sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Make Up For Ever Aqua Rouge -huulipuna

Kirjoitin muutama päivä sitten Make Up For Everin kesän 2013 Aqua Summer -meikkikokoelmasta (juttu täällä). 

Ihastuin kokoelman vedenkestäviin, kirkkaan värisiin huulipuniin, mutta en osannut päättää minkä niistä valitsisin. 

Alun perin olin ajatellut persikkaisen korallista 18 Coral, mutta Make Up For Everin myyjä varoitti, että se voisi olla lähes neonoranssi huulilla ja suositteli minulle ehkä mielummin vadelmaista sävyä 16 Fuchsia. 



  


16 Fuchsia edessä oikealla, sen takana toisena 18 Coral.







Kaikki kesän 2013 Aqua Rouge -sävyt ovat:


17 Bright Orange
18 Coral
20 Baby Pink
16 Fuchsia
19 Pomegranate Pink 






Koska en osannut ensimmäisellä kerralla päättää minkä Aqua Rougen valitsisin, menin eilen vielä uudelleen Make Up For Everille Kallioon. 

Siellä sainkin kehoituksen kokeilla miettimiäni sävyjä huulille, eli huulipunat ja peili käteen ja ulos luonnonvaloon kokeilemaan.

Onneksi Make Up For Ever sijaitsee nimenomaan Kalliossa, sillä tässä entisessä työläiskaupunginosassa ja nykyisessä - miten nyt sanoisin - rappioromantiikan (hei, Kalliosta kertovat mm. Pussikaljaromaani ja Juoppohullun päiväkirja -kirjat) keskuksessa kukaan ei kiinnitä huomiota vaikka menisit keskellä päivää kadulle meikkaamaan. 

They've seen it all, vähän niin kuin New Yorkissa. 






Kalliossa ketään ei myöskään häiritse, vaikka kuvailisit meikkejä katua vasten. 

10 metrin päässä minusta oli mies kadulla kusella, joten ymmärrätte pointtini.

This is how we do it Helsingin Kallio style! 

Mutta takaisin tärkeimpään, eli MUFE:n 18 Coral ei ollutkaan huulillani liian kirkas, vaan pysyi aika samanlaisena persikkaisena kuin pakkauksessakin. 16 Fuchsia oli myös hieno, mehukkaan marjaisa punainen. 

Yhdessä MUFE:n myyjän kanssa totesimme, että on makuasia, että kumman valitsee, kumpikin olivat yhtä hyviä minulla. Minä päädyin 16 Fuchsiaan, koska siihen verrattuna Coral näytti jopa vähän vaalealta ja laimealta, ja sitä toinen myyjäkin oli alun perin suositellut minulle.






Make Up For Ever Aqua Rouge 16 Fuchsia ei ole mielestäni aivan puhdas fuksia kuten nämä Kallion ruusut, vaan siinä on mukana vähän pinkkiä ja punaista.

MUFE:n Aqua Rouge -huulipunien hinta on 38,15 euroa.






Sain laittaa MUFE:n liikkeessä itselleni jo huulimeikin, sillä olin menossa Make Up For Everin jälkeen uimaan, ja halusin testata vedenkestävän Aqua Rougen kestoa.

Normaalisti MUFE:n liikkeessä on myös maskeeraja, joka olisi varmaan voinut tehdä huulimeikin, mutta tällä kertaa paikalla oli vain kosmetologi, joten jouduin tekemään huulimeikin itse. 

Se oli kuitenkin siitä hyvä, että pääsin samalla testaamaan kunnolla huulipunan koostumusta. Aqua Rouge 16 Fuchsia on ehkä aavistuksen vaikeampi levittää tasaisesti kuin muut kokeilemani Aqua Rouget, sillä se on niin kirkas ja pigmenttinen väri.

Aqua Rougejen toisessa päässä on väriaine, joka on mattaa ja aika kuivaa, ja toisessa geelimäinen neste, jolla saa kiiltoa ja kosteutusta huulille. Se myös parantaa huulipunan kestoa. 





Ja sitten The Test.

Tavallisista touhuista kuten pyöräilystä, shoppailusta ja kahvin juonnista huulipuna selvisi vielä hyvin, mutta sen kohtaloksi osin koitui välipalapatonki Picnicissä.

Picnic-keikan jälkeen Aqua Rougea oli aika paljon servetissä. Huulilta kiilto hävisi, mutta itse väri pysyi kyllä edelleen aika hyvin. Olisi ehkä pitänyt juoda sievästi vain pillillä tuota herkkusmoothieta (suosikkini mansikka-banaani), jotta Aqua Rouge olisi päässyt vahingoittumattomana uimaan.  





Uimisesta Aqua Rouge ei sen sijaan hätkähtänyt yhtään. 

Täsmälleen sama väri oli huulilla kuin Picnic-keikan jälkeenkin. 

En nyt varsinaisesti ollut mikään Martina Aitolehti Splashista altaasta noustuani, mutta toisaalta se ei kyllä ollut lähtötilanne sinne mennessänikään.

Tässä kuvassa kyllä hymyilyttää, huulet ovat selvästi aniliinit edelleen.  






Ja tässä on sitten lopputulos 10 tunnin, muutaman välipalan, uimisen, pyöräilyn ja shoppailun jälkeen. 

Näyttää kuvassa melkein pahemmalta kuin luonnossa. Luonnossa huulten väri oli tasaisempi ja vielä aavistuksen aniliini. 

Testin lopputulos oli siis, että Aqua Rouge kestää melkein mitä vain paitsi Picnicin patonkia. Jos haluatte siis pelata varman päälle, juokaa smoothieta pillillä!






No onhan se ihana, tuli varmaan jo selväksi? :)

17 kommenttia:

  1. No onhan se ihana! Mäkin haluan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän on! :) Sulla on kyllä aika hyvä korvike se Diego Dalla Palman fuksia, mutta mikäs siinä jos kerran haluaa... Tämä on ainakin vedenkestävä! :)

      Poista
  2. Voi hitsin hitsi se on IHANA! Mäkin tarvitsen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisi kyllä varmasti hyvin sulle. Ja sinne beachille tämä on ihan oikea valinta, ei tarvitse paljon peiliin katsoa sen jälkeen kun Aqua Rougen on saanut kerran levitettyä huulille. Ihana kesähuulipuna! :)

      Poista
  3. <3 Kallio

    Ja kyllä, aivan upea puna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, Kalliota on pakko rakastaa. Paljon ei kyllä enää ole tuollaisia paikkoja jäljellä. En nyt haluaisi ehkä asua siellä, mutta joka kerta kun käyn tulen hyvälle tuulelle ja tulee kotoisa olo. Stadin sydänmaita. :)

      Kyllä, ihana! :)

      Poista
  4. Siis mä en tajua miten mä en koskaan pääse sisälle MUFEen vaikka a) työskentelen melkein vieressä ja b) 9-ratikan pysäkki siirtyi sen viereen mihin käpöttelen vähintään kaksi kertaa viikossa. Ehkä mun kukkarolle parempi vaan, etten menekään sisälle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MUFE on kyllä niin sun paikka! Saisit sieltä varmasti vaikka mitä inspiraatiota ja ihmeitä aikaiseksi niillä huipputuotteilla.

      Mutta ehkä voit säästää sen siihen kun kaipaat jotakin uutta viehätystä elämääsi. Tosin nytkin siellä oli pöytä täynnä - 50 % remonttialetuotteita, joten ehkä kannattaakin joku päivä kurkata sisään. :)

      Itse pidän MUFE:n myymälästä kovasti. Voisin viettää siellä tuntikausia vain ihastelemassa kaikkia tuotteita ja kuuntelemassa meikkausohjeita. Ja olen viettänytkin. :)

      Poista
  5. Kirpaiseva hinta, mutta tuotetta joutuu lisäilemään hyvän pysyvyytensä ansiosta harvemmin, joten annettakoon anteeksi, vai mitä? ;) Ihana sävy, sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on kyllä aika kova, se on valitettavan totta. Itse en kovin helposti maksaisi yli 30 euroa mistään selektiivisenkään merkin huulipunasta, mutta nämä Aqua Rouget ovat sellaisia erikoistuotteita, että koen että hinta ja laatu aika pitkälti korreloivat.

      Tuotetta ei tosiaan tarvitse paljon kerralla ja se pysyy kuin tauti, joten siinä mielessä yksi Aqua Rouge kestää pitkään. Ja on vain niin ihanan helppo, kun huulipunaa ei tarvitse olla koko ajan lisäilemässä ja korjaamassa.

      Voi kiitos, kyllä tätä sävyä pitkään mietinkin, mutta olen itsekin tosi tyytyväinen. :)

      Poista
  6. Ihana väri! Hinta on mulle vähän turhan suolainen, joten vaikka ihana onkin, niin tämä kosmebloggaaja passaa. ;-) Ostin alesta Goshin kirkkaan pinkin kestohuulivärin joka maksoi muistaakseni 4.50€ ja pärjäilen sen kanssa varsin mainiosti. Taisin vähän rakastua tuohon Goshin pinkkiin, vaikka ostinkin sen vähän silleen puolitosissani, että ei harmita vaikkei olisikaan kiva, kun on niin halpa. :-D Mutta se olikin tosi kiva! \o/ :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Olen tosi iloinen että päädyin lopulta tähän Fuchsiaan Coralin sijaan.

      Ymmärrän hyvin jos hinta tuntuu korkealta, sehän on herran jestas melkein 40 euroa. Se on tosi paljon huulipunasta. Omasta mielestäni kuitenkin kauppa kannatti, sillä huulipuna on niin ihana ja superhelppo.

      Mutta erinomainen vinkki tuo Gosh! En tiennytkään että heillä on sellainen tuote. Olet tainnut tehdä aikamoisen löydön, ja hintakin on vain kymmenesosa Make Up For Everista. Goshilla on muutenkin laadukkaita tuotteita, joten varmasti huuliväri on myös tosi hyvä. :)

      Poista
  7. Hei, ihan mahtava tuo testikuvajuttu! Mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia häihini sitä Aqua Rougea, tarttis nyt kyllä jo! Noissa muiden merkkien huulimaaleissa olen kokenut inhottavaa murustumista, väri pysyy hyvin reunoilla mutta keskeltä se murustuu irti. Sitten on hankala lisäillä tuotetta kun huulet ovat täynnä huulipunamurua. Oliko mitään sellaista efektiä tämän tuotteen kanssa? Ainiin, ja minun piti myös kysyä siitä ilmaiset postikulut-alekoodista MUFE:lle että tiedätkö saako sieltä remonttialetuotteita myös tilattua itselleen siihen alehintaan? Vai lähettävätkö vai normihintaisia tuotteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, tätä oli tosi hauska myös kirjoittaa. :)

      Aqua Rouge on kyllä sikäli laatutuote, että se ei mielestäni todellakaan lähde huulilta murustumalla, vaan kuluu melko tasaisesti ja nätisti pois. Eli siinä suhteessa ei kyllä ongelmia. Sopisi varmaan erinomaisesti häämeikkiin. :)

      Eikös sulla ollutkin vähän ikävät kokemukset MUFE:lla Helsinginkadulla, kun eivät testanneet sulle kunnolla niitä värejä. Itsellenikään ei nyt kokeiltu kun ei ollut maskeeraajaa paikalla, mutta sain aivan auliisti ottaa testereistä värejä ja testata itse peilin kanssa kadulla. Eli jos vain mahdollista, sävyä kannattaisi yrittää kokeilla paikanpäällä.

      Valitettavasti en yhtään tiedä tilauskäytännöistä kun asun itse Helsingissä ja rakastan käydä henk. koht. tuolla MUFE:n liikkeessä. Mutta varmasti sieltä voisi sähköpostilla tai puhelimitse kysyä, toivottavasti vastaisivat pian. Heidän nettisivuillaan on yhteystiedot:

      http://www.makeupforever.fi/yhteystiedot

      Poista
    2. Vitsit miten noloa, mutta sekoitin päässäni kaksi asiaa.. Kun Karkkipäivä-blogissa oli tarjous, että heinäkuun loppuun asti sieltä MUFElta saa tilata postikuluitta tuotteita kotiin, niin muistin lukeneeni siitä täältä koska yleensä sinun MUFE-juttuja luen! :D Että sori! Tilasin kuitenkin sen punan, tuli jo seuraavana päivänä postiennakolla. Kuulemma MUFE tarjoaa jatkossakin ilmaiset postikulut kantiksilleen, ja kantikseksi voi "liittyä" sähköpostilla. Hyvä tietää, Kallio kun ei ole kulkureittieni varrella enää nykyään kuin hyvin harvoin :)

      Poista
    3. Ei haittaa yhtään mitään! :)

      Sain itsekin MUFE:lta sähköpostia, että ovat päättäneet tarjota kanta-asiakkaille ilmaisen postituksen. Ja kanta-asiakkaaksi voi tosiaan liittyä MUFE:n liikkeessä ja ilmeisesti sitten myös sähköpostilla. Itsekin olen kanta-asiakas, ja paras etu minulle Helsingissä asuvana on, että sähköpostiin tulee kerran kuussa tiedot tarjouksista, poikkeuksista aukioloajoissa ym. Eli kanta-asiakkaaksi kannattaa ehdottomasti liittyä. Tosi hyvä etu myös tuo postikuluttomuus! :)

      Ihana että sait sen Aqua Rougesi, toivottavasti tykkäät siitä. Itse olen aivan ihastunut tuohon Fuchsiaan! :)

      Poista
    4. Pusunkestävyys tuli testattua, toimii! Jes! Pienestihän se kului huulien sisäosilta sen jokusen tunnin aikana kun illalla sitä testailin, mutta onhan tuo pysyvyys todellakin ihan omaa luokkaansa. Siitä tahmaisesta tunnusta vähän yllätyin, kun kirkas kiilto-osa kuluu päältä pois huulet tuntuu vähän tahmaisilta.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)