sunnuntai 3. elokuuta 2014

Jätskiperjantai; Dolce & Gabbana for Magnum

Kesällä aikataulut ovat muutenkin vähän sekaisin, joten ketään tuskin haittaa, että jätskiperjantai ilmestyy näin sunnuntaina. Nythän sitä jäätelöä nimittäin kuluu, kun Suomeenkin on luvattu taas ensi viikolle ne superhelteet, jee!


Magnum on jätskimerkeistä tyylikkäin. Sen kesän alussa Helsingissä järjestämät Magnum-juhlat alkavat olla jo käsite. Itsekin olen ollut siellä kahtena viimeisenä vuonna onnellisena juomassa shampanjaa ja bongailemassa julkkiksia (juttuni täällä ja täällä). Kuulostaa juuri niin ihanalta luksukselta kuin onkin!

Samaan imagoon sopii hienosti se, että Magnum tekee yhteistyötä myös muotisuunnittelijoiden kanssa.

Tänä vuonna Magnumin 25-vuotisjuhlan kunniaksi limited edition -pakkauksen Magnumille ovat suunnitelleet Dolce & Gabbana. Jopa lähiruokakaupassani oli näitä high fashion -jätskejä.

Makuna Dolce & Gabbana -jäätelössä on italiaan sopien Pistachio White

Itse pakkaus oli minulle yllätys ja jopa vähän pettymys, sillä se ei varsinaisesti minusta huuda Dolce & Gabbanaa. No mikä sitten huutaisi: leopardi, pitsi tai musta silkki. Jokin seksikäs, josta italialainen duo on tunnettu.

Pakkauksen inspiraationa on ollut Sisilia. Pakkauksessa on vanhanaikaisia hevoskärryjä, appelsiininkukkia, kaktuksia ja mehukkaita hedelmiä. Mikään näistä ei kyllä varsinaisesti viittaa jätskin makuun, valkosuklaaseen ja pistaasipähkinöihin. Toisaalta pakkaus on nätti, kevyt, kesäinen ja herkullinen. Se on myös vähän yllättävämpi veto kuin vaikka musta pitsi olisi ollut. Itse vain odotin jotakin muuta tältä Dolce & Gabbana yhteistyöltä, mutta ehkä tämä on juuri luovuuden tulos: jotakin muuta kuin mitä menneinä vuosina on totuttu näkemään. Ehkä Roberto Cavalli voi sitten joskus tehdä Magnumille sen leopardi-jätskipakkauksen.

Magnumin D&G -pakkaus on myös aika hyvin linjassa Dolce & Gabbanan kevätmalliston 2014 kanssa, jonka teemana oli myös Sisilia. Mallistossa oli antiikkiprinttejä, mantelipuun kukkia ja kultaa. Sisilia on Domenico Dolcen kotipaikka, ja D&G ammentaa sieltä muutenkin inspiraatiota usein.


Kaloreita Dolce & Gabbana for Magnum -jäätelössä on 235 ja hinta on n. 2,50 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)