perjantai 30. elokuuta 2013

Muotiperjantai; Helsinki Fashion Weekend

Ladies,

pitkästä aikaa Muotiperjantaita, koska fashion on tullut Helsinkiin.






Helsingissä vietetään ensimmäistä kertaa Helsinki Fashion Weekendia 29.8.-1.9.2013.

New Yorkilla, Pariisilla, Lontoolla ja Milanolla on fashion weekinsa, ja pienellä Helsingilläkin on nyt siis vähän vaatimattomammin oma fashion weekendinsa. Superkivaa kuitenkin!

Eilen juhlittiin Cosmopolitanin Urban Fashion Showta ja mallitoimisto Paparazzin 30-vuotissynttäreitä Helsinki Fashion Weekendin teltassa Musiikkitalon, Sanomatalon ja Kiasman kulmilla.  






Omalta osaltani Fashion Weekend alkoi hauskasti, kun tämän kesän suosikkini Sini Sabotage esitti Levikset repee.

Illan teema taisi olla Asenne, sillä sitä oli Sini Sabotagella.  






Sitä oli myös Cosmopolitanin Urban Fashion Showssa, jossa tässä lavalla ovat isot kissat. 

Cosmopolitan Fashion Showssa esittelivät katumuotia vaatekaupat kuten Stockmann, Only ja Seppälä.

Näytöksen perusteella in tulevat katumuodissa syksyllä olemaan maskuliininen tyyli, musta-valkoisuus, colleget, nahkahameet ja grungetyyli pipoineen ja ruutupaitoineen.







Erityisesti asennetta oli Paparazzin veteraanimalleissa, jotka nousivat lavalle 30-vuotiaan toimistonsa ja sen malliemon Laila Snellmannin kunniaksi Paparazzi Showssa.

Kuvassa on Ninja Sarasalo, ja hänen lisäkseen catwalkilla nähtiin Paparazzin kuuluisista 1990-luvun malleista mm. Niina Kurkinen, Angelica Kallio, Vera Jordanova, Janina Frostell-Fry, Pipsa Hurmerinta ja Nina Herala.

Paparazzi Show esitteli hienosti suomalaisia suunnittelijoita kuten Marimekko, Ivana Helsinki, Samuji, Minna Parikka ja Katri Niskanen. Näytöksen oli stailannut Minttu Vesala.






Muotinäytösten meikeistä en valitettavasti saanut lähikuvaa, mutta tapahtuman meikkisponsorina toimi Maybelline ja meikeistä vastasi meikkitaiteilija Mariela Sarkima tiimeineen.

Maybellinen ja Redkenin tuotteilla oli myös mahdollista saada meikki tai kampaus tapahtuman aikana. En ehtinyt jäädä jonottamaan, vaikka olisi ollut kyllä kivaa!







Lisäksi tarjolla oli Magnum-jäätelöä sekä Moet & Chandonia ja macaronseja sai ostaa. 

Goodie bagissa oli Cosmo ja tapahtuman muilta sponsoreilta hyödylliset tuotteet: Maybellinen uusi Big Eyes -maskara ja Redkenin 18 Quick Dry -minihiuslakka.


Helsinki Fashion Weekend jatkuu tänään perjantaina 30.8.2013 Me Naiset -lehden Trend Fashion Daylla ja huomenna lauantaina 31.8.2013 on Glorian High Fashion -näytös, johon olen itsekin menossa. Sunnuntaina 1.9.2013 on vielä Fashion Sale Day, jossa muotitoimittajat ja bloggarit myyvät käytettyä fashionia.

3 kommenttia:

  1. Nauti tapahtumasta! Mä oon niin kade kun en itse pääse :'( Ja ota hulluna kuvia :D Mariela oli laittanut facebookkiin kuvia rohkeasta näytösmeikistä ja tykkäsin mustista silmistä yhdistettynä kirkkaan pinkkeihin huuliin. Toimii :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihanaa kun Helsingissäkin on taas tällaista fashionhappeningia! :) Sä olisitkin ollut mukana varmaan siellä takahuoneen puolella meikkitiimissä. :)

    Kiitos tiedosta, en uskaltanut oikein kirjoittaa mitään näytöksen meikkityylistä kun en ollut ihan varma. Pinkit huulet bongasin ja silmät näyttivät mustalta smokylta. Nyt jälkeenpäin näin, että silmämeikki oli maalattu mustalla geelieyelinerilla ja huulipuna oli pinkki Maybelline Color Sensational Vivids 902. Hyvältä näytti ainakin siellä näytöslavalla! :)

    Tänään on sitten Glorian näytös, ihanaa! Koitan tehdä jutun tänne myös siitä, ja nyt otan edellisestä kerrasta viisastuneena oikean kamerankin mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Kerrankin Suomessa tapahtuu jotain :D Olis ollut kyllä kivaa päästä takahuoneelle häärimään noita lookeja, mut ehkä mä joskus vielä elämässäni kerkeen.

      Hieno juttu! Jäänkin odottelemaan millasia kuvia saat :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)