tiistai 18. kesäkuuta 2013

Some seriously Sexy Hair

No tässä on nyt onnistunut tuotemerkin nimi, sillä kuka nyt ei tätä haluaisi: Sexy Hair

Sexy Hair on perustettu vuonna 1998 Kaliforniassa. Sen tunnetuin tuote on Big Sexy Hair -linjan Spray & Play -hiuslakka, joka on USA:ssa kampaamoiden myydyin hiuslakka.Sexy Hairilla on 6 tuotelinjaa:  punainen Big Sexy Hair, turkoosi Healthy Sexy Hair, violetti Silky Sexy Hair, hopea-keltainen Short Sexy Hair, sininen Curly Sexy Hair ja musta-pinkki Straight Sexy Hair

Nimet kertovatkin jo vähän mitä tuotteet tekevät eli tuuheuttavat, hoitavat tai silottavat ja sopivat lyhyille tai kiharille hiuksille taikka suoristamaan. Everybody is sexy! 


Sexy Hair esitteli tuotteitaan kosmetiikkabloggaajille ulkomaalaisvahvistuksen voimalla, eli ihana amerikkalainen Sexy Hairin kouluttaja Jenifer Pietrzak kertoi niistä ja hiustrendeistä meille.

Malliksi hän teki yhden kampauksen tälle upean punatukkaiselle mallille.  


Jeniferin mukaan hot and sexy on nyt The Great Gatsby -elokuvankin (ihana, ihana, ihana!) ansiosta 1920-luvun tyyli.

Niinpä Jenifer näytti miten pitkästäkin tukasta saa näyttävän ja runsaan polkkatukan, joka oli muotia 20-luvulla.


Pohjalla on kiharat, mutta näillä pinnityksillä hiukset näyttävät aivan polkkatukalta. 


Ihana kampaus ja voi tuota upeaa punaista väriä!

Sexy Hair -sarja on myynnissä kampaamoissa. Suomessakin valikoimaan kuuluvat melkein samat tuotteet kuin USA:ssa. 

Itselläni on värjätyt punaiset hiukset ja kaipaan niihin tietysti tätä volyymia, joka kuvassakin näkyy. 

Parhaiten sitä tuo tuuheuttava Big Sexy Hair -linja, joka sopii ilokseni värjätyillekin hiuksille. Tuotteiden pitäisi säilyttää hiussuomukerros tiiviinä, niin että hiusväri ei haalistu ennenaikaisesti. 

Yksi todella kiinnostava tuote Big Sexy Hair -linjassa oli Weather Proof Anti-Humidity Spray eli kosteussuoja. Sen mainostetaan olevan kuin sateenvarjo pullossa, eli se estää kosteuden pääsyn hiuksiin ja sitä kautta suojaa kampausta latistumiselta. Kuulostaa hyvältä Suomen hieman vaativiin olosuhteisiin, aion ehdottomasti kokeilla!

Sexy Hairin tuotteet ovat minusta vähän Tigin ja Redkenin tyylisiä. Hinnat ovat n. 20 euroa tuote, sen molemmilla puolilla. Kiinnostavia erikoistuotteita olivat minusta What A Tease -tupeeraussuihke, Dense Thickening Spray -volyymisuihke muotoiluun ja Root Pump Volumising Spray Mousse -tyvikohottaja. 

Joo, BIG, SEXY hair, haluan! 


Sexy Hair -sarja oli jollakin tavalla rock n roll ja kalifornialaisen huoleton ja hyväntuulinen, ja sellaisia olivat sen esittelijätkin. 

Sexy Hairin on perustanut Michael O'Rourke, joka on itsekin kampaaja ja kampaajien kaksinkertainen maailmanmestari.

Kuvassa ei ole kuitenkaan hän, vaan Suomen kouluttaja Jani, joka esittelee Sexy Hairin Sex Symbol Aerotan -rusketussuihketta. 


Sex Symbol -rusketussuihkekin on syntynyt tarpeesta, kuten monet muutkin Sexy Hairin innovaatiot.  

Sarjan perustaja oli nähnyt kuinka malliin hierottiin kuvauksissa itseruskettajaa, ja oli miettinyt eikö senkin voisi tehdä helpommin. Niinpä oli syntynyt Sex Symbol Aerotan, suihkutettava, poispestävä rusketus.

Jenifer demonstroi eroa, vasemmalla rusketettu käsi. Saimme testiin Sexy Hairin uutuudet, Big Sexy Hair -linjan Volumizing Treatment -tehohoidon ja Big Altitude -föönausvaahdon.

Lisäksi valitsin testiin Sexy Hairin kuivashampoon, kun kuulin että siinä ei ole alumiinia, jota koitan vältellä.

Alumiinia on aina perunatärkkelystä sisältävissä kuivashampoissa. Samalla ne ovat yleensä hyvin tuuheuttavia.

Sexy Hairin kuivashampoossa on ilmeisesti auringonkukkaa. Hinta on 22 euroa (150 ml).

Nyt on kyllä valitettavasti sanottava, että Sexy Hairin kuivashampoo ei tehnyt hiuksilleni juuri mitään. Ehkä vähän freesausta tuli, mutta ei mitään kohotusta.

Suosikikseni jää siis edelleen Kicksin Batiste XXL Volume, joka tuuheuttaa kunnolla vaikka sisältääkin riisitärkkelystä eikä perunaa. Sen hintakin on vain 8 euroa (200 ml) Kickseissa.  


En yleensä kirjoita tapahtumien tarjoiluista, mutta nyt on erikseen mainittava, että Sexy Hairin idea hakea kaikki tarjoiltavat Picnicistä oli loistava. Maistoin ensimmäisen kerran Picnicin mansikka-banaanijogurttismoothieta ja nam, nam, nam. Uusi itsensähemmotteluherkku on löytynyt!


Piece of Panda Sexy Hair -tapahtumassa
One of Beauty's Daughters Sexy Hair -tapahtumassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)