tiistai 30. huhtikuuta 2013

Candy Shopin ystävämyynti ja keväisiä manikyyreja Butter London -kynsilakoilla

Ihanaa vappua kaunokaiset! Niin kivaa, että tämä kevään juhla on nyt täällä!






Nettikauppa Candy Shopin ystävämyynti tuli ja meni Helsingissä viime lauantaina 27.4.2013. Valitettavasti minulle selvisi vasta jälkikäteen, että olisin voinut mainostaa sitä etukäteen teillekin täällä. Sensaisti-blogissa ennakkomainos kuitenkin onneksi oli.

Candy Shop on suomalainen, Cosmopolitanin entisen kauneustoimittajan Heidi Valtosen perustama maahantuonti- ja nettikauppa, joka myy kiinnostavia, Suomessa harvinaisia kosmetiikkamerkkejä. Valikoimaan kuuluvat mm. Jemma Kidd Make Up School -meikit, Butter London -kynsilakat ja Burt's Bees, Pai Skincare ja Mama Mio -ihonhoitotuotteet sekä Percy & Reed ja Rahua -hiustenhoitotuotteet.

Edellisen kerran Candy Shopilla oli pop up -kauppa kauppakeskus Kluuvissa ennen joulua. Nyt Candy Shop ilmestyi lauantaina päiväksi Helsingin Punavuoreen Ratakadulle.    

Tarjolla oli cup cakeja, minimanikyyrejä ja tarjouksia Candy Shopin tuotteista.






Mm. Pai Skincaren ja Burt's Beesin vartalotuotteet olivat alennuksessa - 20 %.






Englantilaisen Jemma Kidd Make Up Schoolin meikeistä oli - 30 %:n alennus.

Minua kiinnosti suuresti, mitä Jemma Kidd Make Up Schoolille on tapahtumassa, sillä törmäsin hiljattain netissä tietoon, että se olisi valitettavasti vararikossa.

Candy Shopin tietojen mukaan Jemma Kiddin yhtiö olisi selvitystilassa, ja on vielä epäselvää mitä merkille tapahtuu. On tosi kurjaa, jos se luisuu konkurssiin.

Uusien tuotteiden toimituksessa on kuulemma jo ongelmia, eli jos joku tuote loppuu Candy Shopin varastosta, sitä ei enää saa lisää. Nettisivutkaan eivät enää toimi. So get them while you can!






Jemma Kiddin meikkipohjatuotteet ovat erityisesti suosittuja myös ammattilaisten keskuudessa.

Tämä Light As Air -meikkivoide oli voittanut hiljattain jonkun palkinnonkin. Samoin Jemma Kiddilta ilmestyi juuri viime syksynä uusi meikkikirjakin - ja nyt sitten selvitystila.

Mitenköhän meikkitaiteilija, kaunotar, kreivitär (hän on naimisissa Earl of Wellingtonin kanssa) ja pienten kaksosten äiti selviää siitä? 







Paras alennus Candy Shopin ystävämyynnissä oli näistä Butter Londonin kynsilakoista. Niiden normaalihinta on 17 euroa, mutta nyt niitä sai - 50 %:n alennuksella 8,50 eurolla, koska ne ovat poistumassa Candy Shopin valikoimasta.

Spekuloin aiemmin, että olisikohan Candy Shop luopumassa Butter Londonin edustuksesta sen vuoksi, että esim. Stockalla samanhintaiset OPI ja Orly myisivät paremmin. Näin ei kuitenkaan kuulemma ole, vaan kyse on maahantuontiongelmista.

Butter Londonin tilalle Candy Shopiin on tulossa toinen englantilainen kynsilakkamerkki, Rococo. Se on varmaan suurinpiirtein samassa hintaluokassa kuin Butter London, ja sen pitäisi olla myös laadukas.

Valitettavasti Rococon pullot ja merkin design eivät ole minusta yhtä nättejä kuin Butter Londonilla. Rakastan Butter Londonin kauniita nettisivuja, koristeluja ja värimaailmaa. Merkin tunnuslausekin on hauskasti: We Believe in Rock & Roll. Great Britain. And Fashion.   






Lauantai oli viimeisiä mahdollisuuksia saada manikyyri Butter Londonin upeilla kynsilakoilla.

Manikyyreja oli aamupäivällä tekemässä tämä pirtsakka ja söpö neiti, eli Pauliina NailPolishTastic -blogista. Hän pitää myös suosittua KauneusGurusi -kanavaa (sanoinkohan nyt oikein) YouTubessa.






Tässä Pauliina tekee minulle manikyyria Butter Londonin kauniin korallinpunaisella Macbeth -sävyllä. 

Omissa kynsissään Pauliinalla oli Butter Londonin Knackered. Sen alla saattoi olla myös No More Waity, Katie. Knackered on kyllä jo loppu Candy Shopista. Muutenkin Butter Londonin suosituimmat sävyt alkavat vähitellen hävitä sieltä.  

Pauliina oli ihan mieletön tietolähde Butter Londonin kynsilakkoihin, sillä hän tiesi melkein joka lakasta sen koostumuksen ja levittyvyyden, osasi neuvoa peittävyyden jne. Hienoa myös, että hänellä oli itselläänkin kynsissään Butter Londonia!





Tässä kynsiini laitetaan vielä lopuksi Hardwear P.D. Quick Top Coat -pikakuivattaja

Sillä tuli tosi kaunis kiilto kynsiin.  





Tässä on valmis manikyyri. 

Macbeth-pullo on kuvassa siksi, että ihastuin siihen niin paljon, että ostin sen itselleni.

Aikalailla täydellinen punainen lämpimälle iholleni. Candy Shopin omistaja Heidi Valtonenkin kertoi käyttäneensä sitä koko viime kesän.

Butter Londonin kynsilakoilla on kivoja ja oivaltavia nimiä. 

Macbethista minulle tulee mieleen kyllä jotakin vähän synkempää kuin tämä iloinen ja kirkas punainen. Macbethan on Shakesperen kuuluisa tragedia. Ellei nimi sitten viittaa verenpunaiseen, mutta minusta kynsilakka ei ole sen värinen. Voihan nimi toki olla myös ironiaa, sillä Macbethia vähemmän synkeää sävyä on vaikea kuvitella. 

Macbeth-näytelmän nimen kerrotaan muuten tuottavan huonoa onnea, joten jotkut näyttelijät välttävät sanomasta sitä pukuhuoneessa, ja sitä kutsutaankin Britanniassa usein nimellä "The Scottish Play".   






Pretty Sweet -blogin suloinen Mirssiina sattui minun kanssani samaan aikaan Candy Shopiin, ja tässä tehdään hänelle manikyyria.

Mirssiina valitsi kynsiinsä Butter Londonin vaaleanpunaisen cremen. Olisikohan se ollut nimeltään Teddy Girl.






Aksenttikynsiksi Mirssiina otti nimettömiinsä vaaleanpunaisen glitterin Rosie Lee.

Minäkin olisin valinnut Rosie Leen manikyyriini, mutta vihaan nykyään glitterlakkojen poistamista ilman erityistä glitterlakan alle tarkoitettua Essencen aluslakkaa.  






Tässä on vielä Butter Londonin jäljellä olevia sävyjä.

Laatu vakuutti minut, joten haluaisin kokeilla niistä vielä ainakin vihreänkultaista shimmerlakkaa Dosh ylhäällä keskellä ja kuparista Shagia oikealla toisessa rivissä ylhäältä.

Vinkkinä muuten vielä, että jäljellä olevat Butter Londonit ovat Candy Shopin nettikaupassa - 40 % eli 10,20 euroa.

Lisäksi Erottajalla sijaitsevassa trendikkäässä vaatekaupassa Urban A:ssa Butter Londonit olivat - 50 %. Sinne oli myös tullut jo myyntiin Rococon kynsilakkoja.    







Ostin Candy Shopin ystävämyynnistä Macbethin lisäksi Rosie Leen. 

Itse asiassa valitsin ensin vain vasemmanpuoleisen Rosie Leen, mutta minun oli palattava kadulta takaisin hakemaan vielä Macbethkin. Se möi minulle itsensä kiiltäessään auringossa kynsissäni. 







Butter Londonin lisäksi halusin kokeilla vielä jotakin kehuttua tuotetta Jemma Kiddilta.

Minulle suositeltiin tätä Skin Resque Bio Complex Veil -voidetta, joka on jotakin värillisen päivävoiteen ja meikinpohjustusvoiteen väliltä. Tuotteessa on vielä näppärästi suojakerroin SPF 15. Vähän kuin BB-voide siis, mutta kaikki kunnia Jemma Kiddille ettei hän sentään ole sortunut nimeämään tätä niin.

Kokeilin Skin Resqueta jo eilen, ja se oli ihan kiva. Todella ohut, kevyt ja luonnollinen. Sekä helppo, sillä se ei tarvinnut alleen erillistä primeria, sen verran silikonista se oli. Voide tasoitti ihon sävyä vähän, mutta näytti muuten siltä kuin minulla ei olisi meikkiä ollenkaan. Se myös jätti vähän mattaista pintaa. Se ei kuitenkaan ollut kovin peittävää, eli ei ongelmaiholle kuin ehkä meikkivoiteen alle. 

Näpsäkkä Skin Resque olisi myös primerina sellaisen meikkivoiteen alla, jossa ei ole suojakerrointa. Varmasti myös aika ihana kesätuote yksinään kaikessa keveydessään!

Tuoteideana minulle tulee Skin Resquesta vähän mieleen Dermalogican suosittu Skin Perfect Primer, mutta Dermalogicassa on vielä paremmat suojakertoimet, SPF 30

Skin Resquen hinta oli aika kova 39 euroa, mutta sain sen puoleen hintaan, sillä minun sävyäni P1 Nude (lämminsävyiselle iholle) ei ollut enää kuin testerissä jäljellä. Ostin siis sen, sillä kyseessä on tuubimuodosta huolimatta hygieeninen pumppupullo. Juuri näin loppuunmietittyjä Jemma Kidd Make Up Schoolin pakkaukset ovat. Aiemmin jo ihastelin korostusvoiteen ja voidemaisen poskipunan pakkausten hieman kumimaista pintaa, jonka vuoksi purkeista saa hyvän ja tarttuvan otteen.






Tässä on vielä vappukukkani parvekkeelta. Stockmannin myyjä sanoi siitä itsestäänselvästi, että sehän on persikanvärinen, vaikka itse ajattelin lähinnä vaaleanpunaista. Tämä oli hauskaa sikäli, että vanhimmat lukijat saattavat muistaa persikkahullutukseni toissa keväältä, jolloin kaiken piti olla persikanväristä. Nähtävästi sama väri viehättää edelleen. 

Näissä merkeissä siis ihanaa ja toivottavasti aurinkoista vappua teille pupuset! 

14 kommenttia:

  1. Mäkin vihaan glitterlakan poistamista! >:( Pitää ehkä tutustua tuohon mainitsemaasi aluslakkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vain kerta kaikkiaan mennyt hermot siihen. Sen takia olin niin iloinen kun kuulin Essencen Peel Off -aluslakasta, ja kevään Amsterdamin matkani tärkein missio oli löytää sitä jostain halpiskaupasta. :)

      Ei Essence Peel Offkaan ihan täydellinen ole, eli vähän joutuu vieläkin lioittelemaan, mutta kyllä se nopeuttaa ja helpottaa hommaa huomattavasti. Suosittelen siis lämpimästi! :)

      Poista
  2. Mä laitan glitterlakkaa niin paksun kerroksen, että saan ne kuorittua pois kynsistä ilman muuta puhdistamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, tuokin voi olla hyvä idea, jos glitteraluslakka ei ole vain sattunut mukaan, kuten tässä tapauksessa. Ei ehkä ihan paras mahdollinen tapa kynsien kunnon kannalta, mutta kuitenkin huomattavasti mukavampaa kuin se kynsilakanpoistoaineen kanssa läträäminen. Täytyy ehdottomasti kokeilla joskus miten onnistuu! :)

      Poista
  3. Itse koen glitterlakan poistamisen jotenkin terapeuttiseksi,olen sen verran neuroottinen nysvääjä. :D Ikävä kuulla että Butter London poistuu valikoimasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Good for you girl! Minä taas vihaan sitä yli kaiken, ja siksi glitterit jäivät minulla helposti käyttämättä ennen kuin sain vihdoin tänä keväänä tuon Essencen Peel Off -aluslakan. Inhoan myös kynsilakanpoistoaneen hajua, joten sekin on varmasti yksi syy miksen tykkää glitterin poistosta. :)

      Niin on, tosi sääli, kun itse vasta löysin kunnolla merkin. Kivaa toki että niitä saa nyt puoleen hintaan, mutta tämän jälkeen saatavuus kyllä vaikeutuu huomattavasti Suomessa. :(

      Poista
  4. Kaunis kyllä tuo Butter Londonin punainen sävy, sopii sinulle hyvin!

    Käyhän kurkistamassa blogiani, sain vihdoin viimein aikaiseksi tehdä sellaisen kun mielen päällä asia on ollut jo kauemmin :) http://siameselipstick.blogspot.com/ Vaihdoin tuon nimimerkkini RockQueenistä Kaisuliksi samalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihastuin Machethiin niin paljon, että minun oli palattava takaisin ystävämyyntiin Ratakadulle Stockalta asti, sillä ajattelin että tulen kyllä katumaan jos en hanki tätä täydellistä korallinpunaista itselleni. Lisäksi laatu on aivan super, kiiltävä ja kauniisti levittyvä creme. :)

      Hei, kiitos paljon vinkistä, kävinkin jo kurkkaamassa. Oikein kivalta näyttää! Ihanaa saada uutta hyvää lukemista! Lisäsin blogisi myös tuonne oman blogini sivupalkkiin, toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi sen. Tosi kivaa saada sinustakin bloggaaja, tämä on ihan uskomattoman hauska ja antoisa harrastus! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Eivätkös olekin, niin kivaa että meillä on tällaistakin tarjontaa Suomessa! Lisääkin pienempiä ja kiinnostavia kosmetiikkamerkkejä saisi tulla! :)

      Poista
  6. Purr, oikein ihana juttu viime lauantaista! <3 Olet niin hyvä kirjoittamaan ja ihana tyyppi! Kiitos kun mainitsit minut, päivä piristyi huomattavasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos itsellesi ihanasta kommentistasi ja kauniista keväisistä manikyyreista! Olet ihan mahtava! :)

      Minun piti kehua tuossa blogijutussa myös asuasi, mutta teenkin sen tässä kun se ei näkynyt kokonaan kuvassa: maastohousujen ja keväisen värikkään silkkihuivin yhdistelmä oli aivan ihana, sinulla on selvästi silmää myös muodille. Se inspiroi minuakin kaivaamaan pitkästä aikaa khakinvihreät reisitaskuhousuni kaapista, aion sinua matkien yhdistää ne vaikka kukkahuiviin ja valkoiseen paitikseen. Niin raikasta ja kivaa! :)

      Poista
  7. Mistähän mahtaisi saada Butter Londonin Nail Foundation lakkaa Helsingissä...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei varmaan enää mistään, kun Candy Shopkin on lopettanut Butter Londonin maahantuonnin. Jotakin kuulin, että Stockmann olisi harkinnut sen jatkamista itsenäisesti, mutta enpä usko. :(

      Toivottavasti löytäisit siis nettikaupoista! Itse haluaisin lisää tuota Hardwear-pikakuivattajaa, sillä sen kanssa kynsilakkani pysyi niin erinomaisesti. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)