keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

NIOXIN-arvonnan voittajat

Alkuviikon täällä Pumpulipupussa on ollut käynnissä ohuille hiuksille tarkoitettujen Nioxin-tuotteiden arvonta

Olen itse kokeillut tuotteita nyt 23 päivän ajan, kun tuloksia luvataan 30 päivässä.

Maanantaina minulla oli kampaaja, ja minua kiinnosti kovasti huomaisikohan vakiokampaajani mitään muutosta. Hän ei ainakaan sanonut mitään, joten vaikea sanoa ovatko hiukseni tuuhentuneet vai eivät. Aion joka tapauksessa jatkaa saamani Nioxin-kuurin loppuun ja raportoin totta kai teille jos huomaan jotakin muutosta. 

Nioxinin mukaan yli 70 % käyttäjistä on kuitenkin kokenut hiustensa näyttävän paksummilta ja tuuheammilta jo 4 viikossa käyttämällä Nioxinia (riippumaton markkinointitutkimus, joka tehtiin ohenevista hiuksista huolissaan oleville kuluttajille). 


Ilokseni sain arvottavaksi kaksi Nioxin-pakettia täällä Pumpulipupussa teille ohuthiuksisille kohtalotovereilleni.

Onnettarena toimi luonnostaan tuuheahiuksinen, upean tukan omaava ystävättäreni (jospa siitä tarttuisi jotakin meihin muihinkin), jonka pyysin valitsemaan kaksi numeroa 1-30 välillä, ja sen numeroiset kommentit sitten voittivat.

Voittajat ovat kommentit numero 1 ja 9 eli Salla ja Juille. Sattumalta my favourite girls Miss Piggy's Pearls ja Juille's blogeista! Lämpimät onnittelut tytöt, kohti tuuheatukkaisempaa tulevaisuutta!

Laitan teille s-postia, tai jos ehditte ensin voitte lähettää postiosoitteenne sähköpostiini. Mikäli ehdin saada osoitetiedot ennen perjantai-aamua, paketit ehditään postittaa teille vielä tällä viikolla, muuten menee valitettavasti elokuulle.    

Onnea vielä ja kiitos kaikille osallistuneille!

4 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta!! Aloin itkeä, kun olin niin iloinen (ja taidan myös olla aika väsynyt..). Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Salla, ihanaa kun liikutuit niin paljon, onnea! Toivottavasti tuotteista olisi hyötyä sinulle ja saisit niistä apua ohuisiin hiuksiin! :)

   Poista
 2. Ei voi olla totta, mä en koskaan voita mitään! Ihanaa, kiitos ihan mielettömästi Pupunen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivaa että nyt sitten voitit! Olepas hyvä, hieno juttu! Nyt sitten vain kokeilemaan tuotteita! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)