keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Dior kauneusilta ja Kutsu Kauneuteen -tapahtuma Sokoksella

Syksyn lempparini kosmetiikkatapahtumista on taas täällä, sillä tällä viikolla 2.-8.9.2013 vietetään Helsingin Sokoksella Kutsu Kauneuteen -tapahtumaa. Muualla Suomessa tapahtuma on tällä tai ensi viikolla.

Tuote-esittelyiden ja koko viikon voimassa olevien kosmetiikkatarjousten lisäksi Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on jaettu eri kosmetiikkamerkkien omiin päiviin, joista maanantai on perinteisesti omistettu Lancomelle, tiistai Diorille ja keskiviikko Biothermille. Torstai on nyt uutuutena Estee Lauderin, perjantai Sensain, lauantai Cliniquen ja sunnuntai Lumenen.  






Merkkien omina päivinä Helsingin Sokoksella on pidetty illalla kauneustuokioita yläkerran Loiste-ravintolassa Helsingin kattojen yllä. 

Eilen tiistaina vietettiin Loisteessa Dior-iltaa, ja tänään keskiviikkona oli vuorossa Armanin tuoksuilta. 






Eilistä Dior-kauneusiltaa juonsi malli Anne Kukkohovi ja meikkaajana oli meikkitaiteilija Nina Björkman. 

Illan aikana esiteltiin Diorin syksyn uutuuksia ja kuultiin meikkausvinkkejä. Meikkitaiteilija Nina Björkman teki myös meikin yhdelle onnekkaalle naiselle yleisöstä. Yleisö oli enimmäkseen keski-ikäisiä naisia, ja tämä oli huomioitu osassa neuvoja.

Esittelyssä oli mm. Diorin punainen One Essential -seerumi. Anne Kukkohovi 42 v. kyseli vinkkejä Dior-asiantuntijoilta ihon ikääntymisen merkkeihin, joita ovat kuivuus, veltostuminen, juonteet ja ihohuokosten suurentuminen. 

Diorin kerrottiin olevan edelläkävijä seerumeissa, sillä Diorin ensimmäinen seerumi kehitettiin jo 1980-luvun alussa. Diorin One Essential poistaa ihon kuona- ja haitta-aineita ja kirkastaa siten ihoa. Sen pitäisi myös moninkertaistaa päälle tulevan kosteusvoiteen vaikutus, olipa se sitten Dioria tai muuta.

Toisena painopisteenä esittelyssä oli Diorin uusi Diorskin Nude BB-voide. Sen kerrottiin sopivan aikuisemmallekin iholle. Diorilla nyt niin muodikkaita BB:itä on yhteensä 3 erilaista, joista Nude on ilmeisesti uusin. Kosteuttavampaa Hydra Life BB:tä olen aiemmin kokeillut, mutta se oli minulle sävyltään liian tumma ja peittävä.







Meikeistä esittelyssä oli Diorin syksyn 2013 kokoelma Mystic Metallics. Sen kaksi tähtikuvioitua viisikkoa ovat jo etukäteen herättäneet ihastusta monissa. Anne Kukkohovin meikki tilaisuuteen oli tehty murretun violetilla Constellation -paletilla ja Nina Björkman oli käyttänyt omaan meikkiinsä vihreää Bonne Etoilea

Nina Björkman suositteli metalliluomivärejä myös vanhemmille naisille, sillä ne eivät ole varsinaisesti glitterisiä. Iäkkäämmille naisille perinteisesti neuvottavat mattaluomivärit saattavat Björkmanin mukaan helposti näyttää ikääntyneellä iholla tunkkaisilta ja kuivilta kuin Sahara, joten metallit hämäävät vähän enemmän ja ovat hillityn tyylikkäitä. 

Diorin Mystic Metallics -lookiin kuuluu myös uusia Diorshow Fusion Mono -luomivärejä, jotka ovat koostumukseltaan Diorin sanoin mousse-geelejä. 

Kuvassa on graffitinharmaa, hopeisena kimaltava Diorshow Fusion Mono 081 Aventure. 

Mousse-geelit ovat levitettäessä kosteita ja kuivuvat puuterisiksi. Ne voi levittää sormilla, jolloin sormien lämpö notkistaa luomiväriä, tai sitten aplikaattorilla. Tavallisella siveltimellä tulee kevyin lopputulos. Jos haluaa lisää intensitettiä, niitä voi käyttää myös kosteina tai yhdessä puuterimaisen luomivärin kanssa tehosteena. 

Toinen tuote, jota Nina Björkman suositteli vanhemmille naisille oli voidemainen poskipuna. Sillä saa luonnollisen lopputuloksen ja se sopii erityisesti kuivalle iholle.

Poskipunan levittämiseen sai Nina Björkmanilta hyviä vinkkejä. Usein se levitetään kuulemma kuin varjostusväri, pitkittäisellä liikkeellä korvista poskiluun alle. Tämä on väärä tapa, sillä poskipuna pitäisi laittaa poskiluun korkeimmalle kohdalle pyöreään omenamaiseen muotoon ylöspäin häivyttäen. Itsekin olen tehnyt vähän väärin, joten tästä neuvosta ja konkreettisesta demonstraatiosta oli tosi paljon hyötyä.  






Yksi meikkitaiteilija Nina Björkmanin lempituotteista oli Mystic Metallics -kokoelmassa uudelleenilmestynyt violetti Precision Eyeliner 888 Prune/Plum. Se sopii Nina Björkmanin mukaan erityisesti suomalaisten naisten väreihin.

Plum on nestemäinen eyeliner ja sävyltään tumma, metallisen kiiltävä violetti. 






Dior-illasta sai - 15 %:n alennussetelin Diorin tuotteista siksi illaksi. Lisäksi käytettävissä oli Kutsu Kauneuteen -esitteen mukana tullut - 20 %:n alennusseteli yhdestä tuotteesta.

Onneksi alakerran Dior-pisteessä oli varauduttu hyvin asiakastulvaan, sillä aika kova kuhina kävi Dior-tiskillä kun Lady Diorit tekivät ostoksiaan. 







Sen verran hyvä oli meikkitaiteilija Nina Björkmanin myyntipuhe violetista Plum-eyelinerista, että halusin kokeilla sitä itsekin. Moni muukin ajatteli ilmeisesti samoin, sillä Plum oli varmaan illan myydyin tuote.

Plumin väri on hieno, hyvin tumma metallinen violetti. Ajattelin että se sopisi erinomaisesti esimerkiksi vaaleanpunaisten, vaaleansinisten ja liilojen meikkien rajaukseksi. 

Hinta oli 43,90 euroa, ja - 20 %:n alennuksen kanssa 35,12 euroa.

Olen itse tottunut käyttämään Sensain loistavaa, tarkkaa nestemäistä rajausta, ja siihen verrattuna Plumin levittäminen on haastavampaa. Se on vetisempi ja levittyy epätasaisesti. Laatu on kuitenkin Diorin normaalia tasoa, eli ihan ok tuote on kuitenkin kyseessä.
Sain myyjältä neuvon, että rajaus kannattaa aloittaa silmäluomen keskeltä kohti silmän ulkonurkkaa, ja käyttää loppuväri rajaukseen sisäkulmasta keskelle. Myyjä jopa piirsi rajauksen malliksi käteensä ja laittoi eyelinerini valmiiksi käyttökuntoon.
 
Tosi hyvää asiakaspalvelua siis oli, sillä ruuhkasta huolimatta myyjät neuvoivat ja esittelivät tuotteita kärsivällisesti. Ja kehuivat vielä asuanikin, eli ihana Dior-ostoskokemus oli! 






Ostosten mukana sain myös muutaman näytteen, eli Dior Addict -parfyymista ja One Essential -seerumista. 

Huomenna torstaina 5.9.2013 on sitten seuraava kiva päivä Sokoksella, eli Estee Lauder -päivä!

15 kommenttia:

  1. Itselläni on Diorin rajaus mustana, se on helppo levittää, mutta hintaansa nähden kestävyys on heikko. :( En sen takia ostaisi uudestaan, olen päättänyt muiden blogien innoittamana kokeilla Sensaita seuraavaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorin rajauskynät ovat minusta erinomaisia, mutta tässä nestemäisessä rajauksessa Sensai voittaa kyllä Diorin. Minusta tämä violetti Precision Eyeliner Plum pysyy kyllä yhtä hyvin kuin Sensaikin, mutta levittäminen on juoksevuuden vuoksi vaikeampaa. Sensain rajaus on enemmän tussimainen, ja sillä saa tarkkaa jälkeä tottumattomampikin rajailija kuten minä. Suosittelen siis lämpimästi!

      Estee Lauderin rajausten pysyvyyttä on muuten erityisesti kehuttu! :)

      Vähän ehkä säälittää kaikki nuo rouvat jotka ostivat Dior-kauneusillasta tämän Diorin nestemäisen rajauksen, koska se ei ole mitenkään hirveän helppokäyttöinen ainakaan aloitelijalle. Itsekin laitan siihen rajauskynää alle, jotta se näyttäisi vähän tasaisemmalta eikä koloja jäisi. Mutta violetti väri on kyllä kaunis! :)

      Poista
  2. Saako tuonne yläkerran kauneustapahtumiin ihmiset kutsuja vai voiko sinne mennä kuka vaan? Harmittaa kun en saa koskaan noita kuponkeja vaikka Sokokselta ja Emotionista shoppailenkin mielestäni ihan jonkun verran kosmiksia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee erikseen kutsu jollakin kummallisella matematiikalla, sillä minäkään en ole saanut joka vuosi. Tänä vuonna olen mielestäni muutenkin ostanut vähemmän kosmetiikkaa ja varsinkin Sokokselta, joten en tiedä miksi tänä vuonna sain kutsun ja viime vuonna en. Mutta superkivaa että tänä vuonna tuli, sillä pidän noista Kauneusilloista kovasti! :)

      Kysyinkin asiaa joskus Sokoksen asiakaspalvelusta, ja he sanoivat etteivät tiedä millä perusteella markkinointi kutsuja lähettää. Asiakaspalvelun nainen oli ihmetellyt asiaa itsekin, sillä jonakin vuonna hänkin oli saanut kutsun ja jonakin ei. Ilmeisesti myös perusteet saattavat siis vaihdella vuosittain, sillä tosiaan mielestäni olen joinakin vuosina ostanut enemmänkin kosmetiikkaa kuin tänä vuonna, ja silti kutsu tuli nyt. Kummallista! :)

      Poista
  3. Voi jospa oisin saanut olla muu-kaa-naa! :) Kansa haluaa liner in action -kuvia pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kun! Olisi ollut kyllä tosi kivaa! :)

      Täytyy yrittää laittaa tänne kuva. Olen nyt käyttänyt lineria jo muutaman kerran, mutta meikki ei ole oikein ollut kuvauskelpoinen, sillä en ole muutenkaan mikään kovin taitava nestemäisten rajausten käyttäjä, ja tämä Diorin versio on paljon haastavampi kuin Sensain. Ihan ok rajauksia olen saanut vähän korjailemalla Diorilla aikaan, mutta kuten tiedämme lähikuva on armoton, joten siksi täytyy harjoitella vähän lisää ennen kuin uskallan kuvata. Mutta tulossa on, kiva kun kiinnostaa (ja suahan tietenkin kiinnostaa violetti eyeliner aina!)! :)

      Poista
  4. Mäkin meen torstai-iltaan :)
    Tampereelle tosin.
    Mutta oon vaan niin innoissani tästä, että... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauskaa! :)

      Nämä Kauneusillat ovat kyllä mahtava idea Sokokselta, Stockmannillakaan ei ole mitään vastaavaa. Kun minusta ainakin on ihanaa kuulla syksyn meikki- ja kosmetiikkauutuuksista aina tarkemmin ja nähdä vaikka esimerkkimeikki niillä. Yksi vuoden kohokohtia! Toivottavasti myös sinulla oli kiva ilta! :)

      Poista
  5. Ihan off topic-juttu, mutta satutko muistamaan kun kirjoitit jutun DKNY:n hajuvesistä, niistä Sweet Delicious herkullisista tuoksuista, mm. Sweet meringue? Silloin kommentoin, että ainakaan Ruotsissa tai Suomessa en ollut niitä nähnyt, mutta omani ostin laivalta. Muistaakseni itse jäit harmittelemaan, että et saanut omaasi. No nyt niitä esiteltiin Kicksin lehdessä uutuuksina, joten ehkäpä ne ovat jo myynnissä täälläkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, heti kun sain kommentin kirjotettua menin sun DKNY-tägiin ja siinä heti ensimmäisessä postauksessa olikin juuri tuo Sweet Meringue, jonka olit löytänyt. :D Multa on mennyt tuo kirjoitus sitten ihan ohi. :(

      Poista
    2. Voi, olet niin kiltti kun muistit tämän, kiitos paljon! :)

      Löysin tosiaan DKNY Sweet Meringuen lopulta muistaakseni Brysselin lentokentältä. Ja onneksi löysin, sillä olen tykännyt siitä tosi paljon.

      Ihan mahtavia uutisia siis jos DKNY tuo Sweet Delicious -tuoksut takaisin, tosi hyvä juttu! Koska oli suorastaan sääli että tuo hurmaava leivostuoksu Sweet Meringue oli vain one shot. Hieno homma, kiitos tiedosta! Ehkä voisin ostaa vielä toisen pullon varastoon. :)

      Poista
  6. Kiitos kivasta ja kiinnostavasta postauksesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olepa hyvä, ihanaa kuulla että tästä oli iloa! :)

      Itsestäni on mukavaa aina kirjoittaa tänne blogiin juttu jos olen ollut jossakin kivassa tapahtumassa, sillä samalla saa itsekin elää vielä ne hetket uudestaan, muistella kaikkia saamiaan neuvoja ja tapahtuneita asioita, ja parhaimmillaan aihe ehkä kiinnostaa myös toisia. Kivaa kuulla että tässä oli niin! :)

      Poista
  7. Olen osallistunut yhteen Diorin ja Sensain kauneusiltaan Tampereella. Diorin suhteen olin pettynyt kun kausikokoelmat ei silloin ehtineet mukaan esittelyyn, mutta itse tilaisuus oli ihan kiva. Olin ainoa kolmikymppinen osallistuja, muut oli +45. Sensain tilaisuus oli myös mukava ja siellä oli paljon enemmän osallistujia ja ikärakenne 25-50 v joten sitä kautta mielenkiintoisempi.

    Estee Lauderin iltaan en edelleenkään ole päässyt koskaan osallistumaan. Kerrohan kuulumiset millaisia merkin metalli-triot oikein ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aiemmin ollut myös Diorin ja Lancomen kauneusilloissa Sokoksella. Tänä vuonna olisi ollut myös Sensain kauneusaamu. Muistan, että Sensai oli viimeksi joskus 3-4 vuotta sitten, kivaa kun se on tullut taas mukaan näihin tapahtumiin.

      Valitsin kuitenkin Diorin, sillä minusta Dior on kuitenkin meikeissä yleensä paras ja sillä on aina kiinnostavat kausikokoelmat. Tosin tämän vuoden Mystic Metallicsista en ole niin innostunut, sillä minulle eivät sovi niin hyvin murretut, harmaapohjaiset värit.

      Muistan itsekin, että joinakin vuosina sen vuoden kausikokoelma ei ole vielä ehtinyt esittelyyn, mikä on tietenkin tylsää. Diorillakin olivat kuulemma jännittäneet, ehtivätkö uudet Dior Rouge -huulipunat tänä vuonna, mutta olivat ehtineet. Samoin tuli valikoima uusia poskipunia.

      Tässä Dior-illassakin suurin osa yleisöstä oli nimenomaan 45+. Lisäkseni oli vain ihan muutama 20-30 vuotias nainen. Ehkä Diorin hintataso on niin kova Suomessa, että nuoremmat tyttelit eivät sitä osta. Ja itsekin pyrin toki ostamaan mahdollisimman paljon lentokentältä, mutta muistan kyllä että opiskeluaikoinakin säästin aina Diorin meikkeihin. :)

      Estee Lauder -iltaan en valitettavasti päässyt, sillä tänä vuonna sai ilmoittautua vain yhteen, ja minulla oli silloin toinen meno. Mutta voit uskoa, että valinta Diorin ja Estee Lauderin välillä oli vaikea, sillä Estee Lauder on kyllä noussut Diorin ja Chanelin rinnalle yhdeksi ehdottomista suosikeistani.

      Kävin kuitenkin Sokoksella muuten ihastelemassa Estee Lauder -päivää, mutta uusia metalliluomivärejä en valitettavasti nähnyt. Ehkä niiden kanssa oli käynyt juuri niin, että eivät olleet ehtineet vielä kauppaan. Tai sitten ne eivät vain muuten olleet näyttävästi esillä ja esittelyssä, sillä pääpaino oli ehdottomasti ihonhoidossa. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)