perjantai 21. kesäkuuta 2013

Muotiperjantai; Ivana Helsinki Night Flower Aurora -mekko

Ihanaa juhannusta ihanaiset!


Helsinkikin on nyt kauneimmillaan, sillä sadat aniliininpunaiset ruusut kukkivat Helsingin puistoissa. 


Kirjoitin viime perjantaina Ivana Helsingistä ja tämän kevään/kesän 2013 Mourning Sun Motel -mallistosta (juttu täällä). 

Koko neljään osaan jakautuvan malliston läpisovittaminen kannatti, sillä löysin vihdoin mieleiseni kesämekon. Ivana Helsingin Aurora on sininen puolimekko Night Flower -kuosilla. Yläosa on rypytetty ja hihat ovat alaspäin levenevät.

Ivana Helsingillä oli vielä ihana tarjous juhannuksen kunniaksi, eli kaikista juhannusmekoista - 15 %. Auroran oikea hinta on 179 euroa. 

Mekon kuosi on vähän haikea ja surumielinen, mikä on kyllä vähän omakin mielentilani tänä juhannuksena. Aurora on kuitenkin tosi mukava päällä, pehmoista trikoota. Melkein voi unohtaa että se on päällä ja vain elää.

Sain pakotettua Herra Pumpulipupun ottamaan ns. asukuvan kotikatumme night flowerin eli kurtturuusun edessä. 


Juhannuksen kynsilakka on alennusmyyntilöytö Chanel 571 Fracas tämän kevään 2013 Printemps Précieux de Chanel -kokoelmasta. 

Chanel Fracas sopii hyvin Ivana Helsingin Night Flower -mekon kanssa. Mutta toisaaltahan Chanel nyt goes with everything!


5 kommenttia:

 1. Todella kaunis mekko, pidän kuosista hirveästi ja väri sopii upeasti hiustesi väriin :) Mutta ikävä kuulla että mielesi on haikea :(

  Ja kyllä, Chanel goes with everything! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Night Flower on kyllä kaunis kuosi, niin kuin Ivana Helsingillä yleensäkin. Tätä Night Floweria on saatavana tänä sinisenä versiona ja vihreä-mustana. Tykkään tästä sinisestä, ja se vaikuttaisi tosiaan sopivan hyvin myös punaiseen tukkaani.

   Mourning Sun Motel on nimensä mukaisesti vähän surumielisen kaunis kokoelma, kaikissa mekoissa on aika tummat värit, vaikka ovatkin kukkamekkoja. En ollut itse kovin innostunut juhannussuunnitelmistamme koska en tykkää kovin paljon olla mökillä ja lisäksi olen muutenkin ollut viime aikoina aika alakuloinen. Ei siis onneksi mitään sen vakavampaa, mutta sinisävyinen mekko tuntui vain hyvin peilaavan mielentilaani. Kiitos silti sympatiasta, se lohdutti kovasti!

   Chanel on kyllä instant style, ei varmaan ole asua johon Chanel ei sopisi! :)

   Poista
 2. Oi, kylläpä tuo Aurora onkin kaunis! Ja sopii sinulle tosi hyvin! Mutta samat sanat kuin Juillella, ikävä kuulla, että olet haikeana. Ihanaa juhannusta kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon muru!

   Sovitin Ivana Helsingillä melkein kaikkI Valkovuokko-kuosin mekot läpi, mutta mikään niistä ei oikein tuntunut omalta. Sitten näIn tämän Auroran nettikaupassa ja arvasin että se kävisi minulle. Ja niinhän se sitten olikin, minuutti Ivana Helsingillä ja päätös oli tehty. :)

   Mekosta saisi varmaan paremmankin kuvan, mutta Herra Pumpulipupulla riitti hermo n 30 sekunnIn kuvauksiin, joten niistä kuvista oli valittava. Mulla oli myöskin 1920-luvun tyyliset mustat korkkarit joihin mekon oikeasti yhdistin töissä, joten oli pakko laittaa vain nämä Ashin perusjuhlakorkkarit kuvaan. Mutta näillä mennään, pääasia oli näyttää mekon kuosia. :)

   Kiitos samoin sinulle ja kiitos lohdutuksesta. Ei onneksi mitään pahempaa, just feeling blue, mutta mekko sopi siihen mielentilaan erinomaisesti.

   Poista
 3. Kiitos teille tytöt vielä myötäelämisestä, heti tuli parempi mieli kun näin kommenttinne! Ihanaa juhannusta teille molemmille! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)