Sally Hansenin versio ei olekaan itselleni tuttu, mutta olin iloinen kun löysin Golden Rosen, niin ei tule sellaista tunnetta että She Walks in Beautya pitäisi koko ajan hirveästi säästellä, kun aina välillä voi käyttää tuota Golden Rosea. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olen aika yksinkertaisen tyylin ystävä, enkä muutenkaan edes osaa tehdä monimutkaisia kynsikoristeluita, joten tykkäsin tästä kovasti itsekin. She Walks in Beauty on niin kaunis! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)