maanantai 11. elokuuta 2014

Sokos Beauty News, elokuun numero

Sokoksen Beauty News -lehdestä on yhtäkkiä tullut hyvä kilpailija kosmetiikkamainonnassa Stockmannin kauneustapahtumien katalogeille ja Kicksin mainoslehdelle. Beauty News on ilmestynyt vuoden alusta, ja sitä beauty editoi meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkima. Mainoslehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa, ja nyt on käsillä elokuun issue. 


Kannessa sädehtii huippumalli Anne Kukkohovi ihanissa vaaleansinisissä kynsissä. Hänen meikkinsä on tehty Sokoksen oman meikkisarjan We Care Iconin tuotteilla ja siihen on ohje täällä. Luomiväri on vaaleanpunainen, ja raikas, kaunis huulipuna on oikeastaan kahden eri huulipunan sekoitusta (7 Perfect Coral ja 8 Magic Papaya).

Anne Kukkohovi ei ole kuitenkaan pelkkä kansikuvatyttö, vaan lehdessä kerrotaan, että häneltä on ilmestymässä elokuun lopussa oma ekologinen kosmetiikkasarja Supermood. Kansikuvameikin vaaleanpunainen ja vaaleansininen näyttäisivät olevan myös Supermoodin värejä. Näkeekö joku muukin meikissä myös vaikutteita Diorin kevään Trianon-lookista?

Tiedän, että Anne Kukkohovi on erityisen kiinnostunut kosmetiikasta, joten odotan hänen uutta ihonhoitosarjaansa ihan mielenkiinnolla. Uskon että tuotekehitykseen on panostettu ja se on tehty huolella. Aiemminhan Anne Kukkohovi on ollut Olayn mainoskasvona, mutta nyt on siis kyseessä hänen itse perustamansa sarja. Supermoodilla on jo omat nettisivut täällä

Mallien kehittämistä kosmetiikkasarjoista minulle tulee mieleen myös Suomessa Kickseissä ja Stockmanneilla myynnissä oleva ruotsalaisen Emma Wiklundin ihonhoitosarja Emma S. Myös ranskalainen entinen malli Annick Goutal teki myöhemmin onnistuneesti uuden uran parfymöörinä. 

Erityisesti esillä Beauty News -lehdessä olivat Maybellinen vihdoin Suomeen lanseeraamat Baby Lips -huulirasvat. Niiden hinta on 3,90 euroa. Baby Lipsit ovat esittelyssä Sokoksilla parhaillaan käynnissä olevassa Maybelline-tapahtumassa (itse olen saanut kuvassa näkyvät Baby Lipsit blogia varten testiin). 

Beauty Newsin keskiaukeamalla esitellään Michael Korsin 3 uutta tuoksua: Sporty Citrus, Sexy Amber ja Glam Jasmine. Huomasin jo aiemmin keväällä, että myös Michael Korsin meikeille oli tullut standi Helsingin Sokokselle Philosophyn viereen. Nyt asiasta mainitaan myös lehdessä.

Syksyn uutuuslanseerauksia tulee olemaan Lancomen Grandiose -maskara, joka lupaa pituutta ja taipuisuutta ja volyymia. Sen mainoskuvissa näyttäisi olevan upea Penelope Cruz. Grandiosea esitellään Sokoksilla Lancome-silmämeikkikiertueella 18.-24.8.2014, jossa Helsingissä asiantuntijana on 20.-23.8. Mariela Sarkima.  

Syksyn meikkikokoelmia lehdessä ei vielä valitettavasti näkynyt. Niiden vuoro on varmaan sitten seuraavassa Beauty Newsissa, joka ilmestyy lokakuussa. Sen sijaan syksyn Kutsu Kauneuteen -tapahtuman päivämäärät jo kerrottiin, ne ovat 1.-7.9.2014, miten kivaa!

2 kommenttia:

 1. Minusta on kiva että Sokoskin on alkanut panostamaan tällä lailla. Stocka on kaukana enkä käy siellä kuin aniharvoin. Tykkään noista teemalehdista ja niissä on usein jotain tarjouksia, vinkkejä yms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Sokos tai Emotion löytyy melkein koko maasta kaupungeista, joten tämä uudistus ilahduttaa monia. Stocka ja Kicks ovat vain muutaman suuremman kaupungin juttuja.

   Ennen Sokos oli vahva kosmetiikan osalta vain Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa, joka on aivan omaa luokkaansa, mutta nyt tämä Beauty News on noussut samalle hyvälle tasolle. :)

   Minustakin on ihanaa lukea kiiltäviä mainoskatalogeja, katsella uutuuksia, haaveilla ja metsästää hyviä tarjouksia. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)