tiistai 6. elokuuta 2013

Kiehl'sin uutuuksia

Tykkään amerikkalaisesta kosmetiikkamerkistä Kiehl'sistä kovasti, sillä se kantaa mukanaan New Yorkin henkeä, jonka East Villagen vieläkin olemassa olevasta kulma-apteekista Kiehl's on kasvanut maailmanlaajuiseksi kulttibrandiksi. 





Suomeen Kiehl's tuli syksyllä 2011 L'Orealin ostettua sen. Ensimmäinen liike avattiin Helsingin Kämp Galleriaan Esplanadille. Myös Espoon Iso Omenassa ja uusimpana Helsingin Stockmannilla on Kiehl's. 






Kiehl'sin konseptiliikkeet on viihtyisästi ja kotoisasti sisustettu, ja niihin kuuluu aina pari vakioelementtiä. 

Luuranko Mr. Bones on kaikissa Kiehl'seissä. Kiehl'sin myyjillä on myös päällään samanlaiset labratakit kuin Mr. Bonesilla tässä.






Kiehl'seistä saavat myös kaikki asiakkaat ilmaisen ihoanalyysin ja tapana on jakaa myös runsaasti näytteitä. Kiehl's ei varsinaisesti mainosta, vaan tuotenäytteet puhuvat puolestaan.

Tässä on ihoanalyysissä Avec Sofié -blogin ihastuttava Sofié.






Kaikissa Kiehl's liikkeissä on myös Harley Davidson moottoripyörä. 

Kämp Galleriassa siihen liittyvä tarina oli hauska, sillä moottoripyörän omistaja oli vienyt sen vähäksi aikaa ajelulle kun nyt on ollut niin hyvät säät, ja tilalla oli vain tämä pahvikuva.

Tämä on juuri Kiehl'sin henkeä parhaimmillaan: naapuruston yhteinen apteekki, jossa ollaan enemmän ystäviä kuin asiakkaita ja myyjiä. 






Joten totta kai menin aamukahville ja smoothielle New Yorkin tyyliin kun Kiehl's kutsui tutustumaan uutuuksiinsa.  






Kiehl's ei ole varsinaisesti luonnonkosmetiikkaa, vaikka sen tuotteissa paljon luonnollisia ainesosia onkin. Vähän samaan tapaan kuin Kiehl'sin apteekkimenneisyydessä, jolloin tuotteita oikeasti kehiteltiin ja sekoiteltiin apteekissa.

Kiehl'sin ainoa ekosertifioitu sarja on Acai Collection, johon kuuluuvat Acai-marjaa sisältävät putsari, kasvovesi, seerumi ja kosteusvoide.






Ympäristöarvot ovat muutenkin Kiehl'sissa kovassa kurssissa. Sinne saa mm. palauttaa tyhjiä Kiehl's-pakkauksia kierrätystä varten, ja esim. kolmesta tyhjästä pakkauksesta saa palkinnoksi huulivoiteen.






Kiehl'sin syksyn uutuuksia on stressaantuneelle iholle suunnattu Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator -kasvovoide. 

Stressiähän on varmaan nyt kesälomien päättyessä meillä kaikilla, ja se näkyy valitettavasti myös ihossa. Stressin merkkejä iholla ovat mm. sameus, kosteuden puute, laikukkuus ja punoitus. Stressi myös vanhentaa ihoa.






Näihin kaikkiin Skin Rescuer tarjoaa apua vaikuttamalla monella eri tavalla.

Skin Rescuerin Rosa Gallica Extract lievittää stressin vaikutuksia ja stressin usein aiheuttamaa tulehdusreaktiota iholla. Sokeri Mannose suojaa ja ylläpitää ihon suojamuuria. Kamomilla rauhoittaa ihoa ja hillitsee tulehdusta. Ja Kiehl'sin tuotteissa paljon käytetty aineosa, oliiveista saatava Squalane korjaa ihon suojamekanismeja ja suojelee ihoa kuivumiselta. 






Tässä on tutkimustuloksia Skin Rescuerista 56:lla 35-55 vuotiaalla naisella, joiden ihossa näkyi ainakin yksi stressioire. Luvut näyttävät aika korkeilta! 

Kiehl'silla arveltiin, että Skin Rescuer saattaisi olla aivan uudentyyppinen tuote, kun se vaikuttaa näin monella tavalla stressaantuneeseen ihoon. Itsellenikään ei tule mieleen toista vastaavaa. 






Skin Rescueria voi käyttää päivittäin aamuin illoin kosteusvoiteen tavoin. Jos lisäksi käyttää seerumia, Skin Rescuer -voide laitetaan seerumin päälle. Ja jos iho on oikein kuiva, päälle voi levittää myös toisen kosteusvoiteen.

Tuloksia pitäisi alkaa näkyä 2 viikon käytön jälkeen. 

Skin Rescuer maksaa 35 euroa (75 ml) ja varastot alkoivat olla jo Kämp Galleriasta lopussa vaikka voide tuli myyntiin vasta aivan äskettäin. Stressi siis valitettavasti vaivaa meitä ja siihen halutaan apua.

Newyorkilaisten luulisi tuntevan stressin ja sen vaikutukset, sillä kaupungista on peräisin mm. käsite A New York Minute, joka tarkoittaa sitä että kaiken pitäisi tapahtua mieluiten välittömästi. Tai kuten koomikko Johnny Carson on sanonut: New York Minute on aikaväli Manhattanin liikennevalon vaihtumisen vihreäksi ja taksikuskin perässäsi tööttäyksen välissä. Eli ei kovin pitkä aika siis!






Viime syksynä Suomen Kiehl'sille tulivat myyntiin myös Kiehl'sin Aromatic Blends -tuoksut.

Niitä on 4 erilaista: Nashi Blossom & Pink Grapefruit, Vanilla & Cedarwood, Fig Leaf & Sage ja Orange Flower & Lychee. 

Eau de Toilette -tuoksut maksavat 62 euroa (100 ml). Lisäksi tuoksusarjoihin kuuluvat puhdistusgeelit (24 euroa, 250 ml)  ja vartaloemulsiot (26 euroa, 250 ml).






Oma suosikkini tuoksuista oli hedelmäinen Orange Flower & Lychee, jonka sain myös mukaani testiin. Toinen ihastusta herättänyt oli aistikkaan mausteinen Vanilla & Cedarwood.

Kiehl'sin tuoksut ovat periaatteessa unisex, mutta miehille sopivat mielestäni parhaiten muut kuin oma valintani Orange Flower & Lychee. 

Aromatic Blends -tuoksujen idea on se, että niiden raaka-aineet tulevat ympäri maailmaa: mm. Etelä-Ranskasta, Marokosta, Ugandasta ja Japanista.

Oman lempparini Orange Flower & Lycheen appelsiininkukka on Marokosta ja litsi Kiinasta. Lisäksi tuoksu sisältää hunajaa ja Marokon ruusua.

Orange Flower & Lychee -tuoksu on kuin hedelmäkarkki, mutta sisältää myös vähän luonnetta ja tummuutta. 







Kiehl'sin tuoksuja saa myös 4 minituoksun lahjapakkauksessa, jolloin pääsee tutustumaan kaikkiin ja saa vaihtelua!






Viimeisenä haluan esitellä teille Kiehl'sin tämän kevään uutuuden, nyt niin muodikkaan BB-voiteen.

Kiehl'sin versiossa on erinomaista todella korkea aurinkosuojakerroin SPF 50. Kiehl'sin BB sisältää myös C-vitamiinia, jonka ihoa kirkastavasta vaikutuksesta pidän ihonhoitotuotteissa yleensä kovasti.

Kiehl'siltä BB:tä saa kolmessa sävyssä: Fair, Light ja Natural. Niistä vaalein Fair oli tarpeeksi vaalea ja sulautuisi kalpeaan talvi-ihooni täydellisesti. Näin kesällä Light oli taas juuri sopiva. 

BB Creamin hinta on 29 euroa (30 ml). Kiehl's ei siis varsinaisesti ole halpa, mutta toisaalta laadukkaaksi ihonhoidoksi ja yksilölliseksi palveluksi ei kovin kalliskaan!

4 kommenttia:

  1. Jess vihdoin tuo kosteusvoide on tullut tännekin! Luin siitä keväällä jostain jenkkiblogista ja yritinkin joku aika sitten käydä kuikuilemassa sitä Stokkan Kiehl'siltä, mutta sillon ei vielä löytynyt. Täytyy käydä hakemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, kivaa kuulla! :)

      Itse ihmettelin sitä, että tällaista voidetta ei ole keksitty markkinoida aikaisemmin, kun onhan stressi myös ihon kannalta todellinen ja yleinen ongelma. Ainoa vähän vastaava tuote jonka tiedän on Biothermin Flash Recharge Concentrate, jonka pitäisi virkistää väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. En ole huomannut kovin suurta muutosta ainakaan omalla kohdallani. :) Mielenkiinnolla testaan siis tämän Kiehl'sin version.

      Kämp Gallerian Kiehl'silla oli alle 10 pulloa tiistaina jäljellä, toivottavasti Stockaltakin löytyy! :)

      Poista
    2. Ja inci vasta hyvältä näyttikin! Skvalaania ja sheavoita, sopii <3

      Taitaa tosin mun voiteensaamiset mennä seuraavaan saapuvaan erään, kun en nyt lomalla jaksanut lähteä keskustaan ostoksille. Kerro ihmeessä kokemuksia, kun olet päässyt voidetta käyttämään!

      Poista
    3. Skvalaani ja shea on ihana cocktail meille kuivaihoisille, oli stressiä tai ei. :) Sitäpaitsi Suomen kylmä pakkastalvi on yleensä aina stressi iholle, vaikka sisäsyntyistä stressiä ei olisikaan. :)

      Voiteen inci-lista alkaa seuraavasti: Aqua, Glycerin, Squalane, Propanediol, Undecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Tridecane... Eli kivan ylhäällä siellä on ne skvalaani ja sheavoikin. :)

      Ehdottomasti laitan käyttökokemuksia voiteesta myös tänne. Nyt on tosi otollinen aika testata kun työstressit ovat alkaneet.

      Ihanaa lomaa Myy! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)